hatahatahatahatahata

Fan vad jag är arg.. Återkommer när jag har blivit på bättre humör!

Nyyyyy mobil :D

Tjohooo, idag är en bra dag! Jag har fått min lön så jag har shoppat med Sophia idag istället för att vara i skolan (a) Jaja, jag köpte inte så mycket, endast converse, ny väska och en ny mobil. Mobilen är sony ericsson x10 mini pro :)
Sen har jag köpt lite småskaer som mat, glass och sånt haha. Kände att jag behövde nöja mig lite innan helgen, eftersom jag ska jobba :(
Men nu är jag hos Sophia med David, men jag ska snart hem och bara ta det lugnt och lära mig min nya mobil :D Haha jag är så glaaaaad!

God morgon

Godmorgon, vakna för fyrtio minuter sedan så jag är väldigt utvilad. Jag ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig för ännu en skoldag, som dock inte är så lång, endast 3 timmar och 10 minuter haha..
Sophia kommer och möter mig vid min skola när jag slutat så åker vi tillsammans till Farsta där vi ska provträna på stas :)
Idag ska jag nog inte göra så mycket mer än det här, eller jo, jag ska plugga historia. Har ett prov om det den 12 oktober och jag kan ingenting. Sen så är det historia a också, eftersom jag fick ig i det, så jag har tre prov i det denna termin sedan en uppstasinlämning i början av nästa termin. Jag måste åtminstone få g i kursen haha, annars tar jag självmord. För klarar jag inte av att få g i a-kursen kommer jag alldrig klara av att få g i b-kursen :(

Nog om skola och sådant skit nu... Nu ska jag bli ren. Hajdå

Random inlägg bara sådär, men jaja.. God natt

Påååå fredag är det löning och då blir det shopping för hela slanten, eller nae kanske inte hela.. Men lite utav slanten iallafall. Måste ju få göra något kul innan helgen då jag ska slita arslet av mig på jobbet -.-
Imorgon ska jag och Sophia träna också, typ provträna på sats? Gratis haha :) Så det är nice!
Jag var jätte trött bara för någon minut sedan, men när jag kom och tänka på att jag får pengar om några dagar så blev jag genast pigg. Låg och tänkte på vad jag ska köpa och inte köpa!
Och vet ni vad jag kom att tänka på också, att dem här två dagarna som jag jobbar 20 timmar, så kommer jag tjäna runt 1500 innan skatt, så det lär ju bli lite cashflow i slutet av oktober då jag får min september lön! :)


Ska upp elva, och lär väl somna om en timma eller så, om inte tidigare. Så det blir ungefär 11-12 timmars söms :D Såååå skönt!
Men nu ska lilla jag klä av mig kläderna, bädda till sängen, sätta på någon film, äta en banan och sedan ska jag somna!

Känns som att jag spenderar all min fridtid åt att jobba?!

Idag var jag i skolan från klockan 9 till halv 6, skit jobbigt. Men från fyra till sex hade jag ingen lektion, utan jag vänta på att ett möte jag skulle gå på skulle börja, och det börja fem.. Efter skolan åkte jag till centrum och mötte upp familjen och så gick vi runt lite, sen stötte vi även på Nicole också.. Jag och mamma gick till jobbet för jag skulle få mitt nya schema, och en av arbetsledarna sa till mig att jag skulle skita i skolan imorgon och på fredag och jobba istället, men sa att jag inte kunde. Vet inte vad det är dom inte fattar med att jag inte kan?!
Aja, jag ska få mitt schema på lördag, han berätta hur jag skulle jobba i helgen. Och efter söndagens pass så kommer jag vara helt död, det vet jag redan nu. Ska jobba 10 timmar på lördag och 10 timmar på söndag, vilket blir 20 timmar på två dagar, och jag ska jobba 15 timmar i veckan. Blöh säger jag bara!! Jag vill bara få svar på något av jobben jag sökt så jag kan få jobba på ett annat ställe, men så länge jag inte hittar ett annat jobb måste jag jobba kvar. Eller måste och måste, jag vill ju inte bara 1050 i månaden, utan jag vill ju ha några tusenlappar till att röra mig på!
Just nu så sitter jag iallafall i min säng och pratar med mamma som sitter i köket via facebook, ingen av oss orka gå till varandra, så lösningen blev att skriva på facebook haha :)

Imorgon börjar jag kvart i två, vilket betyder sovmorgon hihi! Älskar att sova länge, då är man ju liksom utvilad i skolan:D


Funderar på att färga håret i veckan som kommer, vi får se hur det blir med det...

Men dock inte till en mörk färg, för jag ska bli blond :)

argargargarg

Åhhh jag blir så arg! Min chef ringde för ett litet tag sen och sa att jag skulle jobba torsdag och fredag från öppning till stängning och att alla skulle göra det, samt att det var obligatoriskt. Sa till honom snällt och lugnt att jag går i skola då och sa även att jag hade prov båda dagarna. Jag kan inte bara skippa skolan för att jobba. Så fråga han mig om jag kunde komma klockan tre, och eftersom jag går sent denna vecka så sa jag att jag inte kunde, då ville han inte diskutera mer och slängde på luren i mitt öra. Vilken chef gör sånt? Så nu håller jag på att söka nytt jobb. Blööööh!!!!!!!!
Aja nog om det! Imorgon är det skolfotografering, vilket betyder att jag ska vara i skolan kvart över 12, när jag egentligen börjar kvart i 2. Haha men sånt är livet. Vet dock inte vad jag ska ha på mig eller något, och som vanligt kommer säkert mitt hår inte vilja sammarbeta med mig. Det händer varje år!
När jag får det andra bredbandet ska jag ladda ner greys säsong 4 och medan det laddas ned ska jag läsa lite ur boken Tristan och Isolde som vi fått i svenskan.

Ja just fan, jag har ju såklart tappat bort mitt schema, så jag måste gå om en ny kopia och nu när chefen är så arg vågar jag fan inte det haha. Men ska typ be mamma göra det åt mig imorgon när hon slutar sitt jobb!

Hitta två bilder på mamma från när hon var ungefär runt 18-19. Haha måste säga att hon var ju snygg då!


Bilderna är dåliga eftersom dem är tagna med mobilen ur ett fotoalbum hehe.

Först mammas jobb, sen skolan!

Ska åka mot skolan lite tidigare idag, för att jag ska hämta lite mat pengar hos mamma innan jag åker till skolan. Idag går jag troligtvis till klocka fem, uschipuschi! Men sånt är livet haha.
Jag är ju så jävla förkyld just nu, vill bara ta och bli frisk.. MEn verkar ej kunna bli det. Har varit förkyld sen jag kom hem från Turkiet -.- och det är över en vecka sen nu!
Men nu ska jag dricka upp mitt te, borsta tänderna sen dra mig mot tunnelbanan. Puss

Inge mer greys för mig ikväll

Det blev visst bara ett avsnitt greys idag, för jag hade tydligen glömt att ladda ner fjärde säsongen och jag titta nyss klart på tredje :/. Så jag måste ladda ner fjärde säsongen när jag kommer hem från skolan haha. Så att jag har något att titta på om kvällarna.. Me världen går ju inte under för det;) För att nu ska jag läsa lite ur Tristan och Isolde och när jag läst en del så ska jag se på en dvd film om jag orkar det försig. Vill se den för den verkar bra, den heter "sex lektioner i kärlek" och Angelina Jolie är ju liksom med i den, och hennes filmer är för det mesta bra!
Så godnatt people, så hörs vi imorgon innan jag drar till skolan, för jag har sovmorgon. Wihooo

Fastnar ej på bild idag, så det är därför jag gör alla dessa fula miner haha!

söööööndag

Nu är jag hemma från jobbet, jag fick jobba över ett litet tag. Men det ger ju bara mer pengar :)
Nu snart ska jag ta och göra lite nudlar eller något lätt att äta haha.. Sen blir det nog greys resten av kvällen. Eller jag ska börja läsa en bok också lite granna som ska vara utläst i veckan som kommer.
Men nu ska jag byta påslakan på mitt och sandras täcke och öven örngott på mina kuddar. Bye

Sophia är sneeeel

Sitter i sängen i väntan på att Emelie ska komma hit. Sophia sitter och pratar och guidar henne för hon ska köpa något gottigott som vi kan smaska på ikväll :) Jag och Sophia ska snart börja laga mat, för jag är vråååååålhunfrig :D Hoppas det finns något smarrigt i frysen (a)
Aja liten update haha.
HAHA omg, vi hade kronor på oss idag på jobbet, och vi skulle vara sminkade som tigrar men jag vägra. Sa att jag får utslag av sådant smink hihi :) Så ska det tydligen vara varannan lördag :S Blöh!
Juste haha, Sophia hade inget att göra så hon städa mitt rum medan jag var hemma, och hon hitta en bild på mig från när jag var liten och står i badkaret, så hon satte den i en ram och la den på mitt sattduksbord hehe :)

Ensam helg och ikväll blir det bowling!

Nu är jag hemma från skolan, mötte upp mamma så att jag kunde få låna hennes busskort över helgen eftersom familjen ska till landet och jag jobbar hela långa helgen utom ikväll!
Så ikväll blir det en nykter kväll med Bowling med Nicole, Bafrin och Bafrins kusin :) Det blir nog skoj. Har inte bowlat på hundra år haha. Snart, eller ja när jag har lust så ska jag dra mig ner till Farsta bibliotek och förtidsrösta, eftersom jag jobbar hela dagen på söndag så kan jag inte rösta så jag får förtidsrösta ist haha. Men jag som inte ens är insatt i politik, hur ska detta sluta liksom. Men jag kommer säkert på något bra parti att rösta på!
Nisse är hemma med mig i helgen också eftersom Pia och Yngve åker till landet också. Egentligen skulle jag haft två katter här i helgen, våran katt och deras katt Oscar men han var jätte sjuk så dem avliva honom nu i veckan :( Lite smått synd så där, och nu är ju Nisse ensam katt. Men jag var lite små rädd för den katten hehe...
Nu ska jag titta på ennu ett avsnitt av greys och mysa med katten, sen när Nicole slutar så ska jag till henne, men först rösta haha..
C yaa


lillördag idag

Har pluggat lite nu när jag har varit hemma, men jag ger upp. Fattar ingenting. ÅH hatar verkligen historia........... Aja, skola idag som vanligt sen gymmade vi även på idrotten. Det var sjukt nice. Känner verkligen mig taggad nu när jag ska köpa gymkort med Sophia när pengarna kommer. Iallafall, jag känner mig lite duktig iallafall för jag sprang 2 km på rullband, inte jogga utan sprang, sen gick jag på någon grej 1.5 km, cykla 3.3 km och sedan gjorde jag rumpövningar och benpress. Haha åh jag är så duktig (a) Men jag lär ju få en ordentlig träningsverk imorgon hehe.
Eftersom jag totalt gett upp hoppet om provet och inlämningen imorgon så ska jag bara ta det lugnt här hemma Titta lite på greys och så. Idag är jag även ledig från jobbet så det är ju skönt, men jobbar imorgon, lördag och söndag, så jag är bara ledig idag och på fredag :( Snyft..
Känner att det börjar bli vinter nu, för varje vinter så typ dödar mina läppar mig. Jag knarkar lypsyl under hela vinterårstiden haha, sen när det blir varmt så är det jätte svårt att sluta haha..

Min lilla inköpslista nu när jag får min lön och mitt studiebidrag är följande:
Vita converse - 700:-
Slinga hår hos en frisör - 500 - 1000:-
Gymkort 1 månad - 200:-
Pluskort sl - 630:-

ingen rubrik här inte

Gissa vad... Jag har inte pluggat något alls och på torsdag ska en inlämning lämnas in och ett prov och jag har inte börjat. Shit alltså.. Så det blir att rå plugga imorgon på både källkritik och inlämningsuppgiften. GAH!!
Aja inga sura miner bara för det ju, jobbet var ett helvete idag. Hade världens huvudverk, kändes som att hela huvudet skulle sprängas och att jag skulle svimma närsom, ändå fick jag inte gå hem :S
Jag håller iallafall på att söka nya jobb för jag orkar inte jobba där längre, plus att det verkar inte vara så seriöst enligt mig...
Nu ska jag iallafall lägga mig och sova, så jag kommer upp imorgon, men först ett eller två avsnitt av greys! Går till skolan med syrran imorgon, för hon börjar kvart över åtta och jag nio så då kan vi gå samtidigt haha. Så hon ska väcka mig imorgon och hoppa på mig till att jag vaknar :)

inge skola idag, bara jobb

Ligger just nu i sängen och ska snart börja fixa mig, kände mig lite dålig i morse när jag skulle till skolan, så jag har sjukanmält mig och ska snart röra mig till jobbet. Jobbar till halv 8 idag, men blir säkert att jag jobbar till 8, då får jag ju lite mer pengar;)
När jag kommer hem från jobbet ska jag plugga historia och det ska jag även göra innan jag åker till jobbet. Måste fan göra det...
Om typ sådär elva dagar får jag min lön och om sexton dagar får jag mitt studiebidrag! (y)
Sitter med mitt schema framför mig och ser att jag jobbar två helger i rad, hoppas jag inte jobbar helgen då det är den första, andra och tredje oktober för den första ska jag hem till Emma som fyller sjutton och fira henne ju... Så jag ska säga att jag bara kan jobba den tredje pga personliga skäl:)
Nej nu ska jag klä på mig lite och sätta på ett avsnitt av greys :)

.

There will always be a lie in believe, an over in lover, an end in friends, us in trust and an if in life.


usch för skola och jobb

Jag är hemma från jobbet, fan vad skönt hah! Är helt slut, har ju inte varit i skolan eller på jobbet i en vecka nu så haha jag älskar att vara hemma!
Idag så var det skola som vanligt, roligt att träffa mina brudar igen! Dem vart lite avis när jag var så brun haha, men det är sådant man får ta;)
Just nu ligger jag i sängen och laddar upp lite foton från turkiet på facebook :) Sen blir det väl att jag lägger mig och tittar på greys. Imorgon börjar jag åtta, hur jobbigt som helst, men slutar 11 så det är ju ap nice! Så det är inte en så jobbig skoldag om man säger så :)
höres och störes senare

Måste ju berätta att jag kunde vart förlovad nu ;)

Haha jag glömde ju att säga att det var en som fria till mig inne i alanya. Jag, mamma och Sandra gick in i hans butik sen när han såg mig sa han att jag var den snyggaste han någonsin sett. Han fråga mamma om han fick gifta sig med mig, då sa hon fråga henne själv. Han gick ner på knä och fråga, jag svara nej haha! Sen fråga han om jag hade pojkvän och då sa jag såklart ja eftersom jag ville ha bort honom. Då sa han på engelska att min "pojkvän" är den lyckligaste killen på jorden och att han ska vara glad för att han har mig haha! Sen när jag sa hur gammal jag va så blev han lite ledsen för att jag var så ung, han sa att han trodde att jag var runt 25 år eller så. Haha, tänka sig vad som kan hända när man är borta.

Lite bilder från resan

Nicole har varit här ett tag idag, hon fick en askopp av mig och en magnet av syrran :) Idag ska jag bara ta det lugnt och sen kanske jag träffar Sophia, får se hur det blir med det..
En vecka i solen var exakt det jag behövde, det var så skönt att komma bort från allt och bara vara! Vädret var helt underbart, närmare 40 på dagarna och runt 35 på kvällarna, gissa om jag njöt!
Det ända vi gjorde på dagarna var att ligga på stranden eller vid poolen och sola och bada, och sen på kvällarna hitta vi på lite saker. Gick till några centrum, åkte in till själva Alanya och sen sista kvällen drog jag med två som jobba på hotellet, en svensk tjej och hennes kille och festa, sen åkte vi in till alanya och festa vidare. Det blev alldeles för mycket dricka för mig, var bakis hela dagen, tur var ju att det hade blivit bättre tills att vi steg på planet igår kväll!
Köpte lite saker där, en askopp till Nicole, en grej till Sophia och en födelsedagspresent till Jill, sen köpte jag även två limpor på flygplatsen.
Första dagen så gjorde jag och mamma turkiskt bad, dom skrubba hela kroppen, tvätta den, masserade i dryga 40 minuter och sedan fick man en ansiktmask också, det var det skönaste jag någonsin har gjort.
Jag och Nicole funderar på att åka tillbaka i sommar till kanske samma hotell en vecka. Hotellet var ju sjukt underbart, 4 poolar och en av dem innehöll två vattenrushbanor.
Aja men nu är man hemma igen och det är ju kallt här :( Blev förkyld under natten på grund av den snabba temperatur förväxlingen..















Det här var några få bilder av hur många som helst, men det blir säkert att vissa bilder kommer upp lite då och då!
Ska kanske till Sophia ikväll, vet inte ännu om jag verkligen orkar det. Får se, kanske är bra, kanske inte!
Imorgon är det iallafall skola och då får jag träffa mina underbara sötinosar igen, har verkligen saknat dem!

Nu är jag i sverige

Nu är jag hemma från turkiet, ska sova nu haha! Men jaa, massa bilder har tagits, så det blir väl lite bilder imorgon :)

Snart bär det av till arlanda

Allt är nästan ner packat nu, det är bara småsaker att packa ner nu. Ska föna mitt hår lite till sen sminka mig snart, sen ska vi dra och äta på pizzerian i farsta strand :) Sen drar vi till Arlanda. As segt att man måste vara där två timmar innan flyget går ju, menmen det går bra! Har ju mobilen och ipoden med mig :D

Jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu.



Nu blir det att stänga igen väskan, lägga mig i sängen och titta på greys.
Imorgon ska jag städa mitt rum + packa det allra sista. Sen bär det av till Turkiet :)


Kattungar är så söta!

Nu är jag hemma igen, var hemma hos Sophia och hämta kameran och så fick jag se hennes über söta kattungar. Åh vad små dom va, mindre än min hand och dom hade inte öppnat ögonen. Vill ha, synd att syrran är allergisk :/
Men vi har iallafall varit och handlat lite godis, nu håller Thomas på att göra Tacos=) Sen blir det filmmys med familjen med vin och sånt skit. As mys ju!!
Thomas säger att han ska supa mig full när vi sitter på flyget, lycka till säger jag bara;)


Väldens sötaste småttingar!

Nu har man semester från skolan och jobbet i en vecka! :D

Nu är jag hemma från skolan. Slutade tidigare idag, typ en timma tidigare men jag var ändå tvungen att stanna kvar i skolan. Eftersom klassen ska ha ett muntligt framförande om ett politiskt argument på engelska på måndag så var jag tvungen att göra det skriftligt och det skulle vara klart idag. Och jag hade ett argument kvar, mot argument och slutsats, så jag blev klar när jag skulle slutat egentligen och gud vad nöjd jag blev. Första gången jag blev riktigt nöjd med något jag gjort på engelska haha :) Men hade Aileen som hjälpte mig lite med översättningen också :D
Ikväll ska ju alla brudar i klassen på fridays och äta, men eftersom jag växlat in pengarna till turkiska lira så kan jag inte följa med :( Lite smått synfd, men man kan ju alltid ta det en till gång!
Idag lite senare ska jag möta Sophia för jag ska ju få låna hennes kamera i Turkiet :) Superduperkul!!

Jag är så dålig på att komma på rubriker..

Så nu har Nicole gått, eller hon gjorde det för en timma sen typ. Har legat och kollat lite på supersugen med Sandra, men blev jätte trött och höll på att somna så jag gick in i mitt rum istället!
Hon kom hit med två klänningar som jag ska få låna i veckan, en prickig och en blommig! Ap bra ju :)
Fan om typ sådära 52 timmar är jag framme på hotellet och då ska vi tydligen sätta oss på balkongen och börja dricka lite smått haha, klockan halv 2 på natten, min familj är konstig haha :)
Packa även om min väska idag, tog ut lite kläder som jag vet att jag inte kommer använda och sedan packa ner lite andra. Imorgon innan jag drar till skolan ska jag sätta igång en maskin tvätt så att det är klart till att jag kommer hem från skolan och så att det är torrt tills på lördag. Åh värme, längtar redan nu efter denna underbara värme(:
Nu ska jag ta och lägga in lite kläder i garderoben, stänga väskan som för tillfället ligger öppen på sängen och sedan ska jag titta på greys:)

Haha juste, jag fick ett sms av chefen idag där det stod att det skulle vara personalmöte nu på måndag och att det är obligatorisk närvaro, synd att jag är i Turkiet dårå, så skrev att jag hade semester och att om det nu var obligatoriskt så skulle dom flytta dagen till att jag kommer hem.. Eftersom jag tänker aldrig skippa en resa som förövrigt också är betald just för att gå på ett personalmöte, aldrig!


Mah prettypretty girls!


hatar stressiga dagar

Sitter i soffan med min älskade lillasyster.. Var på pappas jobb och hämta en symaskin, sen åkte jag till farsta och gick runt där med mamma och Sandra. Åkte in till stan därefter och träffa Hanna ett tag. Sen blev det att jag åkte hem och nu snart kommer Nicole hit. Syrran ville så gärna att hon skulle komma hit istället för att jag skulle åka till henne.
En skoldag kvar nu, sen bär det av! Har en massa grejer jag måste fixa inför resan, Sophias kamera, papper om franska revolutionen och andra världskriget fixa min ledighetslapp så att jag vet vad jag ska göra för saker i alla ämnen under veckan som kommer. Imorgon ska mitt politiska argument om att homosexuella ska få adoptera på engelska vara klart. Alla ska göra det muntligt på måndag, men jag måste lämna in det skriftligt..


Älskar min systeryster!

Usch vad trött jag är då!

Nu är allt fixat, förutom läxan.. Hinner inte göra den, eller rättare sagt jag suger verkligen på engelska så jag fattar typ inget haha x) Så jag ska säga till läraren att jag inte förstod och att jag inte kunde göra den..
Så nu, eller snart ska jag lägga mig i sängen och sova. Eller inte sova, typ titta på greys eller något. Är ju beroende av det och nu kommer jag inte få se det på en vecka. Snyft.
Imorgon slutar jag elva, fett skönt, då ska jag hem och göra ingenting, sen ska jag och mamma åka hem till pappa och hämta symaskinen som är hos han, sen ska vi svänga förbi Sophia en snabbis för att hämta hennes kamera och en tröja (som tack för att jag får låna hennes kamera under resan ska hon få en present av mig :D) sen måste jag träffa Hanna också, eller det gör jag nog innan allt de där med att hämta för då ska jag hämta min tjocktröja och hon ska få sin kjol, linne och jacka. Sist men inte minst blir det nog att jag träffar Nicole också. Vill göra det nu innan jag åker och imorgon är min ända dag jag kan, för på fredag ska vi ha kvällsmys hemma med lite god mat, vin och film! Super! Och på lördag åker jag :D Åh längtar till värmen. Har ju typ bara packat shorts och en massa klänningar. Blir väl att jag tar med mig något tjockare som kofta och jeans ifall att det skulle bli kyligt på natten :D

Imorgon ska jag upp halv sex, döda mig...


inne på gamla datan

Just nu sitter jag inne på min gamla data, den jag hade innan jag fick min lilla rosa data utav pappa! Har fixat min ipod där och lite andra saker. Och nu ska jag fixa låtar till Sandras mp3 :)
Senare ikväll ska jag nog möta Emma från jobbet på en cigg för hon är i Farsta, sen så ska jag göra en engelska läxa :)

Det finns en massa gamla bilder på den här datan, hihi :)

3 dagar kvar nu, sen blir det sommar för mig igen!

Hitta min ipod laddare till datan när jag städa lite i rummet, yes säger jag bara. Nu kan jag leva på både musiken i ipoden och på mobilen. Så jag ska lägga in lite nya låtar på itunes sen ska jag synkronisera ipoden haha, så jag inte har massa låtar från min lilla fjortistid;)
Idag var det skola, heldag men fick sluta lite innan tre för jag blev klar med det man skulle göra på idrotten :)
Stack och åt lunch med Christos och Elias där jag åt för någon dag sedan med dem, as god mat. Fan vad dom mobbar mig hela tiden haha, men sånt är livet ;)
Jag har packat ner lite kläder i resväskan nu, kläder jag inte kommer att använda tills att jag åker sen så håller jag på att tvätta just nu, så det blir att packa ännu mer imorgon, och sedan packa klart allt på lördag innan jag åker :)
Skulle egentligen träffat Hanna idag, men det regna så mycket så vi skippa det haha!

Maten är klar nu, så byyyyye!


RSS 2.0