Sitter typ och gråter!

Nu är jag hemma hos mig, jag ska laga mat till mig. Blir väll något lätt, så som mackaroner och köttbullar.. Lätt och snabbt liksom..
Åh jag vill bara lägga mig under typ en soffa och bara dö, men aja ååh.. Cry me a river typ!
Aja, idag har jag iaf köpt en ny tröja, typ stor spets tröja, skit söt. Kan ta bild på mig antingen innan jag drar till jobbet eller imorgon och visa hur den ser ut :) Skit nöjd, kosta bara 100 kr också :D
Köpet av tröjan får väl vara det ända som är ett plus idag för min del...
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Eller vafan, lägger upp bilder nu :)



Dem kanske inte är så bra, men lite kanske man ser..
Man lär ju iallafall få se bilder hur den ser ut lite bättre när jag har på mig den och bilder tas :)


i just had sex

Sitter nu hemma hos Sophia som håller på att fixa sig inför kvällen.. FAAAAN det är nu jag börjar få ångest över att jag ska jobba, har inte orkat bry mig om det.. Men nu när alla skriver om kvällen och jag ser hur alla bär på systemet påsar så börjar jag få ångest... Jävla helvetes jobb.. Aja nu finns det inte så mycket man kan göra, bara stå på jobbet och låtsas att vara glad när alla kommer och fyllekäkar och skit.
BAJS också!
Snart ska jag hem och börja fixa mig inför en natt på jobbet, WEEEEEEEEEEEEI... Eller NEJ skulle inte tro det va?!

Nyårsafton

Pappa skulle varit här för typ en timma sen, men duktig som han är så har han slarvat bort sina bilnycklar. Så just nu sitter han i en taxi påväg till sitt jobb för att hämta reservnycklarna, och sedan ska han han hem igen och sedan kommer han hit till mig! Vi ska fylla på mitt busskort!
Jag och Sophia har precis fixat oss klara, för när vi mött pappa så ska vi ner till centrum och köpa saker typ. Kanske sola, beror på hur mycket pengar jag har :)
Ikväll jobbar man då, så alla får ha så kul och dricka lite extra åt mig!

Rubriklös

Igår var det mysigt, jag och Emma åt tacos och drack vin. Vi prata om allt mellan himmel och jord och hade det allmänt mysigt, men sen drog vi till Högdalen till hennes killkompis där vi fortsatte och dricka. Hon stack från mig runt halv två idag, och då sov jag vidare.
Nu är Nicole och Sophia här, vi har tittat på VS show, vi har slingat Nicoles hår. Nicole ska snart åka härifrån, eller om ett tag, men Sophia sover här iallafall =)
Imorgon är det ju nyårsafton och jag är den där roliga personen iår som inte ska dricka, för jag ska jobba. Lite smått tråkigt för att jag inte får fira det nya året med mina vänner, menmen jag är bara provanställd just nu, så om dem skulle märka att jag festar ist för att jobba så kan dom sparka mig på direkten och den chansen vågar jag inte ta. Hoppas liksom på att bli fast anställd, vilket jag får reda på i maj någon gång :)
Sen så ringde min chef och fråga om jag kunde jobba måndag och tisdag också, vilket jag såklart jag kan göra. Hallå det är ju pengar liksom ;) 16-02 är mina tider dem två dagarna.
Aja nu ska vi se hur Nicoles hår blev :)


Mina söta vänner och jag


i love you

Mama please stop cryin'
I can't stand the sound
Your pain is painful and it's
Tearing me down


Yoga är jobbigt ;)

Nu tycker jag Emma kan ta och komma för jag börjar få otroligt tråkigt! Jag har sysselsatt mig ett tag iallafall.. Körde yoga i en halvtima på vårat wii, fett jobbigt haha! Var helt slut efter, men pappa ringde och störde. Hade han inte ringt hade jag säkert varit igång fortfarande ;)
Hoppas på att Emma ringer mig snart och säger att hon är på väg, då skulle jag bli über glad hihi :D


Fett snygg tjej asså! Ska haffa på direkten!


I väntan på Emma

Jag kom precis hem, besökte stan lite snabbt idag eftersom Sandra var där och hon hade mitt busskort man fick av skolan! Så jag hämta det och åkte hem direkt efter..
Just nu sitter jag i soffan och tittar på bögprogrammet Fab 5! As kul ju ;)
Familjen har nu åkt så jag är ensam hemma nu till antingen söndag eller måndag, awesome!
Snart, eller runt 6 kommer Emma hit =) Vi ska äta tacos, mysa och jaa lite allt möjligt! Hon tar med sig lite vin också, så det blir väl att mysa framför tvn med Emma och vinet och så en massa snack eftersom vi inte setts på ett tag nu :o
Tycker tiden kan gå lite fortare, så jag slipper vara ensam hihi (a)

Ska se om det finns någon bra film man kan ladda ner nu, för nu när familjen inte är hemma har jag det snabba bredbandet annars har jag ju det sega mobila bredbandet :)
Och för att fördriva tiden lite mer, ska jag smörja in mig i massa krämer :D


Nattinatti

Nej nu ska jag sova, eller åtminsone stänga av datan! Jag har smörjt in mig med krämer lite här och var på min kropp, så himla skönt!
Imorgon åker la familia till Norrland dårå, så jag och mamma ska åka och handla mat så att jag klarar mig tills att dem kommer hem :) Imorgon ska även lilla Emma komma hit på besök, vi ska äta gott och bara mysa! Nicole skulle tydligen på bio imorgon, så hon ska sova hos mig på torsdag istället! Sovsällis två kvällar är nice =)
Ballar av stål är på tv nu, slutar snartsnart!
Men nattinatti!


If you want me then you can have me, take me, oh baby grab me, Cause if you want me then you can have me..

Vad ska man göra när man är inne i sitt rum helt ensam och inte har någon att prata med.. Det är frågan! Jag har även bestämt att jag inte ska äta en massa onyttiga saker nu och heller inte dricka en massa cola (jag som älskar cola), men vi får se hur det gå. För jag ska vara fit for fight nästa sommar fan, för så mycket sommarkläder som jag ska beställa från nelly så får jag ej gå upp i vikt haha! Så jag ska köpa gymkort och börja träna! Men frågan är då, vart ska man köpa gymkortet?..

Aja jag sitter och pratar med min prutt Hanna i tele, men nu la vi på :( Åh jag vill hitta på något!

Ensam hemma i några dagar!

Jahap, kulkul! Mamma och Thomas har bråkat nu i flera dagar, tycker verkligen synd om min lilla mamma.. Men dom ska åka iväg, Thomas, mamma och Sandra ska åka till Norrland imorgon och vara där över nyår, dom vet dock inte när dom kommer hem igen. Detta betyder ju att jag är ensam hemma några dagar, kan vara skönt men ensamt.. Hoppas någon kulig filur kommer att vilja vara hos mig dessa dagar så att jag slipper att vara ensam :)


Puss på er!


Och så fick man julklappar idag med =)

Just nu ligger jag i min säng, magen är full med mat!
Idag fick jag lite julklappar av Nicole, fick ett halsband, två armband och tre par örhängen. Så himla gulligt av henne!
Åh måste bara säga att min lillasyster är ju bara för söt! Hon såg en sluta röka reklam på tv, på reklamen är det en snubbe som försöker sluta röka och när han vill slänga bort sitt ciggpaket så fastnar det i handen. Så hon frågar mig om detta händer mig när jag ska slänga mitt ciggpaket. Snuttan!
Snart ska nog Nicole åka hem till pojken sin, men imorgon ska jag sova hos henne! Weei :)


Min underbara flicka!


Jävlar vad många bilder jag har!

Såååå, jag har så himla tråkigt så jag har hållt på att fixa med mina bilder jag har här på min dator. Jag har ordnat mappar, dragit bilder till mappar och skit. Tog ett tag, men jag sysselsatte mig iallafall ett litet tag!
Criminal minds är på tv just nu, så jag ska väl börja ta bort mitt smink, klä av mig, sätta på mig något att sova i och stänga av datorn. Ska ju upp rellativt tidigt imorgon, eftersom jag ska med mamma till hennes jobb. Vi hörs imorgon, puss och godnatt!

Hihi, juste kom på nu att jag har haft denna data i lite mer än ett år. Fick den av pappa förra julafton :) Kärlek till min lilla rosa data! <3


I really lööööve you!


Medan jag sitter helt ensam i sängen utan Hanna, så gör hon detsamma dock utan mig!

Nu har jag åkt iväg från min helt underbara vän Hanna, lite smått tråkigt.. Men var tvungen att åka hem!
Ligger i sängen och är jätte glad för jag fick igång min data, den stängde ju av sig och sedan sluta den funka typ, detta hände igår när jag kom hem från jobbet. As läskigt ju, men jag drog ut batteriet och lät det och laddaren vara ute ur datan en dag, och det hjälpte ju! Fick ju igång den ;)
Imorgon ska jag med mamma till hennes jobb, hon ska lämna läkarintyg och sedan ska jag träffa Nicole som ska hem till oss :) Var ju tvungen att avslöja för henne att hon ska få en kaffebryggare av oss, för hon höll på att snacka om att hon skulle köpa en nu när det ändå var rea, och det var ju lite tråkigt. Men glad blev hon, och det är ju huvudsaken :)


Hemma hos Hannapanna

Igår handla jag lite på rean, köpte två bhar, ett par trosor och en ny tröja :) Jätte nöjd :D
Just nu sitter jag hemma hos Hanna borta i Rissne, ska väl vara här ett tag sen ska jag åka hemåt eftersom Nicole ska komma till mig imorgon så hon kan få våra julklappar :)
Det var allt jag hade att säga, inte så mycket alltså..
Eller jo, en sak! Hanna går runt här hos sig och är jätte lycklig över sin pälsväst hon köpte, dock inte på rean.. Men den va väl fin hehe..
Byyyyye

Hanna och hennes söta lillasyster!
Kommer ihåg när jag sa att jag tyckte att hennes syster var söt när hon grät, vilket rådamp hanna fick på mig då haha! :D

Godmorgon, god natt.. Jag vette fan. Bestäm själva!

Jaa vad ska jag skriva, kan ju inte skriva godmorgon.. Eller god natt! För jag kom precis hem från jobbet och jag tänker inte sova något för då kommer jag inte komma upp vid 9 tiden.. Så jag ska geeka data och glo på tv.
Jobbet ringde in mig kvart över 8 igår, mamma skjutsa in mig och jag va där på en halvtimma. Skit bra ju! Från att ha suttit i soffan med mjukisar, stor t-shirt bulle på huvudet och osminkad till att byta om, fixa håret, sminka mig, packa kläderna och vara på jobbet, as bra på bara 30 min ju haha :D
I förrigår var det ju fest hos Ella, det var skojj :D Men mycket drama, vilket var mindre skoj, men om man bortser från det var det en rolig fest :D
Idag ska jag och mamma ner till centrum, jag ska köpa en bh från triumph eftersom jag fick 500 kr där och sen ska jag köpa något fint på hm, kanske blir att jag hittar något fint i andra affärer, men måste hålla i pengarna :( Lite synd ju...

I natt på jobbet var den absolut roligaste natten jag jobbat, jag vet inte varför men den var kaos. Min data höll på att ramla ner på golvet för alla i kön putta så jag börja skrika på två killar som medverkade i detta puttande, och man ska alltid vara glad, duktigt säger jag haha! En random tjej kom in på något konstigt sett och gick upp till oss, arbetsledaren skällde ut henne och hon var ju lagom full.. En sjukt snygg kille som jobbar där höll på att driva med mig hela natten, som när jag tog en beställning så smacha han mig på rumpan med ett gummi band och då skrek jag skit högt och han börja skratta jag börja skratta och mina kunder börja skratta. Herregud asså!
Shit vilken kväll, aja nu ska jag glo runt sen ska jag börja fixa mig på nytt igen.
Ciao!


Varför kan de inte vara varmt i Sverige året om.....?

Gammelmorfar, farmor och farfar.

Gud vad timmarna går långsamt fram, inte kul! Men eftersom jag ska till pappa efter Kalle Anka så ska vi öppna klapparna när Kalle börjar. Endast 1h och 40 min kvar :D
Jag och mamma har iallafall varit på gammelmorfars grav och där satte vi upp en ny lykta och så tände vi två ljus. När pappa hämtar mig ska vi ut till Lidingö för att sätta ljus på farmor och farfars grav. Känns lite tråkigt att det alltid är jag som tar intiativet till att åka till deras grav hela tiden, menmen vad kan man göra liksom.. Det är ju jul, klart man måste besöka dem och visa att man fortfarande bryr sig om dem!

Åh jag är verkligen som ett barn, har tjatat på att få öppna mina julklappar haha! Jag såg en kartong och jag såg på kronan vad den kom ifrån vilket gjorde mig super glad. För jag vet vad det är, eller jag är typ 99.9% säker på att det är just det hehe ;)

Nu vill jag bara att klockan ska bli 3 så att jag får öppna mina klappar :o

God jul på er alla därute!

Och så var det julafton.. Dagen som känns som den längsta dagen på året, men när den är slut så är alla nöjda och belåtna!
Jag vakna lite efter nio av att mamma gick in i mitt rum, gissa vad hon gjorde där :) Jo, hon la in två morgonklappar till mig. I det ena var det strumpor och i det andra var det rakhyvlar, alltid bra med sånt. Gick in till Sandra och fråga vilket hon ville ha av mig nu på morgonen och såklart ville hon ha det största. Jag gick och hämta det och när jag kom tillbaka till hennes rum gav hon mig en julklapp också. Jag öppna först, ivrig som jag är. Jag fick två par örhängen, jätte fina var dem. Hon hade gjort en jätte fin liten papperslåda med ett hjärta på också hihi :) När hon öppna det hon fick av mig så såg man på henne att hon blev glad! Hennes mun blev som en fågelhålk och så sa hon "får jag verkligen den här?" Det var alltså min förra väska som jag använde innan jag köpte den jag har nu, och Sandra älskar verkligen den. Hon ville köpa den av mig, men istället fick hon den i julklapp. Tänka sig vilken snäll syster hon har :)

Lägger in bilder sen på vad jag fått, när jag öppnat allt vill säga. Jag ska nu gå ner och ta mig en cigg, och när jag kommer upp ska jag lägga mig i ett långt och varmt bad och jaa, raka mig och så ;) He he! 



Imorgon är det julafton, weeei!

Jag har nyss smörjt in mig i alla krämer jag har i mitt rum typ, ansiktskräm, bodylotion, någon gel mot celluliter och sedan har jag sprayat något i ansiktet som typ lugnar huden.. Ibland måste man ju ta hand om sig själv och sin kropp :)
Städat lite nu på kvällskvisten har jag också gjort, jag har vikt in alla kläder som var torra i garderoben och sådant skit. Imorgon ska jag städa lite till =)
Och så har jag precis betalat min telefonräkning, fast pengarna dras på måndag hehe! Skönt att ha pengar igen så man kan leva lite mer utöver det vanliga ;)


I tele med Hanna baby

Just nu ligger det en blöt Johanna i sängen.. Kom nyss ut ur ett bad som var väldigt skönt och långt, skumbad var det också :) Imorgon när jag vaknar ska jag ta ett till bad, för idag tvätta jag bara håret och så.. Imorgon måste jag raka mina små knubbiga ben :)
Åh jag vill bara att det ska bli morgon nu hihi, för jag vill öppna julklappar! Jag kommer nog aldrig växa ifrån det där, älskar julafton och födelsedagarna.. Jag brukar aldrig kunna somna kvällen innan det är julafton eller när jag fyller år.. Men hoppas jag somnar relativt tidigt, vill ju vara utvilad när jag vaknar imorgon =)

Nu ska jag klä på mig lite och gå ut och röka medan jag pratar med Hanna :D


Min söta Hanna, älskar henne hihi :) Vad ska man köpa till denna lilla prutt då?!


Soffan jaaaao

I natt sov jag hos Soffan, eftersom alla i min familj är sjuka utom jag så vill jag vara hemma så lite som möjligt.. Men nu är jag hemma igen!
Idag ska jag bara ta det lugnt, som alla andra kvällar typ haha! Och imorgon är det julafton vilket betyder att man får saker man vill ha, eller man kan ju alltid hoppas på de (:
Ligger i sängen nu, funderar på att ta något att äta, men vet inte om jag vågar gå utanför mitt rum hehe.. Vill ju liksom inte bli smittad! Ska ju till Ella imorgon lutar det åt, hon ska ha en liten julfest hihi!


Jompan och Soffan är så söta.. Eller?!


Nästan alla klappar är klara nu!

Egentligen skulle jag suttit inne i stan någonstans och fikat med Anna just nu, men så blev det inte :( Så idag ska jag bara vara hemma hihi!
Var i centrum med mamma ett tag och åt på bk eftersom ingen orkade göra mat och det var ändå bara jag och mamma som skulle äta.. Sandra och Thomas ligger i magsjuka, vilket är tråkigt eftersom vi fått ställa in julafton :( Menmen, vi kommer fira det lite granna, sen kommer dom som skulle kommit till oss på fredag på söndag ist :)
Köpte lite julklappar till Sandra när vi var nere, mamma köpte två toppar och två par trosor och jag köpte en top modell grej, det var typ inbjudningskort. Jätte söta, och hon är ju inne i sin lilla top modell period så varför inte köpa det till henne också?! Har även slått in hennes väska hon ska få av mig och hennes årets snyggaste killar kallender =)
Imorgon ska jag ta och köpa något till min pappa, men vet inte vad ännu. Inget som är för dyrt iallafall haha! Men något litet lär jag väl hitta, men vad fan då liksom? Typ kallsonger? haha nej jag vet inte.. Får väl gå runt i centrum hela dagen imorgon för att hitta något till honom..

Nu ska jag titta lite på tv och bara ta det lugnt with me, myself and I =)


Trött på att ligga hemma

Nu har jag tröttnat på att ligga i min säng hela dagarna.. Gjorde det igår och lär få göra det idag med.. Vill bara att kläderna ska torka så att jag kan vika in dom i garderoben, för då har jag iallafall nåfot att göra!

Tänkte att jag kunde träffa Johanna, men hon ligger hemma och är sjuk.. Synd eftersom hon åker till Thailand i tre veckor på fredag, ville träffa henne innan.. Men jaa, jag kanske ska träffa Hanna idag istället :) Om hon inte ska vara med Moa, hoppas hon inte ska det ;) För jag vill träffa henne :D Ifallatt jag träffar henne lär vi gå och fika eller något, ikväll kan jag ej festa eftersom jag har så mycket att göra imorgon!

Söta cheyer

Endast två dagar kvar nu.. Tycker att dem kan gå lite fortare!

Godmorgon! Ligger i sängen och väntar på att min tvättmaskin ska bli klar, så jag kan hänga upp det allra sista :) Helt sjukt hur mycket kläder som fick plats i tvättkorgen... Har vikt in nästan allt nu på morgonen, utom några enstaka klädesplagg som inte tårkat riktigt ordentligt under natten! Men snart så får jag en överfull garderob, plus att jag kommer köpa en massa kläder på mellandagsrean!
Nog om kläder nu!!!..
Idag vill jag hitta på något, eftersom jag bara var hemma igår.. Men vad ska man göra? Åååh att det ska vara så kallt, det är ju typ nästan -20 grader ute :o Shiiiiet asså!

På torsdag får jag mina pengar =)

Jag har inte fått den där jävla lönen ännu, gick in på min internet bank och kolla.. Jag hade endast 6 kr där, rik tjej... Lönen kommer på torsdag, så då får jag väl köpa det sista.. Måste köpa en rulle med inslagningspapper, med tanke på att jag ska lägga sandras årets snyggaste killar kallender i en flyttkartong, måste ju slå in kartongen också hihi.. Stackars liten, hon tror att hon ska få något jätte stort av mig, men icke säger nicke! Mamma var nere med Sandra och öpte julklappar till mig idag, och sedan åkte Sandra iväg med Thomas och köpte ännu fler julklappar till mig. =)
Weeei, jag hoppas på en kamera och att jag får färga mitt hår hos en frissa. *HOPPASHOPPA*

VS show

Fick mitt lönebesked idag, det var mer än vad jag trodde att det skulle vara hihi.. Med tanke på att jag endast jobbade 17 timmar i november så.. Så nu ska jag se om dom kommit in på kontot, sen ska jag betala min telefon räkning och jaa.. Sen är jag ju skyldig pappa 1100 för att jag köpte nya vinterskor och sedan lånade jag yttligare 150 kr av han, men ska fråga om jag får betala hälften denna månad och den andra hälften nästa månad =) Hoppas jag får hihi!

Jag somna när min tvätt var klar, så jag får ta den sista högen imorgon med tanke på att den tvättar i 2 h och jag kan ju inte hålla på att tvätta till 10 hehe..

HAHA juste, jag glömde ju och säga vad jag drömde om natten som var. Jag drömde om att jag skulle gå på victoria secret shows catwalk, hur nice och ballt hade det inte varit om det varit på riktigt. Åh fan att det bara var en dröm :( 


Det har varit en jävla lång dag, med en jävla massa tvätt

Ligger hemma i sängen, femte maskinen med tvätt står och körs nu, endast en maskin till behövs köras sen är det färdigtvättat för idag.. Skönt är det ända jag kan få fram!
Idag tog jag även ett långt bad med mitt nya badskumm, as skönt var det. Älskar att bada och bara koppla av!
Ikväll ska jag inte göra ett skit, bara ligga hemma i min lilla säng och glo på tv. Känner att jag borde göra det, mår inte så bra idag. Men sånt är tråkigt. Vill träffa någon, men vem?.. Det är frågan som jag tycker någon borde svara på!
Hungrig är jag också, har inte ätit frukost eller lunch bara druckit en jävla massa cola! Hoppas på att Thomas och Sandra kommer hem snart, så Thomas kan börja med maten. Hoppas det blir god mat, är jätta sugen på typ korvstroganoff eller lassagne.
Nu kom dem hem, yeey säger jag bara! Snart är nog maten klar.
Kanske ska ta och föna mitt hår, borsta det och klä på mig något. Typ som mjukisar och en stor t-shirt. Det är mysigt att ha på sig när man bara ska vara hemma och chilla galet!


Jag vill inte frysa längre, jag vill kunna gå i klänning ut i det varma.


Hemmafru blir jag för en dag imorgon!

Så nu har jag rensat min tvättkorg jag har i mitt rum och gosh vad mycket kläder det får plats i den. Kläder jag inte sett på ett halvår låg där liksom.. Höhö. Allt ska tvättas utom en klänning man ska tvätta för hand och en bikini. Tvättar nog de för hand imorgon ändå, eftersom det står att man ska göra det! Men det återstå att se ;)
Så imorgon ska jag tvätta alla mina kläder som jag rensat ur, fick det till 4 stora högar och 2 små högar, shit asså. Men ska bli skönt att inte ha en överfull tvättkorg, utan en överfull garderob ist :D Yaay.
Ska börja tidigt också, för det här lär ju ta hela dagen ju!
Sen ska jag ju städa klart mitt rum också, shit vad jobbigt. Men ibland måste man göra sådant för sitt rum.. Speciellt när det är jul också!

Julafton om 4 dagar, gissa om jag längtar!!


jahap

Så nu är jag hemma.. Idag har jag träffat min pappa, vilket jag gör typ en gång i månaden om inte mindre! Vi bestämde att jag skulle åka till han på kvällen på julafton, sen att jag skulle följa med till hans landställe en helg där vi kan prata ut och sådant!
Sitter ju och pratar med Hanna baby! Vi pratar om allt mellan himmel och jord hihi :)
Igår fick jag julklappar av släkten, två halsband och ett armband min 4åriga kusin gjort till mig, 200 på hm, 500 kr, badskum och massa tvål typ, as bra balsam, balsamspray och hårgele, vin flaska och en teckning.. Tror de va allt :)
Imorgon ska jag tvätta alla mina kläder och fortsätta städa i mitt rum så det blir en lugn hemmakväll ikväll :D NAJS

Världens sötaste kusin hihi :) utklädd som buzz lighter

bajskorv

Sophia, dem är ju typ as dyra :) haha!

Nu är det jul lov, fyfan va skönt åååååååååh!
Inatt sov jag hos Mickis, vi hade as skoj på msn haha! Nej men shit somna typ runt 5 tror jag -.- As irri, för vi vaknade nyss..
Ska börja fixa mig med tanke på att jag ska kolla på min systers julavslutning klockan 4. puss


.

Okej, nu skriver jag ej detta för att jag tycker att jag är tjock, för det är jag verkligen inte och det vet jag själv. Men alla, verkligen alla har som man vet dåliga komplex över sin kropp. Vissa har det för brösten, andra för rumpan osv. Mina komplex sitter på mina höfter och ben.. Höfterna vet jag att man inte kan göra något åt, med tanke på att det är ben bara.. Och jag råkar ha oturen att ha stora höfter. Mina ben är inte heller så jätte fina, men dem kan man göra något åt iallafall.
Jag kommer ihåg när jag dagligen fick höra om hur fina ben jag hade och hur tjejerna ville ha mina ben, för dem var långa och smala. Men vad hände.. Nu är dem typ långa och småknubbiga, eller det kanske är fel ord! Men större är dem. Då jag fick höra hur fina ben jag hade förstod jag inte hur dem kunde tycka det, eftersom jag tycket dem var JÄTTE tjocka, men efter att ha tittat på bilder så förstår jag.. Eller jag tycker dem var lite försmala, när jag vägde som minst var det kanske 10cm mellanrum mellan låren, kanske mer.. Jag vet inte.
Det jag försöker komma fram till är att jag ska börja göra något åt mina ben! Inte banta, för sånt vill jag inte hålla på med igen för då kanske jag blir som förr, men jag ska undvika onyttiga saker och gå ist för ta hiss osv.
Banta kommer inte ens på tal, då jag är ett stort jävla matvrak haha!



Två bilder från när mina ben var som smalast. Detta var för smalt, men kunde vara fint ibland


Ballar av stål

Jag har pluggat rätt effektivt nu tycker jag, och när jag pluggar har jag såklart tvn på även fast att jag inte tittar! Och vet ni vad som går nu på femman? Jo ett av mina favorit program, Ballar av stål. Älskar verkligen de, det borde sändas nya avsnitt tycker jag! Åh! Så jag ska pausa pluggandet och titta på detta nu :D

hemma från skolan, jag har varit i skolan varje dag hittills, duktig tjej!

Jag ska bara titta på the big bang theory sen ska jag plugga arslet av mig till greys börjar och sen plugga ännu mer, måste ju klara detta prov -.-
Idag hade jag två lektioner, nice som fan asså. När jag kom till Farsta var jag med Sophia lite, sen träffa jag på Sandra och Nick så jag stod med dem tills min buss kom typ..
Jag vill inte plugga, men måste. Buhu :(

Heeejdå

all i want for christmas is you

Tror ni jag har pluggat idag eller, svar nej... Jag suger på att börja plugga.. Imorgon slutar jag kvart i tre pga inställd svenska lektion, vilket betyder att jag åker hem direkt när jag slutat och pluggar hela kvällen. Måste klara detta prov.. Suck!
Nej men fan, i veckan som kommer eller i helgen ska jag gå till east street och kolla vad dem skulle ta för en tatuering jag vill göra, och en annan också försig. Och hur ont dem kommer göra på ett ungefär :) Sen ska jag be dem skissa lite på dom så jag vet om dom är bra eller ej, har dock hört att dem är en av sveriges bästa piercing/tatuerings studio =)

Sitter och lyssnar på värsta julkanalen på radion på mobilen, åh älskar juletider =) Skönt att jag inte jobbar julafton (y)

Imorgon är idrotten inställd också, vilket innebär att jag börjar kvart över 11 i skolan och inte 8 ute på lidingö :D Två lektioner är fett nice!



Söta cheyor


Årets första lussebullar

Ligger i sängen och tittar på dh, vakna precis lagom till att det börja :)
Just nu sitter jag och äter lussebullar, årets första.. Lite sjukt faktiskt, då jag är den som brukar vara först med att ha ätit det. Men inte detta år, men mmmmh så gott det är <3

Byyyyyyye

Bara två skoldagar kvar, sen är det julavslutning

Jag är hemma från skolan och borde egentligen plugga, men ska göra det snart. Ska sova en timma innan, sen plugga till nio och sedan plugga ett tag efter dh =)
Idag var det endast skola, sen åkte jag hem.. Alla verkar vara jätte rädda för att åka tunnelbana, orka liksom haha ;) Jag är inte rädd :D
Ikväll ska jag plugga, imorgon ska jag plugga och på fredag ska jag jobba. Fullt upp varje dag nu.. Blää vill bara att det ska bli lov nuuuuuu! Och så vill jag ha massage, men en viss person har ju lovat mig massage hihi :D

Bilder från Sandras luciatåg igår!



Nu ska det sovas ut

Min systers lucitåg var sjukt fint, tog några bilder med min mobil men med tanke på att det var så mörkt och jag stod långt bak så ser man inte så bra. Därför ska jag lägga in bilderna mamma tog med sin kamera imorgon =)

Jag ska snart sova, ska stänga av datan och somna till tvn. Imorgon börjar jag kvart i två, om sisådär 12 timmar hehe, naaaaajs! Så ja måste sova ut imorgon eftersom jag satt upp till halv fem i natt som var och plugga. Det var jobbigt att gå upp imorse kan jag säga er!

Har as mycket att göra denna vecka känns det som, jag har kina prov i historia som jag måste plugga sönder på, sen ska jag på sandras julavslutning och jobba, jag måste fixa pengar på något vänster, italienska läxa till onsdag, tvätta kläder, städa rummet och jag ska med in till stan med Chrillepille för att köpa julklapp till hans mamma. Han ville ha hjälp av mig eftersom jag är tjej hihi (a) Denna vecka kommer vara en katastrof, tur att jag får lov på fredag! Men eftersom jag har lov så ska jag säga att jag r villig att jobba mer än bara fredagnätter, då kan de liksom bli dagen, natten ja vad som helst. Bara jag får pengar, för jag vill göra så mycket i januari/februari =)

Godnatt!

Bara en massa bråk här hemma, jag ger upp..

Det märks att mamma kommit hem från norrland, bara en massa bråk hemma nu! Jag orkar inte med bråket mellan mamma och Thomas längre och jag orkar inte bo hos pappa. Vet inte vart jag ska ta vägen, men just nu vill jag inte vara här hemma. Fan asså!

Lucia idaag

Ligger i sängen och gör inte så mycket faktiskt, ligger typ i en matkoma haha! Snart ska jag börja röra mig mot min systers skola för hon ska ha luciafirande :) Idag var det luciatåg i skolan och haha fyfan, det gulligaste jag sett på länge. Det var två lucior, en matte lärare som vi elever rörstat fram och en liten flicka, sen massa små tärnor, tomtar och staffangubbar(eller vad dom nu heter) och en liten pepparkaksgubbe. Fyfan jag dog, pepparkakan blev min favorit där, eller inte bara min.. Olivjas favorit också :) Tog en bild på tåget, men eftersom jag kom lite senare än alla andra så satt jag på kanten, men man kanske ser lite :D


Skiiiit söta, tar en bild på min systers tpg också. Men säkerligen med mammas systemkamera :)
Nu ska jag se på the big bang theory.. PUUUUUSS


Nu är helgen slut

Min helg har varit helt okej faktiskt! =)
I lördags färga jag Annas hår till blont, men det blev katastrof så hon tvinga med mig ner i centrum så vi kunde färga hennes hår brunt igen haha.. Efter det mötte jag upp Sandra och vi gick hem till mig och fixa oss för vi skulle på fest i tumba med Jill som en kille bjudit mig på. Så vi åker hem till Jill och när vi ska fråga vart det är vi ska så får vi tydligen inte komma längre :s Så vi åkte mot Farsta igen för att köpa dricka, och Sandra åkte hem. Jag och Jill åkte till Farsta och böt lite dricka mot två cigg med en tjej, och sedan åkte vi till Stureby hem till Mickis och drack lite smått! Jag små decka i soffan runt halv 8 på morgonen så dom tvinga in mig i hennes mammas rum så jag kunde sova, där sov jag till jag vet inte när. När jag vaknade var det så tyst så jag satt och titta på Mickis och Jill som sov i soffan tills att dem vakna hehe.. När dem väl var vakna gjorde vi absolut ingenting, vi satt och prata om allt möjligt eller ämnet var typ sex haha! Sedan skulle vi möta Mickis kompis på en cigg för han var i stureby och då var han med en annan kille och mitt ex haha. Vi gick och åt pizza och sen gick vi hem till Mickis igen och glodde på film! Åkte hem med mitt ex Nick och Ammar och sen stod jag och Nick i centrum med Sandra och Anastasia ett tag sedan gick vi hemåt. Jag och Nick tog sällskap en bit och typ bråka med varandra, han slog mig jag slog tillbaka och så fortsatte det hela vägen, och jag ska liksom ha sista slaget och det skulle han med tydligen så det var as jobbigt. Sen höll han på att säga att han psykade mig och det var därför jag slog han, för att han sa det!
Efter ett tag gick jag hem till mig, kom hem nyss alltså. Och nu ska jag göra en jätte rolig sak! Jo skriva på mitt engelska muntliga framförande om en bok jag ska redovisa imorgon, kulkulkul säger jag bara!


Detta var på morgonen då jag satt och glodde på dem tills att dem vakna!


Hem till Annapanna för att slinga hennes hår :)

Sååå, nu är jag färdigfixad! Bussen ner till centrum går om en kvart ungefär! Så går väl ner om fem så jag hinner röka och så!
Det är någon i mitt hus som spelat piano hela morgonen, jag vet inte om det kommer uppifrån eller nedifrån, men den som spelar kan iallafall spela! Hör det klart och tydligt här inne i mitt rum och det låter jätte fint!
Nu ska jag kolla om jag har allt i jackan och sedan klä på mig ytterkläderna sakta men säkert!

Sist jag var hemma hos Anna slinga jag hennes hår också, hon utnyttjar mig bara för att jag är så duktig på att slinga hennes hår :( Haha skooooojar :D

Saturdaaaaaaaaaaay

Godmorgon! Har precis kommit ur ett skönt bad :) Anna ringde och väckte mig jätte tidigt, typ runt 10 kanske och fråga mig om en sak och efter vi lagt på kunde jag inte somna om.! Så nu ligger jag i sängen och ska snart föna mitt hår, klä på mig och fixa mig för jag ska möta Annapanna i centrum runt 1 :) Kul i jul att träffa henne igen!

Idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår kväll, hoppas jag inte förblir sjuk så jävla länge, då blir jag arrrrrrg!

Kanske dax att börja göra sig iordning nu.. Ska ju ta bussen som går om en timma och 10 min från mig!

.

Vi gick skilda vägar, greppade tag i andras händer
Jag försökte göra allt, men det va du som gjorde fel
Löften om att bry sig som inte längre finns mer


nu blev jag sur!

Men blä, det finns verkligen ingenting på tv idag.. Hade det varit så att jag gick och jobba idag, ja då hade jag missat en massa bra program! Men snart börjar the big bang theory, det är åtminstone bra!

Har suttit och druckit julmust hela kvällen, det har typ varit min middag idag med tanke på att jag sov när Sandra och Thomas åt och dem åt kassler (usch för de) så jag tog julmusten in i mitt rum ist!

Jag ringde min chef idag också, och när jag ändå sjukanmälde mig så passa jag på att fråga angående julafton och nyårsafton! Jag fick då veta att på julafton är det stängt på kvällen, så inget jobb den dagen, men nyårsafton är öppet och det betyder att jag ska jobba. Men så farligt är det inte, nyårsafton är så överskattat ändå om man tänker efter, bara ännu en fest som är, ända skillnaden är att man firar att ett nytt år kommer. Så jag klarar nog av och jobba den dagen också!
Men fan vad sur jag är på en kille på jobbet nu.. Han ringde nyss och fråga om jag hade lust att jobba även fast jag sjukanmält mig, på hemtelefonen! Hade han ringt på mobilen hade jag inte brytt mig, men vafan 1 på natten sover oftast föräldrarna och barnen i huset iallafall min styvpappa och min lillasyster.. Plus att jag inte hann och svara första gången. Tur att jag tog med den trådlösa in i mitt rum..

Nu ska jag avreagera mig med lite julmust och en cigg.
Godnatt


En liten sjukling

Idag skulle jag egentligen jobbat ju, eller i natt rättare sagt. Men känner mig jätte sjuk.. Har otroligt ont i huvudet, är förkyld och så känns det som att jag har feber. Så måste vara hemma och vila upp mig eftersom jag ska träffa Anna imorgon och slinga hennes hår och efter det ska jag träffa Nicole :)
Skolan idag var helt hej och hå typ.. Var lite smått dragen när jag väl kom dit men låg och lyssna på musik till 9, efter det hade jag historia i 2 timmar och skulle egentligen gjort prov om kina muntligt, men i väntan på att det skulle bli min grupps tur så somna jag och när det väl var vår tur så fick dom inte liv i mig, jag var som en död fisk typ haha! Dom hade tydligen stått och ropat på mig och dragit i min luva men jag gav inga som helst tecken på att jag vakna av det så dom lät mig sova, så jag ska göra provet på torsdag ist :) Skönt att ha en vecka till att plugga på det (a)
Nu ska jag bara ligga i sängen och ta det lugnt och sova snart, vilket jag gjort hela dagen. Somna när jag kom hem från skolan och vakna typ halv 9 eller så, men är fortfarande sjukt trött.. Beror nog på hur jag mår..

Jaaag vill ha värme, vill härifrån nunununu och slippa denna kalla vinter. Jävla Ella som ska utomlands om några dagar, jag borde få ta din plats :D

skoooouuula

Hallå där i grytan hahhahaahaha, hihi nu ska jag till skolan.. Lite smådragen men de gör nog inte så mycket. I natt jibbar ja, blööööh!!

Inatt, alltså den som va var jag borta i kungens kurvia med jill och ella och drack och så haha, lyckat när man ska till skolan också! Kom nyss hem för ska lämna mammas busskort till mormkor! Inte sovit något i natt heller, hur ska detta hgå+?

Film

Jag har lyckats att förflytta mig från soffan till min egna lilla säng nu, eller det var dock ett tag sedan.. Sophia kom hem till mig efter hon sluta skolan och va här ett litet tag, men sen kom hennes pappa och hämta henne. Då skulle jag plugga men jag kolla på tv i Sandras rum och sedan gick jag in i mitt rum hhaha.. Kul i jul!
Nej men ligger och tittar på Death race, sjukt bra film om jag minns rätt :)

Nuuuu ska jag äta dagen choklad från min chokladkalender, Nicoooooooooole du har en att hämta här :o


When it comes to men, It's known that I end up choosing wrong

Tjaaaaaaa........ Ligger i soffan heelt jävla död, la mig i badet i en timma och duktiga jag lyckades somna :s Idag måste jag tvätta mina arbetsbyxor..
Sandra hade två kompisar hemma och medan jag titta på tv så skulle dom sitta i vardagsrummet och lyssna på musik på deras mobiler för dem skulle skicka till varandra, jag orkade inte säga att dom skulle vara tysta för att jag titta på tv, istället höjde jag volumen på tvn så att dem inte hörde sin musik, då fatta dom och gick till Sandras rum haha :)

Ikväll måste jag plugga på historia för jag tror jag ska ha det imorgon och sedan måste jag skriva på engelska talet som jag abtagligen ska göra imorgon. Jag orkar inte med skolan längre, tur att det bara är SEX skoldagar kvar tills lovet :)

Så kan det vara

Shit, vakna en timma efter att jag slutat skolan :s Igår kom jag hem runt 8, la mig i sängen och decka dirr asså. Vakna sedan 12 idag, sov 16 timmar. Jävlar säger jag bara. Hörde inte ens allarmet vilket inte va bra eftersom jag hade prov idag i historia :s Jaja, får säga att jag var sjuk eller så..
Igår så åkte jag och mötte upp Mickis på söder eftersom hon går i skola där, då sa hon att vi skulle till Fruängen och träffa några killkompisar till henne, en av killarna känner jag haha, helt otippat. Dem går tydligen i samma klass :p Vi var ute och frös ihjäl typ vilket inte var så kul, men ibland gick vi in och satte oss ett tag och hade det trevligt :)
Det var min dag haha, gjorde inte så mycket dock men trevligt sällskap är alltid kul ;)


Nu är jag hemma

Så nu är jag hemma, blev ingen skola för mig idag, vakna alldeles försent haha :( Men inte konstigt låg och titta på tv till fyra :p
Igår gick jag ut och träffa Mickis, tänkte ett tag bara men det blev till idag haha! Sov hos henne och mös med enormt mycket mat! Fattar inte hur vi kunde få i oss allt höhö! Nu ska jag plugga ett litet tag och sedan ska jag till Mickis skola och vara med henne ett litet tag bara för ikväll måste jag plugga :) :(
Bläääääh för allt plugg, skönt att det är helg snart iallafall :D

Jag är så dålig på att plugga

Jag fattar inte, jag har inte pluggat ett skit idag.. Kanske för att ämnet är historia och jag hatar det? Men fan måste börja plugga nununu, eller snart haha :)
Jag råka somna idag i några timmar så det är också en anledning till varför jag inte pluggat, sen har facebook varit andra anledningen..
Hitta två gamla bilder från när jag gick i nian, båda är gruppbilder på alla i klassen. Ett av dem är klassfotot och det andra är balkortet. Fan vad jag saknar den klassen haha, den var rolig! Kanske dags för en klassåterträff? Eller? Njaaaa kanske inte. Eller jo, det skulle vara kul!

Nu ska jag iallafall lägga mig i badet ett litet tag och gör mig frääääsh! Kanske blir att jag träffar någon senare, när jag badat eller så. Beror på vem som vill och om denne personen är värd att träffa istället för att plugga :)

Studiedag = Pluggdag

Godmorgon!
Sitter i soffan med min kära lillasyster som påstår sig att vara sjuk.. Tror inte så mycket på det va, hon orkar väl inte vara i skolan eller så? För här hemma är hon pig och springer runt och ska fixa julklappar och hela köret, så sa till henne att om inte la sig i soffan och glor på tv så skulle hon få gå tillbaka till skolan ;) Så nu är vi båda i soffan och myser lite och kollar på disney channel :D Älskar den kanalen!
Gick upp för 40 min sen och sen dess har jag bara kollat lite på datan, gjort te och sådant. Ska väl göra lunch till syrran snart också hehe..
Men idag ska jag plugga.. Inget jag ser fram emot, men det måste göras.

Det blir uppdatering när jag har pluggat klart!
Ciao

Fan va skoj tre tjejer kan ha med en liten kamera :)

höhöhö, nu ska jag sova

Snart kommer min data dö, kanske en kvart kvar och jag orkar inte böja mig ner för att sätta i laddaren i kontakten höhö.. Så nu ska jag stänga av denna lilla rosa data och sedan glo på tv tills jag somnar. Tur att jag inte ska till skolan imorgon, är inte ett dugg trött! Fast borde egentligen vara det, för sov 2½ timma natten som var. Konstigt :s Hoppas det inte är mina sömnproblem som spökar och är på väg att komma tillbaka :(


.

you never were and you never will be mine,
något jag är tacksam över!


Inge plugg idag, vilket betyder ännu mer plugg imorgon.. Snyft!

Idag blev det inte som jag tänkt mig, alltså jag pluggade ingenting alls.. Jag och Nicole var hemma hos Sophia hela kvällen och typ muppa oss med hennes kamera, det var skoj :)
Åååh jag vill ha en ny kamera, i julklapp haha :D
Nej men fan, imorgon så måste jag plugga hela dagen lång, kul studiedag.. Eller? Nej men blir att gå upp runt tio och sedan plugga tills jag vill ta livet av mig. Ja ni fattar!


Ja, typ sådana här underbart fina bilder togs idag haha :)
Söta cheyer!!
Loooooooove you!


.

Ord som :
hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..är ord som alla tjejer får höra någon gång.
Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.
Antingen gör dom oss starkare eller så
trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade.
Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.
Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.
Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar.
Man blir nåt bra, man blir någon.
Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.
Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.
Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte.
Inte ens players.
Ibland vill man bara hångla med någon,men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss
stå där och snegla ner från vinnarpallen. 
Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga, dumma killar på orden.
Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
Då kommer någon se mig.
Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en
vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.
Djävulen är väl en kille?
Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.
Varför är det så?
Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten.

Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt,


Idag är en bra dag, för idag är jag glad..

Nuuu ska jag tydligen inte plugga, får göra det senare höhö.. Nicole vill att jag ska panta flaskor med henne, jag tycker sånt är jätte piiiiinsamt haha :p Sen ska vi hem till Sophia! :)
Men först ska jag hem till Nicole och checka på hennes nya soffa :)

Vet inte riktigt vad det är med mig just nu, humöret åker upp och ner hela tiden.. Säkerligen stressen jag har, massa plugg och sådant skit.. Men idag är jag på topphumör, vet inte varför, eftersom jag måste plugga ikväll. Men något i mig säger "idag är en bra dag" Och det gillar vi! Tummen UPP för det ju :D

Som att vara ledig

Idag var en av dem slappaste skoldagarna på länge! Riktigt skönt. Först kom läraren 40 min sen pga fel i tunnelbanan, sen så behövde inte jag redovisa boken så jag och Olivja satt på övervåningen vid varsin data och geeka facebook till vår mental träning skulle börja, när vi kommer ner så är läraren typ sjuk eller så, så vi gick upp igen och geeka ännu mer data fram till elva då vi gick ut och tog en cigg och sedan gick på språket. Där skrev vi reflektioner om vilka framsteg och så vi gjort i italienska sen fick vi sluta =)
Så nu är jag hemma och imorgon är jag ledig från skolan! As skönt haha, så det blir att plugga en del ikväll och hela dagen imorgon. Vilket kul liv jag har.. Nej men ärligt, just nu längtar jag som väldigt många där ute till lovet, som kommer om sisådär 11 dagar, wihoooo :D


Måste färga håret!

Denna hårfärg vill jag ha, och denna ska jag ha! Jag hoppas på allt att jag får i julklapp att få färga/slinga mitt hår hos en frisör, det skulle vara toppen! Annars får det bli i slutet av januari, men har så mycket att köpa då haha!
Jag ska köpa massa kläder, har lagt lite kläder i en shoppingbag på nelly för 1500 typ tror jag, det jag är ledsen över är att klänningen jag ville ha med den underbart snygga ryggen bara finns i large nu!! Men jag har skrivit in mig på en sak så att dem skickar ett mail till mig när storlek small finns igen, superduper bra tycker jag! HIHI..
Jag vill bli blond igen eftersom det är min narturliga hårfärg, vill inte vara brunett längre, har varit mörkhårig i 2 och ett halvt år nu :(((( (N) TUMMEN NER!!


|
|
|
V


sleep tight

Sitter i sängen och tänker på vad det är jag har att köpa för julklappar.. Jag tror jag har köpt till nästan alla, systeryster, Nicole, morfar haha! Blir inte så många mer julklappar att köpa, orkar inte att lägga en massa pengar på släktingar när man kan va med på familjens julklappar till dem gratis :D Dem jag har kvar att köpa till är mormor, mamma och Thomas, Sophia och pappa.. Eller kanske inte mormor hehe, hon sa att hon inte ville ha något ;)

Hitta kvittot till telefonen också, och jag trodde att man hade tre månader att bestämma om man ville ha telefonen eller ej, för så är det på några affärer, men inte denna.. Endast 30 dagar och då får man inte ha använt den eller så :S Men ska till Expert i veckan och kolla om man får byta, för denna mobil har typ inga finesser alls hehe ;) Kanske byter till en vanlig x10 eller så, får se om man får först innan jag börjar planera.. HOPPAS! haha..



Nuuuuu ska jag sova, nunununu.. Måste ju klara av att gå upp själv imorgon, för jag tror mamma åker superduper tidigt haha.. Så godnatt på er!

Fiiiiiiiiiiiiiiiilm

Nu blir det film, var nere i centrum och köpte cola och lite choklad.. Mumma! Evan den allsmäktige går på trean nu, så nu ska jag lägga datan bredvid mig och titta på den och mumsa i mig choklad och cola! Måste bara säga att denna choklad är otroligt god! Marabou sensation cookies dream, tror jag döööör!


MMMMMMMM marabou!


ner till centrum

Nu har jag legat i sängen alldeles för länge tycker jag.. Eller jag har tagit mig upp ur sängen faktiskt, och det var då jag åt middag och sedan la jag mig i badet en halvtimma typ.. Världens lataste Johanna?
Ingen orkar eller har pengar till att fika vilket driver mig till vansinne, nej men haha! Ska ta bussen som går om 25 min typ, ner till centrum och köpa cigg samt något att smaska på..
Hoppas det går någon bra film på tvn ikväll :)

Imorgon åker mamma till Norland, så då har jag ingen som väcker mig på morgonen, hur ska jag klara detta haha! Det löser sig väl.. Hoppas jag! Imorgon är det skola till halv ett och efter jag slutat tror jag att jag ska lämna tillbaka min telefon, är inte riktigt nöjd med den hehe, kanske byta till en annan eller något, det får vi se, men det händer bara OM jag hittar mitt kvitto haha. Har inte riktigt bestämt mig ännu, sen ska jag plugga galet hela natten för tisdagen är jag ledig och då måste ag också plugga! BUHU för plugg!

Jag och mamma, looooove you!


Fika sugen

Hej där! Ligger i sängen och har precis läst ut min engelska bok!
Igår vakna jag klockan sex på kvällen haha, så jag var bara hemma och titta på film igår trött som jag var. Försökte få hit folk jag kunde mysa med, men ingen orkade åka till mig :(
Fick sluta en timma tidigare igår morse, så jag jobbade "bara" nio timmar haha! Vilket var sjukt jobbigt, men det var lugnt på jobbet under natten iallafall.. Nästan inga där, visst det kom ruscher och sådant men inte som det var förra helgen haha! Så man hann ju med att gå ut och ta rök paus ;)
Idag har jag bara legat i sängen och chillat galet typ. Är trött på att ligga i sängen, vill åka och fika men ingen verkar orka det heller.. Varför ska alla vara så lata haha :( Men om jag inte får någon att fika med mig, måste jag åtminstone åka ner till centrum och köpa cigg och typ något gott man kan smaska på hehe! Har ju liksom inte ätit godsaker på hur länge som helst :)

Juste, jag har fått något i örat! Eller i och i, där man tar hål om man säger så.. Över mitt andra hål jag har i vänster öra så gör det jätte ont.. Det är typ något där inne, känns som en klump av något liksom och så fort jag rör den gör det jätte ont, buhu :( Ligga på den sidan kan jag heller inte göra, för det gör också ont.. Hoppas det inte förvärras eller att den blir kvar länge för då måste jag till doktorn och kolla upp den och det vill jag inte för det kostar bara en massa pengar för mig haha :(

Jobba inatt :(

Idag efter nationella provet så åkte jag och Sandra till skanstull och åt och sedan till Farsta centrum och hon shoppa lite :D
Hon ska snart dra från mig :( och jag håller på att göra mat hihi :)

Ikväll ska jag jobba och jag är JÄTTE trött :( Kommer typ somna på jobbet hehe, nej men får klunka typ massa redbulls innan? Ja så får det bli ;)

.

Allt syns inte alltid på utsidan.

sova tidigt

Nee nu måste jag sova, så att jag orkar med skolan och jobbet imorgon hehe!
Goooodnatt :)

Lite småändringar

Nu ska jag börja göra lite ändringar här på bloggen hehe.. Jag ska ändra layouten och sådant, dock när jag har tid med det, men nu ska jag göra lite olika kategorier =) Så man slipper gå igenom allt möjligt och kan läsa det man känner för att läsa!
Hej så länge


Snart får man öppna julklappar

Julklappar till syrran och Nicole är nu inhandlat, hoppas och tror att båda blir nöjda med vad dom får :)
På söndag ska jag köpa julklapp till mamma och Thomas, sen är ju typ alla klara.. Ska ge Sophia en också, dock efter jul då vi båda har pengar hehe ;) Har en skiva jag hitta i skåne som jag ska ge till morfar också förståss, min moster sa att han skulle gilla den, vi får hoppas på de :)

Just nu ligger jag i sängen och ska läsa lite ur boken, dock när the big bang theory är slut haha! Sen ska jag äta och ikväll ska jag lägga mig tidigt, typ mellan 8-9 så jag orkar jobba 10 timmar imorgon :)
Puss


Köpa julklapp till Nicole =)

Igår var jag jätte irriterad på typ allt, men Sandra gjorde det lite bättre när jag prata med henne i telefon :)
Idag ville jag inte gå till skolan, för jag har så mycket plugg just nu, och så hade jag en engelska grej idag, men jag ska göra den imorgon istället hehe.. Måste sjukanmäla mig också, juste!
Jag ska snart börja göra iordning mig och sen ska jag hämta Sandra (min lillasyster) från fritis och sen ska vi till centrum och köpa julklapp till Nicoooooooooole haha! Tänkte köpa igår, men kom sedan på att Sandra ville vara med och bestämma :) Så nu blir det att köpa något fint till henne :)

Byeee så länge!


Saknar turkiet :(


fgvbhnjkml

Jag orkar inte med allt bråk här hemma, allt skrik och skit!! Jag är på dåligt humör och hatar alla som gjort mig illa lite mer än vanligt. Det ångar rök från öronen, så arg är jag på alla er just nu!!

Stor och liten haha :)

Orkade inte vara i skolan idag, hela långa dagen så jag var endast på idrotten och italienskan, sen åkte jag hem :) Skulle egentligen träffat Nicole ett tag men mamma ville möta upp mig så jag var tvungen att skita i det, kanske var bäst så eftersom jag måste läsa klart min bok idag så jag kan göra engelska skitsaken imorgon haha :)

14 JÄVLA minus ute var det när jag åkte till skolan imorse, jag trodde jag skulle bli en isbit på vägen till skolan buhu :( Kanske dax att investera en nyare och tjockare vinterjacka? Synd att jag inte har the money för det. Ska liksom ge pappa 950 kr när jag får min lön i december, sen jaa! Men sen i januari, då blir det shopping för min del haha, och jag ska såklart spara pengar till Serbien eftersom jag ska dit med min älskade Sandra i två veckor i sommar :D Åh vad jag längtar till sommaren.
Orkar inte fixa mig nu när det är vinter, man är så himla ful ändå när man har sina tjocka vinterjackor på och hela fadderullan, så varför inte köra all in liksom ;)

Två skoldagar kvar, 10 timmars jobb sen är det helg för mig, wihoo haha! Längtar redan. Måste slänga in arbetskläderna i tvätten också så att dem är rena :) Får se hur många fulla ungdomar som raggar på mig den natten då, jag ska fan räkna haha :) Får ju fan bättre självförtroende av att jobba där, tro det eller ej ;)

Vet ni vad jag ska göra nu :) Jag ska sätta på min gamla data och kolla bilder haha :D


RSS 2.0