En ny vecka, så nu blir det nya tag

Sitter i sängen och vill bara somna om, är sjukt trött. Låg och titta på tv fram till tre i natt..
Min helg var rolig :)
I fredags natt jobbade jag som vanligt och det var typ andra gången jag fick jobba till sju på morgonen sen jag börja där :) Åkte hem till pappa och sov och när jag vakna hämta jag min underbara klänning från nelly efter det fick jag skjuts hem till mamma av papap :)
På kvällen drog jag och Twilight först till Wiper för att föra lite, sen drog vi till en english pub för en kille jag känner spelade där med sitt band. Vi satt och titta på ett tag, men sen mötte vi två upp Alexandra och Shaima och drog vidare till Entourage. Kvällen slutade på Entourage kl. 3, sen åkte jag och Twilight hem till henne och sov.
Söndagen gjorde jag inget alls.. Tog mig hem från Twilight bara.

Nu är det en ny vecka, nya tag. Fredag natt är det jobb och sedan på lördag ska jag till entourage. Hoppas jag inte stöter på folk som jag känner denna helg med :p Det är bara awkward....

Joooobb, bara jobb

Jag kom hem från någon timma sen, har legat i ett varmt bad sen dess typ :)
Är lite småtrött, men det får funka, tror jag ska vila till sex så jag orkar jobba. Sen har ju redbull annars ;)
Sover hos pappa när jag slutar, för jag ska hämta en klänning i högdalen från nekky, wihoo! Sen blir det utgång med Twilight och typ Ana :) Najsbajs.
Hejdå!

Godnatt

Nu ska jag sova, tror jag sjukanmäler mig imorgon hihi.. Imorgon ska jag även jobba, suck.. Aja, pengar!!
Får sällskap av Twilight och Amanda i natt =)

Så jävla irriterad.......

Idag gick jag inte till
skolan, hade världens mensverk när jag vaknade imorse, blää.. Sen är jag så irriterad också så jag hade ändå inte velat gå till skolan..
Idag ska jag åka till apoteket och köpa mig min p-ring som ligger och väntar, sen ska jag möta upp Amanda och Twilight i östermalmstorg..

Vet ni vad jag älskar?
Jo, jag älskar när dom som påstår sig vara mina vänner helt ignorerar mig, inte tycker att jag ska få tycka hur jag vill, jag älskar när dom tycker att allt alltid är mitt fel, eller 99 fall utav 100 åtminstone, jag älskar när jag skriver hur jag känner och tycker i ett sms, och får till svar "nästa gång jag får ett sms av dig ska det vara genomtänkt". Jag ba va?!?! Alltså helt seriöst, ska man inte kunna säga till sina vänner hur man känner och tycker, nej då ska man få skit för att det man tycker inte passar den andra personen.
Men aja, ha det så bra i fortsättningen och DU ska lära dig att jag inte alltid har fel, att jag ska få tycka vad jag vill och känna vad jag vill utan att du säger att det inte är bra, för att det inte passar dig, för att jag sa hur jag kännt mig ett tag nu och varför.
Nej men från och med nu ska jag fan hålla käften, hålla allt inom mig, inte yttra mig om jag mår dåligt eller bra, inte säga ett jävla knyst som kan få personer att bli arga på mig. Men en dag kommer ALLT komma ur mig och isf den dagen går jag under.
Tack och hej från mig!

Och till råga på allt så har min datajävel fått en massa virus också..
Åh jag blir så arg på ALLT

Lång dag...

Idag var det en lång dag för mig...
Var ju och bada på eriksdalsbadet med klassen, vi skulle träna på isvak och livräddning! När vi slutade stack nästan halva klassen till äventyrsbadet hihi :)
Hämta mina kläder idag från Nelly också. Var så glad när jag hämta det, men blev besviken när jag kom hem :( Klänningen är typ gul/hudfärgad och jätte konstig. Blä på den, så det får åka tillbaka till sitt lager. Men kavajen satt perfa, så den får bosätta sig i min garderob hihi :)
Sen så kommer ju min andra klänning om några dagar, hoppas inte den blir en besvikelse också. För den verkligen älskar jag!

Imorgon börjar jag 8.10, uuuusch.. Men det är en kort dag typ. Juste har läxa till imorgon, shit. Måste göra den nu. Hejdå..

Synd att den inte är som den är på bilden, för på bilden är den sjukt jävla fin!

Klänning beställd

Eftersom en av klänningarna var slut när jag skulle beställa hem den häromdagen kunde jag inte göra det. Gick dock in på den idag för att kolla om den fortfarande var slut.. Gissa vad. Den fanns nu. Klicka hem den direkt och antar att den kommer innan helgen, weei :)
Nu ska jag och Twilight sova, för nu har vi lekt färdigt.
Klänningen som ska komma snart haha :D Åh jag är så glad att den kvar :D

Miiiin dag!

Nu sitter jag hemma hos Twilight, ska sova hos ännu i natt.
Idag kom lönen vilket gjorde att det spenderades lite pengar hihi :) Men det är ju sådant pengar är till för ju :D
Twilight var arg så hon skulle bli tjock?!
Sen gick vi till antonios och drack lite smått haha.. ;)
Nu ska vi leka mamma pappa barn med Geronimo och Cody :D

Fullt ös hela helgen..

Sov hos Twilight hela helgen, gick ut på lördagen, sov hela söndagen haha..
Aja jag har haft en mycket trevlig helg tycker jag..
Löning imorgon, vilket betyder att jag ska köpa skor, strumpbyxor, ge pappa 550, ge mamma 100 och ge Twilight 200.. Sånt man får leva med. Imorgon börjar jag runt nio, så ska väl ta och sova snart, även fast klockan endast är 8. :D

Bild på mig och Twilight från Entourage


Snart får jag mina kläder, wihooo

Jag vakna för en timma sen otroligt nog, med tanke på att jag jobba hela natten haha. Men jag är inte trött, men heller inte pigg..
Ligger i sängen och har precis beställt kläder från nelly, blev dock bara ena klänningen och kavajen, klänningen som Kenza hade på sig var slut :( BUHUUUUU
Jag ska väl börja röra mig upp från sängen snart och klä på mig, ska träffa Twilight ett tag tror jag! Sen kanske jag träffar Sophia, jag vet inte.
Men åh vad jag längtar till nu i veckan, då kan jag hämta mina kläder. Stod 2-3 dagars leveranstid hihih, så då har jag dem till nästa helg då jag ska ut hihi. Yeeey :D

Dessa klädesplagg blev det:

Snart får jag mina kläder, wihooo

Jag vakna för en timma sen otroligt nog, med tanke på att jag jobba hela natten haha. Men jag är inte trött, men heller inte pigg..
Ligger i sängen och har precis beställt kläder från nelly, blev dock bara ena klänningen och kavajen, klänningen som Kenza hade på sig var slut :( BUHUUUUU
Jag ska väl börja röra mig upp från sängen snart och klä på mig, ska träffa Twilight ett tag tror jag! Sen kanske jag träffar Sophia, jag vet inte.
Men åh vad jag längtar till nu i veckan, då kan jag hämta mina kläder. Stod 2-3 dagars leveranstid hihih, så då har jag dem till nästa helg då jag ska ut hihi. Yeeey :D

Dessa klädesplagg blev det:

G'morrn

Så, nu är jag vaken igen. Igår var ag vaken längre än jag borde ha varit, med tanke på att jag har rätt brottom nu liksom hehe.. Men iallafall igår satt jag och prata med en tjej vid namn Twilight ett bra tag. Vi löste allt och kom framtill att allt hade varit ett missförstånd. Idag efter att jag har slutat ska jag träffa henne prata mer och även lämna två par skor som är hennes. Det var ju därför vi börja prata igår, endast för att jag hitta två par skor som var hennes i mitt rum, så sa till henne att vi skulle ses idag och lämna dem, sen blev det ju annat snack också ;)
Ikväll jobbar jag och seeeeeen är det endast lördag, söndag, måndag och sen kommer min efterlängtade lön :D

Ska börja fixa mig nu, ska gå om en halvtimma och jag har endast trosor på mig och blött hår. ajaj...


Gammalgammal bild på oss och Delco


tbbt

Det ända skälet till att jag fortfarande är vaken är för att om lite mer än en halvtimma börjar mitt favorit program The big bang theory, älskar det haha..
Jag känner mig så normal när jag ser hur Sheldon är haha, åh han är min lilla bebis. (smarta bebis) haha :)


Cry me a river, build a bridge and get over it!

Blä vad allt ska vara segt.. Internetet är segt, jag är seg, alla är sega. Bajs på det..
Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska göra det och när jag ska göra det. VILL HITTA PÅ NÅGOT NUUU, även fast att det är skola imorgon hihi :)
Ja vill dra ut och ba festa galet, var sukt länge sen jag var och klubba. Nu ska det bli ändring på det!!
Onsdag och lördag om nästnästa vecka kommer bli helt gal1. Då firar man ju sin kompis som fyller 18 hela helgen, dock inte fredag med tanke på att jag jobbar då hihi :O


ingen rubrik här inte

Rummet är nu fixat till en liten del, nu är det bara en massa små saker kvar som står mitt i rummet, annars är alla möbler där dom ska! *Gilla*
Små sakerna tar jag på lördag hihi, när jag vaknat dock :)
Nu ska jag bara ligga i sängen och titta på tv, as usually ;)
Imorgon börjar jag halv ett, fett skönt. Lunch med Sophia blir det också, najs! :D
Ska jobba imorgon också, buhu.. Inte taggad för ett öre, men vad gör man inte för pengar haha :)


Mot skolan.... :(

Godmorgon dudes!
Sitter i sängen och har precis klätt på mig, endast håret och sminket kvar sen är jag klar att gå :)
Jag får PANIK på hur mitt rum ser ut, kommer ju knappt fram till garderoben, men det blir ändring på det idag :) Thomas ska hjälpa mig, kan inte lyfta allt själv haha. Jag må vara stark, men inte så stark ;)
Men jag vill ha hjälp av någon kompis och inte min dumma styvpappa :(

Men nu ska jag börja fixa mig lite haha, så jag kommer iväg någongång.. he he..


Vill ha klänningen nuuuuu, men den är slut i lagret :(


Ibland måste man förlåta...

Idag orkade jag inte gå till skolan, hade för mycket tankar som flög runt i mitt huvud. Istället åkte jag och träffa en gammal vän och redde ut nästintill allt bråk och skit. Känns skönt att ha en mindra man bråkar med!
Åkte sen hem vid 6 då jag åt lite sen fixa jag rummet lite också, och leta efter min räkning som försvann igår haha.. Men jag hitta den!
Imorgon börjar jag halv ett, men ska lägga mig snart, så att jag är utvilad när jag vaknar imorgon.
Sätter nog på en film :)
Kisses

Dagboken

Ligger i sängen just nu, Sophia ligger och sover. Hon somna till en av dem bäst gjorda filmerna ever. "The notebook", jag verkligen älskar den filmen. Går inte att beskriva hur fin den är. Jag har ju blivit en stor mes nu på senaste när det kommer till tv-program och filmer, gråter alltid när det är sorliga slut eller om det är lyckliga slut. Men sånt är ju gulligt............ Eller... Det är frågan det....

Det ser ut som om det varit krig i mitt rum, får panik. Måste verkligen fixa det imorgon, både innan skolan och efter haha. Så här kan det ej se ut -.-

Jag var ju jätte trött innan, vad hände med det liksom? Nu är jag pigg som en jag vet inte vad med tårar i ögonen från alla möjliga orsaker. Jobbigt läge bruden!


Filmen vann pris för bästa filmkyss haha, men det är ju inte så konstigt.


Ommöbleringavrummet

HEJ!
Sitter i sängen med Sophia, hon ska sova hos mig i natt :)
Vi har möblerat om i mitt rum, eller halvt haha! Vi har flyttat på min extremt stora och tunga garderob till där skrivbordet stod, flytta skrivbordet till mitten av rummet (det får stå där tills imorgon) Sen flytta vi sängen och tvn också :) Imorgon ska jag fortsätta med möbleringen, dock själv haha :(
Nu ska vi sätta på en film och bara sova typ. För orkar inte fixa och hålla på med tvn nu haha..
Jag vill ha en platt-tv, ska nog köpa det i februari eller mars lönen :) HIHI


Det lutar mot att det blir en bra dag! =)

Gooooodmoooorgoooon!
Har gjort min syssla, sminkat mig, plattat håret, det ända som återstår är att kläderna och tandborstningen.
Jag ska väl börja röra mig snart, så måste hitta kläder att ha på mig. Beslutsångest haha :(
Idag slutar jag 4, då ska jag träffa Sophia hihi :) Myspys. Vi får väl se vad vi hittar på ;)

Nu ska jag dunka lite musik, medan jag väljer kläder!
Ciao

Dags för mig att sova

Sitter i sängen och bara glor på tv. Gjorde en kopp te idag, men jag är ju så duktig så jag glömmer bort det och när jag väl kom på att jag hade gjort te till mig hade det blivit kallt. BUHUU
Imorgon börjar jag halv ett, precis som idag. Fett nice, sen efter skolan ska jag träffa Sophia :) Ni vet bruden som alltid får mig glad hihi ;) (vet att hon läser detta, så måste smöra lite ju) hahaha!
Sen på onsdag sover jag hos min babe ju! Myspys!
Fredag är det jobb, sen kommer jag säkerligen sova hela lördagen, as usually ;) Är så sliten efter jobbet så det känns som att jag är bakis när jag vaknar på lördagen.
I veckan borde mitt lönebesked komma, går och väntar som fan på det just nu haha, så jag vet hur mycket jag kan slösa och så när jag väl får den :)

Nu ska jag tvätta ansiktet, smörja in kroppen/ansiktet sen ta och sova. Är rätt trött.. Att gå i skolan tröttar ut en som fan!


?

Jag tänker och tänker, jag vet inte. Fan!
Förlåt är ett ord man ofta missbrukar.. Hur ska jag kunna veta?
Har kollat igenom en stor mängd av bilder. Inte bilder från förra året bara, utan bilder från början. Fina bilder är det, roliga bilder, minnen till varenda bild. Roliga minnen.
Satt och tänkte "Fan att du gjorde så mot mig" då jag kolla igenom bilderna, jag fattar inte att den underbaraste människan jag då kännde gick bakom min rygg.
Jag får panik snart. Jag vill men ändå inte. Jag vet inte om jag vågar ta risken igen. Kanske blir samma sak igen. Något jag inte vet nu, inget jag kommer veta om jag inte tar chansen.
Ett år har nu gått, ett år utan dig. Förut var en dag utan dig som en evighet, vad har då detta varit? Jag kan inte jämnföra det eftersom du svek mig så brutalt mycket, men en lång tid har det varit.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Ingen av oss ville egentligen det här, spänningen mellan oss, vad händer med den, om?
Vi hade ett band, vet inte längre vart detta band är.
Du var min bästa vän, den jag litade på mest, den som visste allt om mig, den som visste hur jag egentligen mådde när jag sa att jag mådde bra, den som såg på mig att något var fel och kittlade mig tills jag berätta. Du ville bara mitt bästa. Vart tog den personen vägen? Hösten 2006, lärde vi känna varandra. Våren 2007, ingen kunde sära på oss. Vi var med varandra dag och natt. Du lärde känna alla mina vänner och har alltid fått lära känna mina vänner för jag ville visa upp för alla vilken underbar vän jag hittat. Vad hände med den tjejen?
På grund av det som hänt har jag mått extremt dåligt, men jag har haft turen att ha mina andra vänner på min sida. Dem har tröstat mig hela tiden. Dem har fått mig att vara glad då jag hellre ville gå och dö. Vart var du då? Du trösta mig hela tiden.
Vi har bråkat så jävla många gånger, men vi har alltid gått tillbaka till varandra. Vi har gett varandra nya chanser hela tiden, men alltid någon av oss som skitit i chansen och gjort sitt på eget håll.
Vi sket i vad folk tyckte om oss, hur folk titta på oss och vad folk sa om oss. Bara vi fick vara med varandra.
Grönalund sommaren 2007 då vi gick dit i endast sidenkallsonger och en t-shirt där det stod vårat pa-namn och även vårat nummer.
Farmor eivor som vi kallade min granne Sivor på landet.
Jag vill att DU säger till mig att du inte är den personen som svek mig, jag vill att DU säger till mig att jag ska våga förlåta dig för allt, jag vill att DU tar initiativet till att verkligen visa att DU är ledsen.
Jag saknar dig, det gör jag. Våra minnen är fina och underbara.

Då var man hemma från stället som tar död på en, SKOLAN!

Nu är jag hemma från skolan, har visserligen varit det ett bra tag nu.. MEN jag åt och vi hade typ "familjemöte", skit tråkigt haha.. Mamma satt och bestämde att vi skulle ha sysslor här hemma, as tråkigt det med, men gör allt nu för att mamma ska vara på så bra humör som möjligt.
Imorgon ska jag ej följa med Nicole till Forum, hon ska tydligen inte dit hihi. Skönt, då kan jag göra en av aysslorna innan jag börjar skolan, sen efter ska jag träffa Sophia :)
Idag ska jag inte göra ett skit, vill men ingen vill.. Typ. Eller jag har inte frågat någon, orkar inte det. Tycker att dem som vill träffa lilla mig kan höra av sig och säga det så att jag känner mig älskad :)

Eller det kanske är bäst att bara ligga hemma och tänka idag, jag vet inte. Tror jag ska sätta igång min stora bärbara och kolla på gamla minnen och se om det är värt att gå tillbaka. Kanske, kanske inte! Bilder ska kollas iallafall.
Har pratat med Nicole om allt som hänt nu senaste, hon vet om det i familjen, mamma har berättat allt för henne, jag har berättat allt för henne. Shit vilken underbar vän jag hittat. Hon vill ju liksom mitt bästa och jag hennes, min mamma med för den delen hihi :)

DEPPMODE på g, eller vadå? Känns nästan som det. Blä för det.


Funny how we used to be extremely close, and now we're complete strangers.


Iväg till skolan

Nu ska jag röra mig mot skolan, ska möta Sandra i tc kl.12 så vi hinner äta något litet och snabbt till lunch också :)
Skriver när jag kommer hem igen!
Så här ser jag ut idag :)

Bara ljusa kläder haha, men det får gå. Allt annat var typ blött :o


Ny vecka, ny start

Godmorgon :)
Vakna halv tio och jag är hur utvilad som helst! Awesome!
Det första jag gjorde när jag vakna var att kolla om jag fått mail av min lärare ang lektioner, men det hade jag inte fått. Hon har liksom sagt en tid till mig, men schemat säger en annan tid. Åker till skolan till den tiden hon sagt, är det inte så kan hon inte bli sur hihi :)
Jag ska snart hoppa in i duschen, tvätta håret och så! Sen ska jag väl typ fixa mig och skit, bestämma kläder måste jag också göra. Och jag kommer aldrig kunna bestämma vad jag ska ha på mig, för nu är typ allt tvättat. Hata när det blir så haha :(

Aja, skola idag, till kvart i fem, sen ska jag hem och typ ta det lugnt bara. Myspys!

sleep tight

Hmm jag har så tråkigt, så jag ska nog stänga av datan om ett litet tag och glo på tv tills jag somnar. Somnar alltid när det är reklam.
I veckan har jag lite saker jag ska göra, weei hihi. Slipper vara ensam efter skolan, jag ska följa med Nicole till Forum Nacka innan skolan på tisdag, efter skolan samma dag ska jag träffa Sophia och på onsdag ska jag sova hos min babe Sandra. Längesen jag sov hon henne hihi, det ska bli mys :) Hennes mamma gör så god mat :D



Jag vet inte vad och hur jag ska göra med vissa saker. Vet inte om jag vill eller klarar det. Minnen är minnen och dem var roliga, nya minnen kan vara ännu bättre eller sämre, man vet liksom aldrig. Shit vad svårt beslut jag har att ta.. Det återstå att se liksom. Vem vet, det kanske blir bättre än någonsin.. Jag vet inte.
Jag hatar när jag inte vet, det är så jävla jobbigt att inte ha en blekaste aning om vad som kommer att hända.
Saknar gör jag med, men kanske inte tillräckligt.
Åh jag vet inte, fan!
Men snart vet jag, hoppas jag!


Seg daaaag, fifan

Jag har så himla sjukt tråkigt, jag tror jag dör snart.
Jag har iallafall hållt på med min garderob, det gör jag alltid när jag har tråkigt..
Jag har hängt in tröjor på galjor, slängt ut alla kläder och vikt om det, tagit ut alla kort jag hade på översta hyllan och slängt in dem i min bokhylla, sen har jag vikt mina mjukiskläder också. Innan låg det bara huller om buller, alltså mjukiskläderna :)
Jag tycker alla kläder som är blöta/fuktiga kan torka NU, så att jag har något att göra. Konstigt nog tycker jag det är kul att vika in kläder i garderoben, det är nog för att jag ser alla mina kläder samtidigt då, eller jag vet inte :)

Just nu sitter jag i min säng, har en kopp té med grönt té med citrussmak bredvid mig, så jag ska mysa med den koppen framför tvn. På tvn nu är det 2 ½ men :) Det blir en mysig långtråkig söndag, men jag börjar vänja mig haha!


Inget att göra =(

Baaajs vad tråkigt jag har.. Sitter i min säng och väntar på att tvättmaskinen ska vara klar så att jag har något att göra! På tv visas det bara dåliga program också! Jag är så himla rastlös. Och så har jag hicka nu också, verkligen pricken över i:et! Hatar hicka -.-
Tvättmaskinen är klar om 5 minuter typ, och då ska jag lägga in mer kläder som måste tvättas, då blir det den tredje maskinen för idag. Skönt att vi har tvättmaskin så att jag slipper gå ner i tvättstugan var och varannan dag!
Juste, Pia och Yngve är så arga på oss så dem hotar med att sälja landstället. Jag bryr mig inte så mycket om dem gör det, det är mer Sandra som blir ledsen. Så Thomas ska ringa dem imorgon och fråga om vi får köpa det istället, om dem nu ska sälja. Då blir det fett nice haha! Sandra och jag får det största huset att dela på, och då får jag det stora sovrummet och Sandra får det lilla sovrummet :) Hoppas på att dem säljer det fan!


Söndag, skola imorgon. Snyft!

Godmorgon!
Vaknade för en timma sedan, vad vakna jag av? Jo av att mamma och Thomas bråkade, så har jag vaknat nu i flera veckor. Jag tror att timman är slagen snart.
Snart är det över, tror jag, hoppas jag, vill jag!

Jag har lagt in lite kläder i tvättmaskien och när den är klar ska jag lägga i ytlligare mer kläder så jag har en massa rena kläder nu när jag ska till skolan imorgon :)
Imorgon börjar jag halv ett, jag har alltså sen vecka, och mina två bästa kompisar som går i samma klass har sen vecka kommande vecka, och det betyder att vi har samma veckor! FY FAN VA BRA!!!!
Så nu är jag skit glad haha, har stått ut två terminer med att inte ha samma veckor som dem, och nu har jag äntligen fått det haha :D

Sandra är arg på mig, jag är världens elakaste storasyster, för jag vill ha det snabba bredbandet haha :p


Jag förlåter ofta, men glömmer aldrig!

Jag har ju sagt nu ett tag att jag ska färga håret i slutet av denna månad, men eftersom jag har så många utgifter denna månad och besök på krogen för kompisar fyller 18 så har jag nu bestämt mig för att jag ska färga/slinga mitt hår ljusare i slutet av februari, det är liksom en månad mer än vad det skulle vara annars, och det är ju inte så farligt.
Jag ska liksom köpa present till mamma, ge pappa 550:-, köpa kläder för närmare tusenlappen på nelly och fira Johanna som fyller 18, sen måste jag kunna leva också haha! Nu längtar jag enormt mycket till att min lön kommer för jag har endast 46:- på mitt konto :( Men ska fråga mamma eller pappa om jag får låna en hundrig eller två :)

Idag vakna jag klockan sex på kvällen av att Sandra kom in i mitt rum och sa att jag skulle gå upp, så det ända jag gjort idag är äta, bada och ligga i sängen haha! Kul liv..
Imorgon kanske jag ska träffa Sophia, beror på hur trött jag är, och när det är, för måste tvätta kläder samt städa mitt rum lite smått.
Nu ska jag sova iallafall.
Världens onödigaste inlägg................


Lägga sig i sängen på dirketen

Jag sluta inte fem idag, yaay! Utan jag sluta 20 över 2 typ, så nu är jag hemma och ska lägga mig i min säng och vila till typ 6-halv 7 så jag orkar jobba i natt, sen har jag ju en redbul ifallatt också :)
Så jag kan skriva lite mer sen när jag vaknar igen, för jag är trött :)

Kläder, kläder, kläder, jag vill ha en massa nya kläder nuuuuu!

God dagens!
Idaaaaag har jag inte gjort mycket alls, men ändå har jag haft kul.. Vad har jag gjort, jo jag har varit med Nicole hela dagen, orka inte gå till skolan imorse. DUKTIGT JOHANNA, eller? Nej men fan imorgon blir det heldag i skolan, från kvart i 10 till typ 5, sen ska jag jobba 10 timmar efter det också, det kallar jag grymt!
Bajsbajsbajs!
Nej men vi var hos Nicole till fem sen drog vi till mig och hon stack från mig för en timma sedan typ. Najsbajs.
Jag har jätte tråkigt, och måste somna tidigt ikväll, inte som alla andra nätter då jag somnar mellan 3 och 4, men det går ju så väldans bra program dem tiderna ju. Gud vad livet ska vara eländigt ibland.

Imorgon ska vi kolla på någon jävla terrakotta arme med Historian, känns onödigt att följa med med tanke på att jag fick ig i det ämnet :S Men vill inte att min lärare ska hata mig mer än vad hon redan gör, ska ju liksom ha henne i samhälle denna termin, blää på det va..

När jag får mitt lönebesked ska jag shoppa på Nelly.com. Dock tre plagg bara medtanke på att det kan va rätt dyrt där, men ska shoppa lite där i omgångar varje månad. Har sparat kläderna i deras såkallade garderob :)
Dom här plaggen blir först ut:

Och för dem tröga som finns där ute är det kavajen jag syftar på och inte linnet eller shortsen :)


Jag tror jag är kär, alltså i plaggen! Sjukt underbart fina! Perfekta kläder om man ska dra ut och klubba någon gång ;)

Eftersom jag ska upp tidigt imorgon, hela halv 8 så ska jag nog stänga av datan nu, ha tvn på och ha den på timer till typ halv 1, sen om jag är vaken, ja då är det ju synd för mig för då är det bara att lägga sig tillrätta och sova.
Slänger in en bild från alla bilder som togs igår. Synd att man inte är fotogenisk haha..


hejsvejs

Nu ska vi dra hem till Are, jag och Sophia har roat oss lite med hennes kamera. Shit två tjejer och en kamera=många fula bilder, ingen bild är seriös när vi har kameran i våra händer ;)


hejsvejs

Nu ska vi dra hem till Are, jag och Sophia har roat oss lite med hennes kamera. Shit två tjejer och en kamera=många fula bilder, ingen bild är seriös när vi har kameran i våra händer ;)


Med min soffa

Just nu sitter jag i Sophias säng, har precis ätit middag, kycklingsallad med bulgur blev det, samma som jag åt till lunch hehe..
Väntar på att klockan ska bli nio så vi bara slipper sitta hemma och löka. För sånt är tråkigt :(
Aja har inte så mycket att säga!

Godmorgon!

I natt kunde jag inte somna, låg och tänkte på hur livlös hela Nisse var när jag höll i honom. Huvudet åkte åt ena hållet, men när jag väl höll i honom kändes allt så overkligt, jag ville för den stunden inte tro på att vi avlivat honom, utan att jag bara höll han i min famn som vanligt och bara gosa med honom. FAN!!
Jag ska köpa en katt när jag flyttar hemifrån, så är det bara. Men inte samma ras som Nisse, det skulle jag inte klara av tror jag..

Min facebook ligger nere, kommer inte in.. Det står att det inte går att komma åt mitt konto just nu, för att det ligger nere :S Skumt..

Jag ska börja klä på mig och vänta på att åka till stan, där jag ska möta Sophia och Bafrin. Vi ska äta lunch :)
Sminka mig får jag ta att göra innan vi går till Are ikväll, för jag är muppen själv och gråter så fort jag hör namnet Nisse. Blää..
Jag hatar Pia och Yngve!


Sova i min säng utan Nisse

Ska stänga av datan nu, (var nära att ´jag skrev att jag tänkte gosa med Nisse, men det går ju inte :(), ligga och glo på tv tills jag somnar. Men först ska jag nog smörja in mig tror jag, om jag orkar..
Imorgon träffar jag underbara Sophia som alltid får mig på andra tankar<3


Man måste vara glad, även fast man är ledsen

För att jag ska bli lite gladare ligger jag i sängen och kollar in tjuvlyssnat.se och läser roliga saker. 

En av texterna därifrån
En pappa är ute och går på gatan med sin son ~5.

Pappan: …ja men ska du bli polis så måste du vara uthållig.
Sonen: Ja men jag är uthållig. Igår sprang jag in i väggen 17 gånger utan att säga ett knyst.

Det är sånt som får mig att skratta när jag är ensam :)


11 januari, en dag att minnas

Idag gick jag inte till skolan, klarade det inte. Vi avliva Nisse idag, 14.00. Det tog 40 minuter, och det var dom längsta 40 minuterna i mitt liv. Han fick tre sprutor, först en lugnande som gjorde så att han blev trött, han blev så trött av den sprutan att han inte ens klarade av att stå. Sen fick han en spruta som gjorde som att han somna, med narkos i alltså och sen fick han sprutan som gjorde att hans hjärta stanna. Fyfan, jag klarar inte ens av att skriva utan att börja gråta. Shit, 12 år blev han, eller nästan. Fick han när jag var 7 år, inte konstigt att det är så svårt för mig.
Jag höll i honom när hans hjärta stannat, och vad jag inte tänkte på då var att när hans hjärta stannar är det ju såklart att han slutar fungera och hans organ, vilket gjorde att jag fick hans kiss på hela min arm. Tur att jag tagit av mig jackan och bara hade tjocktröjan på mig.
Kommer sakna han! Jag älskar han!

Aja, imorgon ska jag inte gå till skolan heller, istället ska jag träffa Sophia och bara tänka framåt. Sen på kvällen ska vi till Are och dricka vin, myys!

Mamma och Thomas bråkar, som dem gjort nu varje dag ett bra tag, jag orkar inte!


Ledsen tjej :(

Nya profilbilden på facebook

Sista gången Nisse våldtog hans lilla gris

Han blev lite svart på magen, ena framtassen och pannan efter att jag legat på honom och gråtit :(


Ska försöka sova nu, kommer dock inte gå så bra med tanke på att jag inte ens är trött...

Nu är jag hemma igen, har varit det i en timma dock.
Var på bio med min söta Sophia, vi såg "The tourist". Filmen var bra hihi, glad att jag sett den nu, har velat se den sen jag såg att den skulle komma på bio (:
Imorgon är det ju skola igen, börjar som sagt 12 vilket är sjukt skönt hehe.. Så jag ska ta och sova typ nu så att jag kommer upp i tid och inte missar första skoldagen, missade ju liksom dagen då vi fick jullov (a)


Haha jaa, detta var ju ett tag sedan. Våren då jag gick i 8an och Sophia i 7an, så det är väl snart 4 år sedan detta kort togs :)


Sista dagen på lovet!

Sitter hemma hos Sophia nu, sov hos henne i natt och snart ska vi på bio :)
Tyckte att jag inte skulle sitta hemma och deppa alldeles för mycket så jag träffa först Anna igår på en fika sen träffa jag Sopiha :)
Vi träffa Are igår, en snubbe som bor här i högdalen i det så kallade pride huset :D Där titta vi på några filmer sen stack vi hem till Sophia och titta på tv.
Jag är hungrig, ska äta nått snart. Idag är sista dagen jag får äta något onyttigt, sen ska jag äta sunt. Det är ju liksom badsäsong om sisådär 6-7 månader haha. På den tiden kan man nog ändra sin kropp lite iaf ;)
Precis duschat klart, ska börja klä på mig och sedan ska jag ta mig en cigg.
Hörs när jag kommer hem senare ikväll :)
Börjar 12 imorgon också, awesome!

Mysa med min katt nu, hejdå

Nu ska jag stänga av datan, men tvn får vara på tills jag vaknar upp i natt och inser att tvn är på. Då stänger jag av den.
Nisse ligger i min säng, längs elementet, jag ska gosa med honom dessa dagar nu, så mycket jag kan åtminstone. Eftersom på söndag sker det, och han har inte en blekaste aning om vad som kommer att hända. Jag fattar inte att dem gått så långt.
Som jag sa till mamma, att hade jag haft en egen lägenhet hade jag tagit hem han till mig och låtit han bo med mig. Men nu är det inte så. Vill så gärna flytta nu, just för att Nisse inte ska avlivas. Jag kommer inte klara det. Kanske låter töntigt, men jag har haft den här kelgrisen i 11 år, och nu ska han avlivas. Thomas vill inte att jag ska vara med, men mamma sa till han att vill jag vara med då ska jag vara med. Han har ingenting att säga till om.
Jag kommer inte prata med Thomas nu på ett tag heller, med tanke på hur han betedde sig innan idag.
Mamma är nära nu, väldigt nära. Så är det bara.. Jag sa till henne att jag vill det, men vill även hennes bästa. Men hon mår inte bra, hon mår psykiskt dåligt. Och det tär så mycket på mig. Jag orkar inte. Fuck han, fuck familjen grambäck (utom mamma och Sandra dårå) fuck att bo på denna gata. Just nu önskar jag ingenting mer än att se P och Y döda, så mycket som dem klankat ner på mig och mamma i elva år. Det skulle vara en lättnad att få se det.
Dem förstår nu också att jag hatar dem, för när dem gick från mig skrek jag "Ni kan också dra åt helvete, vissa här förtjänar inte att leva" Då titta Yngve surt på mig och då skrek jag "ja, jag menar er. Vad ska ni göra åt saken"



Idag har det inte varit en bra dag, imorgon kommer också vara en dålig dag och på söndag kommer va den värsta av dem här tre dagarna..


Jag är så himla besviken...

Mamma mår dåligt, jag mår dåligt, Sandra mår dåligt och även Thomas mår dåligt! Vems fel kan detta vara?, Jo Thomas föräldrar!
Mamma satte ner foten nu, efter elva år. Hon orkade inte av deras jävla gnäll, ståhej, ja allt man kan tänka sig. Men enligt Pia och Yngve är det helt tvärt emot det mamma säger och försöker få med mig i deras lilla grej, jag säger också ifrån såklart och säger att mamma har rätt faktiskt.
Dem har tagit ett ansvar, dem har tagit hand om Nisse nu i ett år snart just för att Sandra som är deras barnbarn är allergisk mot honom. Detta gjorde dem i april 2010, vilket jag var väldigt tacksam över att dem gjorde med tanke på att han är min lilla bebis. Men nu när mamma satte ner foten och sa ifrån och sa att hon ville ha parkeringsplatsen vi står på så vill dem inte ta hand om Nisse längre. Utan vi fick hämta honom från dem och på söndag kommer vi avliva honom. Jag hatar dem!
Jag, mamma och Thomas gick upp till dem idag. Jag och mamma börja skrika på dem, medan Thomas sitter i deras soffa som en jävla tönt, han sa inte ett jävla knyst! Det gjorde mig förbannad. Yngve var nära att slå till mamma, och hade han gjort det. Ja, gud vet vad jag hade gjort då. Jag kanske inte är så stark och han hade säkert slagit till mig då också, men det skulle inte ha hindrat mig. Med det humöret jag var på idag när vi var där uppe, ja det var inte kul.
Dem förnekar allt, verkligen allt! Försöker få i mig att detta inte är sant, men icke sa nicke. Jag vet hur det ligger till och jag vet hur mamma mår pga dem två! Efter ett tag ber dem mig och min mamma dra åt helvete och sticka därifrån. Då får jag ryck, skriker lite till och sedan tog jag ner alla kort dem hade på mig, så nu är dem hemma.
Sandra är verkligen förtvivlad och Thomas får Pia och Yngve och komma till oss, för dem skulle berätta hur allt låg till och varför det är så för Sandra. Dem ljuger så jävla hårt för henne, så jag träder fram och skriker ännu mer på dem två! Mamma var då nere och handla kattmat åt Nisse.
Helt plötsligt säger Yngve, att jag, mamma och Thomas inte är välkomna till landet längre, mig gör det ingenting, men vafan mamma och thomas har byggt ett hus på deras tomt liksom.. Så jag frågade dem hur Sandra skulle kunna vara där, och dem svarade att hon kunde åka med dem. Då ställde jag yttligare en fråga, "hur blir det på sommaren då?" Dem svarade samma sak, och då säger jag "Så ni menar att Sandra ska vara med er en hel jävla sommar just för att ni är på landet och hon vill komma dit" Då säger Pia nej det går inte.
Sen sa jag till dem två att dem får köpa ut mamma och Thomas om vi inte ska få komma dit något mer, då säger dem att det tänker dem inte göra. Så jag sa till Pia att om inte hon gör det så tänker jag själv åka dit och riva det huset och sedan lämna allt virke på deras tomt, då säger hon "men gör det du". Hade jag fått det för mamma hade jag gjort det, men nu får jag inte det!
Sen börjar jag skrika ännu mer på dem, och dem kan ju inte ta en jävla diskussion så dem går bara!
Medan dem var hemma hos oss, satt Thomas på en pall i hallen där vi alla var med Sandra i knät och feg som han är sa han inte ett ljud.
Så vi är inte välkomna till landet för en jävla parkering.
Pia och Yngve får inte träffa Sandra förens dem har bett om ursäkt till mig och min mamma.
Nisse kommer att avlivas på söndag.
Ber Pia och Yngve mig och mamma om ursäkt får dem träffa Sandra igen, men då får dem inte dricka alkohol och det kommer aldrig Pia klara av eftersom hon är en alkolist, fast det förnekar hon ju såklart själv. 

Men det värsta är att dem låter det gå ut över ett oskyldigt djur som inte gjort en fluga förnär. Och har man tagit till sig ett ansvar ska man bara inte lämpa över ansvaret när det inte längre passar.

När dem gick från mitt hem var jag så nära på att putta ner dem för trappen, så arg var jag..
Så jag kommer kanske att vara rätt nere den närmsta tiden, bara så ni vet. 

Jag klarade av att jobba tre timmar idag, sen höll tårarna på att komma. Jag orkade verkligen inte, och jag orkar inte heller för den delen. Mamma kom och hämta mig på jobbet vid tolv.

Jag älskar dig mest av allt mamma!


Sover hos nicole i natt!

I natt sover jag hos min Nicole, tyckte det var dags hihi :) Vi tog en promenad till macken i sköndal för att köpa något, men vad visste vi inte. Blev choklad, som jag ej ätit av, nudlar till mig och cigg.. Vi sprang över vägen och vi gick i hög snö vilket gjorde så att vi fick skorna fulla av snö.. Inte lika kul, men kul var det ändå..
Mamma hade fika idag och mina småttingar var där, älskar verkligen dem.. Adam som är två och ett halvt år tyckte jag skulle sätta på han skorna när dem skulle gå så han skrek tills att jag fatta vinkeln.. Leon, den underbara lilla kusinen jag har som är fyra och ett halvt år gammal sa till mig innan han skulle gå:
Leon: Johanna, du måste bajsa länge, för då blir du lång. Jag har lärt mig att bajsa på toaletten nu.
Jag och Nicole började gapflabba hihi..
Nu ska vi sova, god natt!

Vad ska man ha för rubrik....?

Åh jag längtar verkligen till den 25:e januari, då får jag min lön som kommer att bestå med mycket mer pengar än min första lön från mitt nuvarande jobb.
Jag har redan planerat vad jag ska göra hihi, jag ska köpa något fint till mamma, slinga mitt hår ljusare hos frissan och sedan ska jag shoppa lite på nelly. Har hittat så många olika plagg där som jag vill ha, så jag har sparat det i garderoben man har där, så kan jag köpa kläder lite då och då när jag har pengar. När jag får mitt lönebesked kommer jag vara på världens bästa humör och då kommer ingenting kunna göra mig arg ;)
Aja nog snackat om pengar, det är ju liksom dryga 20 dagar kvar tills dess....
Jag ska snart sova, ska bara smörja in mig sen är jag klar!

Jag har också kommit på ett nyårslöfte, dock några dagar sent menmen.. Det gör väl inget ;)
Jag ska sluta dricka läsk, endast light produkter då, men det ska heller inte vara så ofta
Jag ska sluta
äta en massa onyttiga saker, så som donken, godis och ja skit man blir tjock utav
Jag ska börja träna så fort jag har pengar över till att köpa ett gymkort
Jag ska sköta skolan mycket bättre



Grattis till mamma i efterskott

Igår var det den fjärde januari, eller egentlien för tåvå dagar sedan, men vi säger igår eftersom vi inte gått så långt in på den sjätte januari.. Iallafall, mamma fyllde 40 då, tänka sig vad min mor blivit gammal! Nej jag skojar, rätt så ung är hon ju ändå, till skillnad från andras föräldrar..
Jag har inte köpt något åt henne, ska göra det när jag får min lön. Jag ska istället skriva en liten fin lapp till henne där det står vad hon har att förvänta sig av mig och Nicole när vi får våra pengar!
Idag var jag på bio med familjen, vi såg den nya narnia filmen, dock på svenska så att syrran skulle förstå vad dem sa.. Men mesen som jag är, så sluta det med att jag satt och grät folder i slutet av filmen, vilket gjorde att mamma skratta åt mig när hon märkte av det.
Just nu sitter jag i min säng och har precis kollat klart på det awesomeiga programmet the big bang theory.
Jag ska börja fixa mig för sängen, vilket menas med att tvätta bort sminket, borsta gaddingarna, smörja in kroppen, sen efter det är jag klar för sängen.


Tänk att det var 20 år sedan detta kort togs, som man ser i högra hörnet. Den nionde november 1991, då låg jag i hennes mage hihi :)
Jag älskar dig mamma, vill att du ska må bra. Du är allt för mig!


Mami är hemma :)

Familjen är nu hemma, fast dom har dock gått och lagt sig.. Ikväll blir det en hemmakväll bara eftersom jag ska jobba imorgon! 10 timmar både måndag och tisdag, 16-02, men va faaan.. Det är ju endast pengarna jag tänker på när dom ber mig jobba extra och jag säger ja! Haha lite fult sådär menmen ;)
Csi har nu börjat, så jag ska glo på det och äta chips och dricka cola, muuuuuums!!
På tisdag fyller mamma 40 jävla år hihi. Fast hon ska inte få en present av mig då, har inte så mycket pengar för tillfället, men när jag får min lön i slutet av januari ska hon få något riktigt fint av mig :)
Pappa fick ju liksom en skjorta för 800 av mig när han fyllde 40, och mamma är ju mamma så något finare och dyrare ska hon få av mig :) Vill ta med henne på spa för en dag, men vet inte hur mycket det kostar.. Det ska kollas upp nu :D


Vad liten man varit, året var 2007 ;)


Så fick man sällis i natt med då!

Ligger i soffan och tittar på fångarna på fortet, och när det slutat ska jag bada lite snabbt eller ta en lång dusch, vet inte vilket av det jag väljer :) För jag ska möta Sandra i gullmars runt 11 för hon ska sova hos mig, men innan vi träffas ska hon på en date med en kille hon träffat =) Vilken bra start på året liksom :D
Så jag blir inte kväll i natt iaf!
Imorgon blir det en lugn hemma kväll, men lite skolarbeten som måste göras, med tanke på att jag ska jobba på måndag och då jobbar jag 16-02 =) Det lär ju vara lugnt efter 21 typ, eftersom det inte är så många som går ut på veckodagarna :)


Hon är grejen, värsta grymma tjejen!


1 dagen på det nya året 2011

Jahapp, då var 2010 över och ännu en ny början på ett nytt år. Jag hade ju inte en direkt bra start på året, hade ju hellst välkomnat 2011 med mina vänner, menmen.. Jag får göra detta om ett år. Tänker lägga in en ledighetsansökan om nästa nyår när jag vet om jag har en fastanställning, vilket är i maj.. För då kan dom inte säga att jag inte var ute i god tid!
Aja, jag hoppas alla hade det super kul igår, det gör jag verkligen. Jag fick iaf stå ute på tolvslaget och kolla på raketer med en arbetskamrat, det var iaf ett plus, sen fick jag sluta sex också, vilket var otroligt skönt!
Jag vakna klockan sex idag, så jag har bara varit vaken i en timma typ. Klockan 8 är det fångarna på fortet och när det slutar börjar mamma mia, så ikväll blir det en tv kväll!

RSS 2.0