DH

Sorry att jag inte har skrivit något sen i fredags, blev utslängd av min pappa så jag bodde hos mamma hela helgen och har inte orkat sitta vid datorn.
Orkar inte berätta om allt som hänt sen jag skrev sist, men att folk man var så bra kompis med. Dom jag trodde var mina kompisar visar sig vara hur falska som helst. Nämner inga namn, men ärligt talat så tror inte jag ett skit på vad ni säger nu längre, i mina ögon är ni skit och jag vill och ska aldrig ha någon kontakt med er igen.
Är så jävla förbannad så det går ut över min familj och lite över mina vänner, och det är verkligen inte meningen så förlåt för det.

Hur som helst, idag är det tisdag. Skoldag, men jag gick inte utan jag var med Twilight och Tove i centrum lte sen gick vi hem till Tove och titta på filmerna 50 first dates och bedtimes stories. Gick hem efter det och har varit hemma sen dess.
Nu sitter jag i sängen helt ny duschad och tittar på DH, när det är slut ska jag fortsätta att läsa boken Ljudet av ditt hjärta.

Weei, har näst in till hela helgen planerad och den kommer att bli bäst.
På fredag så har jag än så länge ingen aning om vad jag ska göra, men på lördag ska jag, Twilight och kanske Tove kröka med Erik och hans nya flickvän Jaquelin :) det ska bli riktigt skojsigt. Sen på söndagen är det bara att gå upp tidigt för mig, för jag, Twilight, Tove (om hon fortf får) och någon annan som vi säljer biljetten till ska på grönan hela långa söndagen. Det ska bli riktigt roligt.
Men om Tove inte ska med, så ska vi ist för att sälja en biljett, sälja 2 st. Så om ni har lust att hänga med så är det bara att ringa/sms eller ta kontakt med mig på något annat sätt och säga att ni vill med.
Biljetten kostar 200:- st och då är åkband+entre redan betalt så det är ju extremt billigt för att gå på grönan :).

Nej men nu ska jag fortsätta titta på DH,
Puss!

Inte skrivit nu på ett tag

Godmorgon, nu är det fredag och helg. Är hemma idag som jag varit hela veckan, har inte orkat gå till skolan alls. Men på måndag måste jag gå. På söndag ska jag på grönan med massa kompisar :D yeey.
Har inte skrivit sen i tisdags så ska skriva lite vad jag gjort dom senaste dagarna.

I onsdags var jag med Sandra ett tag på dagen sen ringde Tove och sa att hon och jag var bjuden på mat, bio och gokart av Alex och Peppe. Så jag åkte till Gubbängen för att möta dom där, sen åkte vi till Sjöstaden och åt lite på en jätte god restaurang som hette Jimmys, det blev ingen gokart för det var fullbokat och vi hann inte med bio eftersom vi gick runt i Sickla köpkvater i typ 2 timmar. Killarna shoppa loss för typ 8000 tillsammans om inte mer medan vi gick efter och sa vad som var fint. Det sluta med att Peppe köpte en Puma och en Adidas tröja åt Tove, så snällt asså. Kom hem vid tio och då läste jag boken jag fick i födesedagspresent "Ljudet av ditt hjärta".

Igår åkte jag till Twilight tidigt på morgonen och där var Sandra, efter ett tag gick vi runt i centrum och förälskade oss i en massa skor. Mötte Peppe på en cigg i Gubbängen sen drog vi hem till Sandra för att äta. Åkte senare hem till Twilight igen för att gå ut med hunden och sen gick vi ut och träffa Mickis och några. Kom hem vid halv 10 och somna vid halv 11, var så himla slut.

Nu ligger jag bara i sängen och ska snart upp och fixa mig för att dra till Twilight där Sandra och Tove är. Vet inte vad vi ska göra, men något kul blir det iaf :).

Puss!

Tisdag

Hejsan, vad gör ni alla? Jag sitter och pratar i tele med Sandra :).
Var inte i skolan idag, så jag träffa Twilight först ett tag sen mötte vi Sandra och åkte och färga Twilights hår hos Sandra. Vi var där hela dagen typ, sen drog vi hem till Twilight och åt mat. Skulle egentligen till Drevan med Sandra till Mickis och några andra men så blev det inte. Jag och Sandra drog hem istället.

Några bilder från idag;
  

Ska titta på sex and the city nu,
Puss!

Dålig uppdatering.

Hejsan hoppsan, jag vet att jag inte skrivit något sen natten mellan fredagen och lördagen men har haft fullt upp hela tiden.

I lördags vakna jag av att pappa kom in och gav mig presenter, fick blåa koss hörlurar, böckerna "Ljudet av ditt hjärta" och "Så länge vi båda andas" och fick även lite pengar. Jill åkte hem till sig och fixa sig och jag åkte till stan med Tove för att möta upp Twilight som skulle komma hem från Västerås. När vi mött henne så åkte vi tall gubbis fixa lite saker och sen gick vi hem tll Twilight ett tag. Senare mot kvällen så stack vi och massa andra ner till drevan för att fira mig, vi grillade och hade det jätte mysigt :D. Åkte vidare till något ställe men det var tråkigt där så vi drog hem till Sandra, sen stack jag där ifrån efter ett tag. Somna sex den natten -.-
I söndags så mötte jag Sandra och Jill i hökis eftersom jag sov där, sen åkte jag och Sandra hem till mig så jag kunde fixa till mig lite sen stack jag, Twilight, Sandra och Tove till drevan igen för att göra upp en brasa. Och bra som vi är så fick vi upp en eld, ytav papper, tändare och lite ved, ingen tändvätska (vi var fett stolta (A) ). Senare kom Alex och ryssen, men dom drog så ryssen skjutsa mig och Sandra till hökis, där tog vi bussen hem till mig.
Idag kom jag och Sandra ut vid fyra, vi skulle möta Twilight i hökis, bestämde även att vi skulle träffa Jesper också, men vi träffa bara Twilight. Vi mötte upp Tove, drog hem till henne ett tag sen träffa vi Alex och Peppe. Vi åkte till Tyresö och dom skulle åka vatten skoter, men det blev aldrig av för den funka inte. Dom skjutsa hem oss så jag kom nyss hem.

Men ska städa lite nu,
Puss!

Grattis till mig

Tjohooo, kom nyss hem med Jill. Och nu fyller jag år :D.
Idag var jag på restaurang med pappa sen drog jag och träffa Jill, vi gick till draken och där var Jesper och Marko. Tove kom också sen. När Tove åkte hem, så åkte vi andra till Skärmarbrink och träffade Barbie. Åkte tillbaka till Hökis med henne och sen när hon drog hem så kom det en jävla snubbe som var från Irak eller något och följde efter oss en hel jävla timme. Mickis och Hanna kom senare när vi fortfarande var med honom, och helt plötsligt gav han Jill 180 kr :O och Mickis 20, men han gav inget till mig, förutom att han kalla mig hora :O :S. Menmen, nu är vi hemma och har nyss ätit upp ben&jerry´s Cooklie Dough :), sitter och äter godis och ska snart ta och stänga av och sova/titta på tv.

Imorgon kommer Twilight hem, ska möta henne i centralen vid 4 wohoo, och sen efter det ska vi grilla och fira mig med en massa söta personer :).

Puss!

Btw, JAG FYLLER ÅR :D GRATTA MIG HÄR/SMS/MSN/FB ELLER BDB :D<3333

Jill sover hos mig

Hello :), vakna för en timme sen igen typ. Direkt efter att Sandra hade gått från mig så somna jag omigen, det var riktigt skönt.
Nej men vad händer idag allesammans då? Själv ska jag och pappa gå på restaurang senare mot kvällen, och äta massa gott. Efter jag ätit ska jag få min pappa att lämna mig i farsta eller vart jag nu ska, eftersom Jill ska sova hos mig inatt så vi ska vara med massa kompisar sen komma hem sentsent :).
Gud så länge sen det var att jag och Jill sov med varandra, typ ett år sen måste det ha varit? Men inatt ska hon det iallafall.

Men nu ska jag ta och börja platta håret och fixa mig så jag är klar när pappa kommer, är grymt hungrig.
Puss!

Soligt ute

Godmorgon allesammans. Vaknade av att det var någon som ringde till Sandra, sen när dom pratat klart upptäckte vi att det var jätte soligt ute :).

Igår kom jag och Sandra hem runt halv 1.
Vi var i Gubbängen med Mickis, Hanna, Nikita, Fille och några till. Efter ett tag stack alla så då va det bara vi tjejer kvar. Vi gick till Gubbängens centrum för Mickis och Hanna skulle möta Alex. Men han kom aldrig så dom drog vidare till Donken i SKöndal och vi drog oss hem åt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Sandra drar till Uppsala och kommer hem på söndag och Twilight är i Västerås och kommer hem imorgon. Men ska väl hitta någon rolig filur att vara med så att jag inte blir allt för uttråkad till imorgon, eftersom imorgon fyller jag 17 år. Det är alltid så roligt att öppna massa presenter :).

Ska duscha nu,
Puss!

Å och G

Nu sitter jag i köket hos min pappa med Sandra. Vi håller på att göra makaroner med chorizo korv, pappa kom hem med massa läsk och dom ska jag ha har jag bestämt :).
Idag vet jag inte vad vi ska göra, typ fixa oss sen ringa runt tills vi hittar någon som vill vara med oss.

Igår så hitta jag och Sandra inte på något, träffa Mickis och dom för att lämna en väska sen stack vi hem till mig och gjorde lite soda stream och titta på tv.

Lite bilder från igår:
 
Bild 1; när vi packa in soda streamen så att den inte skulle låta.
Bild 2; Sandra och Twilight på ett mat ställe i Bandhagen.

Skriver mer senare ikväll, ska äta nu.
Puss!

Igår och idag

Hejsan, skrev inte igår jag vet. Men jag orkade inte.

Igår så var jag först med Twilight på dagen och senare träffade vi Tove, Alex och peppe. Alex och Peppe bjöd oss tre på bio, fett snällt :). Efter vi varut på bion skjutsa dom hem Tove och Twilight, men inte mig så vi åkte runt. Hämtade även upp Mickis, Hanna och Jill i Enskede. Va hemma runt tre tiden.

Idag har jag varit med Sandra och Twilight, Twilight shoppa lite och så. Åkte hem till Sandra och fixade oss sen mötte vi Tove. Alex kom och hämta oss i Bandhagen och sen träffa vi Hanna, Jill och Mickis i Gubbängen.
Kom nyss hem till Sandra, vi ska väl äte något litet och sen dra ut och träffa några skulle jag tro :)

Puss!

Segt

Jag kommer inte att bloga lika mycket nu på lovet. Det känns så segt att sitta framför en data varje dag när det är varnt ute och när man är ute sent. Men ska iallafall försöka hinna med ett blogginlägg varje dag såklart.

Ha det bra, nu ska vi ut och träffa folket.
Puss!


Konstigaste dagen/natten hittills på lovet

Hejsan, nu är det måndag ny vecka och just nu är jag hemma hos Tove.
Igår var jag med Twilight och Tove. Först skulle vi följa med marlie på chill krök men så blev det inte så vi tre stack hem till Marat med Pavel ett litet tag. Sen senare mot tolv åkte jag, Twilight och Tove till Odenplan och satt där ett tag, vi missa såklart sista tuben så vi fick ta nattbussen till Gullmars, där bestämde vi oss för att åka till Tyresö och träffa Basse, vinne, Niklas och Olliver. Vi kom dit titta på film och somna typ runt sju tiden på morgonen så jag är skit trött nu :p. När vi kom hem stack Twilight hem och jag och Tove åkte till mig och åt lite.
Asså allt är mer komplicerat än vad det verkar låta, men jag orkar inte ta upp allt det, här i bloggen.

Senare ikväll ska jag, Twilight och Tove nog träffa antingen Sandra mupp och säkert dom andra, eller så ska vi åka till Fagersjö och träffa Mushir och Wahed, säkert några andra med och röka vattenpipa. Vet inte än hur det blir, men det märker vi. Skriver det imorgon.

Nu ska jag och Tove nog ut och möta Twilight och så.
Puss!


Lördag

Hejsan, sorry att jag inte skrivt förens nu!
Men jag kom nyss hem, har varit med Twilight, Dennis (hennes pojkvän) och Tove. Jag och Tove skulle sticka och träffa Sandra W och dom andra, men dom stack hem istället.
Idag har jag inte gjort ett dugg typ, sovit till fem sen varit med Tove, Twilight och Dennis.

Igår på kvällen var jag med Twilight, Dennis och Tove ett tag, sen stack jag och Tove till konstgräset i Gubbängen och träffade Sandra W, Löken, Fille, Nikita, Tony, Dennis och en massa andra. När Sandra och Löken skulle hem drog jag med dom till Hökis där Hanna, Alex och Peppe kom och hämta mig. Efter ett tag när vi varit med dom kom Jill också, det var kul. Sen senare mot två tiden så stack Peppe hem, och Alex skjutsa hem mig, Hanna och Jill.

Så har mina två första dagar av lovet sett ut :)

Puss!

Loooov

Jaaa, nu är det lov. Som jag har sett fram emot det.
Men iallafall, nu sitter jag med Twilight i toves rum :).
.Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska väl vara ute lite sen dra hem.

Ska gå nu.
Puss!

Rolig dag idag

Hejsan, nu är jag hemma igen. Kom nyss hem efter ha varit med Twilight, Tessi, Hille och Dacke :).
Idag på dagen så träffa jag Jill och Nikita i hökarrängen sen kom Hanna, Löken, Fille, Sandra W och fyra andra konstiga killar. Alla drog, så jag och Jill åkte till Farsta och kolla i affärer. Sen träffa vi Twilight och var med henne ett tag, och sen helt plötsligt så skulle Jill hem och så.

Haha, jag och Jill satte oss på en sån där blå sand låda, och så smarta som vi är tänker vi inte på att den är gjord av glasfibrer typ, så det kliade och sticktes i rumpan och på låren. Det här hände likso på dagen, och det sticks fortfarande :s. Menmen.

Imorgon är det skola, slutar nog innan ett och då ska jag träffa Twilight tror jag, sen ska vi väl ta och hitta på något under kvällen :)

Men ska titta klart på Criminal minds.
Puss!

Torsdag

God morgon, gick upp vid halv 10 och satte mig och åt frukost. Nu så ska jag bara läsa igenom mitt tal så att jag kan det nästan utantill, fast jag har hjäöp av 10 stördord. Ska också kolla runt lite saker på datan, sen börja fixa mig. Jag går till skolan runt halv 1, så jag hinner nog skriva ett inlägg till innan jag går. Annars skriver jag ett när jag kommer hem. Har som sagt bara en lektion, en helt onödig lektion enligt mig så jag vette fan om jag ska gå asså! Men vi får se.

Puss!

God natt

Så, nu är jag klar med det skolarbetet jag skulle göra idag. Imorgon ska jag gå upp tidigt, typ vid 9, även fast jag kan gå upp 11. Men det är för att jag måste öva in talet, jag ska prata om stamning.

Men nu ska jag titta på tv sen sova.
Sov gott alla läsare, Puss!

Första april

Hejsan.
Vaknade imorse av att han skickat sms till mig och jag blev skit glad.

Vår sms konversation:
Pappa; Det har kommit in dubbelt studiebidrag på kontot. Vill du ha de pengarna?
Jag; Ja visst. Hur mycket pengar har jag på kontot då?
Pappa; Det måste ha blivit fel nånstans... Du får lova att inte säga till nån.
Jag; Ja jag ska inte säga till någon. Men hur mycket pengar är det jag har på kontot då?
Pappa; April April...
Jag; Nä vad taskig du är. Jag som blev glad ju.
Pappa; Du måste ha koll på dagarna ;)... 1-0 till mig :)


Så taskigt att lura mig med sånt, liksom vem blir inte glad över att få mer pengar?!
Själv har jag faktiskt inte lurat någon, har så dålig fantasi.

Menmen kom nyss hem efter ha varit ute med Twilight och Tove. Och innan idag efter Twilight hade slutat så färga vi mitt hår, jag blev väl lite nöjd men ska färga lite till imorgon.
Nu ska jag nog skriva om mitt tal imorgon jag ska ha, om jag nu går till skolan. Har ju liksom bara en lektion, svenska som börjar 20 över 1.

Yeey änkligen har sötisen Jill fixat min header igen, tack älskling!

Puss!

RSS 2.0