lång dag

Var på Liljeholmens jourmottagning igår och doktorn kolla mitt ben och han visste inte var det var, men jag fick en medicin jag ska ta varje tolfte timme som typ är en smärtlindrande och även något mot flammation i benet.. Jag ska äta den i 12 dagar och om det inte blir bättre måste jag rönka benet, hoppas att det blir bättre. Det har redan blivit det, nu kan jag gå igen :).
Vakna 10 av att pappa väckte mig för jag var tvungen att ta min medicin men sen gick jag och la mig igen efter jag ätit frukost och sedan väckte han mig igen vid halv 12 och sa att jag skulle göra mig iordning. När jag var klar åkte vi till hans flickvän Decireé och hennes dotter Dina. Hade träffat Decireé innan men inte Dina, hon var en mycket söt prick.


Efter vi ätit lite lunch och fikat lite så åkte vi fyra till IKEA i Barkaby och kolla runt lite, jag och pappa bästämde oss att jag skulle få två speglar till mitt rum :). Vi köpte några stora värmeljus och ljushållare till dom och även en adventstake eftersom vi inte hade någon och att det är första advent.
Vi har även julpyntat här hemma, tänkte plugga idag men det blev lite försent med det. Så imorgon och tisdag kommer jag bara att ägna mig till samhällsprovet och matteprovet.

Ska sova nu så jag orkar upp imorgon :)
Godnatt!

Aaaj

Igår hade jag en mysig hemmkväll för mig själv, gud vad skönt det var att bara vara hemma och slappa en fredag kväll..
Först så åkte jag och pappa till den grekiska restaurangen och sedan så åkte vi till Filmkedjan och hyrde filmerna "The mist" och "sex and the city" och så köpte vi även godis där med.
Gud så bra dom var!
 

Vakna imorse att jag inte kunde sova för att hur jag än la mitt högra ben så gjorde det ont så nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem från landet så att han sedan kan köra mig till anntingen ett sjukhus eller närakuten i Farsta så jag kan kolla upp vad det är för något fel på mitt ben. Kan ju inte ens gå, helt weard!


Mysig fredag hemmakväll

Skoldagen är slut och det börjar närma sig kväll. Har verkligen ingen lust att träffa någon idag pga min huvudverk och mitt ben så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Nu snart ska jag och pappa till en grekisk restaurang som ligger i Högdalen och äta där lite sedan ska vi hyra film och sen så ska vi handla lite smått och gott :). Sen när jag kommit hem och gjort klart allting så ska jag nog göra massa te som jag kan ha till filmerna :).


sista skoldagen

Sitter i skolan på turism lektion, har nyss varit hos skolsyster pga mitt ben.. Har haft ont i högra benet på sista tiden.. Har tydligen stäckt låret på något konstigt sätt :/.. Hon sa jag skulle ringa vårdcentralen och sedan kanske få gå till en sjukgymnast.. Gud så jobbigt..

Idag börja jag 8:20 även om jag hade sovmorgon :o men hah vi i skolan var Sofia kyrka och tittade på första advent uppträdande sedan när vi kom tillbaka till skolan så fick vi lussebullar, mmm gottgott.. Åt 3 eller 4 men en annan kompis åt typ 8 :o..


Ojoj

?!.. Tittade nyss klart på veckans avsnitt av Desperet housewives.. Ett mycket konstigt avsnitt, det kompilceade min hjärna menmen det var iallafall bra!

Gah!. Måste läsa klart en bok tills på torsdag och jag har inte ens läst hälften, så jag har lite panik.. Sen är det 3 eller 4 prov nästa vecka, och två är samma dag efter varandra.. Hur ska jag klara det?! Fick även veta mitt slutbetyg i administration, tydligen så skulle vi bara ha det ämnet det här året och hade jag vetat det hade jag satsat så mycket mer, men jag fick iaf G, bättre än inget.

Snöööö

Igår var jag ute med Twilight, Tove, Veronika, Anastasia, Amanda, Mariam och Zeinab.. Vi gick till 22:an som ligger i Farsta strand och titta på film, men Amanda, Zeinab och Mariam gick hem innan filmen börjat och Veronika gick hem efter filmen. När vi andra skulle hem så är det ju såklart att killarna ska vara omogna och hålla på och kasta oss i snön och allt -.-! Dom följde efter oss till Farsta sen till Tove men sen gick vi till Twilight och hämta hennes hund, men dom var inte kvar så vi lekte lite i snön med han! :D
  

Idag har det bara varit skola för mig, sedan hemma hos mamma och sen kom pappa och hämta mig!
Köpte två nya smaker te med, så jag tror jag ska testa något av dom!

Idag är det Prision Break, ååh jag älskar det!

Puss!


Trevligt

Yay, det blev en väldigt lyckad kväll igår! Jag och Marlie åkte till Farsta strand och mötte Twilight, Tove, Veronika och Robin sen så när vi hade gjort det vi skulle göra så träffa vi några andra och prata lite sen så åkte jag, Marlie, Twilight och Veronika på fest i Gubbängen, det var fett kul där! :D. Menmen sedan så åkte vi till stan för Twilight skulle träffa en kille som typo kom as långt senare än vad han skulle kommit!

Idag sov jag typ till 5 sen så åt jag och sen så gick jag ut och träffa Twilight!. Sen så åkte vi till Farsta strand och typ ba satt inne på ett ställe :p. Sedan åkte vi till Farsta c och gick till donken och åt nu sen så luffa vi bara..

Nu sitter jag, Twilight och Veronika och tittar på Beck.. Ska återgå till filmen nu

Puss och hej!


Hos Marlie

Har inte skrivit jag vet, men jag har pluggat så mycket så jag har inte vart inne på datan något alls typ.

Men ja, nu sitter jag här hos Marlie en fredag kväll och vi ska snart röra oss till farsta där vi ska möta Twilight och Tove, sedan ska vi till Farsta strand och träffa Robin.. Vet inte direkt vad vi ska göra, men jag hoppas det blir kul iallafall :).

Marlie på bilden :)!

Jag orkar inte med allt längre, alla håller på att lägga sig i ens liv hela tiden!! Kan alla inte bara lägga av med sina åsikter och bara bry sig om sitt egna liv?! Det låter bra tycker jag!

Landet, hemma snart

Godmorgon allesammans..

Sitter i köksbordet ute på landet och har nyss ätit klart min frukost. Jag får höra av jätte många att det snöar, här i Norrtälje snöar det inte och det är jag glad över.. Gillar inte snön, eller den kan va rolig i början men efter ett tag så blir den bara slaskig och sånt skit gillar jag inte.. Menmen snart så kommer ju även jag hem till snön, usch!

Jag tycker snön och vintern kan försvinna lika snabbt som den kommer till svergie, men så är det ju inte, suck!

Men jag kommer ju slippa snön iaf en vecka :), ska utomlands med pappa över julafton och så kommer jag hem till typ någon dag innan nyår :).. Gud vad jag längtar, vi har inte bestämt än vart vi ska åka men det blir väl  typ Egypten, Tunisien, Grekland eller någon av alla kanarieöarna..

Ååååh jag har två prov denne vecka som kommer och jag har inte pluggat något alls, ett på onsdag så det blir att jag pluggar på det ämnet ikväll, imorgon och tisdag och sen ett på fredag så då får jag plugga till det på onsdag efter jag varit på jobbinterjuvn och torsdag.. Pluggpluggoch ännu mera plugg hela veckan. Kommer inte klara av all stress ifrån skolan.. Men i helgen som kommer får jag väl bara ta det lugnt utan en massa plugg.. Fattar inte hur jag ska klara av att plugga om jag får jobbet också, men eftersom man får lägga upp sitt schema som man vill så kommer det typ bli att jag kommer jobba lördagar och söndagar ett tag sen kanske någon dag under veckan.. Åååh jag har ingen lust att varken jobba eller plugga men vill man ha något så måste man ju göra något för att kunna få det..

Puss och hej!


Landet

Tja!
Sitter i soffan och ser filmen "falling down" på sexan, den är grymt bra.. Såg den även en gång i kvicken.
Ucsh, idag har jag verkligen slöat, legat i soffan med datan hela dagen.. Så nu har jag jätte ont i ryggen, det skulle vara snällt ifall någon skulle vilja ta och massera mig :). Skulle även ha pluggat idag, men jag har verkligen inte orkat och så har jag inte haft lust heller..
Imorgon kommer jag hem :D, haha gud vad jag hatar att vara på landet när jag inte har någon som följer med.. Då gör man verkligen inget annat än att bara ligga sängen/soffan med datan. Men imorgon innan jag åker hem så ska jag nog jobba lite här, så jag har lite pengar tills den 28:de då jag får mitt efterlängtade studiebidrag :D..

Juste något jag inte sagt, jag har typ skaffat ett jobb :D Fan va nice det skulle vara om jag fick det, ska på interjuv i Gärdet på onsdag 16:30. Några till från min klass ska med på interjuv den dagen och samma tid så jag slipper ju iaf åka dit själv.. Haha okej inte för att det är värsta drömjobbet som jag kanske skaffat, det är ett telefonsäljar jobb för försäkringar och sånt skit x), men vafan man får bra betalt.. Mellan 80 och 100 kr/h och sen får man även provision för det man säjer så man kan tjäna mer än sin timlön :D. Hoppas verkligen att jag får jobbet, det skulle underlätta min kassa rejelt. Man ska jobba 12 h/veckan eller mer om man vill så det blir ungefär mellan 1000-1200 i veckan sen typ någotmed 4000 i månaden plus att jag får mitt studiebidrag :D.
Önska mig lycka till (a)

Nu ska jag återgå till tv tittandet eftersom filmen är så jäkla bra, titta på den vettja :).

Puss

Tråkig helg på landet

Asså ååh kan man ha en tråkigare fredag kväll än jag?! Nej jag tror asså inte det.. Är på mitt land och jag håller typ på att dö av tråkighet.. Har precis spelat klart typ 4 omgångar monopol med pappa och de är ju såklart att han vinner, har verkligen ingen tur i spel..
Imorgon ska jag nog ta och plugga adminstration, har typ prov på det på fredag nästa vecka tror jag?! Ska även ta och tjäna lite pengar i helgen, typ plocka sten ur källaren och typ kratta lite löv.. Tråkigt som fan, men då fördriver jag ändå tiden och får pengar utav det :). Hade hoppats på att Sandra skulle med, hon följer typ alltid med till mitt land. Eller det är väl till mammas land, här har hon inte vart på ett tag nu. Måste få med henne någon dag och uppleva gammla minnen :)..
Menmen idag hade jag prov/läxförhör på kapitel 5 i försäljning och service, gick fan bra. Även om jag bara plugga 10 minuter när jag satt på tunnelbanan till skolan :).. Hoppas på ett vg så jag får det i slutbetyg :D.

Nej men va fan, om någon har lust att typ komma och hälsa på mig så är det bara att ringa och komma :D

Puss, nu ska jag titta på tv eller en film!

Sommaren 08

Ååååh jag vill ha sommar nunununu!!!
Vill ha tillbaka veckan då vi va på mitt land sandra :/..

haha?!
                            
sommar

Torsdag

Idag hade jag idrott första lektionen, idag var jag med.. Typ 5:e gången den här terminen (a).. Men eftersom vi hade håltimme i engelskan som är efter idrotten så var det inte så många som kom, men det var kul iaf :D. Efter idrotten satt jag, Sofie, Sandra, Johanna och Jasmine kvar och prata och tog oss lite längre tid på oss att fixa oss eftersom vi hade nästan 2 timmars rast :p. När vi kom till skolan så gick vi ner och åt lunch och sedan satte vi oss i kafeterian :). Efter den långa rasten så hade vi näthandel i 30 minuter och sedan skulle vi ha lunch, men ist så satte vi oss i kafeterian igen och spelade kalaha :). När raste var slut skulle vi ha näthandel i 40 minuter till men jag var där i typ 30 minuter och sen så gick jag och mötte mamma.. 
Var hos socialen idag pga en liten grej, satt där och prata typ i en timme.. Gud så långtråkigt det var, men jag får väl skylla mig själv antar jag?!

Nu sitter jag i soffan och tittar på las vegas och dricker te :). Väntar också på att pappas nya "tjej" ska komma, pappa ville att jag skulle träffa henne så jag är typ tvungen att stanna hemma idag -.- men jag kommer typ sitta vid datan bara..
Hon heter typ Desireé och hon är typ 34 år tror jag, hon har en dotter på fyra år men hon kommer inte med ikväll, sen så jobbar hon som svenska lärare x).

Gah måste plugga försäljning och service idag kom jag på nu :o, har ett litet prov på heöa kapitel 5 och eftersom jag fick vg på vårt första som var det förra så måste jag få det nu igen för det här är typ det sista provet i det ämnet.. Eftersom det är en 50p kurs så får vi betyg för den kursen den här terminen och jag vill verkligen ha vg i det, det gör det typ lättare att skaffa jobb inom försäljning och service :).

Ska till landet imorgon, gud jag vill verkligen inte :(. Men det är iaf ett tillfälle att få lite extra pengar om jag skulle jobba något där, måste även plugga administration och näthandel eftersom jag har prov i det nästa vecka!

Nu ska jag städa upp det sissta i mitt rum, men skriver sen när hon den där tjejen har gått :)
Puss så länge!

Onsdag

Idag så vakna jag vid 10 av att Jelena fråga mig när jag skulle till min skola, så jag klädde på mig och sedan vid 11 mötte jag upp henne i Skanstull. Hon följde med till min skola för att hälsa på Emma, Nadja och Adam och så skulle hon ge Emma en present eftersom hon fyllde år i måndags. Emma fick ett jätte fint halsband från guldfynd :D. Tyvärr så hann Jelena aldrig träffa Adam, det var synd men det lär väl hända någon annan gång :).
Efter Jelena åkte till sin skola så var jag med Emma och Nadja tills mitt utvecklingssamtal börja, yeey jag har inga ig varningar :D.. Blev riktigt förvånad :p.
När jag var klar åkte jag till farsta med mamma och tittade runt i centrum med henne. Sedan så åkte jag till Östra real där Jelena går och kolla in hennes skola och träffa henne ännu en gång till idag, omg vilken fin skola hon går i.. Är så avundsjuk asså! Efter jag träffat henne så kom Sophia och mötte upp mig i karlaplan och så åkte vi hem till henne och åt mat och titta på film. Vi såg Saw 5, gud den var jätte bra men den va lite kompliserad ibland x).

Men nu sitter jag i soffan och tittar på Grey's anatomy och dricker te.. :D

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, somna typ vid halv 3 inatt som var för att dom flesta höll mig vaken med sms och på msn..

Puss


Tisdagnatt

Imorgon är jag ju som sagt ledig från skolan, efter jag har vart i skolan på utvecklingssamtalet så ska jag träffa min söta gullunge :D. Gud vad länge sen det var vi träffades, typ en evighet sen.. Iaf sist var när Michi fyllde år och det var liksom i September :O. Det känns så konstigt att inte träffa henne och alla dom andra tjejerna som gick i kvicken i 9c3 varje dag.. Från att ha träffats varje dag i 2 år till att träffas varannan månad :/. Känns inte rätt..
Menmen imorgon ska jag ha det riktigt kuligt med Jelle :D, haha tror nog det kommer bli en massa snack om vad jag gjort och hon gjort under veckorna vi inte träffats x) Det ska bli riktigt kuligt!
Jelena :)

Just nu ligger jag i sängen och gör typ ingenting, tittar lite på tv och kollar runt på datan.. Är jätte trött så jag funderar på att sova snart, även om jag är ledig imorgon (a)..

Nej men jag lägger in ett inlägg imorgon, orkar inte skriva mer!

Puss och godnatt <3

Tisdag

Idag hade jag två prov, ett i spanska som jag inte alls hade pluggat till för hade glömmt bort totalt att det varidag, sen så hade jag ett prov i engekska. Det provet var ett prov man inte kunde plugga till, men åååh dom gick skit.. Kommer typ få ig på båda.. Hade även en muntlig redovisning om Gästrikland, och gah vad det sög.. Kunde inget så jag satt och läste innantill av det som jag skulle säga, typ g kommer jag få på det om inte mindre. Idag fick jag tillbaka mitt samhälls prov, är inte alls nöjd! SOm jag hade pluggat under lovet, tillbringade typ lovet till att plugga och ändå får jag bara G :O Blev jätte sur över det.. Menmen vad förväntas i samhälle av mig? Har alltid sugit och och kommer alltid att suga i det..

Gud vad jag har ont i huvudet, har redan sovit typ 2 timmar idag när jag kom hem från skolan.. Funderar på att ta och sova igen tills Dh börjar :).

Imorgon har jag resurs dag och då är det meningen att jobba så att man får ihop 500:- var och sedan ska man lämna det på torsdag, men eftersom jag redan fixat 500 så är jag nästan ledig imorgon.. HAr ett fucking utvecklingssamtal, orka att jag ska ha det den dagen då jag är ledig från skolan :S Men jag ska vara där vid halv 1 så det är ju ändåså inte så tidigt :)

Nu ska jag hmmm, göra något rulit till 9 :)
Puss på er sötungar!

Måndag

Tjenamors ;D, just nu sitter jag i sopffan hos pappa och tittar på Prision Break.. Gash vad jag älskar prgrammet :D.
Idag var jag i skolan, på matten så jobba jag med Jessica i klassen med ett project vi ska vara klara med den 24/11 datorskrivet, vi hade det väldigt trevligt :D, åkte hem med Emma, Nadja och Adam och när vi kom till Farsta så skiljdes vi åt.. När jag var på väg hem så mötte Simon upp mig vid Hästhagsskolan, haha omg fuck vad länge sen det var vi pratade med varandra in real :p, typ i 7an när vi gick i samma klass XD.. Menmen han följde med mig till min port och så pratade vi typ om livet, sen när jag kom hem så gick jag ner i källaren med mamma och hämta upp en spjällsäng och babystol som är pappas.. När jag kom upp därifran så hjälpte jag min syster med ett dataspel det hette typ tvåan med kalle kunskap xD, haha men det var fan roligt :p.. Pappa kom och hämtade mig, och när vi kom hem åt jag typ upp hela köket, var så äckligt hungrig..
Har gjort klart en turism grej vi ska redovisa imorgon i skolan, gud det ser jag inte fram emot asså, men det är väl bara att stå i 3 minuter och prata om fucking Gästrikland :S, sen har jag spanska prov imorgon och jag ingenting asså, verkligen inget :O och jag går ändå spanska 1 x).

Nej men nu ska jag koncentrera mig på tvn så jag inte missar något viktigt (a), Puss på er

Söndag

Ja jag börjar väl inlägget med att jag hade extremt trvligt igår hos Emma :), Nästan alla var där och fira henne utom Jelena och Nadja det var synd att dom inte kunde komma :/, men Andrea var där med, inte för jag känner henne så bra men hon gick i kvicken fast ett högre år upp, men vi kom jätte bra överäns och jag hade det trevligt med alla :).
Emma fick massa fina grejer av alla och av mig så fick hon en parfym, en bodybutter, en tvål (tror jag), en mascara, enn ansiktsmask typ och en foundation :) När jag kom dit så var det redan några där, men när alla kom så fick vi en välkomsdrink, sen så blev det mycket prat eftersom vi inte träffas på ett tag, sen blev det presentöppning och efter det blev det jätte god mat och efterätt sedan så blev det att vi gick upp på övervåningen och körde sanning och konsekvens (elaka veriasionen) på kort så det blev väldigt roligt.  Jag och Maja gick hem senast, vi gick typ hem vid 20 över 12 och då när jag gick hem så ringde jag Sandra och så pratade jag med henne tills jag kom hem.
min outfit :)              Alla tjejer på bild som var hos Emma :D

Idag så väckte mamma mig vid 12 och fråga ifall jag skulle med till morfar, och det ville jag gärna så jag gick upp åt frukost och sedan så åkte vi till han vid 3 och fikade :), det var väldigt länge sen jag träffade morfar och hans sambo Annica så det var mycket trevligt att träffa dom igen tycker jag. Sedan efter ett tag så kom min morbror Tomas med hans flickvän och mina två små kusiner :), dom har ju fått en ny liten bebis (Adam heter han) för ett tag sen, men jag hade inte träffat han någon gång, men Adam var jätte söt men det är ju såklart lilla León med :D..

När jag kom hem så satte jag på datan och gjorde klart två skoluppgifter :), skönt att allt är klart nu så jag inte behöver stressa när jag får nya uppgifter ellernär jag ska ha prov.. Det känns så skönt att jag äntligen har tagit tag i skolan nu, och ängagerar mig, det ger ju mig bra betyg och jag blirskit glad varje gång jag får högre än ett g på ett prov/uppgift :D.

Jaa, det är ju farsdag idag, jag har ju såklart sagt grattis till min lilla pappa :).
Alla får väl ta och säga grattis till sina pappor om ni inte gjort det :)

Nej nu ska jag se sanningens ögonblick, så jag lämnar datan lite nu för ett tag.. Kanske skriver ett litet inlägg senare ikväll :)

Puss på er alla


Lördag

På måndag fyller en riktig sötis år, så idag som jag skrev igår så ska jag till Emma :D.
Tyvär kan jag ju inte skriva vad jag ska ge henne, men jag kan lägga upp en bild senare på vad hon ska få av mig.

EmmapemmaHoppas hon blir gladare i år än förra året, för det hon fick av mig då var bara en drivsak :).

Men jaa, nu väntar jag på att mina kläder ska bli klar i tvätten sen så ska jag se om det finns något fint som jag kan ha på mig ikväll :).
Inatt när jag kommer hem lägger jag även ut en bild på hur jag ser ut, sen massa söta bilder från kvällen..
Nej men nu ska jag se om jag har något att äta hemma, sen ska jag hänga min tvätt och sedan sova lite kanske, är as trött. Jag måste ju orka med kvällen/natten ju :p.

Menmen som sagt, jag lägger upp ett nytt blogginlägg kanske innan jag går, men jag lägger defenitivt upp när jag kommer hem om jag inte är för trött, för då lägger jag upp imorgon dirrekt när jag vaknar :)

Syns sen sötisar, pusspuss


Fredag

Hmm, jaa jag är sur som fan!!!! Jag skulle färga min jäkla utväxt och det blir ingen skillnad, jävla cp färg asså! Har typ damp här hemma, men jag ska gå till frissan fan och låta dom färga mitt hår!

Menmen..
Min dag har varit lugn, fick sluta en halvtimme innan, det var skönt, sen efter jag slutat stack jag hem till twilight och färga mitt hår sen stack jag hem.. Så jag har bara varit hemma idag typ. Jag har slängt ut min soffa jag hade i rummet btw, fan va mycket gräl det blev mellan mig och mamma när vi skulle ta ner den så hon gick bara sen hjälpte Thomas mig med soffan :), mitt rum är mycket större nu när jag inte har ngn soffa och när sängen står på ett annat sett som innan :)..

Imorgon ska Emmisen ha tjejmiddag för oss som gick i klassen i 9an, det ska bli jätte roligt.. Träffar dom allt för o ofta, saknar dom ju, saknar klassen :(..

Menmen nu ska jag titta på tv sen sova, är fett trött efter en jobbig skolvecka,
Godnatt och puss på rumpestumpen!

Torsdag

Skola idag, det gick väl bra.. Bara att jag typ har ig varning i engelska :/, men asså jag har verkligen satsat så mycket på skolan till prov och sånt, så jag har verkligen glömt bort att lämna in mina engelska uppgifter jag har haft.. Lämna in en uppgift om skara sommarland till min engelska läraren så det är väl bara att hoppas på att den ger ett bra betyg, men jag har en uppgift kvar som är att man ska skriva en insändare till en tidning om hur det är att vara en indie och jobba där och hur det är att möta västerländska människor och hur man tycker dom är och så...
Men ja hoppas att jag får bra betyg iaf..

Har ont i huvudet, har haft det hela dagen.. Och inte hjälper det med att ta ipren och sova massa när man kommer hem från skolan, men jag tror att det är för att jag dricker och äter för lite under dagarna för jag har haft huvudverk hela veckan :/.

Juste, jag köpte hår färg idag :D, mamma ska färga mitt hår i helgen.. Det ska faktiskt bli ljusre nu, ska ha blont till sommaren och jag tänker inte göra samma misstag som jag gjorde förra året när jag färga mitt hår blont så jag kommer ta det stegvis och färga det ljusre brunt hela tiden och sen när det är jätte ljust ska jag gå till frisören och slinga mitt hår i olika blonda nyanser..

På lördag ska jag till Emma, hon fyller år :D. Men problemet är vad jag ska ge henne, för hon säger inte vad hon vill ha -.-, men jag får väl ta och hitta på något kuligt.. Kanske blir det en sån som jag gav henne förra året, eller nä hon har en egen och verklig nu haha :p..

Nej men nu ska jag ta och fixa mig lite, stänga av datan titta lite på tv och sedan som alltid somna till tvn..
Så puss och godnatt på er alla sötisar där ute..

Onsdag

Nej inte bra, har inte skrivt på en hel vecka igen asså! Vad är det med mig?!
Menmen..
Jobbade som barnvakt i Risne i fredags, tråkigt var det innan jag gick och la mig. Men jag titta på massa barnfilmer som dom hade!
I lördags så träffa jag ett av min mammas ex, Ronny och hans familj. Det var roligt, hade inte träffat dom på en år typ.. Vi var i Täby cebtrum och åt och efter det så köpte dom en jätte fin klänning till mig :). Jag fick se deras nya hus dom hade köpt, det var jätte stort och fint. Ronny gav mig en skiva på ungefär 270 bilder från den tiden han och mamma var tillsammans så det var bilder på mig när jag var jätte liten :D.
Ronny och jag i grekland
Skulle även festat när jag kom hem från dom, hann och börja lite grann men sen kom polisen så dom ringde min pappa och skjutsa hem mig sen. Jag blev förvånad för min pappa var inte sur på mig, :).
I söndags så var jag bara hemma hos pappa och sedan skjutsa han hem mig till mamma :).
I måndags och igår pluggade jag bara, hade samhälls prov idag.
Idag så hade jag prov, det rätt bra faktiskt :). Hoppas på ett vg :D, men jag blir inte förvånad om jag bara får g för samhälle är inte det roligaste ämnet om man säger så (a). Fick sluta halv 11 idag :D, hade bara matte sen hade jag prov och då fick man gå när man var klar, för min näthandel och spanska lektion var inställda :D. Det va nice!
Nu har jag inge mer prov den här veckan vad jag vet..

Puss!

RSS 2.0