Soooovdags

Nuuu ska vi sova i hennes lilla mysiga säng :) Imorgon träffar jag Sophia och jag måste även skriva klart min analys om en film.. Jobbigt -.-
Går ju ända till fem också.. Men funderar på att sjukanmäla mig efter italienska! :) Hihi

Hos Anna min panna

Sitter hemma hos en sur Anna just nu.. Hon är arg för hon fick g- på en uppgift hon kämpat i timmar med och nu vägrar hon plugga italienska.. Vi har ju prov i det i morgon :O Ska få henne på bättre tankar, rulla mig ner med henne till ica och köpa nått onyttigt eller nyttigt :) HON MÅSTE BLI GLAD IGEN!!!

Nu börjar hon bli det!


Svenska..

Sitter i skolan och har svenska. Min sista lektion, men jag ska ju med Anna ikväll och hon har en lektion till.. Så jag ska stanna kvar till klockan fem -.- haha Jag som ville fika :(
Imorgon ska jag träffa min sötaste vän Sophia :D Prata nyss med henne om massa grejer hehe. Men min lärare kom så jag var tvungen att lägga på..
Jonas och Samir höll på och tjafsa om vad det är för fisk som äter upp ynglena och sånt. Jonas sa abbore (?) och Samir sa haj. Tog upp den delen på youtube och fråga den smartaste i klassen ;) Han sa av hajsläkte haha..




I telefon med Sophia :)

gudmurgun

Jag sov alldeles ensam i natt, snyft.. Det var ju lite läskigt haha. Nej men snart ska jag börja röra mig mot rådmansgatan där jag ska möta upp Annika och Minna för att äta kebab innan vi drar till skulan.
Idag sover jag hos Anna, så det blir mer uppdatering anntingen där eller i skolan. För jag tar med min data dit iaf :)

Hemma hos pappa i natt

Ligger i soffan hemma hos pappa, så jag sover här i natt. Alldeles själv för pappa är ute och säljer i landet i några dagar..
Igår sov jag hos Nicole, de va mysigt. Titta på Mamma mia, typ världens bäst gjorda musikal film!!
Imorgon sover jag hos Anna för vi ska plugga till italienska examitionen vi har på torsdag!!
Sover ju typ aldrig hemma när jag är hos mamma nu för tiden.. Men de är nice :)

Visste ni att jag och Christos kommer få ett barn i framtiden?? Det kommer att se ut såhär :)
Söt va?

Hemmapemma

Chacha.. Vad gör ni? Själv sitter jag i soffan och tittar på vänner hehe. Idag blev det ingen skola för mig.. Utan jag tog ledigt idag. Så jag följde med Nicole till södersjukhuset, sen åkte jag, hon och Andrea och luncha på Taco Bar så kom deras kompis förbi och även Rasmus. Dem skulle till Bergshamra så jag traska runt i stan i en timma ungefär sen tog jag mig till henriksdal där jag skulle gå på en jobbintervju. Kom fyrtio minuter för tidigt så jag satte mig i solen och njöt ett litet tag. Intervjuen i sig gick bra och om det går som det ska så börjar jag snart halvtid och sen i sommar jobbar jag heltid. Hoppashoppas att jag får jobbet!!

Jag är iallafall hos pappa nu, han är på möte och sen ska han skjutsa mig till min madre. Mötet slutar nio så jag kan chilla i soffan ett tag och sen måste jag städa mitt rum och även packa ner mina kläder :)

Snart är de lika varmt som det var då bilden togs :) Åh jag vill ha sommar nuuu!


The bounty hunter

Jag är hemma igen och filmen jag och Nicole såg var riktigt bra och rolig :) The bounty hunter såg vi, haha rolig film det asså!
Ligger i soffan just nu och tittar på wallander luftslottet och myser med datan haha. Imorgon så ska jag på en jobbintervju så jag ska ta ledigt från skolan hihi. De är nice.
Han är ju så stört snygg!!

Biokväll

Nicole står i duschen och snart ska jag duscha :) Sen ska vi bege oss in mot stan och titta på bio. Så det blir en mys kväll idag :D
Börjar sent imorgon hihi, as skönt om jag får säga mitt!

Kaotisk kväll!

"Jag säger bara shit igår alltså. Igår var typ den roligaste men ändå värsta dagen/natten i mitt liv..
Efter att jag och Sophia gått från mig så går vi och köper pizza sen hem till henne och böt kläder. Vi åkte in till stan mötte Therese som hade Sophias vodka, sen åkte jag och Sophia till 60 och köpte med oss en varsin chai latte. Vi åkte direkt till gullmars och gick upp till bussarna där vi ser att vi får vänta i 40 minuter på nästa buss. Efter ett tag kom Nicole dit och vi ser även en rolig kille där :)
Nej men väl borta i Flaten mötte vi Bafrin och hennes kompis, vi gick in i skogen för att hämta pinnar vi kunde elda med. Efter ett tag kom alla och alla blev fulla och var glada :D Alla gick samtidigt till bussen där vi står i en halv timma ungefär tills någon ropa att bussen inte gick så vi alla började traska iväg mot Skarpnäck. Vissa gick dit och andra gick till norra sköndal.
Jag, Nicole, Fredrik, Felix och en full Theo åkte till Slussen, men helt plötsligt försvann Theo men de brydde vi oss inte om :) Jag och Nicole åker hem till henne jätte glada för att få ligga i en säng. När vi är framme utanför hennes hus märkte vi att vi inte kom in eftersom hon inte fått sin portnyckel av hyresvärden :S Så hon ringde och bråka med sin hyresvärd 3 på natten men hon vägra komma fram till en lösning. Tills hon säger men ta en taxi och ta in på något. Men jag och Nicole åker hem till mig med Taxi och när hon ska betala så tar dom inte hennes kort!!!! Så han skjutsa oss till centrum där hon tog ut pengar och sen gick vi hem till mig.
Jag sa att vi var tvugna att vara tysta så att min pappa inte skulle vakna när vi kom hem, men han var inte ens hemma?
Han ringer sen och säger att han är på väg hem. När han är hemma kommer en full Tuomas in i mitt rum och pratar medan jag och Nicole bara skrattar åt honom :)
Låter roligt va, haha?






Frukost i solen

Igår var jag ju på skansen i några timmar, det var skojsigt och mysigt :D Jag och Sofie var helt förtjusta i knubbsälarna och stod och titta på dem i kanske 20 minuter :D

En stor gråsäl som låg och sola :)

Alma, Milou, Sofie och Annika :D

Ialladall, Sophia sov ju hos mig i natt och sånt skit. När vi vakna sa Sophia att vi skulle äta frukost ute på ballkongen nu när det var så fint väder. Så det gjorde vi :) Jag hälde ner vattnet som var på bordet på grannens ballkong hihi (A)
Vi har precis duschat och ikväll ska vi dra till Flaten och grilla. Jag vill sola också, och bli bruuuun :D

Godermorgon

Nu är jag vaken, Sophia är inte kvar här. Hon började tidigt imorse hehe.. Jag sticker till Skansen har jag bestämt nu, det är ju ändå fint väder :D
Jag ska åka om en timma och möta Sandra och Annika i Slussen och köpa en sub way macka till lunch :D Tror det blir en hel, så kan man äta om man blir hungrig under dagen :) Och så köper jag nog med mig en cola :D
Kanske ska börja fixa mig nu, eftersom jag ska gå om en timma.. Stressstressstress!!

Nuu ska vi slagga

Sophia skrutten är här nu :) Hon har precis visat sin dans hon ska göra med några tjejer i hennes klass på idrotten imorgon :)
Skansen imorgon, om det är fint väder annars ska jag hjälpa Nicole att flytta ut från sin lägenhet :) Hon ska flytta till en tvåa nu :D Men bara i två månader hihi..
Går kanske upp när Sophia drar, annars går jag väl upp runt nio :)

Haha oj, en riktigt gammal bild på oss. Vad kan det vara, hmm det var i 8ans nyår för mig och 7ans nyår för henne, alltså 3 år sedan haha! Ojojoj :)

Väntar på att segis Sophia ska komma :D (a)

Nu är jag hemma igen :) Intervjuen gick bra och den tog bara tjugo minuter :) Det vart en gruppintervju men Sandra, Filmon och en kille i skolan från tvåan hamna i min grupp. Så det var lätt att prata :D
Väntar på att fillefjongen ska komma hit :) Vet inte vad vi ska göra men hon ska iallafall sova hos mig..
Imorgon är det Skansen med skolan som gäller och är det sådant här äckligt väder imorgon så tänker jag fan sjukanmäla mig. Tänker inte gå runt och frysa och vara genomblöt på skansen i 3 jävla timmar :)

I LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVAR DIG!!

Byebyeeee

Ja men då drar jag nu då :) Ska bara skölja munnen och göra lite småsaker sen :) Skriver igen när jag kommer hem och massa skit :D

Hemma från skoooolan

Nu är jag hemma från skolan, glömde bort att jag skulle till pappas jobb innan jag skulle sticka iväg på intervjuen, men min snälla pallra sig till sitt jobb för att skriva ut det, så det fans tre exemplar här hemma när jag kom hem :)
Nee, men jag ska väl byta kläder snart och sen ska jag dra runt fyra :) Sandra ska ju också på intervjuen, och typ Filmon.. Så jag slipper sitta själv :D Tror även att det är fler från vår skola där hehe! Eftersom man fick skriva upp sig och sen skulle dom hära av sig :) Så jag ska möta Sandra tjugo i fyra i Zinken sen ska vi gå dit tillsammans :) Och det är en gruppintervju.. Jag som hatar att prata inför folk jag inte känner så pass bra -.-
Efter intervjuen ska jag hem och äta något och sen ska jag träffa Sophia när David inte är med henne längre :D

April 21, 2010

Jag är jätte trött och ingen orka träffa mig för jag orkade inte åka någonstans hihi :)
Den jag vill ska smsa mig, har inte hört av sig sen i tisdags då jag blev väldigt irriterad.. Borde jag höra av mig ist? Så att denne person vet att allt är okej?!
Nej men jaaa, jag har tråkigt och är godissugen.. Inte bra nu inför sommaren. Har ju glömt att jag har ett gymkort så jag ska börja träna nu så jag åtminstone är lite fit till sommaren.
Imorgon slutar jag tjugo i två, efter skolan måste jag till pappas jobb och hämta ett utskrivet cv, om jag inte skriver ut det i skolan vill säga. Kanske är hemma till tre och då ska jag väl "piffa" upp mig lite så jag ser fresh ut inför intervjuen jag ska ha imorgon klockan fem.. Sen efter har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra.. Eller jo, jag skulle ju träffa Sophia på torsdagen bestämde vi halvt :) Hoppas det blir av!!!!!!

Ja men jag ska väl gå och lägga mig nu snart. Ska gå ut och ta en cigg först, skölja munnen så den blir ren utan en massa bakterier :) Tur att pappa har ett riktigt bra bakteriedödande munskölj (Y)
Jag har för övrigt väldigt tråkigt som ni kanske kommer att märka nu på bilderna..




Har fått lite komplimanger över mitt utseénde idag haha, håller ju inte direkt med!

Home again

Nu är jag hemma igen :) Gick och köpte en varsin sallad när jag och pappa kom tillbaka till högdalen med taxin.
Behöver tydligen inte hålla pappa sällskap så jag ska väl hitta på något, men än vet jag inte vad jag ska göra (a) Eller så stannar jag hemma, somnar förmodligen snart. Är jätte trött...
Har inte så mycket annat att skriva. hehe..

Då drar man till stan igen!

Skippa skolan idag, mötte Ksenia alldeles försent på morgonen i rågsved så jag åkte hem till Annika ist :) SHIT vad fint hon bor, min dröm lägenhet fan!!
Vi stanna där ett tag, sen åkte vi till falafell kungen och åt sen drog vi in till stan och kolla på Gina. Hade lite pengar kvar där så jag fick med mig hem en bikini :D Den är lite speciell men den är söt :)


Axelbanden kan man även ta bort :)


Och så här ser underdelen ut, med en söt rosett på rumpestumpen :)

Iallafall nu är jag hemma och har varit det i en timma ungefär. Ska dra mig mot stan typ nuuuuu där jag ska hämta min pappa som för tillfället måste blunda. Han gör en ögonoperation så att han slipper ha glasögon och linser i framtiden! As bra ju!! :D Så jag ska hålla honom sällskap ikväll, kill me! Ne skoja ;)

Juste, jag ska ju på en jobbintervju imorgon och en annan jobbintervju på måndag! Ååååh jag hoppas jag får ett jobb i sommar! Skiter i om det är heltidsjobb, bättre ju! Mer pengar för mig :D För jag vill åka utomlands i höst ju med mina flickor :D

hemma hos nicole nu

Sitter hemma hos Nicole och pratar en massa strunt hehe. Nej men det är väl det gamla snacket om hur dumma alla killar är osv :)
Men jag har kommit fram till varför ingen tar mig seriöst! Det är för att jag är så jävla snygg!
Ne nu ska jag inte vara självgod hehe :D
Börjar tio i tio imorgon, men kommer antagligen till skolan tidigare för Nicole ska till sin kusin. Men det duger.
Nu ska jag ta mig en smokare och lugna ner mina nerver och inte tänka på någon annan än mig!! Hör du det? Just me!!

Snart drar man till krysmyntan då

Sitter hemma i soffan nu :) Ska fixa disken snart sen ska jag dra till Nicole på en cigg. Orkade inte vara hemma hehe, det är ju så ensamt hemma även fast att pappa är hemma.
Imorgon ska jag hjälpa honom, så det blir en halvdag med honom. Han ska operera ögonen så han måste blunda i ungefär fyra timmar efter operationen utan att somna. Jobbigt va? ;)
Jaaaaaag vill träffa ****** nununu... Tror det börjar hända något i min hjärna. Hoppas jag änkligen gått vidare!! Ne men man får väl se vad allt leder till!

Hemma från en heldag i skolan

Nu är jag hemma från en heldag i skolan. Skolan var kul som vanligt haha, men skippa provet. Ville ju inte få frånvaro på någon annan lektion ;)
Fick precis ett mail från en jobbansökan, och jag ska på en intervju på onsdag hehe. Hoppas jag får jobbet. Är ju liksom arton och så. Vill ha ett jobb där jag får egna pengar, orkar inte leva på mina föräldrar längre :D
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Vill hitta på något, men vaaaad?...

Veeeeet inte vad jag ska skriva mer haha.. Lite värdelöst faktiskt ;) Men jag är glad idag, vet inte varför. Men har typ varit det hela dagen :)


jag orkar inte med skolan längre.

Ne nu ska jag sova och i natt sover jag hemma. Har inte sovit i min egna säng på tre nätter nu hehe..
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra när jag har slutat, slutar egentligen fyra imorgon men fuck heller att min idrottslärare tror att jag tänker köra fotboll haha! Aldrig i livet. Så imorgon slutar jag tjugo i två och det är ju nice vafan!

Just fan har jelt totalt glömt bort att plugga inför provet jag ska ha imorgon.. Ig på en gång, och man får inte göra om eftersom det är omprovstid då jag inte var i skolan när provet var egentligen. Sen skulle ju en medeltidsuppgift ha varit inlämnad igår/idag.. Gah jag orkar inte skolan. Så imorgon blir det väl att jag låser in mig och skriver på medeltidsuppgiften. Det är ju försent att plugga nu till provet. Jag kommer faila så hårt och få ig i hela kursen, snyft på mig :'(

bajs

Hur visste jag, alltid samma jävla sak.. Måste ut och träffa någon samt avreagera mig lite, någon frivillig? Säkert inte. Men bara att höra av sig om det är så gullepluttar!


Now i'm home

Nu är jag hemma, var och åt med brudarna från klassen innan jag stack hem. Ikväll ska jag plugga lite, sen runt nio ska jag väl träffa Robert ett litet tag. Vi får se vad vi hittar på hehe!
Nu ska jag väl plugga lite inför provet jag ska ha imorgon, booooring!





Jag orkar inte plugga, men måste. Snyft

ghjkl

Nu är jag vaken, börja för två timmar sedan så jag ska inte till skolan.. Men ska ändå dra till gärdet för att käka med brudarna. Fast jag är ju där när dom slutar hihi ;)
Mitt hår ser ut som hmmm, ett troll? Min tunga är svullen och har blödit nu lite på morgonkvisten. Inte en bra vecka. Ska sjukanmäla mig senare mot dagen också så jag inte får frånvaro (a)
Jag är as trött och orkar inte fixa mig, men kan ju inte se ut såhär så jag måste!

godernatter

Sitter och äter två mackor och jag säger bara aj! Ska väl gå och lägga mig snart, ska upp om sex och en halv timma typ.. Inte kul :/ Men jag slutar visserligen tjugo över tolv imorgon och det är skönt som fan asså!
Puss på er

Som sagt

Jag brukar ju inte sjunka såhär lågt. Men min modige vän Johanna sjönk dit ner. Hmm... vadå Johanna ? Är det inte Johanna som skriver? Nej för det är Soppan LOPPAN!! Älskar dig krussedull.
Tänkte bara tipsa om min favorit låt för det moment.


Screeew all them haters!

hahahöhöhehehihi

Kom precis tillbaka från vivo hehe, så nu har vi tråkigt och ska köra chatroulette. As roligt ju hahahaha.. Nej men det underhåller oss ett tag ;)



HAHA vi är så himla snygga utan smink, not!


Nyduschad

Sover hos Nicole i natt med, så går jag till skolan när den plutten ligger och sover... Eller man kan ju alltid sjukanmäla sig själv. Det kommer fan fördelar i skolan när man blir arton, sjukt nice.
Jag har precis duschat, så snart när jag torkat håret ska vi ner till vivo snabbt och köpa ciggaretter. Mina tog ju slut för någon timma sen :p

ser ni hur svullen min tunga e? :(

mat i sikte, hoppas de går ner

Nu är man vaken igen, somna om i sängen igen. Så trött var jag hehe. Nu gör vi makaroner och wok. Hoppas man får i sig lite mat iallafall :) För jag är vrål hungrig. Ikväll blir det att plugga historia så jag ska väl bara vara hemma och tråka mig med skolböckerna :(
Aaaah jag vet inte vad jag ska skriva förutom att klaga på min tunga :(

AJajajaj

Jag är trött och jag har ont och jag är hungrig.. Min tunga är typ svullen så jävla mycket så att man inte ens här vad jag säger, eller nästan iallfall..
Jag har ätit glass nu för att dämpa smartan och svullnaden, hoppas det funkar!

Sovdags

Nicole ligger deckad i soffan med ena handen som stöd och andra handen på datan, hon är så söt :)
Jag ska väl få henne i säng och sen sova jag med. Klockan är rätt mycket och jag har en uppgift att göra klart imorgon. Så imorgon blir det att geeka skoluppgifter ;)



God natt på er

Home sweet home, fast hos Nicole dårå ;)

Nu är man hemma hos Nicole igen, och jävlarrrrrrr vad kallt det var ute haha.
Aja, vet inte vad vi ska göra nu, geeka varsin data kanske? Nicole var/är full haha och börja prata med en gammal kompis till mig här i hök hehe ;)
Jag har ont i min tunga :( snyft. Det tog mig fucking tjugo min att äta en jävla hamburgare från donken.. Det är fan rekord hahaha

Då drar man nu då, eller snart

Nicole håller på att platta håret och jag sitter vid datan som vanligt ;) Snart bär det av till zinken där vi typ ska grilla med några från hennes klass, hoppas Sophia kommer. Saknar min fina flicka (a)
Har inget annat att skriva hehe, men lite egobilder på mig nu.. :)






Jag behöver inte dig.. Jag klarar mig utan dig, det har jag märkt nu. Du var bara en i mängden och det kommer flera :) Oroa dig inte för de

ny piercad

Nu är jag hemma hos Nicole igen. Vi tog en runda till centrum, sen till mig för att hämta dricka sen åkte vi in till stan och köpte en ny bröstpiercing och så tog jag även hål i tungan tihi :) Så min tunga börjar bli lite svullen nu hehe. Så mobba mig inte om jag inte kan prata :)

Löööördag

Godmorgon, vad gör ni? Jag och Nicole sitter iallafall och geekar varsin data ;) Robert kom aldrig igår hehe, han var ute och vi hann somna innan han stack hem :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, hoppas på något kul iallafall :)

My love for you will never run out


Bara så att du vet så älskar jag dig med hela mitt hjärta.
Du är en solstråle i mitt liv och lyser upp mina dagar!
I alla stunder finns jag alltid för dig och tveka aldrig på det älskling <3


Myyyyskväll

Jag och Nicole kom precis hem till henne, vi var en sväng inne på vivo hehe. Så ikväll ska vi tjocka oss med kladdkaka, glass, chips, dipp, polly, och cola haha, sen ska jag se om robert har lust att komma förbi en sväng lite senare :)
Nicole håller på och gör kladdkakan nu, och som hon faila innan jag kom och sa att hon gjorde helt fel så hon fick slänga och göra om :) Men jag kan ju recpeten eftersom jag gör kladdkaka rätt ofta ;)

Nu kommer lite bilder på oss från min urdåliga webcamera hehe ;)







Snygga vi är då!

haaajdå

Då drar man till Nicole nu då, vi får se vad som händer där borta i svängen då

You were fake, I was great, nothing personal!


Frääääääädag

Just nu ligger jag i sängen och försöker skriva lite på en medeltidsuppgift som ska vara inne på söndag/måndag, men är för omotiverad för de!
Sandra kommer in lite då och då med godis till mig, hihi hon är så snäll!
Ja juste, egentligen skulle jag ju ut idag men Annika fick lite förhinder och vi skulle ju ut med Robert och hans kompisar och Willie med någon kompis till honom. Men vill inte gå ut ensam tjej med massa killar, då kan man ju inte dansa och ha lika roligt ;) Så de får bli en annan helg istället :)
Så jag ska väl säkerligen träffa Nicole efter att hon varit på bio, så ska väl hinna skriva lite innan hon är klar. Tar ju med datan och boken till henne också! Duktig jag är!

Haha,
Sandra sitter och tittar på Amigo i vardagsrummet hör jag. Och jaa, jag och en gammal tjejkompis (vet inte hur vår vänskap ligger till nu) satt på ett tåg mot lidingö helt random en dag för kanske 3 - 4 år sedan och sjöng den låten, fast vi gjorde den lite mer snuskigare hehe. Ååh det var minnen det. Synd bara att dom tog slut så snabbt!

Fredag är lika med helg!

Vad hände med det fina vädret som var igår och i flera dagar? Nu regnar det, inte OK! Aja, jag har precis kommit ut ur duschen och jag ska gå om 20 minuter ungefär.. Så jag är lite stressad ;)
Kanske piercar mig idag, vet inte ännu. Vi får se :)

I have no idea

Jävlarrrrrrr vad jag är duktig.. Igår blev jag klar med idrottsuppgiften och nu nyss med historieuppgiften, båda ska vara inlämnad imorgon på kvällen och jaaaag är klar. Men tyvärr har jag inte en pluggfri helg :/ Måste plugga lite imorgon, lördag och söndag och det suger balle. Men har man ig varning och saker som måste lämnas in och prov som måste skrivas, ja då är det ju bara att plugga om man vill ha ett betyg i ämnet!
Men nu ska jag väl sätta på en film att somna till, men först slänger jag in en gammal bild på mig ;)

Ja men alla har ju varit fjortis någon gång i sitt liv, eller inte alla men dem flesta. Det är min ursäkt!

Ajaaaa nattinatti på er!

Lite bilder

Haha shit, hittade en till bild från i lördags nu..

Nicole, jag, Andre, Filipe, Oskar och två inbjudare ;)

Shoppade ju lite igår, orkar inte ta kort på sakerna och det gick visst bara att spara en sak, men iallafall

Skor från hm, 349 kronor tror jag dem kosta

Jag och Nicole på en bild från i lördags

Haha omg, hittade en bild på mig och Nicole från i lördags då vi var på royal garden aka viktoria haha. Snygg är jag ju då inte på bilden, och inte nykter heller!

Iallafall just nu sitter jag hemma i min säng och är snartsnartsnart klar med historie skiten, har bara en fråga kvar nu. Men det är nog den svåraste.. Jaja, men faan jag är sjukt okoncentrerad.. Måste ut på gården, men jag orkar inte åka ända dit ner.. Eller jo fan jag måste!

Lilla jag är själv hos Nicole

Mornmorn, sitter i soffan hemma hos Nicole heeeeeelt själv haha :) Hon började tidigt idag så jag fick sova kvar tills att jag skulle gå och möta upp Sophia och äta lite mat innan skolan börjar. Sen ska jag möta Nicole så att hon kan komma hem ;)
Jaa men jag ska dra om 45 minuter typ så kanske bäst att börja fixa mig :)
Idag måste jag se till att inte träffa någon kompis, utan jag måste plugga historia... Så idag får inte vara en träffa kompisar dag utan de ska vara en plugg dag.

Mina två sötnosar :) Så himla sockersöta (a)

hemma hos nicole nu

Nu sitter jag hemma hos Nicole, ska skriva lite på idrottsuppgiften snart och lite till på historien :) gaaaah orkar inte plugga.. men måste.
Ska luncha med Sophia imorgon och kanske minna, får se om hon orkar de. Vi ska äta på fresh, hehe får se om stället är fresht ;)

Hos min madre

Kom precis hem till mamma, har varit i stan med Sophia, David och Mathias och shoppat lite :) Så tog vi även en fika på 60 :)
Jaaaaa, men jag ska väl plugga nu lite sen ska jag dra till filuren Nicole och sova där istället. Pallar fan inte vara här längre. Orkar inte med min mamma och min styvpappa, dem går mig på nerverna...
En hostorie och idrotts uppgift ska vara inlämnad på fredag och en annan gammal historie grej ska vara inlämnad på söndag sen har jag ett omprov i historia på tisdag, snälla döda mig någon.. Orkar inte med skolan eller famlijen.
Iallafall, det jag köpte var ett par klackskor med en hel klack i gladiatorform, en klänning, strumpbyxor och två par solglasögon :) Perfekt nu till somaren liksom! (Y)

Ne nu måste jag plugga i en timma typ sen ska jag dra mig mot hökarängen ;)

I sophias säng

Godmorgon. Sitter i Sophias säng just nu och väntar på att maten ska bli klar, som jag lagar åt oss :) Sov ju hos henne i natt och imorse orka inte hon gå upp och när min klocka ringde kände jag mig lite krasslig haha, så jag stanna kvar hemma. Men det är så skönt nu när jag kan sjukanmäla mig själv haha :)
Iallafall, jag mår lite bättre nu så när vi ätit och båda fixat oss så ska vi till Farsta och kolla på kläder :) Man kanske hittar något fint nu till sommaren ;)

sover hos sophia

Ligger hemma hos Sophia i hennes säng och vi tittar på CSI. Vi ska snart sova för jag ska upp när hon går upp och säkert gå till pappa där jag kan sova vidare några timmar eftersom jag börjar tolvimorgon.
gooooooooood naaaaaatt

Hemma hos mamma, och vill redan åka härifrån!

Sitter hemma hos mamma och som vanligt trivs jag inte att vara här. Iallafall, har fått min present av den familjen nu. Och det var någon skitsak som jag blev as lack över från mamma, och sen alkohol haha.
En gul sak som jag inte har någon aning om vad det är, en absolut vodka rasperry och en liter rosé vin. Så nu kan jag supa mig full några helger utan att behöva pejja för de ;) Fan det är ju nice!
Jag ska snart åka till Sophia och sova där, för jag sover nästan aldrig hos mamma när jag väl är här. Funderar på om jag ska flytta till pappa på heltid, men jag vet inte riktigt om jag kommer palla det heller, jobbigt läge!


skooooooola är bajstråkigt

Nu sitter jag i skolan, min lektion börjar om 40 minuter. Har haft rast sedan halv tio.. Två timmars rast och det är nice när man kan sitta ute i solen och ta en cigg, eller flera haha! ;)
Igår sov jag hos Nicole, vi tog en promenix från henne ända till Farsta. Vi tog såklart bakvägen till farsta så vi gick vi västbodaskolan och massa sådant skit, träffa två killkompisar som vi satt och prata med ett tag och sen åkte vi hem till henne och sov haha.
Idag slutar jag runt tre, så jag funderar lite på om jag ska gå och kolla på Gina innan jag åker hem. Har ju fått sammanlagt 750 kronor där, men har just nu 557 kronor så man kanske hittar något fint nu till sommaren :)

Första lektionen efter lovet

Sitter i skolan bredvid födelsedagsbarnet. Slutar kolockan fem idag och då ska jag skynda mig hemåt för då blir det mer presenter för mig. Några kompisar till pappa kommer och ska ge mig presenter hihi :) Sen ska jag väl hem till madre, kanske träffar Nicole också :)
Nu måste jag keep working på min uppgift vi fått i historian.

Nu börjar skolan igen, efter ett underbart lov

Nu idag är det skola. Nu är lovet slut och allt börjas om på nytt nu. Jag har ju lovat att bättra mig imom skolan nu när jag fyllde arton, and guess what. Det ska jag försöka hålla :)
Idag är det inte en helt vanlig dag, för idag är det liksom Annicas arton årsdag, wihoo :D Grattis på dig snuttan!

my birthday

Jag har haft en underbar fördelsedag idag. Var med Nicole och Sophia i Farsta en stund och var allmänt flummiga. Sen åkte jag och Sophia hem till mig och vänta på att pappa skulle komma hem, sen stack vi tre och åt på koh phangan som är en thailändsk restaurang hehe. Vi åt så mycket att vi rulla hem därifrån, inte okej! Är liksom fortfarande proppmätt.
Sophia sover hos mig i natt och om 15 min ungefär är det inte min födelsedag längre :)

Dem jag var med igår, Andrea, Nicole, Oscar och Filippe.

Min och Sophias mango drink :)

En väldigt sliten artonåring på sin födelsedag.

I'm 18. Yeeeah

Grattis till mig själv :)
Aja sitter hemma hos Nicole med Sophia och är heeeelt död typ. Men jag hade iallafall as kul igår :) Träffa gamla kompisar också haha.
Är för trött att skriva. Skriver när jag piggnat till

@ oscars place

Sitter hemma hos Andera's pojkväns kompis Oscar och förar lite, och snart drar vi ut.. YEAH right, skriver imorgon när jag vaknar.
Fyller 18 om en timma ungefär, niiiice dude!
HA EN UNDERBAR NATT, FÖR DET KOMMER JAG HA!

Drar till 60 och fikar innan vi drar ut vafaaaaaaan

Nu är jag hemma hos Nicole :) Fick massa fina presenter, bland annat: 1100 kr av några från släkten, 500 på h&m, 195 conviq kompis, 200 på bio, 250 på gina, en champagne, roooosa också hihi :D
Nu ska jag ut och fika på 60 med Nicole och några brudar från hennes klass, sen ska vi hem till henne dricka och äta sen blir det utgång för oss!
Willie följer med hehe, ååh det ska bli kul!
Köpte lite grejer från hm och gina, en bh som matchar mina trosor, ögonskugga, mascara, ögonskugga, två par örhängen och ett armband :)

Snart är släkten här

Nu är jag hemma från affären och konditoriet. Köpte lite saker, och även två tårtor! Hoppas det blir någon bit över :)
Iallafall, har precis börjat med bakningen av hallongrottor. Hoppas dom blir goda (a) sen ska jag även baka en kladdkaka hehe ;)

Trötter är vaken och tuppen gal högt i det blå ;)

Jag är vaken och klockan är jätte lite! Aja, jag sitter och äter en liten frukost, snart bär det av det centrum för att köpa sylt, tårta och massa grejer. GAH, kan dom inte bara fira mig fast än att jag sover?
Är inte på bra humör, mitt morgon humör börjar ta fart och pappa gillar det inte.. Men vad ska man göra.

@ almas place

Sitter hemma hos Alma just nu, alla drog as tidigt. Det var lite synd :/ Men egentligen ska jag inte heller säga något, ska också dra snart. Pappa kommer och hämtar mig snart, men jag ska ju upp tidigt och baka kakor och kladdkaka :) Mumsigt :p


Mot oendligheten och vidare

Ja men då drar jag iväg mot waxholmen då. Ska bara borsta gaddarna lite snabbt och sedan ta kameran. Möter Madeleine i tekniska så jag behöver inte åka själv hela vägen :)
Skriver när ja kommer hem.
Ha de så gött så länge!


....

Snartsnartsnart ska jag åka till Almutten som bor ända ut i waxholm. Långt åt helvete, men såklart jag åker dit ändå!
Har städat badrummet precis, eftersom pappa är en liten perfektionist....
Mina kläder som är i tvättmaskinen är ännu inte klara, jag tror att jag råka sätta igång den igen efter att den var klar medan att jag höll på att dampa i badrummet. Nu är det bara rummet kvar och det tar inte så lång tid, sen ska jag dushelilusha och fixa mig lite sen bär det av till Alma.
Ska fråga baba om jag får låna hans systemkamera hihi :) Eftersom det bara är vi tjejer från klassen så kommer den inte bli tagen (a)

Såren läker med åren, det har dom gjort förut. Du ska veta att jag saknar en bit och det är du.


Bakningsdax

Gick upp sex imorse, och var omkring en stressad Nicole., Åkte iallafall hem när hon gick, la mig i sängen och decka direkt. Vakna av att Sophia smsa mig, kanske va bra att jag vakna i tid eftersom jag ska baaaaaka idag -.- Släkten kommer över imorgon, så jag måste ha bakat tills att dem kommer, städat mitt rum inklusive badrummet. Kill me!
Vad kan man baka för små kakor då? Kommer inte på några!!!!

soooooover hos nicole pinglan

Just nu sitter jag här hemma hos Nicole, Rasmus gick typ precis. Sover hos henne i natt, men den pruttungen ska till gbg imorgon över dagen och träffa sina syskon. Vilket menas med att vi ska upp runt sex imorgonbitti!!! Omg säger jag bara, hon kommer så märka av mitt usla morgon humör då hehe!
Vi ska tvätta av oss sminket och sen är det sängen som väntar oss! Somnar nog på vägen dit, så trött är lilla jag (a)

Fan för er! Jag hatar er!


En dag hos Nicole

Nu är jag och Nicole hemma hos henne :) Åkte ett ärende till Gubbängen efter vi stuckit från Farsta ;)
Men jaa, Rasmus ska typ komma hit haha! Och imorgon är det middag hos Alma, goooosh vad mycket jag har att göra nu i veckan, men allt löser sig haha...


Sotisen Nicole och Rasmus som fyller 18 idag!

Träffa N

Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, medan jag sminkar mig och plattar mitt hår, samt väljer kläder. Idag ska jag träffa Nicole, vi ska anntingen in till stan eller bara till farsta centrum, det får vi se! Hur som helst ska jag åka till henne först och Nicole ska även få köpa cigg till mig (a) Och snart kan jag köpa mina egna cigg och andras hahah ;) Skööööööönt!
Måste äta något litet innan jag drar också hehe, men jag kanske hinner skriva ett inlägg innan jag taggar härifrån ;)

bara för att jag är en no lifer och har sjukt tråkigt!

Namn: Johanna
Piercingar: Öronen och bröstet
Tatueringar: Nej, men snart ska jag skaffa en 
Längd: 170
Skostorlek: 38
Hårfärg: mörkbrunt nu, men egentligen blond
Är du kär i någon: nää
Önskar du att du bodde någon annanstans: Alltid
Tänker du på självmord: nää
Tycker andra att du är attraktiv: Jag antar de ;)
Röker du: Jaaa
Vilken parfym använder du: Olika
Gillar du att tvätta: eehh...
Gillar du Berg-och-Dalbana: ÅH JA! :D

SENASTE..
Film du hyrde:
hmmm, kommer inte ihåg
Film du köpte:Kommer inte ihåg det heller
Låten du lyssnade på: Standing solider
Låten du hade på hjärnan: "girls just wanna have fun"
Personen du ringde: Min morbror
Tv program du tittade på: Våra värsta år
Personen du tänkte på: can you keep a secret? So can I :)

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
ja
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: ofc
Varit i slagsmål: Ja
Blivit arresterad: Nej?

ANTAL..
Gånger du varit kär:
1
Gånger ditt hjärta brustit: En gång riktigt mycket.
Hjärtan brustit på grund av dig: aa
Gånger ditt namn varit med i tidningen: idono
Ärr du har på kroppen: Orkar inte räkna haha

SENASTE..
Bok du läste:
Så länge vi båda andad
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick brev av: jag vet inte
Personen du fick sms av: Sophia
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ingen aning, när jag var liten antar jag.
Saken du köpte: Pizza
Vad har du gjort idag: Sovit och legat i sängen
Var det kul: Neeee
Hur tidigt stiger du upp: olika tider
Gillar du att slåss: nej 
Vad ska du göra idag: sitta här och lukta på blommorna.
Är du seriös: ibland, ibland inte
Vad är du allergisk mot: nothing.
Var har du ont: mageeeen
Använder du hårspray: nope
Kan du stå på händer: nej haha
Favorit serie: dh och greys

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan kråkan
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: såklart
Är du glad nu: nja.
Var du glad igår: Haha jaa.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: nej det tror jag inte
Vad dansar du till: musik.
Stockholm är: najs
Göteborg är: é la fint
Kan du sjunga: Alla kan väl sjunga haha?
Mer värt än guld: familjen och vänner
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: Usa, Thailand, Italien, England och en massa länder till

Me and one of the sweetest things ever!

3 dagar!

Morsmors, vad händer bree? Jag ligger i sängen och tittar på tv, ska upp om någon minut och lägga in lite kläder i tvättmaskinen så att jag har rena kläder hehe!
Nu är det bara tre dagar kvar, hur nice som hälst..

Hörs sen :)

nu ska sooooova

Ligger i sängen och funtar på att sova snart. Är lite trött och seg efter alla dagar man varit uppe sent och gått upp tidigt. Ska bli skönt att sova ut imorgon, men måste ställa klockan ändå!! Måste ringa en av mina mobröder, men efter det kan man ju alltid somna om :)
Two and a half man på tv just nu, och det är det programmet jag säkerligen somnar till (a)

Min dag

Nu är jag hemma igen, eller hmm har varit hemma i en timma nu..
Jag och Nicole stack till café 60 där snuttan bjöd mig på en negerboll och en chailatte, själv tog hon bara en latte. Rasmus kom dit också, så vi satt där ett tag och sen gick vi upp till hans kusin som bara bodde runt hörnet typ. Det blev att vi tre titta på tv, snacka och rökte haha! Men det var kul.
Är ju bara för taggad till lördag asså! Hoppas det går snabbt nu fan!


Idag hade jag på mig detta, en klänning/tunika jag fick låna av Nicole och mina lackleggings!



Söta Nicole!

caaaaaaaafé 60

Kom nyss ut ur dushen, så nu dushar Nicole.. Jag som var så hungrig åt bara en halv pizza och nu är jag proppmätt, visserligen gjorde ju Nicole det också!
Vi ska fixa oss snabbt nu och sen ska vi dra till älskade café 60 och fika med Rasmus!! Haha, får se om jag överlever detta.. Minna rädda mig (a)

4 dagar kvar

Nu är vi vakna, och ja jag är lite seg från igår. Det blev en del dricka för mig hehe, men jag klara mig hem iaf :)
Vi ska klä på oss och sedan ska vi till en pizzeria här i hökis och äta gott!

Tog en massa bilder igår och dem kommer upp på bloggen och på fb när jag är hemma och har min egna data :)

sovdag gör mih!

Nu är jag hemmma hos Nicole den fulla typen asså.! Har haft en jätte trevlig kväll hemma hos Erik fär jag trääffa massa nya och trevliga tjejer/kullar. As nice ju..
Det togh en tiimme och komma hem till nciole därrfrpn men n är vi ängligen hemma och ska sova snart. jag ska bara ärta upp min yougurt nmed flingot'! Mumsfilibaba säger jag bara!
Vi hööööööörs tomorrow dude

HAHA oj se rnu att jag ine stava så bra, men de har ju soina förklarningar :) BLAME IT ON THE ALCOHOL!

från högdalen till kista och sedan till hökis

Då drar man till kista nu då, Erik ska ha en födelsedagsfest idag eftersom det är hans birthday ;)
Men ska gå om frm min så de e lite stress :p Ska sova hoss fyllot Nicole i natt också haha!
C yaaaaaaaaaaaa

snart drar jag till pappas jobb!

I am a rich bitch on saturday! Micke ringde nyss och fråga vad jag önska mig i present, sa såklart pengar eftersom jag ska ut senare och så har morfar också frågat och där blevc det samma svar!
Det blir att fira min födelsedag med dem allra bästa! Synd bara att Sophia bara är sexton och inte får följa med :/
Ska snart röra mig mot västberga där pappa jobbar, ska ta bussen som går om en halvtimma typ.
Har precis gjort mig iordning också,

facelook and outfit nu:


Kör en vanlig sminkning på endast foundation och mascara.

Topp från Gina och även byxorna är därifrån!

Så hörs vi senare ;)


My week before my birthday

Sitter i soffan och har precis ätit lite lunch ute på balkongen :) Det var mys!
Snart när jag vilat lite ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till pappas jobb. Vi ska åka till Ikea och köpa lite inredning till mitt rum, det blir bra..

Gah den här veckan är stressig för mig..
Onsdag: Ta en fika med Nicole och Rasmus.
Torsdag: Köpa någon liten present till Alma.
Fredag: Almas sjuttonårs middag med tjejerna i klassen, (och jag ska inte dricka hehe! Pappa ska hämta mig, sen vill jag ju inte vara bakis på lördagen (: )
Lördag: Upp tidigt för att städa lägenheten, fika klockan ett för släkten och få presenter, sen ska jag köpa något att ha på mig på kvällen med Nicole, dra till Nicole och fixa oss tillsammans, vi ska också förkröka lite och sen ska vi uuuuuuut och fira mig med några till :)
Söndag: Vakna upp, antagligen hos Nicole och tycka synd om mig själv på min egna födelsedag ;)
Juste, det är fem jävla dagar kvar sen är jag myndig.. Kunde man inte tro, känns som att jag var tio bara här om dagen.

Nicoles birthday!

Åkte till Nicole och sov där i natt. Sen åkte vi två hem till mig, hon skulle låna ett par klackskor eftersom den bruden ska ju ut ikväll :D Hon gick precis så nu ska jag titta på snabba cash!

Men iallafall, Nicole fyller aaaaaaaaaaaaaaaarton idag hehe och sötnosen fick såklart köpa cigg till mig då. Första gången lagligt hehe ;) Nej men kanske ska till henne i natt när hon kommer hem, beroende på när hon kommer och om jag är vaken. Sen imorgon ska vi ta en fika med Rasmus haha :o Kommer att döööö ;)


Nicole fyller arton och alla ska gratta henne :)

I wanna know what love is


ghjk

Nu är jag hemma hos pappa.
Har precis ringt folket i min släkt och bjudit över dom på en födelsedags fika på lördag hos mig hihi :)
Senare ska jag träffa Nicole, och sen vet jag en fest tror jag, men jag vet inte var den är ännu.. Verkar som att ingen vet ännu :p men de löser sig..

hatar snö

Vad är det för jävla väder ute? Igår var det ju as bra väder och nu snö? Menmen har kollat vädret och det ska bli varmt den 14 april, hela sjutton grader :) och det är ju bra det.
Iallafall, har suttit och tittat på shutter island igen, Sophia ville se klart den :) Hon ska snart till David och jag ska hem till mamma och städa mitt rum. Måste göra det, min syster åkte in på akuten i natt pga det är så stökigt i lägenheten och så, så nu måste vi hålla ordning så att vi kan behålla Nisse.
Sen ska jag till pappa, han kommer och hämtar mig hos mamma.. Ikväll vet jag inte vad som händer, får se senare mot kvällen!

kristineberg och shutter island

Åkte ju till Kristineberg, men där var det tråkigt så jag, Nicole och Sophia stack hem till Sophia och kolla på film. Vi såg Shutter island, den var bra men jävligt sjuk haha.. Och som vanligt somna Sophia hihi. Robert vill att jag ska komma till han också, men jag orkar inte, är alldeles för trött för det. Ligger och halvsover, så vi ska träffas i veckan istället säkert :)
Nu ska jag och Nicole ut på balkongen och ta en godnatt cigg, sen ska vi sussa :)

Grillkväll

Jag, Sophia och Nicole drar till Kristineberg istället för att bara sitta inne :) Emma, Minna, Alma och Anna kommer vara där vad jag vet nu :D
Vi håller på att fixa oss lite, och Sophia har tydligen klippt lugg. Har inte sett hur det blev ännu ;)
Juste, fick sådana där Söta björnar från cloetta i påskägget från farmor och farfar, och Sophia hade lite tråkigt så hon gjorde...

Först var det en oskyldig ask med godis i och sedan..

...la hon i några utav mina cigg i asken, och tvingar mig gå runt med ciggen i den.. Får väl göra det då! Men det är bara för att hon är hon ju!

räddare i nöden

Min mage är räddad nu igen! Steven, en annan som bor nära Sophia hade alvedon också, så jag fick tv, as bra ju :D Sitter och äter mango och ska snart sätta på en film :) Blir Shutter island.

Emma fråga om jag ville med på grillkväll ikväll i Kristineberg, men får se hur det blir med det hihi :) Ska prata med Sophia också! Fåååår se, eftersom de är lite kallt ute :)

MIIIIIIIIIIIIIN MAGEEEEEEEE

AJAJAJAJAJAJAJ min mage gör jätte ont :( Aja men vi är hemma nu iallafall hemma igen. Vi tog en promenad till hökis sen tog vi tuben till stan och mötte upp Nicole ett tag! Ska äta pankisar nu, hörs :)

Snart drar vi ut

Nu har jag duschat klart, ska bara föna håret och sminka mig lite sen ska vi dra. Det blir att vi går till farsta i det fina vädret ;) Jag älskar sol och snart är det fan sommar!

Så här ser jag ut idag :)


Body från Gina, Kjol från Bik Bok och strumpbyxor


Osminkad och grejer.
Men nu ska jag ta och sminka mig och sånt, sen ska Sophias granne Yero komma över och ge mig en ipren. Har lite ont i magen så vi fråga om några hade eftersom vi inte hade. Tur att hon har en sådan snäll granne :)

Vårpromenad ska det bli idag.

Sophia och jag ska vara med varandra, hon ska inte till David :) Så vi ska ta en promenad från henne till Farsta sen för att vara nyttiga. Ska också köpa en ny foundation och så ska vi kolla på en present till Nicole :) Sötnosen fyller ju år på tisdag :D Det gör ju Erik också hihih :)
Eller vi får se hur det blir med promenaden, det beror helt på hur varmt det är och ska bli idag. Om det är varmt så ska vi gå :)
Vi ska bara göra oss iordning sen ska vi tagga till centrum då :)
Sen senare får vi se vad vi ska göra. Kanske bara blir hemma ikväll, eller så kanske man träffar någon. Det vet man aldrig ;)

...

Godmorgon.. Sitter i soffan med Sophia och äter frukost, som består av glass ;) Nej men jaa. Vi kolla på typ fyra filmer igår, men vi titta bara klart på två. Den bästa vi såg är den som går på bio nu, "the lovely bones" även kallad "Flickan från ovan". Den var sjukt bra och jag rekomenderar den verkligen :D
Idag får vi se vad som händer, Sophia ska till David och då ska jag hem och kolla om någon vill träffa mig :)

Peddo varning i högdalen!!!!!!!

Sitter hemma hos Sophia nu :)
Åkte ju hem och åt en påskmiddag, efter middagen satte jag mig på balkongen med mamma, Thomas, Pia och Yngve och tog en öl, efter det tog jag bussen till högdalen och mötte Sophia. Vi gick mot en kiosk men den var inte öppen, så jag fråga en gubbe om han kunde köpa cigg till mig. Han sa att mina tights var snygga sen gick han in och det tog fett lång tid där inne. När han väl kom ut hade han med sig en film och jag fråga om den var bra och Sophia sa att den var det. Han fråga också om vi ville följa med han och kolla på filmen och jag sa självklart: Nej vi måste gå hem. Sa till gubben, pengarna för ciggen då, ska jag inte betsala för dem? Han svara: Nej skit i det. Nice att få gratis cigg, men ändå liksom :S
Samtidigt som han tjata gick det förbi en as söt kille med hans kompis och bara skratta, vi gick från gubben och när vi går förbi killarna säger ena killen: Skumma typer det finns! Vi skratta och gick vidare mot Vivo. Väl nere vid Vivo stöter vi på ännu en gubbe som börjar snacka med oss och samma killar kommer förbi. Dom säger först till oss: Ännu en till? och sedan till gubben: Gå och lägg dig. Vi skrattar as mycket och gubben stod och kommentera de dom sa och sa även: Jag är faktiskt farfar!

Asså ofta det finns gubbar som seriöst tror att man vill komma med hem till dom, alltså vi tjejer är ju inte så dumma och ba jaa men visst så fort dom mutar än med godis......

Aja nu är vi iallafall hemma hos Sophia och ska tjocka oss med brownie, godis, glass, läsk och mango till filmer hela kvällen :) Blir en nice hemma kväll med bästavän!

Jag älskar dig :)

gfbhuio

Det är sol ute och jag är glad :) Vi har precis ätit och städat Sophias lägenhet, så nu är det fint.
Ikväll ska jag och Sophia ha en egen liten tjejkväll och kolla på film och äta gott :) Får ju godis av mamma idag :D
Okej David är sjuk.. Han skriker på Kissen hella tiden "Heej Kissen vad händer breee" HAHA han är ju sjuk i huvudet, nu ska han tydligen sänka Lina ;)
Aja, snart ska jag hem till mig och äta en påskmiddag med min familj. Det kommer att bli mys!

vdcbklsö

Min utväxt är nu klar, och vi sitter hemma hos Sophia och drocker lite :) VI HAR FÖR FAN LOV!!! Men aja, vi ska titta på hitta nemo nu, och varje gång dom säger nemo ska vi dricka :D hehe.. KAnske tar poch duschar också, vem vet ;)

Sophia och Lina är dom sötaste jag vet :) :$

Färga håret ska jag göra nu

Nu är jag och Sophia hemma igen, vi stack hem till mig och hämta kläder åkte till högdalen igen och lämna och fick kläder sen så köpte jag billys pizzor till mig, David och Sophia, en mango och hårfärg också :) Har bestämt att jag ska färga utväxten ist, och sedan efter sommaren när jag har pengar färga mitt hår ljusare.
David ligger och sover och Linus sitter i soffan och halvsover, Lina och Erik sitter och skojbråkar med varandra och jag väntar på att Sophia ska orka färga min utväxt :)
Mamma har ju varit i Palma på Mallorca så imorgon ska jag få lite saker av mamma och Thomas och sen på min födelsedag ska jag få mer av dem, och jag vet redan vad det är hihih :)


Är vaken nu? Något fel med mig..

Jag är upp nu och är fett trött. haha, men jag kan inte somna om -.-
Iallafall, de är jag, Erik, Lina, Pö och Linus som e vakna bara, Sophia och David sover haha. Vi ska titta på en film nu, kommer säkert somna om då :) hihi.

In my ass töntar :)

Haha den sista meningen i mitt förra inlägg skrev töntarna David och Agaton -.- Riktiga snopptöntar :)

Nu är det lov för fasiken

Sitter hemma hos Sophia nu, snart ska Erik komma också :)
David och Agaton är och köper godis och sådant till ikväll ;D hehe...
Nej men faaaaaan nu är det lov baby hur jävla nice som helst asså.
Ikväll ska vi typ bara vara här och chilla galet mannen, det kommer bli skönt :)
Uppdaterar senare, ska göra spagetti med bacon nu, muuuuums! hej hopp snopp :D weeedy weeedy juiceee juiceeee!!!! Im the ganja man!!!

Första april

Jag vaknade till nu för ett tag sedan att Christos sms mig, han sa "du vet att hela skolan snackar om dig va?" haha och jag är ju inte dum så jag svara, "Jag vet också att det är första april idag ;)" haha han kunde inte lura mig. Får tänka på det hela dagen.
Iallafall, när jag låg i sängen och drog mig så ringde en person till mig och sa att dom läst mitt cv typ.. Hon fråga ifall att jag kunde komma på en itervju idag klockan fem, men sa att jag hade skola så jag ska på en intervju nästa torsdag :) Hur bra är inte det liksom? As bra ju om man får jobb... Och jag tror inte dem drev bara för det är första april, vilket jobb skulle göra det. Får hoppas på att dem var allvarliga ;)

Jag ska börja klä på mig och sminka mig lite så att jag är redo att gå om en timma typ :) Måste äta något innan jag drar också.

RSS 2.0