Min tråkiga dag

Tjaaa, idag var det skola som vanligt. När jag sluta mötte jag mamma i farsta, vi gick och kolla minneskort till Sandras nya mobil, vi hitta ett bra och köpte de, sen gick vi även in på triumph för mamma skulle köpa ny bh, då sa hon även "Ja men nu kan du ju få reda på exakt vad du ska ha för storlek på dina bh:ar" Fick ett svar och det var en storlek jag aldrig tänkt haha. Så det blev att mamma köpte en ny bh, bhn var fyr också, eftersom den storleken bara finns i den affären i hela centrum och några få affärer i stan, skit jobbigt. 439 kr, ofta jag ska lägga ut så mycket pengar varje gång jag vill ha ny bh:O
Iallafall, sen åkte jag hem ett tag, sen åkte jag in till stan och träffa Hanna. Vi gick inne i gallerian och därifrån fick jag med mig ett par höga shorts och ett stort linne/tunika från vila :)
Åkte hem åt middag, åkte till pappa hämta resväskan och nu är ja hemma igen :)
Imorgon går jag åtta timmar i skolan, döda mig!! Ska tydligen äta med Elias och Christos då också;)

Min super goda smoothie jag köpte :D


Det blev en vit bh, med avtagbara axelband



Nu ska jag plugga lite engelska sen titta på greeeeeys :)

Gå upp tidigt suger!

Godmorgon! Höll på att försova mig, vakna en halvtimma efter jag skulle vaknat vilket innebär en halvtimma mindre att kunna göra sig iordning.. Men iallafall, ju nu sitter jag i min säng helt påklädd, ska bara föna mitt hår och även sminka mig lite sen är jag klar för att åka till skolan! Det blir en skön dag i skolan idag, börjar 8 och slutar 11, tre timmar är ingenting :)
Får se vad som händer efter skolan, kanske tar och träffar Hanna ett tag idag, men jag måste även plugga till en läxa vi fått i engelskan.

Jag ska gå om drygt en halvtimma, så kanske bäst att jag sätter fart? :)

Haha hitta en gammal bild på mickan, Anna och mig från Nadjas födelsedagsmiddag i nian :)

Turkiet, Alanya, Titan garden

Jag har nu kollat väderprognos för Alanya från 5-12, 32-36 grader varje dag med bara sol. Man får hoppas på att det stämmer, för då blir jag överlycklig! Hotellet är ju nice de med, stor pool. Det gillar både jag och min syster :)
Åh jag vill bara bort från hösten som kommit så snabbt och sätta på mig massa somriga kläder!


Säger inte nej till detta!

Men nu ska jag stänga ner internet och forsätta kolla på greys säsong 3, jag är helt besatt!

rubrik

Igår var jag hemma hela dagen, sen kom Sophia till mig och lämna/hämta lite kläder. Stack även hem till henne och sov :)
Nu är jag iallafall hemma, och min syster vill att jag ska komma in till henne. Orkar inte.. Efter skolan stack jag, Sophia, Christos och Elias och åt i Rådmansgatan med Sanna, Elin och någon till. Men dem gick så vi fyra satt kvar där själva. Åkte hem till mig med Sophia, och nu har hon åkt. Inte en så intressant dag faktiskt.
Men jag ska få låna hennes kamera medan jag är i Turkiet, weeeei :D



As trött idag. Åh

Igår somna jag runt tre om inte senare eftersom jag var med en kompis till halv tre.. Runt fyra blev jag väckt av att någon höll på att ringa mig stup i kvarten så jag skrev till den och fråga vad det var som var så viktigt att säga och sedan att jag sov, och så fråga jag även vem det var. Sen fick jag ett sms av Shabab i min klass som sa att det var hans kompis. Åh jag kunde inte somna, somna runt fem så jag var rätt trött imorse. Men jag kunde sova ut idag, eftersom jag inte jobbade idag heller.
Min familj har precis kommit hem och min syster är sjuk, uääk! Så jag ska se om jag får sova hos någon i natt haha :)
Snart ska iallafall Sophia komma hit ett tag så måste städa upp i mitt rum lite granna haha!

ny header bild

Den nya bilden på headern är bara tillfällig, försöker hitta någon som är bra på att göra headers :)

Seg dag

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag blir lite fräch, sen ska jag träffa en kompis :) Mår bättre nu än vad jag gjorde innan, men tror inte det blir något jobb imorgon.
Efter jag duschat och fixat mig lite ska jag göra lite plättar till middag! Mumma

Åh längtar tills att jag kan bära somriga kläder utan att frysa! En vecka kvar nu bara, 5 dagar i skolan. Det är ju inte så mycket. Eller?

inget jobb idag

Idag mår jag inge bra, har knappt kunnat sova i natt för att jag mått så dåligt. Så ringde chefen och sa att jag inte skulle klara av att jobba idag.. Så nu ska jag lägga mig ner i soffan och titta på greys :)

Nu är det sovdags för mig!

Nej nu är jag hur trött som helst så nu ska jag lägga mig i sängen och titta på greys tills jag somnar. Nicole kom inte ikväll, hon måde tydligen dåligt så jag har gottat mig med en halv honungs melon till greys :) Imorgon blir det den andra halvan till frukost :D
Imorgon ska jag busa till efter jag har jobbat, för jag har "sa möte" med några brudar från klassen på måndag höhö;)
Nej men fan imorgon ska jag jobba, jobbar imorgon söndag, sen är jag ledig ända fram tills att jag åker bort och såklart under hela resan, sen jobbar jag måndagen efter jag kommit hem, så jag är ledig i ungefär 2 veckor. Najs haha :)


Pauline - Give me a call och sucker for love





Älskar dem här låtarna haha! Lite udda kanske, men så bra! Fick höra sucker for love första gången hos min kusin när vi titta på henne på melodifestivalen eftersom mina kusiner är hennes barndomsvänner :) Give me a call hörde jag innan, och den har jag nog tyckt om ända sen att jag hörde den :)

Hoppas riset inte blir misslyckat

Nu håller jag på att göra lite mat till mig, hitta färdig korvstoganoff i kylen så det ska jag äta (kanske). Så jag håller på att koka upp ris, får se hur det går eftersom sist jag gjorde ris så brändes det och de va inte ens klart då haha. Då sa jag att det var första och sista gången tills att jag flytta hemifrån, men vart så sugen på korvstroganoff så jag måste fan testa ifall jag kan göra ris, annars får jag antingen ta nudlar eller pan pizza :)

Annika tog en väldigt fin bild på mig och Alma haha, och i bakgrunden ser det ut som att Noel kramar om Calle :)

Så nu medan vattnet kokar upp och tills att maten är klar ska jag titta lite på greys, sen blir det greys till maten och hela kvällen tills att Nicole dyker upp hos mig!

Framme på linjen nu

Polisen jag pratar med låter som en pedofil haha, låter typ som att han sitter och gör jag vet inte vad.. Låter som att han stönar, men det kanske bara är jag som inbillar mig :s Hjälp haha! Hatar att prata i telefon med folk jag inte känner :p

Nu är det helg, och jag sitter i telefonkö

Nu är jag hemma från skolan, sitter just nu i telefonkö till polisen för att spärra mitt pass som är försvunnet, just nu har jag köplats 26 -.- Aja men jag har inget att göra så kan ju likagärna sitta i denna tråkiga kö där det är en kille som verkar gilla att säga vilken köplats man har :p
Senare ikväll kommer Nicole hit och sover, vi ska bara ta det lugnt ikväll eftersom jag jobbar imorgon. När jag är klar med telefonen ska jag laga lite mat till mig och sedan ska jag skriva lite på engelska talet jag ska ha nästa vecka :)

Vet inte riktigt vad jag försöker göra men söta annika tog denna bild precis när jag kom ut från pizzerian och skulle sätta mig :)

Sista skoldagen, sen är de heeelg!

Godmorgon, ligger i sängen med morgonrocken på och en handuk över huvudet, ska börja fixa mig snart. Ska möta Annika och kanske Alma halv 11 i skanstull där vi ska äta pizza, men för mig blir det antagligen en sallad :D
Mamma och familjen åker till landet i helgen vilket innebär att jag är ensam hemma. Otur att jag jobbar tidigt hela helgen, suck! Då blir det bara att jag bjuder hem någon, men kan inte festa i helgen. Jag som hade tänkt att dra ut och klubba med Madeleine och Annika, men icke sa nicke..

Åh om åtta dagar drar jag till turkiet ju, längtar som in i helvete! Bilden är från när jag var utomlands sist, då jag va i Marocko med min pappa:)

god natt

Nu har jag läst klart de sidorna man skulle läsa i historieboken, tog ett litet tag eftersom jag råka fastna vid min kära data!
Så nu säger jag god natt för jag ska fortsätta titta på älskade serien greys nu:)


Annika, Hanna, Diego och Nicole

Igår var jag och Annika och fixa nytt pass till mig, poliserna borde ju tyckt vi va störda så som vi höll på ;) Men har man druckit för mycket red bull så har man haha (a)
Efter det mötte vi upp Hanna och Diego och begav oss till Kista för att shoppa. Där träffa vi även Erikperik :D Vi va där tills nio sen åkte alla hem till sig själva.
Åkte till skolan tidigare idag och köpte med mig en hel subway macka jag och Annika dela på när jag kom till skolan. Efter skolan träffa jag Nicole, köpte skrivhäften så ända sen jag kom hem har jag suttit och skrivit av allt som jag hade på lösa papper in i häftena :) Vi har en lätt matteläxa till imorgon, men den kan jag redan och jag ska snart läsa lite ur historieboken som vi också har i läxa att göra till imorgon. Åh nu börjar allvaret igen, jag orkar inte!

När jag är klar med allt jag ska göra ikväll ska jag sätta på några avsnitt av greys :)


Jag och Minna :)

Konstig bild, men på något sätt tycker jag ändå om den (a)

Oj bilden vart rätt liten, men den här söta bilden skicka min syster på sig med ett mms där det stod "hej :p" från sin nya mobil hon fick igår :)

Försvunnet pass måste hittas

Åh allt är åt helvet fan, mitt pass är borta och jag är på så jävla dåligt humör så det finns inte! Iallafall, ska gå upp extra tidigt imorgon och börja leta lite smått på mitt pass för att sedan åka till skolan och jag har ju en jävla heldag imorgon så jag börjar klockan 8, buhuuu :(
Hoppas jag är på bättre humör imorgon, för jag ska gå runt i stan och shoppa lite med my lovely friend. Hon får mig nog annars på bättre humör :) Kanske blir att jag sover där hos henne hihi, de blir mys. Börjar ju dock kvart i två på torsdag och de gör inte hon. Men de löser sig alltid :)

Nu ska jag titta på ett eller två avsnitt av greys, sen sova. Ska upp kvart över fem imorgon för att leta efter passet, duscha och sådant jävla skit. Hata skola!

drömmar

Något som jag hatar är när man drömt något roligt under en natt och så kommer man inte ihåg den på morgonen, utan man kommer bara ihåg att den var rolig. I natt var det anorlunda, jag drömde en dröm och kom ihåg den. Men jag vill inte komma ihåg den, för jag blir bara ledsen av den. Grät i drömmen som en åsna, vakna även att jag grät. Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte bara glömma. Eller glömt har jag ju, och gått vidare men drömmen påminner mig.

Men idag är det en bra dag har jag bestämt, jag börjar skolan kvart i två, och vette fan när jag slutar. Jag vet iallafall att idag kommer jag vara på top!

Min tråkiga dag

Jag har typ geekat greys hela kvällen, serien är så himla bra.
Hade en riktig lektion idag och det var coachtid, för läraren jag har i italienska och även i engelska var sjuk idag så vi gjorde någon fånig uppgift och sen fick man gå. Så jag mötte upp Hanna och hennes klasskompis Diego efter jag slutat, vi vandra runt lite i stan och så hehe! Sen åkte jag hem till mormor för familjen var där, och direkt när jag kom hem satte jag på datan och börja titta på greys. Inte så speciell dag direkt!


I love you girl!

Känns som att jag börjar bli sjuk, hoppas inte! Inte nu i början av skolan, och jag som ska iväg snart ju. Blöööh

 


Ny vecka, ny start

Godmorgon!
Sitter i sängen, piggare än vanligt. Kan vara för att jag somna runt elva igår haha!
Jag ska möta Annikia om två timmar, gå hemifran om 1 och en halv timma. Så kanske ska börja röra mig upp från sängen snart, men det är ju så sköööönt här!
Pratar med Hanna i telefon, så när vi lägger på ska jag duscha!

nu är det slut på veckan

Nu är greys säsong 2 klar, så nu så ska jag stänga ner internet och börja titta på den säsongen! Haha tror inte det finns en serie som jag inte tycker om. Eller jo, men typ!


Så god natt alla! Imorgon har jag sovmorgon, weeei!

Tatuering och färgning, vilket tar man först..

Nu är sommaren över, och snart åker jag iväg till sommaren igen i en vecka. Längtar sjukt mycket efter värme och avkoppling!
Slutet av september, då jag får min lön ska jag antingen slinga mitt hår blont eller tatuera mig. Jag ska ju göra båda sakerna, fast gör de olika månader så att jag har råd med andra saker.
Jag ska ju ha två tatueringar har jag tänkt, fast den ena vågar jag inte riktigt göra ännu eftersom den ska vara en fotlänk och gå över knölen och grejer. Så jag ska se hur ont den första gör och så :)
Först hade jag ju tänkt mig att det skulle vara ett hjärta i svanken, men sedan bestämde jag mig för att jag skulle skriva "kärlek besegrar allt" på latin och så ska den inte vara i svanken. Och fotlänken kommer att stå för min familj, det ska vara tre amuletter med en bokstav i varje och de bokstäverna är S, A och T som står för Sandra, Anita och Tuomas.

Min tatuering kommer att se ut så, fast lite längre ner, mindre och smalare text.

Så va helgen över

Nu är man hemma från landet då! Kvällen igår var helt underbar, va hos Sandras kompis och drack och hade skoj. Jag, Nicole och mamma rörde oss därifrån runt 2 typ haha.. Fulla och glada och sjöng på pepparkakslåten som man sjunger på luciafiranden. Det var roligt!
Har varit lite smått bakis idag haha, men sov i bilen hem! Thai mat när vi kom hem, så gott!
Ikväll blir det att bara ta det lugnt hemma, typ titta på film och så.
Imorgon börjar skolan på riktigt, med lektioner och skit. Inte taggad på det, men man klarar sig haha. Har ju mina brudar :)


Bild från igår, älskar dig mamma!


Drar till landet över helgen

Efter skolan va jag och åt med Sofie och Minna på thai, sjukt gott. Va även och hämta min mobil från lagningen, dem kunde tyvärr inte laga den sa dom så jag fick en helt ny mobil i samma modell! (Y)
Nu har jag packat klart, så när mamma är klar ska vi åka och hämta Nicole, sen blir det landet i helgen! Myspys.
Skriver när jag kommer ner, om bredbandet är där

andra dagen på andra året

Skola idag då, andra dagen i år två. Vi körde tävlingar, alla tvåor var blandade, glad att jag hamna i Saras och Elias grupp haha :) Vi va inte taggade, stack till donken ist. Men de va en av tävlingsuppgifterna, men ändå;)
Åkte till en pizzeria med Minna och Sofie och åt, alla vi tog varsin sallad. Den va as god :D
Åkte hem med mamma, åkte till pappa även och hämta saker. Fick mitt lönebesked också, inte så mycket pengar, men det funkar liksom. Hade även ett väldigt deep talk med min mamma idag också, om varför vissa saker var så. Hon förstod mig, och sa "Ja, det är ju inte en direkt förlust om man säger så, mer deras förlust" Älskar min mamma!

Imorgon är de landet i helgen med familjen och Nicole, men enligt syrran är hon ju hennes låtsas storasyster, så hon ingår lite halvt i familjen då haha :p

Juste, har fått några piller av Sophia som man ska ta efter man ätit. Hjälper typ till förbättra matsmältningen. Läste att de görs så att fettet åker rakt ner, ist för att det sätter sig på kroppen. Typ!


Väldiväldi finnnnn


ojoj

Och nu brände sig sophia på läppen med locktången. Stackars Phia :(

Lockar håret

Nu har jag och Sophia lekt färdigt, fast jag ska ändå sova här. Hon leker lite med mitt hår, lockar det med andra ord. Se om jag passar i det, då har jag nog de i skolan imorgon (:



Nu blev Sophia arg på mig, jag får inte lägga ut bilderna på henne.
Fast jag har tagit en, men säg inte till henne :D

Lekdags med Sophia

Blev lämnad alldeles ensam nyss, mamma och Thomas gick till centrum och Sandra gick ut och lekte med någon kompis. Blev lite fundersam på om jag hade någon vän att leka med också och kom att tänka på Sophia. Så jag ska åka till henne snart, kanske blir att jag sover där ikväll. Det får vi se! :)

Haha veryvery old bild på Sophia och mig :)


Första skoldagen

Då var man hemma från skolan då, eller jag har varit det i några timmar menmen.. Idag var det skola, nästan alla va där från klassen. Det vart mpnga kramar haha! Fick schemat, det ända jag har att säga om det är att det suger, vi slutar fem varje fredag.. Vi får även ha skolans bästa matte lärare, så det är ju bra. Säger bara, hej bra betyg;)
Börjar nio imorgon, så får gå och lägga mig tidigt ikväll med ett par avsnitt av greys. Sandra börjar då jag ska gå ungefär, så vi går tillsammans. Hon ville så gärna de, så jag gör de för hennes skull :)

Maten är klar nu, det blir kyckling wok med nudlar. Mmmm mumsfillibaba


Hemma från jobbet, så nu blir det greys

Nu är man hemma från jobbet. Imorgon börjar skolan igen, ångest på hög nivå! Men det ska ändå bli kul att träffa alla igen :) Ska möta upp Minna och Sofie innan skolan, så man slipper gå själv haha :D
Jag har ju laddat ner första säsongen av greys, så det blir att jag stänger ner internetet snart när jag pratat klart med minna och titta på det :)
Jisses, jag kom nyss på att jag ska upp halv 7 imorgon, fan det pallar jag verkligen inte. Skulle inte förvåna mig om jag försover mig haha, men det får verkligen inte hända :)

Nu är jag iallafall ledig från jobbet i fem dagar, sjukt skönt. Så jag och Nicole ska till mitt land i helgen och mysa där med min familj :D

Lite bilder från mitt första år med min kära klass på jensen östra kommer nu:

Jag och Anna ramla ner från soffan när vi låg och mös :)

Sofie och Sara på idrotten


Shabab på falafel kungen

Sandra och Minna

Jag haha :)

Anna med svampbob :D

Jag och Anna ritade av chrille och elie på italienskan när vi hade tråkigt. För er som inte ser så är det två åsnor vi har ritat hehe..

Samir, jag, Anna, Sebastian och Jonas B gjorde ett expriment på naturkunskapen

På fotbolsstunerningen då alla Jensen skolor mötte varandra

Vi va på skansen :)

Sofie på skolavslutningen :)

Hatar att gå upp tidigt, när jag egentligen skulle kunna sova till 2

Jag är typ super duper trött och jag har varit vaken sedan sju. Har tvättat kläder i tvättstugan, så jag har varit vaken 20 min sen sovit 50, så har det hållit på sedan 7 imorse..
Sitter i soffan och pratar med Hanna i tele, eller nu va hon tvungen att lägga på men aja. Hon började i jensen västra igår, men fick komma in på psykologigymnasiet idag, så hon började där idag. Är fett glad för hennes skull :)
Ikväll blir det att ta lugnt bara, slutar 8 så jag ska hem äta middag och sedan lägga mig i sängen och titta på film. Måste vara pigg imorgon bitti.

Åh om 8 dagar får jag min efterlängtade lön :D Och om 18 dagar åker jag till turkland i en vecka. Längtar! :)
Nu ska jag ner till tvättstugan igen, höres och störes senare

tiiiiiisdag

I natt ska Nicole sova hos mig, min syster ville så gärna träffa henne så vi bestämde att hon sover här. För imorgon börjar jag fyra, as chill!
Hon kommer väl snart får man hoppas haha, jag börjar bli lite smått trött!
Min mamma är elak, hon har hängt upp en tavla på en jätte läskig tant, det är tydligen min mammas gammelgammelmormor.. Skit läskig iaf!
Imorgon är det jobb, sen börjar skolan igen. Och då är det skola som gäller, fan vad jag ska ge allt nu! Känner att jag borde kunna göra det. Plugga hela tiden, vad gör man inte för bra betyg?
När Nicole kommer ska jag ut och möta henne utanför porten, ta en cigg sen upp igen :)
PoK

Sommarlov

Godmorgon, vakna 20 över 8 av att Hanna ringde mig. Hon va på väg till skolan då och hann precis dit till 9 eftersom hon gick fel två gånger när hon skulle gå från tunnelbanan till bussen.
Efter att vi la på har jag hunnit duscha och prata med min syster i telefon.
Har även suttit och tänkt på vad jag har gjort denna sommar och kom fram till nästan ingenting, men jag har hunnit med en del fikapauser, firat tre kompisar, träffat gamla klasskompisar och skolkamrater, träffat fem stycken från klassen, blivit vän med Hanna och Jill igen, träffat kusiner som varit på besök i sthlm, varit på både mamma och pappas land, varit ensam hemma i sammanlagt en månad och sen så har jag ju jobbat också! Det var inte så mycket tycker jag, om man jämnför med vad jag hann med att göra förra sommaren..

Nu ska jag äta frukost, sätta på mig lite kläder och sedan röra mig mot jobbet. Min syster ska komma förbi idag och äta lunch med mig, åh vad jag älskar henne!

Saurer apfel

Nu är det dags för mig att sätta på ett eller två avsnitt av satc:) Sen blire att sova, så att jag kommer upp imorgonbitti. Blir väl att jag klunkar i mig någon redbul då också, så jag orkar med dagen ifall att jag skulle vara trött.

Mamma och syster min kom ju hem igår efter ha varit på semester, min styvpappa har ju redan varit hemma en vecka. Och då va jag ensam hemma. Medan dem var borta så var dem i gbg i några dagar och även en liten sväng under en dag till Tyskland. Så jag fick någon likör av dem nu idag efter att vi ätit middag, om jag fattar det rätt är det sur äppel likör. Undrar om den är god, den senaste konstiga grejen jag fick utav dem var ju en citronsorbee dryck med alkohol, och den va inte så god haha! Men man får hoppas på det bästa;)


Aja, godnatt på er!

Måndag hela veckan

Igår hade Ella en fest hemma hos sig eftersom hon fyllde år, jag åkte dit och stanna längre ön vad jag hade tänkt. Jag och Hanna åkte hem till mig och hämta mina arbetskläder, sen åkte vi två hem till Nicole eftersom hon sov hos Jonathan! Vi laga mat, massa mat när vi kom hem till henne sen somna vi båda.
Vakna 20 minuter innan jag skulle gå till jobbet, de vart lite stressigt och jag va trött som fan. Klunka i mig två redbull och det gjorde susen. Jag kunde inte stå stilla!
Efter jobbet var jag med syrran ett tag och busa, de va mysigt. Har inte träffat henne på FEM veckor. Det är sjukt!
Städat rummet lite, och imorgon blir det mera städa och jobba! Bara fyra timmar jobbar jag imorgon, men om jag orkar ska jag se om jag får jobba över lite. Det ger ju pengar hah;)
Hela dagen fick jag för mig att det var måndag, vet inte varför med det bara vart så. Kanske för att jag aldrig brukar jobba en hel helg, vem vet!

Suckipucki, imorgon lär jag ju få gå upp tidigare än beräknat, för Hanna börjar skolan, och hon ska ringa mig när hon är på väg dit. Stackars tjej är nervös, men dock va ju jag det med för ett år sedan :)

Drar till Ella och Jill snabbt ikväll :)

Hade en rolig dag på jobbet idag, satt och prata med en som håller på att fastar. Fatta inte hur han klarar av det när han jobbar med mat i flera timmar.. Men fan va coolt, jag skulle också vilja fasta om jag inte va så beroende av mat haha :)
Sitter hemma i soffan med endast min styvpappa hemma, men om några timmar kommer min älskade lillasyster och mamma hem efter att ha varit borta i flera veckor :( Har saknat dem en massa!
Thomas ska springa midnattsloppet ikväll och jag ska till fagersjö och säga hej till Jill och Ella. Ella fyller 19 på måndag så hon har ett litet party :) Men eftersom jag jobbar och börjar 10:30 imorgon så blir det inte en långvarig vistelse där, bara någon timma sådär, sen blir det hem att sova för min del :) Det är även the voice ikväll och Emma ville att jag skulle titta förbi, men jäveln har inte fått mina sms ännu, så jag vet inte när hon ska dit.
Tror jag kör på en slapp stil idag, endast min byxxdress och en skinnjacka ifall att det skulle bli kyligt :)


Prata lite med Thomas idag angående resan vi ska göra i september, såg bild på hotellet och allt. Fan va mysigt säger jag bara! Kommer nog bli den bästa familje resan ever;)
Vi har ju all inclusive, så det är fria lokala drinkar samt annan alkohol från 10-22, så en dag har jag och Thomas bestämt att vi ska se vem av oss som klarar mest alokhol. Vi ska beställa in drinkar efter drinkar tills en av oss deckar. Fan va skoj;)

hajdå

Nu blir det några avsnitt av satc så jag lär ju somna när jag tittar på det. Upp tidigt imorgon, inte taggad för det.. Men de är bara att bita ihop och klara av fem timmar på jobbet.
Godnatt

Jobbjobbjobbjobb sen börjar skolan...

Just nu ligger jag hemma i sängen. Får bli en lugn kväll nu, eftersom jag ska upp och jobba imorgon klockan 11..
Idag har jag varit inne i stan en sväng med Hanna och Nicole och efter det åkte vi till Fridhemsplan, jag skulle visa Hanna var hennes skola ligger :)
Efter det så åkte Hanna hem och jag åkte med till Nicole där vi satt och bara tog det lugnt.
Nu är jag då hemma, och ska sova snart eftersom jag ska upp jätte tidigt imorgon, snyft :(

Vart tog det varma vädret vägen?

Möta Hanna inne i stan om ett fåtal timmar :)

Fan vad det är skönt att sova ut, vakna för en halvtimma sen kanske. Åh jag älskar lediga dagar :)
Iallafall, ska snart ta något att äta sen ska jag duscha och så.. Vänta på att tvätten blir klar så jag kan hänga upp det. Sen ska jag faktiskt träffa Hanna. Vi ska gå runt i stan och se om vi hittar på något kul att göra, ska även visa henne hur man åker till hennes skola! Hon börjar ju på måndag och har ingen som helst aning om var den ligger :p

Imorgon jobbar ju. När jag vakna var jag glad för jag trodde att jag börja fyra imorgon, men till min besvikelse såg jag att jag börjar elva och slutar fyra. Snyft. Det blir att lägga sig väldigt tidigt ikväll så att jag kommer upp till mitt kära jobb -.-


Jobb och fika med baby

Idag har jag fanimig jobbats skiten ur mig, nej men jag jobba i fyra timmar och dem kändes som evigheter. Det var iallafall tur att man hade en rolig person i kassan som man kunde skoja med :) Efter jag slutat så åkte jag direkt in till rådmansgatan där jag mötte Annika. Vi fika i någon timma och vi uppdatera varandra om ALLT som hänt i sommar. Det var riktigt mysigt. Kunde fan inte sluta krama henne när jag såg henne, så mycket hade jag saknat henne (a)
Just nu ligger jag hemma i min säng i min ensamhet. Är ledig imorgon, så det blir att sova ut haha :) Sen blir det att jobba hela jävla helgen plus måndag och tisdag! Men sen så är jag ledig i fem härliga dagar. Åh jag längtar till dem, det ska bli riktigt skönt att vara ledig ett tag :)
Imorgon ska jag tvätta kläder och städa mitt rum, känns som att det behövs fan! Det ser nämligen ut som att ett bombnedslag har inträffat i mitt rum... Suck

Jag ska nog vara inne på datan ett pytte litet tag till, sen sätter jag nog på några avsnitt av satc s.2 :)

Skolan börjar om en vecka, vart fan har sommaren tagit vägen? JAG HAR INTE GJORT ETT PISS FAN!

Inte bakis, det är fan bra!

God morgon :) Sitter i min soffa och är jätte trött. Somnade runt tjugo i fem, så gick upp alldeles nyss. Hanna sov hos mig med!
Idag ska jag jobba till 8 ikväll, sen direkt efter ska jag dra till 60 där jag ska möta Alma och Annika. Ska bli kul och träffa bruttorna igen, dock träffade jag ju Alma igår men det gilldes inte eftersom de va bara en halvtimma typ! Efter jag fikat med dem får vi se vad jag hittar på, kan ju vara ute länge ikväll för jag är ledig imorgon. Wiho. Jobbar dock hela helgen, inte så taggad på det hah!

Nu måste jag hitta något att äta, sen ska vi dra till Farsta så jag kan ta ut lite pengar och sedan ska jag jobba. Suck. Hoppas någon rolig jobbar iallafall så man har lite kul åtminstone :)

me&you


I know them other guys, they been talking bout the way I do what I do
They heard I was good, they wanna see if it's true
They know you're the one I wanna give it to
I can see you want me too
And now, it's me and you


Hemma från jobbet, snart blire Hanna :)

Yey, jag fick sluta en timma tidigare idag från jobbet. As nice ju! Ligger i sängen och ska snart hoppa in i duschen :) Orkar bara inte röra mig haha (a)
Prata med min älskade Annika nyss, vi har inte träffats på hela sommaren. Helt stört. Men imorgon ska vi två ta en fika och prata om allt som hänt i sommar, så de lär ju ta ett par timmar och fika med den bruttan höhö :)
Idag ska jag och Hanna till Jill tror jag hihi, jobbar imorgon så de blir inge party för min del. Men börjar fyra, så de kan iallafall bli en sen natt :)

Mmmmmmmm godis hihi, hajdå


godermorgon

Sitter i sängen nu och ska snart röra mig mot jobbet. Jag orkar verkligen inte jobba idag, är superduper trött :(
Slutar fyra, så vi får se vad som händer efter jobbet ;)
Iallafall, jag är ledig på fredag såg jag, wihooo :)

Vill inte sova ensam höhö

Åh har lite ångest.. Ligger i sängen min helt jävla ensam, har ju liskom haft sov sällskap i två veckor så de är ju lite ensamt här i sängen.. Men det duger!
Imorgon ska jag jobba, orkar inte men måste haha!
Idag så drog jag och Hanna in till stan och fika med Diaz och Chris i hur många timmar som helst på älskvärda 60, de va trevligt och mysigt faktiskt :D.. Efter fikat drog jag och Hanna till medis och träffa hennes kompisar Loke och Tim, vi fyra drog då till Vanadisparken eller va de nu heter. I odenplan iaf.. Och när jag kommer dit så va min kompis Alex där hah! Där satt vi och typ 6 andra och bara prata och skoja med varandra, sen drog jag hem.. När jag kommit hem så ville Nicole att jag skulle komma ner till centrum för att lämna lite kläder till henne, så jag drog ner dit :) Snälla Alex prata med mig i telefon haha, så att jag slapp gå ensam :)

Nu ska jag sätta på någon rulle jag kan somna till, dock inte skräckfilm som jag kollat på varje dag. Sådant vågar jag inte titta på när jag är själv (a) Blir la satc säsong 2 eller något:)
PUSSPUSS

två bilder från igår

Blev nyss taggade på lite bilder från gårdagens fest haha, tur att man inte såg dräggig ut på någon av dem, utan relativt bra;) Jag och Hanna vi sitter fortfarande och datanördar oss i hennes kök med varsina datorer, men snart ska vi gå ut på en liten promenix. Hoppas man inte blir överfallen av någon läskig människa här ute i förorten haha;)


Carolina och jag.. Vi kom på efter att jag varit där i en timma att vi varit skol kamrater haha :p

Lilla jag och min lite väl överbeskyddande kusin haha:) Fast det är gulligt av honom:)


Dagen efter är aldrig lika rolig

Idag har jag varit så jävla bakis så det finns inte..
Igår skulle jag, Hanna, Minna och Sophia på fest i Farsta, när vi kom dit så va hela släkten där typ.. Så vi drog till Momme och drack vidare där, Sophia stack iväg och Minna decka.. När Hanna skulle gå och möta kristoffer så drog jag tillbaka dit där vi va först för min kusin Dacke tjata på mig så mycket haha. Kommer in och blir serverad en drink på en gång och sen börja killarna ragga som fan haha.. En va snygg, fick hans nummer ;) Blev lite väl mycket prat med min kusin om hemliga saker haha.. Inte bra! Iallafall, där borta dansa jag mycket med gamla skolkompisar haha, och drack vin glas efter vinglas, hade iallafall väldigt kul där borta även fast att jag kom ensam tjej.. Vid halv fyra skulle jag möta M, men min mobil vägra skicka iväg smsen så han trodde att jag dissa han, sen ringde han och när jag svara dog min mobil. Var helt förtvivlad så jag sprang ifrån Dacke, Enis och Nick som skulle följa med mig till centrum. Går på vägen och plötsligt stötte jag på M haha.. Lite roligt sådär, vi traska hem till han, somna inte förens 5 på morgonen och vakna 8 av att han skulle på träning -.- Så jag va fortfarande full när jag vakna haha! Så jag gick hem och sov, sen kom Hanna till mig.
Vi åkte hem till henne, och där har de varit skönt haha! Legat och sovit i hennes soffa halva kvällen (a)

Diggar denna bild haha.. Min älskling är så söt

Bilder :)

Sitter i soffan med mina två tjockisar till vänner just nu, vi väntar på att satc ska börja så att vi kan lägga oss när det är slut. Imorgon blir det att gå upp tidigt för att jobba ett par timmar sen blir det att gå hem äta en mysig middag med Nicole och Hanna och dricka lite vin :) Kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon, åååångest haha! Men det blir nog ett bra val, vad jag än väljer hihi!
Min styvpappa kommer hem imorgon, så nu blir det sällskap av honom och inte av mina vänner nu i veckan, suck.. Tur är att jag iallafall får ta hem kompisar haha!;)

Denna köpte jag idag :D

Väldigt fina bilder på mig och Hanna, tagna just nu;)




Hemma från staaaan

Idag var jag i stan med min moster och min kusin och fika på 60 ett tag, sedan skulle dem till sanna och jag skulle möta Hanna i centrum. Vi var och sola solirium och sen köpte jag ett par strumpbyxor och en byxdress från ginas rea :)
Ikväll blir det att bara ta det lugnt med Hanna och Nicole hehe. Vill få hit någon man kan mysa med, kanske m kanske r.. Man vet aldrig vem;)
Nu ska vi städa :D

Godmorgon fredag

Det blev att jag och Hanna stanna hemma kvar igår och titta på film, bestämde med honom att vi två skulle ses en annan dag ist:) I natt runt halv fyra - fyra så ville en killkompis träffa mig, han har smsat och ring haha.. Han lär ju ha känt sig dissad när jag inte svara på något av dem, men skrev till honom imorse att jag sov (a)
Hanna ligger fortfarande och sover och jag sitter i vardagsrummet med datan. Min styvpappa kommer hem imorgon, så måste städa lite så att han inte blir arg för att det är stökigt.. Sen ska jag och Hanna ut, vi ska sola solarium och även köpa lite saker till imorgon.

Min kusin och min moster är i sthlm, men får inte tag i dem. Skulle ju vilja träffa dem på en fika eller så. Min kusin träffa jag dagen innan min artonårsdag, och gud vet när jag träffa min moster senast hehe.. Men så blir det när hälften av släkten bor i sthlm och den andra hälften i skåne -.- :)

Imorgon när jag och Nicole har slutat så ska vi hem till mig och fixa oss inför kvällen och äta god mat. Pratade med min mor igår om att vi skulle på en fest och att vi hade en del vin så jag fråga henne om vi fick dricka lite vin till maten, och svaret var "drick på ni, bara det är ni tre och att ni drar sen" Haha.. Jag saknar min mamma. Skitungen och hon kommer hem nästa söndag.. Bajs på dem!!!!!


Hemma eller ut?

Idag har jag och Hanna varit i stan med Sofie och fikat, det var mysigt. Såklart blev det 60;) Vi gick även runt i stan ett tag och sen åkte vi till Sickla för att möta Benny. Han köpte vin och så till oss som vi ska ha i helgen :)

Jag och Hanna satt och åt mat nyss och vi åt upp allt haha! Det var hur mycket som helst, vi är jävla tjockisar fan! Men när vi väl hade ätit klart så satt vi i köket och skratta ihjäl oss i typ 20 min medan Nicole satt i vardagsrummet med datan:p
Jag kom då fram till att jag och Hanna skulle aldrig kunna gå på en dubbeldate tillsammans med två killar, vi skulle bara sitta och skämma ut oss! Men man måste ha roligt för att kunna leva ;)
Just nu håller Hanna på att massera Nicole, hon ska lägga sig snart eftersom hon ska jobba imorgon, själv är jag ju ledig;) Men vi jobbar tillsammans på lördag, det ska bli kul:)
Vi ska titta klart på sex and the city och sen ska jag och Hanna titta på någon skräckis haha.. et blir säkert som igår natt, vi våga inte kolla klart då haha (a)

Nu smsa en kille som varit borta i två månader typ, så jag och Hanna kanske drar och träffar han och hans kompisar:D

Fika med H och S

Godmorgon, är uppe tidigt idag även fast att jag är ledig haha! Nicole är på jobbet nu och jag och Hanna håller på att fixa oss! Vi ska in till stan om drygt en timma för att fika med älskade Sofie! Har inte träffat henne på år och dar :(
Efter vi har fikat ska vi kolla lite i affärer, jag ska köpa svarta tunna strumpbyxor också!
Sen ska jag och Hanna även möta Jimmy som ska köpa lite alkohol till oss till helgen. Både jag och Hanna är bjudna till samma födelsedagsfest, han som har den bjöd henne och hans kompis bjöd mig, så en tjej från jobbet och några självklara personer ska med oss! En sak som är skönt är att festen ligger i Farsta haha, och en till sak som jag fick veta igår. Var tvungen och säga alla som skulle med för han som ska ha festen vill inte ha vissa där, men tur är att jag aldrig skulle tänkt tanken av att bjuda dem ;)

Nu ska jag föna mitt och borsta mina tänder. Sen bär det av mot stan.

Tjolahoppgummisnopp!

Haha jag älskar er!

mobbad på jobbet hehe

Idag va de Nicoles första dag på jobbet, det var lite synd att jag börja när hon sluta.. Imorgon ska hon jobba också, och jag är ledig imorgon och fredag! Fan va nice säger jag bara :D
Idag efter att jag sluta så satt jag och åt lite med Nicole och Hanna och chefen, sen gick vi ut och tog en cigg med han och då kom Hama ut också, fan va dem mobba mig haha! Enligt Hama äter jag 24/7 och enligt han hade jag ätit en dubbel cheesburger, massa cola, big king, wopper, kaffe och den menyn jag åt npå kvällen. Men inget av de va sant ;)
Iallafall, jag och Hanna gick och sola i en kvart ungefär och Nicole satt och gjorde mig sällskap medan. Ska sola på fredag också :) Så att vi är bruna på lördag för då är det fekke! ;)
Ikväll vill jag hitta på något med någon, Hanna såklart! Nicole ska sova tidigt ikväll så hon kan inte hitta på något ifall att vi skulle göra de:D

Dåligt morgonhumör är inte så bra ibland

Jag och Hanna sitter vakna i soffan, vi har nyss ätit tacos till frukost :$ Ska börja fixa mig snart, för ska jobba idag.. Börjar fyra, det var otroligt skönt att börja sent! Sen är jag ledig både imorgon och på fredag, NAJS!!!
Tycker synd om Hanna, för imorse så börja jag och Nicole storbråka haha, och Hanna låg i sängen och va skit rädd x) Men både jag och Nicole vet att våra morgonhumör inte går så bra ihop hehe, så nu är allt lugnt mellan oss! Vi brukar alltid vara jävla bitchar mot varandra på morgonen haha!!

Ikväll ska jag och Hanna försöka få hit två stycken som typ vill titta på film med oss, vi får se hur det blir med det ;) Hehe!!



Hitta två väldigt fina bilder på mig och Hanna på hennes bilddagbok höhö.. Tagna för ett och ett halvt år sedan;)


Tjockiskväll med Hanna!

Jag och Hanna har nyss varit i Farsta och köpt mat, vi hade en massa mat hemma, men var inte sugen på något av det.. Så vi tog bussen till Farsta och kom hem med Taco saker. Plus lite glass och frödinges kladdkaka och cooooola! Fan va vi ska va onyttiga idag har vi bestämt hihi (a)
Men nu ska vi laga maten och bara ha de gött ikväll!
Juste, blööh jag har en liten fjuttig mobil som jag knappt kan skriva på eftersom jag lagt in min på lagning nu.. Det var verkligen i sista sekund typ! Men tur är att jag åtminstone har en telefon just nu, så jag klrar mig :) Om drygt 10 dagar får jag tillbaka den, så det är inte så värst farligt :D

Haha hitta en gammal bild på mig, noor och Julia ifrån nian när vi gjorde broar av glasspinnar. Fan va allt var underbart då, eller det är det ju nu med!
Jag har ju mina älskingar som jag ääääälskar! <3

Haaaaaanna min lilla älskling, jag ska hjälpa dig ;)

Sitter hemma hos mig med Hanna och kollar lite på tv. Idag har jag jobbat lite, lämnat in min mobil på lagning och varit på banken :p
I söndags så grillade vi med jobbet, shit asså! Jag blev full, sen deog Emma från mitt jobb mig vidare till en kille hon kände och dit kom även Hanna och Nicole, tur va att jag börja fyra igår, annars hade jag aldrig klarat av att jobba... När jag slutade så åkte jag hem, slängde ut Nicole och Hanna i två timmar typ för jag skulle träffa en killkompis hehe.. Mötte upp dem igen när han skulle hem till sig.
Ikväll ska jag och Hanna försöka få hit två stycken som vi kan mysa med haha, det börjar bli lite tråkigt att inte ha kille -.- hehe!

Aaaaja jag vill äta något, typ fiskpinnar. Det är gott :)

RSS 2.0