Romeo och Julia

Hejsan, vet ni vad? Jag åker hem idag istället för imorgon kväll, anledningen till detta är att jag inte klarar av att vara med min pappa längre. Så jag måste hem och lugna ner mig lite i några dagar, förhoppningsvis så får jag nycklarna så jag kan sova hemma. Det är skönt att vara ensam hemma, kanske kan ta dit några någon dag och ha roligt ;).
Just nu sitter jag inne, även fast det är sol ute. Men på canal+ hits är det romeo och julia, och jag älskar den filmen så jag sitter inne idag. Får 550 av pappa, inte lika mycket jag hade räknat med att få, hade tänkt att jag skulle få dubbelt av det. Men det funkar, men alla pengar kommer snart vara slut, ska ge Telitabi (dennis) 80 kr för han låna mig det till cigg och mat, köpa cigg eftersom Tim som var på kryssningen inte hade råd att köpa en limpa till mig, sen ska jag även fika med Natha på söndag och Anna på måndag eller tisdag :). Men ska försöka ragga pengar av både mamma och pappa någon dag nästa vecka.

Nu ska jag titta vidare på filmen och när den är slut ska jag gå ner till köket, ta en glass och sätta mig i solen. Sedan ska jag packa mina saker och duscha och sånt. Så det kommer inte att bli inlägg på ett tag, för pappa kommer ha bredbandet men försöker skriva så fort jag är i närheten av en data :).
Puss!


Soligt ute

Hejsan, vad gör ni? Jag sitter inne i soffan och tittar på filmen "Skicka vidare" på tv4 film. Juste, förut hade vi bara dom vanliga standard kanalerna här, men efter ett litet tjat så har pappa skaffat nästan alla kanaler på boxern under sommaren, skit skönt tycker jag.
Vad har ni gjort idag då, själv gick jag upp tidigt för att jobba. Skulle rensa ur källaren, gjorde det till halv 2 sen åt jag lite och jobba lite till. Men sen fick jag så ont i magen så jag ska jobba lite mer imorgon, eftersom jag inte jobba så länge som jag skulle gjort idag. När jag hade slutat att jobba gick jag upp till stora huset och la mig i soffan för att vila, somnade såklart och vakna stax innan maten var klar :) Lite synd att jag har sovit bort hela dagen nu när det är så fint väder ute, men aja jag ska väl ta och gå ut snart tror jag.
Yeey på lördag kväll kommer jag hem igen, då ska jag och pappa till hans kompis för att äta sen tror jag nog att jag drar därifrån lite tidigare och träffar mina kompisar. Ska då hämta en limpa jag ska få av en killkompis, eller få och få men han är på kryssning och då bad jag honom lägga ut pengar till en limpa till mig och så ger jag han pengarna när jag kommer hem. Åååh jag fattar inte, har varit här sen i måndags kväll och sen dess till nu har jag inte rökt. Fattar inte hur jag har klarat mig, men jag är ju tvungen -.-

På söndag ska jag träffa Natha :), hon ska med mig till landet nu på onsdag så vi ska träffas på en fika och prata om vad vi ska göra och så under tiden vi är där. Vet inte direkt hur länge vi ska vara här, men ett par dagara iallafall. Och på måndag eller tisdag ska jag träffa Anna på en fika också, ska bli kul att träffa henne igen :).

Men nu ska jag titta vidare på filmen, skriver senare innan jag lägger mig.
Puss!


Sorry för uppehållet

Nu är det drygt 2 månader sen jag skrev här sist, anledningen till detta långa uppehåll är att jag nästan aldrig har vart hemma eller haft tillgång till en data eftersom jag prioriterar vännerna än datan. Men nu när jag ändå ska vara på landet ett tag så kan jag lika gärna börja skriva igen och då ska jag försöka att lova att inte ha mer än någon dags uppehåll :)..

Orkar inte skriva om vad som hänt under tiden, men tar allt från början nu..
Just nu sitter jag i köket, funbderar på att gå ut och sätta mig och läsa eller något ute i solen men först ska jag ta en dusch. Jag ska vara här på landet till på söndag och för att jag ska ha någonting att göra på dagarna så går jag upp relativt tidigt och så sätter min pappa mig i arbete, av det arbetet får jag pengar, jag och pappa har bestämt att jag ska få 1200 för 4 dagars arbete med bara några timmar. Inte så mycket, men det är ändå lite pengar jag kan röra mig med :).
Snart när jag fixat mig så ska jag och pappa till hans nya tjejs land och hälsa på, hon har nämligen landställe i närheten av oss.

Aja, nu tjatar pappa på att jag ska skynda mig lite..
Puss!

RSS 2.0