I smoke so much weed, you wouldn't belive and i get more ass than a toilet seat

Sitter i soffan med Nicole och hon är helt hyper?! Vad har hänt, nyss låg hon och sov!!
Iallafall, vi satt på balkongen och helt plötsligt ser vi en geting som va fem jävla centimeter stor, fatta att vi blev rädda!!!!
Idag så var Nicole på pride med Emelie medan jag var med Jill, hon gav mig en gammal nokia jag ska låna av henne. När Nicole kom tillbaka så gick jag för att möta henne, så jag prata med henne i tele, vi går tillbaka samma väg hem till mig och plötsligt ringer min kompis Jimmy mig och säger "Säger man inte hej eller" jag svarar "ja hej?!" Och då säger han att jag har gått förbi honom två gånger när han stått utanför en pub och jag såg han ej. Så jag gick och prata med honom ett tag, det var trevligt. Har ju inte träffat snubben på typ hela sommaren känns det som :s
Ikväll ska jag lägga mig tidigt för jag börjar klockan 12 imorgon, så ska typ upp 10 imorgon -.- Jobbigt! Sen ska jag typ spela brännboll med jobbet i rålis haha! GAAAAAAAAAAAAAAH BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH

Då va man ledig en dag, så det blir en hemmakväll ikväll med..

Jag har fått mitt schema nu för dom närmaste veckorna på jobbet, jag jobbar imorgon och nästa lördag.. Sen såklart vissa veckodagar.. Tur att jag slutar tidigt på lördag, eftersom jag ska dra på fest den dagen haha!
Jobbade nio timmar igår, så när jag kom hem hade jag världens träningsverk eftersom jag stått 8 av 9 timmar och bara gått fram och tillbaka hela tiden -.-

Menmen nu är jag hemma hos mig och ska snart hoppa in i duschen, ska möta Jill snart :) Jag ska få låna en skruttmobil av henne så att jag kan lämna in min på lagning. Den har ju varit sönder i typ ett halvår nu, men kom på att min garanti tar slut om drygt 11 dagar så kan ju vara bra att lämna in den så snart som möjligt höhö :) Tur att jag har en sådan bra kompis :D
Nicole sover hos mig i natt med, vi ska äta tacos och bara mysa :)
Har pratat med mamma i telefon dem senaste dagarna, och jag börjar faktiskt sakna henne och resten av familjen. Det blir ju lite långtråkigt när man väl är ensam hemma haha, men det är tur att jag har kompisar som åtminstone kommer förbi ibland ;) Och så har jag mina älsklingar som sover hos mig lite då och då!

Nu ska jag få i mig något och sedan ska jag duscha och fixa mig så att jag är klar snart :)


höhöhö, nu ska jag sova

Jag ska nu gå och lägga mig i sängen och börja titta på andra säsongen av satc :) En kompis kom förbi ett tag så att jag slapp att vara ensam, men gick nu för ett tag sedan...
Går och lägger mig relativt tidigt ikväll eftersom jag ska upp om typ såhär 8 timmar eller så, och jag ska jobba 9 timmar imorgon. Kill me! Aja, det är pengar höhö..

Nu blir det en nattinatti cigg sen blir det sängen för mig. Pussochgodnatt!

Hemmakväll ikväll med

Nu är jag hemma från jobbet, fick slute en timma tidigare. Det var skönt, med tanke på att jag ska börja fem timmar innan jag börjar egentligen imorgon..
Pratade med min älskade mamma och syster imorse, dom har det mysigt i gbg. Synd att jag inte kunde följa med, det hade varit kul. Men snart blir det ju ändå turkiet med dom, så det lär bli kul!
Idag ska jag bara vara hemma, en killkompis ska komma förbi och göra mig sällskap ett tag. Ska titta på satc nu, börja titta igår och kunde inte sluta att titta!

Jag längtar tills att jag får min lön, för då blir mitt hår ljusare än vad det är nu, för jag ska bli blond igen! Inte så jätte ljust blond, utan mer slingat blont i olika nyanser. Så det kommer att bli fint!

Imorgon kanske Jill sover hos mig, och så kommer Nicole nog också göra det! Jag älskar tjej/myskvällar. Det är så avkopplande och mysigt. Speciellt när man är med personer som man trivs med:)

Nog babblat för mig, nu blir det satc:)


Bild på mig och Hanna från förra sommaren :)<3


Regn är mysigt, men inte om man är själv..

Sitter här i lägenheten hemma hos mamma helt ensam. Sitter och tittar på satc lite då och då och så hör jag även regnet knastra mot fönstret. Det är faktiskt mysigt, fast det hade ju inte suttit fel att en kille över här som man kunde mysa lite med.. Menmen, sådant får jag ta tag i någon annan dag :)
Sitter och pratar lite med Jill på msn, hon är allt en liten snuskfia. Nej men jaa, vi sitter och kollar på en sak, och haha.. Jag dör av skratt här hemma! Kan dock inte säga vad det är, för det är min och Jills lilla hemlis :)

Jag laddade även ner en kärleksfilm som jag kan titta på ikväll, "valentine's day". Älskar kärleksfilmer :)

Jag ska väl gå och lägga mig snart, är lite trött.. Men först måste jag hitta på något kul, vill inte gå och lägga mig tråkig.. Kanske tar och springer ett varv runt huset i bara underkläder, haha.. Det skulle ju vara något;)
Nej men gaaaaaaaaaaah jag dör av tristhet... Det skulle vara otroligt charmigt om någon hade lust att titta förbi någon dag :)


Komedi

Håller på att ladda ner tre olika komedi filmer, plus första säsongen av satc (sex and the city) Älskar den serien..
Måste få skratta lite nu när jag är ensam hemma ett tag, klarar inte av att titta på skräckfilmer när jag är själv, då kan jag inte sova hihi (a)


hemma från jobbet nu

Kom hem för ett litet tag sedan från jobbet, är jätte trött nu :( Imorgon ska jag jobba 4-8 och på fredag 11-8, vilket innebär 9 jävla timmar haha.. Men timmar är pengar hehe, och det är ju bra de;) Imorgon ska även Nicole på en intervju på mitt jobb klockan 3, fett kul om vi får jobba tillsammans:D Hoppas hon blir kittlad lika mycket som jag blir haha :) Annars är det orättvist:o:D
Aja idag ska jag nog bara vara hemma, får se vad jag hittar på. Kanske ska träffa en killkompis senare, men måste städa upp här hemma innan isf. Kan ju inte visa att jag bor i ett bombnedslags hus när jag är ensam hemma (a)
Nu ska jag titta på tv, lär ju somna eller så

Gudnutt

Idag medan jag jobbade stanna Hanna kvar hemma hos mig och min mormor hade tydligen kommit förbi och vattnat blommorna när hon var ensam hemma x) När jag sluta kom hon till jobbet, så åt vi lite, hon fick lite gratis eftersom jag utnyttjade inte hela min "peng" jag kan äta för haha.. Efter vi ätit så gick vi hem till Kristoffer och tog några cigg med honom, sen gick vi hem till mig :) Börjar elva imorgon, så måste upp tidigt, buhu :( Mn slutar ju ändå relativit tidigt också, så det funkar ju :D
Så jag har laddat ner tre filmer nu ikväll, så vi ska snart lägga oss i sängen och titta på någon av filmerna. Kommer väl bli att jag somnar till den och att Hanna kommer titta klart på hela filmen, så blir det alltid. Har börjat somna till alla filmer nu förtiden ;(
Aja puss och god natt

Dräggig bild haha :)

JHN

Sitter hemma med Hanna och Nicole nu :) Nicole hade gjort en jätte god middag till oss :D
Vi sitter och tjötar en massa i soffan och självklart är ämnet sex hahaha.. Vi är fan jävla kåta jävlar... Eller?
Haha åh herregud..
Båda ska sova hos mig imorgon, så det kommer att bli mysigt (a)

Jag saknar min bebo :(

asdfghjklöä'

Nu sitter vi hemma hos mig, jag ska snart börja röra mig mot jobbet.. Ska åka om en halvtimma, lata lilla jag tar bussen. Orkar inte gå haha (A)
När jag har slutat ska jag möta Hanna, hon ska också sova hos mig :D Så vi ska ha en mys kväll hos mig :)
Åh jag längtar redan (a) Ska jobba fyra timmar, sen så är det över :)


Apaåsna jag vet inte vad, jag är trött och hyperaktiv.. Nu ska jag sminka mig lite hahehihöhä :)

Hallå i stugan min

Jag och Nicole har hunnit vara på sjukhuset idag och även varit riktiga bitchar mot varandra :) Iallafall, vi sitter hemma hos Nicole nu, jag skulle bara hämta min keps som jag måste ha till jobbet. Snart ska vi hem till mig och göra lite lunch till oss.
Vi sover hos mig i natt igen, och eftersom jag slutar 8 ikväll så ska Nicole göra mat tills att jag kommer hem. Kyckling och ris.. Vi får se hur riset blir :) Själv klarar jag inte av att göra ris :/
Pussochkramskummbanan!

Nicole min prinsessa

Sitter hemma hos mig med Nicole, hos mamma såklart;) Får ju inte bo hos pappa längre hehe... Är ensam hemma hos mamma nu i två veckor buhu..
Vi sitter och pratar om sex haha.. Nicole är ju min lilla sexgalning.. But i like her anyway :D Pusspuss

Genomblöta flickor...

Igår stack jag och Sophia till Huddinge och träffade Daniel E, han hade litet chillkrök. Men eftersom jag och Sophia inte hade någon dricka så stack vi ist till Sickla där han på mitt jobb var på fest... Men det va lite dött där, va där i 45 minuter ungefär sen stack vi. Vi fick Alex att komma och hämta oss, men han visste inte var vi va, så vi sa att vi skulle börja traska mot fryshuset längs spårvägen så att vi kunde se när han åkte förbi.. Sen ringer han och säger att han är i sickla köpkvater, och då va vi typ vid fryshuset -.- När han väl kom och hämta oss var vi helt dyngsura.. Det kändes som att vi gick i stövlar som var fyllda med vatten haha..
Men vi kom hem till Sophia på natten och då satte vi på en film, som vanligt somnade jag haha..
Vi har precis ätit en jätte god frukost och snart ska jag börja röra mig mot Nicole där jag har mina väskor, sen ska vi två sova hos mig i natt. Imorgon ska jag jobba också.. BLÖÖH

Det regna in på bussen igår via taket, så vi tyckte att det passade bra med att sitta med paraply :D


Vår jätte mysiga och goda frukost!

Lite bilder :D

MAHA hej:) Sitter hemma hos Sophia, vi har precis ätit något mumsigt med jordgubbar oCh melon som hennes mamma gjorde :) Nu ska vi till huddinge, eller snart. Vi ska träffa Daniel och hans kompisar, dem dricker.. Fast vi har bara saft så vi ska inte dricka någon äcklig alkohol.. Sådant är inte bra, man förstör bara sig själv. Fattar inte varför alla ska dricka hela tiden. JAG ÄR NYKTERIST! Det är faktiskt sant :)

Nu ska vi fixa oss lite :D

Jag är fångad av en stormvind;)



MIN SNYGGING


Ketchup på fiskpinnar är inte konstigt, det är mumsigt :D

Kul säger jag bara.. Snällt av dig!

KUL... Börja bråka med pappa igen, och han är ju lika fjantig som vanligt.. Jag är ju myndig nu, så jag får ta hand om mig själv, enligt honom.. Så jag får ej bo där längre, men får se hur lång tid det tar innan han hör av sig? Inom en vecka har han gjort det, det vet jag;)
Jobbade idag, var lite nere så allt gick inte som vanligt -.- Men nu är jag hos Sophia med Nicole och David. Vi ska väl bara mysa imorgon hehe..
Burger King som jag jobbar på vann en tävling som ingick alla bk i sthlm, det gjorde så att vi ska typ grilla imorgon haha! Så där blir det att jag dricker lite sen ska jag, Nicole och Sophia dra på fest i Sickla med Umeed :)

Jag har jätte ont i mitt huvud och magen.. Jag får panik....

En liten bild på en liten tjej sommaren 2007 som då var en liten fjortis hahaahha :)

gudmurgun

Nu är jag vaken, vaknade av att pappa ringe och tjaffsa med mig... Han trodde att jag hade festat i natt bara för att jag lät sliten när jag svara, kan ju bero på att jag vakna med värsta magondet och kunde inte sova så mycket i natt.. Hitta heller inte några ipren eller något liknande, så jag har jätte ont i magen. Stackars mig :(
Ska ta och städa lite i lägenheten och så, så att pappa inte får ett ryck när han kommer hem.. Han är ju liksom den största perfektionisten jag någonsin har träffat!
Ikväll blir det att jag vilar hemma bara, tittar på någon film eller så. Lördag blire fessst vafan och på söndag blire vila igen.. För ska ju jobba nästa vecka med..

Längtar till att lönen i augusti kommer, bara en månad kvar nu..
Då ska jag köpa ett buss kort, och slinga mitt hår hos frissan ännu en gång. Sen ska jag ju såklart ha med mig en del pengar till Turiket :) Det lutar åt att jag och mamma ska dra iväg första dagen i Turkiet och göra turkiskt spa. Då skrubbar dem hela kroppen :D

Nu måste jag städa lite sen ska jag fixa mig och sedan ska jag möta Nicole. Hon ska ge mig pengar och verkltabletter :)


Sovdags

Nu är jag hemma, sitter i vardagsrummet och tittar på how I met your mother.. Sjukt bra!! Iallafall, när reklamen kommer ska jag ta mig en liten cigg och sedan ska jag förflytta mig från soffan till min underbart sköna säng! Synd bara att ingen vill sova i sängen med mig i natt :b Men det är skönt att få ha en säng för sig själv :)
Imorgon ska jag städa upp lite i lägenheten sen ska jag dra till jobbet -.- Jobbar fyra till åtta imorgon, kommer nog vara slut när jag slutat så drar nog hem och sover så att jag orkar med helgen hihi;)

Hemma hos nicole nu hihi

Hejsanhallå, sitter hemma hos Nicole nu :) Jonathan ska snart dra till fruängen så vi ska vara ensamma ett tag hihi :)
Var på jobbet idag, det gick bra idag;) Prata me en kille som jobbar där, han bjöd med mig på fest på lördag, haha.. Så jag går nog dit. Har frågat Sophia och Nicole om dem ska med, (hoppas dem följer med) :D
Imorgon jobbar jag också, sen är jag ledig lördag och söndag.. Ska bli skönt med lite ledighet :b Börjar fyra imorgon, så det blir en lång sovmorgon för mig då hihih :D
Ajaaaa detta var ju inte så jätte intressant.. Hej så länge

Hemma nu, från jobbet

Nu är jag hemma från jobbet, har varit det ett tag hehe. Träffa på nästan hela jävla släkten inne i stan kändes det som, men jag, natti och krille (mina kusiner, 17&12 år) smet iväg och kolla runt i affärer.. Min chef ringde och fråga om jag kunde komma tidigare till jobbet, så jag sa hejdå till dom tidigare än väntat och satte mig på tåget mot jobbet;) Nadja och Marie kom förbi och prata lite med mig när det inte va något folk inne i restaurangen som skulle beställa mat (:
Ikväll blir det att jag lägger mig tidigare än de andra nätterna, börjar halv 12 imorgon och slutar 16, så jag ska fan sova ut haha!
På fredag slutar jag såklart 20 och Ella ska ha en liten fest hos sig och vill att jag ska komma förbi, får väl se då hur trött jag är när jag slutat hihi :)

Ska ansöka om ledighet också, i september, 4-12.. Jag ska till turkiet med mamma, Thomas, Sandra, Pia och Yngve. Thomas fyller 40 då så vi ska böööööört :D Så ska vara ledig en vecka. Är glad att lönen kommer ungefär 10 dagar innan, så jag kan köpa en massa ruliga saker där :)

Sophia kommer över snart också, jag ska köpa cigg till henne, så hon kommer till mig, sen ska vi gå till centrum tillsammans :)


Jag saknar dig snygging!

Tiiiiisdag

Tjatja, sitter i mitt kök med Hanna :) Hon sov hos mig i natt, så igår kväll tittade vi på filmen "dolt under ytan", skit läskig film alltså, uschfy&blä haha, jag trodde jag skulle dö haha (a)
Iallafall, idag börjar jag mitt jobb klockan fyra, så jag ska in till stan nu snart :) Min kusin är i sthlm så jag ska träffa henne nu innan jag börjar hihi :) Åh vad jag längtar efter det.. Så jag ska ta och äta min frukost nu sen ska jag stryka mina arbetskläder och fixa mig själv, sen bär det av till stan för att träffa Nathalie :)
Pussochhej

Seg från igår

Haha hejsan.. Sitter hemma hos Sophia och är sjukt seg asså ;) Igår var det fest i skärholmen hos Elias haha, skulle först inte dit sen åkte jag dit med Sophia, Jill och Ella (: Det var en del folk där asså, men mest tjejer haha, men dem flesta va snälla och inte alls dryga;) Jag, Jill och Ella kom hem till mig runt 3 på natten, sen när vi kom hem så gick Ella och la sig och jag och Jill satt på balkongen och tjöta en massa skit haha :) Somna runt halv fem imorse hehe ;)
Imiorgon ska jag jobba, börjar fyra och slutar åtta, så jag stänger väl hah.. Gör jag fyra dagar denna vecka -.-
Sophia håller på att städa så jag ska hjälpa henne lite nu, sen måste jag ha maaaaaaaaaaaat i magen :)

Vad hände?

Just nu sitter jag hemma hos mig själv alldeles ensam, men snart så ska Ella och Jill komma och göra mig sällskap =) Sophia är hemma hos Johnjohn men ska sen komma hit, eftersom han skulle till sin moster eller något :)
Mommo från jobbet ringde idag när jag va i stan och fråga om jag kunde jobba imorgon pga han behövde ha in lite folk imorgon, såklart sa jag ja.. Men nu ångrar jag mig lite, men faan det är pengar ju.. Det blir ju bara mer pengar ju mer jag jobbar, och han måste ju tycka att jag åtminstone är lite duktig eftersom han ringde mig (a)
Idag har jag varit i stan med Sophia och jag fick med mig en kjol för 62 kr, den kosta 249 egentligen men de 75% rea på den hihi, sen så köpte jag även en ny tungpiercing (:

Iallafall igår titta jag och Sophia på "The human centipede" och de va nog en av dom vidrigaste filmerna jag sett.. Alltså den va helt sjuk, den handla om en psykiskt sjuk kirurg som ville göra en mänsklig tusenfoting :S


NÅGOT HÄNDE MED TEXEN NÄR JAG SKREV OCH JAG VET INTE HUR MAN FÅR BORT DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..................


Blir en hemmakväll efter en jobbig dag på jobbet (a)

 Tjatja, jag är hemma hos mig nu med Nicole. Ikväll blir det en lugn hemma kväll med mys, är helt slut haha. Jag är inte van att jobba hihi (a) Så vi ska hyra en film här på filmkedjan i högdalen och sedan köpa något gottgott =)
Nu är jag ledig både lördag och söndag så det blir att koppla av nu innan en ny arbetsvecka börjar, då blir det måndag-fredag. Fyra av dagarna 16-20 -.- Jobbigt med sena kvällar på jobbet.. Men jag får st ut, när det blir stressigt och jag inte orkar mer så tänker jag på pengarna jag tjänar för varje timma hehe, så det är la därför jag stannar kvar;)

Hihi Nicole är sååååå söt :)

Hemma ikväll även fast att jag är ledig imorgon.. Så jag borde ju egentligen vara ute och röja ;)

Det märks verkligen att jag är helt slut efter att bara ha jobbat två dagar.. Mycket att göra, man blir stressad och allt ska gå jättejätte snabbt! Så jag slockna här i soffan, sov ungefär en timma.. Nicole däremot, hon har sovit i typ två och en halv timma :p
Innan vi båda slockna gjorde vi middag till oss och duka upp på bordet ute på balkongen, de va riktigt mysigt (: Men nu är jag hungrig igen!! Imorgon tänker inte jag äta något haha, och sen hedanefter blir det sallad till lunch när jag jobbar!! Tänker inte gå upp en massa onödiga kilon :)
Men jag ska göra ett paket nudlar, eller de är en kopp hihi! Och dom heter mr noodles ;) Sjukt goda! (Y)
Shabab bjöd ju mig på fest också, borta i rotebro men eftersom jag är så hiiiiimla trött (a)
Nu blir det en cigg sen ska jag mätta min hungriga mage som egentligen borde vara mätt :S

Mot jobbet snart

Jag och Nicole ska dra om 10 minuter, vi ska till Tallkrogen för att hämta hennes utskrivna cv, sen ska vi till Farsta och hon ska lämna det och jag ska jobba. Jobbar bara tre timmar idag, sköööönt som fan! 11-14 :) -Imorgon är jag ledig hihi, så det blir att jag sover ut imorgon haha! Har gått upp runt 8 två dagar i rad nu :(
Men måste fortsätta att äta frulle nu, vi hörs när jag kommer hem!

Heeeeelt slut körd

Nu är jag och Nicole hemma hos mig, slutade klockan tre som sagt. Nicole kom dit runt halv 2 och vänta på mig, chefen märkte att vi kände varandra så han insisterade på att hon skulle ha en kaffe eller dyligt, så efter många om och men tog hon en kaffe haha :) Sen satt hon och vänta och chefen tog ut henne på en cigg, de stod och prata och han erbjöd henne ett jobb om hon tog med sig cv imorgon. Så hon kanske får jobb där jag jobbar haha, fan va kul egentligen :D
Iallafall, arbetsdagen gick helt utmärkt för att de va första dagen sa ungefär fyra personer som jobbar där :) Så de va kul att höra haha.. Står ju i kassan så det va lite stressigt när folk hade lunch och kom och åt haha :p
Nu ska jag och Nicole göra mat till oss för vi är hungriga hah :)

Bild på mig från förra sommaren haha :)

Första arbetsdagen hihi :)

Goooodmorgon :) Jag är fett trött alltså, va nära på att jag försov mig haha! Tur att jag inte gjorde det :p Ska äta lite frukost snart sen ska jag gå mot bussen :) Har satt på mig skjortan som jag ska ha, men funderar på att ta av den nu och ha ett linne tills att jag börjar jobba :p Lås har jag ju också, så jag kan låsa in mina grejor :)
När jag slutat vilket är klockan tre så ska jag träffa Nicole :) Hon och jag ska hem till mig och äta mat (a)
Hööööööres och stööööööres sen då :)

Nu ska jag sova, för jag ska upp 7 imoooooorn :(

Det blev lite senare än vad jag tänkte mig hihi, men aja nu ska jag duscha och sedan ska jag sova. Får bli att jag städar upp lite innan jag drar, vill inte komma hem till en stökig lägenhet :)
Pyss och godnatt :)

Hemsk bild men jag får väl bjuda på den hehe ;)


Ikväll blir det en lugn och tidig kväll för mig :)

Jag är hemma hos pappa nu :) Blir att jag sover alldeles ensam i natt, för imorgon ska jag upp tidigt!! Börjar tio imorgon, men måste vara där en halv timma innan för att lära mig kassan och så måste jag få ett par nya byxor hihi.. Dem jag fick idag va lite för små för min tjocka mage :)
Är super trött så jag ska väl hoppa in i duschen snart och sen lägga mig.. Känns konstigt att behöva lägga sig och gå upp i tif nu när man har sommarlov. Men denna vecka är inte så jobbig på jobbet, jobbar imorgon, onsdag och fredag. Torsdag, lördag och söndag är jag ledig hehe ;)
Aja nog pratat om jobbet.. Jag ska nu ta mig en cigg, sedan kolla på det som är kvar på two and a half man, sen städa lite här i lägenheten, sen duscha och sen blir det sängdags för mig :)

Jag och Jill är sååååå snygga!

Vaken med tuppen typ

Sophia ligger fortfarande och sover, men jag var tvungen att gå upp eftersom jag ska sticka om ett tag.. Eller typ om två timmar men ändå, ville inte stressa en massa hehe :)
Ska väl snart börja platta mitt hår och fixa mig lite, sen ska jag väl äta lite kyckling och potatissallad som blev över från igår :) Var och handla en massa mat igår, så jag slipper gå hungrig tills pappa kommer hem.
Vi får väl se vad som händer efter att jag har jobbat, Annika ville träffa mig så jag kanske gör de hihi :) De va ju ett tag sedan vi träffades :(
Min pappa är elak, fråga honom ifall jag kunde ta pengarna som blev över till någon middag ikväll och självklart sa han nej.. Han sa att jag skulle göra matlåda... Orkar inte ha med det första dagen -.- haha!

Sophia is here ;D

Sophia gör mis sällskap i natt hihi, så vi ska ha mys kväll! Måste städa lite från vardagsrumsbordet, allt som ska vara i skafferiet står där pga ommålining i köket ;)
Sen ska jag och Sophia äta gurka och dipp, MUMS :D
Vi lär väl titta på någon film ikväll antar jag :)
Jag måste massera hennes rygg också, hon har jätte ont :( Tur att hon har en sån snäll kompis som jag då som gör sådant åt henne :D

Sista lediga dagen på sommarlovet då, eller ja typ!

Sitter hemma hos mamam just nu, ska snart hoppa in i duschen, packa lite kläder sen röra mig till pappa. Mamma kommer tydligen hem idag, så jag ska sova hos pappa i natt eftersom att jag är ensam hemma där. Ikväll blir jag bara hemma eftersom jag börjar jobba imorgon, fast fan får ju sovmorgon hehe.. Börjar klockan två ;D
Jag hoppas på lite sällskap ikväll så jag slipper vara helt ensam.. Alltid mysigt när någon mysig person kommer över ;)
Nuu ska jag lägga mig i badkaret och ta mig ett bad, läsa lite ur boken jag börjat läsa på.. Sen ska jag röra mig mot pappa, hoppas mamma skjutsar hem mig till honom när hon kommer hem (a)

Good morgon

Godmorgon :) Vakna för 20 minuter ungefär, och somna lite över fyra i natt, så jag är lite trött haha :) Igår hade Ella ett krök hos sig, så där va jag, Hanna, Jill och Ellas kompis Denise :) Först va de bara vi tjejer, men sen blev det typ värsta korvfesten haha.. 3 av ellas killkompisar ramla in, en av mina bästa killkompisar och hans 5 killkompisar ramla in och sen Hannas kompis Jessica och hennes typ fem killkompisar ramla också in :)
Jag är glad att jag inte drack igår då, man kan ju ha skit kul utan alkohol.. Eller jag drack ett sex pack 3.5or, men tycker inte de räknas haha :) Bilder kommer upp när jag orkar lägga ut, dem lär väl komma lite då och då..
Iallafall, hade ett mycket intressant snack med Hanna igår, och det blev väldigt deep talk från oss båda.. Tycker det kändes skönt att få ut det jag hade att säga och hon säkert likaså :) (Men ni som är irri för att jag och Hanna är kompisar igen, lovar de va inge skit snack om er. Vet att ni tror de, men lägger inte ned tid att snacka skit, speciellt inte om er) :D

Jag är iallafall glad att Hanna hade modet uppe och kunde be om ursäkt, det var strongt av henne. Och nu är vi kompisar igen tihihi :) Och det är SUPER!

Puss på er alla där ute ;D

Nu har jag ett jobb också! Slut på sommarlovet!

Sitter nu hemma igen :) Intervjen jag va på gick utmärkt, jag fick jobet och börjar på måndag redan! NAJS!!
Sitter nu hemma färdigfixad och klar, ska gå om en halvtimma typ, ska möta Jill i Högdalen sen ska vi möta Hanna i Zinken :) Vi ska sitta och mysa, hoppas de kommer fler hihi :p
Nu ska jag ta mig en cigg, sen ska jag dunka musik :)

Den dag mycket bra sol, jag gilla den dag

Nu sitter jag hemma i min säng, och pratar med Nicole i telefon :) Snart ska jag börja fixa mig, ska på en arbetsintervju klockan tre idag i Farsta centrum :) Bk haha ;) Sen ska jag träffa Nicole och typ äta lunch med henne, senare ikväll ska jag sätta mig på skinnis med Hanna och några andra och grilla :)


Bild på mig och Hanna från nyår haha :)

Ne men nu ska jag platta mitt hår, fixa mig lite så jag ser någolunda fresh ut när jag kommer till buuuuuurger king ;)

När älgen blir blå, då är ölen kall

Egentligen skulle jag och Nicole ha åkt hem imorgon, men pappa skjutsa oss till norrtälje så tog vi två bussen hem ist :) Hon ska sova hos Jonathan i natt så jag sover här alldeles ensam :( Men hon kommer hem tidigt imorgon, så jag måste också upp tidigt hehe, sen ska jag hem och lämna mina kläder och efter de ska jag möta Hanna och KANSKE Jill i Hornstull och då ska vi lägga oss och sola.. Vettefan om jag behöver sola mer egentligen, för jag har blivit lute bräääänd haha :(
Hörs imorgon :)

Hallå där köp blåbär

Idaag har jag och Nicole legat för det mesta på en brygga och stekt i solen :) Det var skönt (Y) Imorgon blir det att göra samma sak sen på fredag kommer vi hem och då ska vi lägga oss på en strand och sola igen.. Fan jag ska bli brun!!!
Iallafall, när jag och Nicole hade solat klart gick vi upp och titta på tv.. Båda slockna haha! Men hade någon sett hur vi legat hadde dom nog skrattat, jag själv skratta lite när jag vakna.. Nicole låg på den långa delen med huvudet mot mig och jag låg på divandelen fast med huvudet där man ska ha fötterna och benen uppe på ryggstödet :) Vi åt lite god mat och sen har vi setat i soffan bara, titta på en otroligt rolig film, not another teen movie heter den..

Två bilder från igår när vi låg och sola :)


Ute på landet nu =)

Tja :) Kom på att vi inte har trådlöst internet här längre, ända internetet vi har är simkortet som sitter inne i pappas pyttelillalilla dator.. Så har bestämt att inte vara inne p datan mycket alls till fredag :)
Men idag låg jag och Nicole och sola vid vattnet på en brygga, en broms kom och jag vifta bort den. Råka också slänga i min sko på något sätt då, så de va bara att plumsa i vattnet direkt haha :p Sen kom det några småungar som hoppa där vi låg så vi blev alldeles blöta -.- Sen har vi bastat också, de va niiiice! Nu ligger vi i soffan på övervåningen och tittar på scrubs.. Lägger in alla bilder jag tagit i veckan när jag kommer hem
Pösshej!


Mot norrtälje!

Snart drar jag, går till tunnelbanan om en kvart typ :) Möter upp Nicole i tekniska eftersom hon är i bergshamra nu :) Sen bär det av till mitt land i några dagar.. Jag stannar nog kvar där till fredag, åker hem under helgen och sen kanske Sophia följer med till mitt land på måndag nästa vecka :) Det blir mys!!
Hatar att vara på landet helt själv, hihi (a)
Men nu ska jag kolla om jag packat ner allt jag behöver sen höres vi när vi är framme på mitt land

godmorgon!

Jag vaknade nyss :) Jag hade en konstig drömm nu innan jag vakna.. Jag var tydligen jätte stark och kunde lyfta upp min moppe för en backa som va avstängd, lyfte alltså upp den på sidan av backen, men när jag själv skulle komma upp då kunde jag det inte.. Det va lite konstigt!

Iallafall, sitter här hos Nicole, jag ska börja göra mig iordning typ nu, sen ska vi till mitt land =) Pappa kommer och hämtar oss i Norrtälje, så vi kommer att få ta buss från tekniska!
Tar med mig min lilla data, så jag kommer inte vara helt borta nu när jag ska va på landet :D

Dreviken nästa

Sitter och väntar på att Sophia ska komma hit, hon och hennes polare Alex ska komma och hämta mig sen ska vi dra ner till Drevan :) Har tagit på mig min bikini nu haha, så får se om jag vågar bada.. Jag har inte tagit mitt första dopp för i år ännu, så det kanske är på tiden nu.. Jag menar, det är ju juli nu haha!!
Iallafall, imorgon åker jag och Nicole till mitt land i några dagar. Ska bli skönt att komma bort nu ett litet tag från allt bara!! Mår inte så bra just nu känner jag....... Vad kan det bero på, bara jag och få som vet...

hatar alkohol

Jag är såååå bakis idag, jag hatar alkohol och jag ska aldrig mer dricka igen!! Så låter det dagen efter varje gång jag druckit!
Iallafall, kvällen va helt jävla otrolig!
Vi är på middagen sen runt nio går vi upp till Tessi så att hon kunde fixa sig och så, efter det åker jag, hon, Erik och Oscar in till Medis för att möta upp Sebastian.. Erik och Oscar åkte sen hem och vi tre traska vidare mot tresexti.. Där var vi hela natten och jag träffa en klasskompis, Max, så vi tre var med han och hans kompis hela kvällen. Jag, Tessi och Sebastian blev utslängda fem jävla minuter innan stället stängde så haha de va lite roligt. Vi hamnar i ett litet drama, Tessis mobil är försvunnen så hon drar och lugnar ner sig, Sebastian sprang efter och jag gjorde de efter ett tag när jag fatta vad som hänt, men jag hittar dem inte så jag börja vingla hemåt. :) Jill sötnos ringde och prata med tills att jag kom hem :) De va snällt! Iallafall, när jag lagt mig i sängen så hör jag hur någons mobil ringde, sprang och såg att det var Tessis telefon :) Skicka detta sms till sebastian från hennes mobil; Tessis mobil är MED MIG: JAG RINGER IMORGON*.... Haha de va lite roligt, det tog mig tio min att skriva de smset ;)

Idag ska jag bara ligga i soffan och dööö! Kanske blir att jag springer ner till vivo och köper godis och går till draken och hyr någon film :)

Såg en massa bilder som lagts upp på fejjan, ser förskräcklig ut så dem kommer ni inte få se :D

Nu har jag en rolig kväll att se fram emot :)

Nu ska jag och Nicole röra oss mot mig för att hämta två klänningar, sedan ska vi hem till Tessi ju :) Ni får ha en superduper kväll för det kommer jag att ha (Y)


Denna klänning har jag ikväll :)


Jag hade lite tråkigt när Nicole fixa sig haha :) Så jag bjuder på dem här två bilderna

Nu är det freeeeeeedag!

Gudmurgum allesammans!! Vakna för 20 minuter sen kanske, så jag ska ta och äta lite frukost nu och sen ska jag börja fixa mig lite smått. Ska även städa lite i vardagsrummet, typ bädda sängen och så :)
Jag är väldigt trött just nu, men grymt taggad inför ikväll (Y)

Måste köpe lite saker när jag är i stan idag,
*Present till Tessi
*Genomskinliga strumpbyxor (kanske)
*Tutt tejp, för ikväll eftersom jag ska ha min nya klänning på och i den kan man inte ha bh på sig :)
*Sen hittar jag väl säkert något annat att köpa, det gör jag alltid när jag är i stan!

Nej men jag ska ta och äta frukost som består av en mango och av en hungerkontroll :)
Vi höres o köres o synes sen!

Grattis till Tessi, som blir 18 ååååååår!!

Tjohoooo, klockan är över tolv nu och det menas med att det är den andra juli, och det innebär att min kära Therese som jag känt sen jag gick i fyran fyller ARTON jävla år!! Haha grattis på dig snuttan..
Imorgon, eller senare idag ;) ska jag in till stan och möta upp Nicole, vi ska köpa en present till Tessi hihi, sen ska vi la hem till henne och fixa oss och så.. Blir att jag hämtar två klänningar som Tessi kanske ska låna utav mig.. Jag och Nicole är bjudna på middag hos Tessi där det ska bli familj och vänner, så där ska vi vara ett tag och fira henne och föra lite och sen ska jag, Tessi och kanske Nicole dra ut och fira henne ute på en nattklubb. Det blir 360 vi går till, Tessi ville dit så varför inte, hennes b-day och hon bestämmer väl mest då ;)

Jag och Tessi, kortet togs väl för ett och ett halvt år sedan :)

Iallafall, idag har jag varit med Nicole ett litet tag, drog sen in till stan och mötte upp Alma och fixa lite saker, åkte där efter hem till Tessi ett tag. Hon skulle på restaurang med familjen så jag gick hem till mamma och mös lite med syrran, sen drog jag ut och träffa Tessi igen, vi åkte hem till Nicole ett tag och nu är jag här helt ensam :( Men det går nog bra, det har ju gått bra sen i måndags, så varför inte nu i natt ;)
Ne nu skrämde jag upp mig lite, så ska checka om låset är låst så jag kan sova lugnt i natt :)

god natt

Idag när jag var med Jill så köpte jag en naturdiet shake med jordgubbssmak ifall jag skulle bli hungrig i natt, som jag är nu.. Köpte den i hopp om att den skulle vara god, men icke sa nicke. Den var jätte äcklig.. Har även en hunger kontroll här, men den ska bli min frukost.. Så jag får somna hungrig i natt :(
Hunge kontroll drickorna är så jävla goda, iallfall den med typ skogsbär. Men jag ska aldrig mer köpa den här som jag öppna nu. Tur att jag öppna den, så att jag iallafall har frukost imorgon :)

Imorgon kommer Nicole hem :) Och Sophia fyller även 17 år, så grattis!!

Men nu ska jag sova :) Puss och hej


Bilden var liten, men den i mitten va det jag köpte. SKIT ÄCKLIG!!!!

It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Fan vad jag inte orkar mer längre. Hittade en bild som min kompis hade på sin bilddagbok som hon lagt ut för jätte länge sen.. Det var en speciell dag som jag aldrig kommer att glömma.
Och nu sitter jag här i Nicoles soffa helt förtvivlad med ett krossat hjärta!


RSS 2.0