Nu drar jag hem till Anna :)

Nu drar jag till Anna och ska ha filmkväll med Marie :) Gud så mörkt det är och klockan är bara sex :S Tur att det går en buss utanför mig ner till centrum haha :D


Kör på mina mjukistights jag köpte igår samt sockor och en stor tröja med en kofta över.
Jag är så redo för en myskväll!


Hem till Annapanna och mysa :)

Håller på att storstäda mitt rum just nu, så att det är fint tills att mamma kommer hem från norrland imorgon :) Har saknat henne jätte mycket.
När jag städat klart ska jag duscha och äta middag, sen ska jag dra till Anna och kolla på film. Kanske blir att marie kommer till Anna också. Myspys! Synd bara att dem andra tjejerna inte är hemma, hade varit kul och träffa dem med ju!
Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, eller ska göra det varje dag nu på lovet utom fredag då jag ska till Emmas halloween party :)


Bild från nian, med några av brudarna :)


Jag har världens snällaste syster, eller just nu är hon det

Min lillasyster och hennes kompis ska göra mat till mig haha, hennes kompis kom in i mitt rum och så fick jag välja vad jag ville ha. Fett snälla, skit bra nu när jag är bakis haha :D
Jag älskar dom hihi.


sovdag idag :)

Kan ju inte säga att det inte var roligt igår för då ljuger jag väldigt mycket haha! Kom hem typ halv fem eller nått och somna runt fem, satte mig på datan direkt typ hehe..
Först körde vi något spel och alla gick emot Johanna, de va lite kul och när alla fått i sig en massa dricka så hade alla skit kul och prata/dansa med alla typ.
Vi åkte till gullmars och skulle äta mat, men Johannas kort funka inte så vi fick bara en kebabtalltrik som jag, Johanna och Mariana skulle dela på, sen när Johanna är borta kommer de en och tar bort vår tallrik när den inte ens var tom så när jag sa att vi inte var klara så sa han "ni får en ny" Så han kom till baka med en helt ny tallrik haha :D
Johanna har tagit massa bilder med sin kamera så jag väntar på att hon ska lägga upp dom sen kommer dom in här.

Är lagom bakis så idag ska jag bara slappa, sova och städa :)


Fest i tyresö

Trodde jag skulle få en skön hemma kväll ikväll, men sen hörde Johanna Modin av sig och sa att hon visste en fest och att hon ville att jag skulle med, så varför inte :) Har ju aldrig festat med henne innan :p
Så ska börja fixa mig har precis duschat lite snabbt, sen ska jag möta en i gullmars och köpa dricka av han som jag och Johanna ska typ dela på :) Sen åker jag hem till henne igen och sen bär det av mot tyresö haha :)
Skriver sen imorgon tror jag. Puss och hej leverpastej

Nu är det höstlov =)

Godmorgon! Ligger i sängen med Sandra. Vakna av att min syster höll på att skrika på sin far.. Åh vad arg jag blir.
Igår var det iallafall jätte mysigt, de va nästan alla tjejer, vi åt god mat och hade jätte mysigt. Men fan vad mätt jag blev efter, eftersom de va bufée haha! Efter de åkte jag och Sandra hem till mig bara och titta på tv och sov :) Idag vet jag inte vad som händer, ska städa mitt rum iallafall, sen kanske jag träffar A ;)
Jag är hungrig så nu ska jag äta frukost :)


Haha gaaaaaammal bild på mig och Sophia :D


Fredag, lov, restaurangbesök, Sandra och vin!

Sitter hemma hos mig med Sandra, vi har precis duschat och nu sitter vi och ska fixa oss lite och så dricker vi lite vin! :) Mums. Ringe och fråga mamma ifall vi fick ta de som va i kylen och de fick vi hihi (a)
Ikväll ska jag Sandra och resten av tjejerna i klassen på restaurang i odenplan, kommer bli fett mys hihi :) Sen hoppas jag på någon fest haha!

Det är någon jävel som ringer med dolt hela tiden, har gjort de hela dagen typ. När jag svarar är den tyst sen lägger den på :S Okeeeeeeej normalt säger jag bara. Men den svara en gång och fråga vad jag hette i efternamn? hahaha skumt

nu är de typ höstlov :)

Haha oh crap, råka försova mig idag. Somna tre och vakna typ nyss. Inte bra inta bra. Körde sms roulette med Sophia hela natten, haha de va kul! Ksenia ringde med dolt för hon hade inte mitt nummer så sophia svara sen prata jag med henne och vi kunde inte sluta skratta hehe..
Idag ska jag in till stan för att köpa min klänning, sen ska jag hem och tvätta/städa mitt rum tills att jag ska åka mot odenplan. Måste springa förbi mormor också, hon har mammas busskort

Hemma hos Sophia

Nu är jag hemma hos Sophia, den lilla prutten! Åkte och mötte henne i skanstull för vi skulle in till stan och kolla maskerad kläder, vi gick till buttericks men de va jätte lång kö utanför så jag bestämde mig för att skita i att vara flygvärdinna, så jag ska vara djävul istället och Sophia ängel hihi :) Hitta en skit snygg röd klänning på hm som jag ska köpa, sen är det bara djävulshorn, röd ögonskugga, rött läppstift och typ lösögonfransar :) Haha jag satsar verkligen på det här ;)
Imorgon ska jag köpa klänningen sen ska jag på kina muren med brudarna i klassen och äta hihi, mys! Sandra sover hos mig också :D
Nu ska vi laga mat för jag är vrååååååååålhungrig :)

I loooooove you!


halloween i skolan, HAHA!

Haha gick nyss in på online för att se när historian ska vara inlämnad. Kolla på en nyhet som hette halloween med stora bokstäver, gick in och läste att på fredag firas de i min skola och man ska komma utklädd, kommer man inte utklädd får man en corpsepaint haha! "Om du inte är utklädd kommer du få corpsepaint"
Aldrig att jag kommer till skolan utklädd och aldrig att jag målar en massa skit i ansiktet, det räcker att jag ska på maskeradfest nästa fredag liksom haha!


Corpsepaint är en salgs sminkning som hon på bilden har, och min skola tror på fullaste allvar att jag sminkar mig så! Never gonna happen :)


.

Godmorgon allesammans! Idag är jag inte i skolan, kunde inte sova i natt pga magen, fan vad jag hatar när den ska göra så himla ont!! Vet inte vad jag ska göra idag, det märker vi ;) Jag vill köpa den där jävla maskeraddräkten idag, så får se om jag gör det! :)
Nu ska jag göra lite frukost och kolla på greys, hihi! Vi hörs senare.


Jag och Anna i vintras när vi var på bio och såg på avatar :) Love


you think you're cooler than me

Det blev inge latte house för mig, och inte heller kth! Jag åt en macka istället, och eftersom jag inte alls mår bra idag pga min mage så åkte jag hem efter att jag fixa ett ärende på banken :) Så jag ska hoppa till Sandras grupp istället och göra det där på kth med dem :)
Idag har jag skaffat internetbank hihi, så jag kan betala min telefon räkning där ist, och då är den gratis :) så jag fick en sån där rolig liten dosa haha :D Sen ska jag få ett nytt bankkort också, ett visa haha! Hon fick typ förklara i 20 minuter för mig om hur det var bättre än mitt andra och så, eftersom jag fick med det i paketet när jag skaffa internet banken :) Så snart ska jag klippa mitt lilla grönvita kort :( Trodde jag skulle få ett sånt där kort man kan köpa saker för hur mycket som helst, sen får man räkning hem men det var ej ett sådant kort och de är ju bra det, hade säkerligen inte kunnat betala den räkningen då haha :D
Sen har jag ringt till tele2 och sagt att jag ska få autogiro räkningar istället! Fan vad duktig jag är haha :)
Ikväll sover jag hos Sophia, börjar nio imorgon! Bläää för det säger jag bara!!



Och så här såg trötta lilla jag ut idag :)


nu ska jag till skanstull och äta på latte house :)

Just nu sitter jag i skolan, är jätte trött och jag kan inte åka hem efter skolan, fär när Minna och Sofie slutar ska vi till kth och göra en läxa och jag har fortfarande världens magont!!! Ikväll ska jag till min farmor och farfar, eller styvfarmor och styvfarfar, för han fyller år och vi ska fira han, sen ska jag säkerligen sova hos Sophia!
Sophia, om du smsat mig så svarar jag när jag kommer hem för min mobil är döööööd


kul att man kan sova...

Ligger i Sandras säng och har varit vaken i en timma nu... Somna runt 1 och vakna halv fyra av världens magont. Så jag sprang och kolla igenom hennes skåp och hitta ipren, fan va glad jag blev! Men jag har fortfarande ont :( Så ska titta lite på greys nu, och försöka hålla mig vaken till att Sandra går upp. Tur att jag slutar 11 idag!

Hemma hos BajsSandra

Sitter hemma hos Sandra borta i bromma typ, ska sova här i natt :) Vi har precis ätit och vi har lurat i hennes bror att jag har pojkvän och att jag har ett barn på 2 år haha, sen när jag sa att jag var arton trodde han inte på mig så jag var tvungen att visa mitt leg haha -.- nej men snart ska jag och Sandra sätta på en film och gotta oss lite, men efter de blir de till att banta för jag måste ju komma i min maskeraddräkt jag ska köpa :)

En vecka kvar, sen lov

Nemen hejsan, godmorgon :) Sitter i skolan och har menatl träning, vi ska typ renskriva frågor vi skulle ställt till personer på kth, men jag har inte ens ställt några frågor så just nu sitter jag med halsduken över huvudet och datan så att min lärare inte ser vad jag gör på datan hihi :) Slutar om 2 timmar typ, as nice ju! Då ska jag till latte house och äta med Sophia :) Sen ska jag hem och plugga och sen ska jag kanskekanske ska träffa Sophia igen :D
Men nu måste jag logga ut för hon kom på att jag inte skrev på skiten man ska göra, så jag får inte vara inne något mer på datan, buhu :(


Nu är det slut på veckan

Haha hej, typ godmorgon :) Nej men tjaaa!! Haha jag är typ på jätte flummigt humör just nu, varför vet jag inte (a) Jag och min syster har precis kollat klart på Eclipse, tredje Twilight filmen. Hade ju den på min data och min syster ville så gärna titta på den haha :)
Imorgon åker mamma till norrland i en vecka eftersom hon är sjukskriven, kommer sakna henne skit mycket ju! Men jaja en vecka är inte så länge, sen så kom jag nyss på att det är ju bara fem skoldagar kvar innan lovet kommer :D
Nu ska jag titta på greys hihi, hörs senare. Puss

hemmmmmma ikväll

Sitter i soffan med Nicole och tittar på just my luck som går på tv, Bafrin och Jessica var här nyss och snart kommer Jonathan, sen blir jag ensam för dom åker såklart hem till henne och sover haha :( Blev lite förvirrad idag, och förvånad också, jätte mycket kan man säga :s
Men ikväll ska jag ta det lugnt också, typ titta lite på greys haha :)

Lugn kväll ikväll med?

Jag känner mig så himla tjock idag, känner mig som att jag skulle vara bakis också. Inte kul! Kanske för att jag somna fem imorse sen vakna av att pappa rimgde och sa att han va på väg hit. Så nu har han lämnat mina vinter skor och min halsduk.
Ladda ner säsong 6 av greys i natt haha, så om jag inte hittar på något ikväll vet nog alla vad jag ska göra ;) Titta på greeeeeys haha!! Nej men vill hitta på något ikväll, kanske drar till Sandra ikväll också :) Får se liksom.

Just nu så lyssnar jag och Nicole på pcd och nicole dansar/strippar för mig :o Kanske borde vara hennes framtida jobb?

Hemma med sötnosarna

Jill jag älskar dig också hihi :), sötaste Jill gjorde en header till mig :) Världens bästa Jill!

Aja, just nu sitter jag hemma hos mig med Sofie, Minna och Nicole. Vi har myst och titta på film, "the killers", skit bra och rolig film haha :D
Nu ska jag vara social, PUSS!!

Gästblogg!

Hihi tänkte bara säga att jag älskar dig Johanniiis!!!!! <3
 / din jillpill.


tessi

Tjooolhoppsansa hallå.. Sitter hemma hos Tessi och rullar tummarna. Skulle egentligen träffat Emma idag, men eftersom jag mådde dåligt innan så orka jag inte åka någonstans men ville heller inte vara hemma, eftersom min kära mor är så himla bitter av sig hela tiden -.-
Så idag ska jag och Tessi ligga i hennes rum, typ på golvet och TJOCKA oss med kladdkaka och coca cooooola, mumma!!

Halloween snaaaaart

På höstlovet så ska min söta vän Emma ha födelsedagsfest och temat ska vara maskerad eftersom det är under halloween, vilket innebär att jag måste hitta kläder att ha på mig haha! Tur att jag får lite pengar i lön denna månad så att jag kan köpa mig en dräkt;)
Så imorgon när jag och Emma strosar runt i storstaden ska vi ta en titt inne på buttericks för att se vad dem har att erbjuda.. Har redan börjat tjuvkolla lite och jag tänkte något åt denna stil.....


Och ska jag vara ärlig tror jag Emma också tänker på sådana maskeradkläder;)


tiiiiiiiisdag

Tjohoo, nu var det några dagar sedan jag skrev så jag tänkte att jag skulle skriva nu när det ändå är reklam i dh :)
Har inte gjort något speciellt dem senaste dagarna, i fredags var jag med Sandra och vi stack hem till Nicole och drack lite, i lördags var jag och Sophia hos Alex och drack lite, i söndags låg jag och sov hela dagen sen träffa jag Emma och fika på 60, igår var jag hemma med Nicole bara, oooooooooooooooooch idag var det skola och sedan träffa jag Sophia ett tag :)
Började på mitt historie arbete om hiroshima idag också, ska vara inlämnat om tre veckor. Hoppas jag hinner haha (a) Funderar på att göra klart terrorism grejen och skicka in den fast man inte får skicka in den längre. Måste få g i kursen åtminstone!!!!
Ikväll är det greys som gäller, har två avsnitt kvar på säsong 5, var av ett är som två avsnitt så man kan ju säga att det är tre avsnitt :)
Imorgon ska jag och Emma gå och söka jobb haha, det ska bli kuuuul!



Lite bilder på mig och Sandra :)

bara en massa plugg, suck

Jag har typ pluggat hela dagen, men ändå har jag bara klarat av att göra en halv fråga. Jag fattar fan ingenting. Fan vad historia ska vara svårt.. Men imorgon så ska jag och Sandra vara hemma hos mig och plugga historia, äta god mat, äta godis och titta på film hihi :) Så vi kommer ha en jätte mysig myskväll! (y)
Nu ska jag plugga lite matte, så att jag klarar den imorgon sen ska jag fortsätta titta på greeeys :) I helgen blir det att jag laddar ner säsong 5 :D Åh vad jag är helt såld på den serien..


ingen skola, bara plugg

Idag blev det ingen skola för mig, bestämde imorse när min klocka ringde att jag skulle stanna hemma och plugga hela dagen. Nu har jag två saker kvar att göra, sen är dagens pluggande klart. Åh vad jag bara vill få det överstökat. Nu på morgonen har jag läst en engelska bok som vi har fått i det ämnet, man ska ha läst en 1/4 av boken till imorgon och det har jag gjort nu. Nu är det en terorism skit grej i historia och sen ska jag plugga lite matte eftersom jag har ett litet minitest i det imorgon, och matte är typ det ända ämnet jag verkligen är fokuserad i haha :)
Efter att jag pluggat så mycket ska jag titta på några avsnitt av greys, började titta igår och titta typ halva natten så jag ligger redan på avsnitt 8/15 haha :) Så snart blir det säsong 5 :D
Nu ska jag plugga, buuuh för det. Men hej så länge

Ålandsvägen

Heeeeeej !!! =)

Nu sitter johanna och jag hemma hos mig (Tessi) och pratar.

Den som säger sig vara "alice" och "cassandra" är samma person eftersom det är samma ipadress och just nu så sitter vi och kollar upp den ip adressen och får snart reda på vem det är eftersom ip adressen ligger på Ålandsvägen, Sockenplan, Enskede. Så jag tycker synd om dig/er om det nu är två kompisar när jag får reda på vilka det är för jag kommer inte vara snäll och jag vet att jag kommer att hitta er...
Eller så kan ni ju bara erkänna så´kommer jag vara lite snällare :) Ganska enkla regler eller !?!

Ha det bra så länge... och snälla jag vill inte bli arg än... // Tessi =)


Ga s4

Nuuu är jag hemma från skolan, åt med Chrille och Elias och blev mobbad som vanligt sen åkte jag till mammas jobb. Kom precis hem, och nu ska jag titta på greys säsong 4 hihi :) Har inte haft tid att ladda ner den, men gjorde det i natt och nu är det klart! Yeey!

Älskade Brunnfjud aka Nicole

Fick ett gulligt litet sms av min älskade Nicole, eller det var lite halvt gulligt haha!
"Hej på dig getrud! Min lilla killtjusare och sanna kuksugare hihi! Vill bara säga att du är viktig för mig och att jag älskar dig! Du tillför mycket glädje i mitt liv och i mitt liv ska du stanna! <3 godnatt"
Vet inte riktigt om jag håller med om det första haha, men hon är ju som hon är och har sina vilda fantasier ibland;) Känns skönt att ha en sådan vän som hon, nu säger jag inte att det bara är hon som har en stor betydelse i mitt liv och att hon är den bästa vännen. Man kan ju ha flera sådana vänner, och det har jag :)

Hitta en bild på oss från en av dem första gångerna jag sov hos henne :)
Jag älskar dig med Nicole!

desperata hemmafruar

Hallllllåååå.. Kom precis in igen, perfekt till att dh börjar hihi :) Har pratat lite med Nicole och jag fick värsta idén ang helgen haha :) Jag är så himla smart fan;)
Jag är jätte pigg och kommer aldrig att somna, haha men jag har mig själv att skylla. Bara att gå upp imorgon och lida några timmar i skolan. Tur att det inte är någon idrott imorgon, så jag slutar halv ett. As nice!
Tänkte bara säga en sak till, jag har hittat en tia :D


Powernap

Nu har jag blivit riktigt trött på era nedklankande ord mot mig, så jag har valt att ta bort era kommentarer från min blogg, och jag ska även spärra era ip-adresser så ni ej kan kommentera. För nu får det vara nog. Jag tål inte att några snorungar som ska vara tuffa bakom datan håller på att skriver skit om/till mig på min egna blogg. Jag trodde detta var min blogg och att jag har rätt att skriva om vad som hälst, utan att någon liten omogen typ som inte ens står för vem den är ska försöka kränka mig så mycket som personen kan! Det går fan i överstyr snart! Sen så du den lilla tuffa personen som kränker mig, du kan ju också säga vem du är, eller är du rädd för mig haha? Det skulle vara lite kul eftersom jag är en sådan person som är vän med alla, utom om personer svikit mig och gjort mig till åtlöje etc.. Men ändå, man ska ju inte vara rädd för mig....! 

Aja nog om skitsnack, det var den sista energin jag lade ner på några personer som inte kan bete sig.
Kom till farsta idag, fem minuter kvar till att bussen skulle gå, men självklart kom den inte.. Precis när jag tänkte gå så kom en killkompis och sa hej, han satte sig ned och gjorde mig sällskap tills att nästa buss skulle komma, vilket var en halvtimma :) Så snällt haha. Vi prata lite gamla minnen från när vi gick i mellanstadiet, då var den killen riktigt elak mot mig :p
Jag decka direkt när jag kom hem, eftersom jag bara sov 4 timmar inatt. Det var riktigt skönt, men kommer aldrig kunna somna ikväll hehe :( Men snart ska jag iallafall ned till centrum för att träffa Nicole snabbt, ska ge henne hennes busskort och snacka lite typ :)
Och Tessi, om du läser detta. Hör av dig då. Jag har försökt att få tag i dig, dock utan framgång. I need to talk!!


Haha vad liiiten jag ser ut på denna bild, man kan inte tro att jag är arton ibland när man ser vissa bilder :D


@Skoooola, historia

Sitter just nu på historia, som är dagens andra och sista lektion. Det suger, historia är så tråkigt sen så kommer inte jag och min lärare så bra heller haha.
Snart ska jag gå och äta också, men jag vet inte vart riktigt. Men jag är jätte hungrig så det ska bli något gott och stort haha :D
Men nu måste jag börja skriva lite, har en hemtenta jag måste börja på haha. Om terorism, suuuuug!
Men jag kan inte börja riktigt än, för jag har inte fått alla papper av min lärare så när hon ger mig dem kan jag börja hihi :)

Nu blir det skola i tre timmar

Goooodmorgon, klockan är halv sju och jag är uppe! Jag är så bra haha :)
Sitter i sängen och är färdig sminkad, jag ska bara bestämma kläder och sedan är jag redo att gå. Orkar egentligen inte skolan, men jag går bara tre timmar, 8-11 :) Och det är så jäääävla nice :D
Idag ska jag egentligen ha prov, men jag skippar det och gör prövningen nästa termin ist hihi (a)
Så idag ska jag typ börja skriva på historie arbetet om typ vad som helst, måste kolla med läraren, sen ska jag typ göra lite engelska. Jag ska bli duktig i skolan :D
Nej men nu måste jag klä på mig, så att jag hinner med bussen som går om typ en kvart haha

Ha det bra, peace!

maaaaat

Maten är nu klar här hemma och det blir kyckling, mumma! Efter jag ätit ska jag dra ner till centrum och träffa Nicole och Emma, vet ej vad vi ska göra men något hittar vi på :)
Meeeen jag skriver mer sen när jag kommer hem, för nu ska jag äta sen dra ner direkt :)


Ny vecka, ny start

Fan vad cool du är, du som är anonym alltså! Fattar inte hur du kan vara så jävla cool som du är och inte ens våga skriva vem det är. Verkar nästan som att du är rädd för mig eftersom du inte vill skriva vem det är, låter lite patetiskt tycker jag ;)

Idaaag var jag inte i skolan, för min klocka ringde aldrig :O Historian som jag håller på att göra en prövning i är ju ett skämt, jag har bestämt att jag ska göra prövning i det nästa termin för jag fattar ingenting! Så nu ska jag inte plugga mer historia a utan lägga ner tid på b kursen istället.
Så nu ikväll ska jag hitta på något annat att göra, än att plugga. Vill träffa någon mysig person, men det finns ju inte så många av dem hehe ;)

Fuuuuck you :)

Söndagkväll

Tjaaaa! Jag har precis kommit hem från en restaurang jag var på med mamma, Sandra, Thomas, Pia och Yngve :) Vi var och åt för att det är pia och yngves bröllopsdag, mamma och Thomas förlova sig för elva år sedan idag och så är det ju 10/10-10 idag haha. Åt en jätte god plankstek, men åt alldeles för mycket så nu har jag magknip :(
Igår var jag hemma hos Nicole och drack lite, sen stack jag och Sophia till Liljeholmen och drack vidare till typ sex imorse haha!
Nu ikväll ska jag plugga lite, sen ska jag titta på tv och sedan sova. Ska upp sex imorgon, buhu :(




Lite bilder från imorse när vi skulle åka hem, lagom fulla sådär haha! Det ser typ ut som att det snöar ju, men det gjorde det inte haha :D


Nicoooooole

Bafrin hälsar säger hon haha :) Men jaja, jag är hemma hos min älskling och krökar lite, sjukt nice. Har saknat henne:)
Hoppas på att inte få sova ensam i natt, men det kanske blir så ändå. Får väl se när en viss person kommer hem hehe ;)

ny piercing

Haha juste, tog ju ut min navel piercing igår eftersom den var helt fucked up och gjorde en ny :) Får hoppas på att denna håller sig och blir bra.
Allt jag ville säga bara. HEJ DÅ

Aileen

Jag och Sandra är hemma hos Aileen och ska ha myskväll ikväll :) Kommer bli massa skit snack haha! Vi håller på att laga mat, men det går inte så bra eftersom ingen är speciellt bra på det hihi ;) Men nu ska jag vara social med mina brudar och smsa lite med R =)

Sorry men måste bara säga till dig som är anonym: Jag bryr mig faktiskt inte om vad du tycker om min kropp, för jag är nöjd med mig själv för det är så jag ser ut så det är ingen idé att lägga ner tid på att fåna er. Ni gör bara mina kompisar sura ;)

Ingen rubrik

Nu har jag varit ute och pratat lite med Tessi, känns så skönt att ha henne i mitt liv. Hon förstår hur jag mår när jag mår bra/dåligt. Sen fyran har vi fan kännt varandra. Shit haha!! Love you Tessi!
Men nu ska jag titta lite på csi miami samt plugga historia. Blä!
Imorgon ska jag äta lunch med Tessi och Chrille, på mitt favorit ställe. Mmmm älskar deras sallader :D

God natt!!

Tragiskt

Okej nu vill jag bara säga en sak och det är att jag bryr mig inte om hur mycket folk och deras "elaka" kommentarer.. Nej men ärligt du/ni som kommenterar lite då och då, ni är säkert folk jag inte är vän med så därför vill ni kränka mig ännu mer.. Men jag tar tyvärr inte åt mig av vad ni säger/skriver, för jag vet att jag är så mycket bättre och jag vet vad folk tycker om mitt utseénde och inte..
Sorry dudes

Nog skrivet om det där hehe. Idag eller imorse träffa jag en huuuuunk hehe, nej men jo faktiskt haha.. Men tyvär så kallade skolan så var tvungen att åka dit, men skippa sista lektionen och fika med Hanna istället :D Det var myyyyys!
Direkt när jag kom hem efter allt de där så la jag mig i sängen och vakna för typ 20 minuter sen, så nu ska jag titta på greeys på tv som börjar idag sen ska jag plugga historia!!!! BLÄÄÄÄ för de!
Hatar min historie lärare, men det är jag nog inte ensam om........

Nu är det läggdags

Haaaallå där, nu ska jag sova haha! Imorgon är det skola, börjar tidigt.. Idrott första lektionen, men den ska jag skippa för jag ska träffa RRRRRRRRR ett tag på morgonen innan jag drar till skolan :) Orka inte gå på idrotten imorgon, så han tyckte jag skulle komma till han hihi :)
Men nu ska jag stänga av datan, och somna till cold case

Puss och godnatt :)

Blekfis

ÅÅÅÅH så här brun vill jag bli igen!!
Vet att det ser ut som att jag typ är röd?! Men lovar det var jag inte, de här var sista dagen och då hade jag bara brun färg på min kropp;)



Men nu har jag blivit lika blek som typ en apa! Nej men ni fattar. Åh vad jag vill utomlands igen

kanelbullar ska det vara idag

Idaaaag är det kanelbulle-dagen vilket betyder att jag sitter i sängen med min kära syster och äter kanelbulle :) Ikväll ska jag nog inte plugga något alls, bara ta det lugnt sen blir det plugg heeela veckan tills helgen. Eller kanske blir en del plugg då också förutom när jag ska träffa snyggingen ;) Haha driver.. Eller?

Imorgon fyller ju min älskade Hanna sexton år, en liten prutt och plutt är vad hon är, synd att hon inte blev äldre då hade man kunnat dragit ut och fira henne. Men hon kanske ska ha fest imorgon vilket betyder att jag ska gå dit, men måste ju till skolan på onsdag för jag Minna och Sofie slog vad om det. Dem tror inte jag kommer att gå till skolan helt jävla bakis, men nu måste jag göra det höhö :(

I löööööööööve you

nyyy vecka

Idag är jag inte på första lektionen för jag råka försova mig hihi, buuuusigt. Men ska vara i skolan på dem andra två lektionerna jag har :) Så jag ska gå hemifrån om dryga 20 min :)
Idag vill jag träffa Hanna, saknar henne jätte mycket så måste se om han kan träffas på en fika. *Hoppas, hoppas* Har inte träffat henne sen jag kom hem från turkiet, för när hon har kunnat har inte jag och sedan tvärt om :(
Men nu ska jag iallafall börja sminka mig lite och sätta på lite mer kläder, kan ju inte gå i bara bh och byxor till skolan haha :O
Pöss

Seg daaaag, fifan

TjabbaTjenaHallå! Just nu sitter jag i sängen och jag ska snart skära upp lite mango som jag nyss var och köpte.. Tänkte ju göra det direkt när jag kom hem igen, fast det var ingen idé eftersom Alex skulle komma hit och hämta en laddare han ska få låna av mig. Men nu är det ingen som kan störa mig och min mango mohaha..
Igår gjorde jag inte så mycket, var och kina mat inne i stan med Mamma och Thomas sen hämta vi Sandra från kalaset i Högdalen, då var Alex där så vi skulle ta en cigg men det blev att jag var med han hela kvällen istället. Vi åkte runt och skjutsa några av hans kompisar sen så åkte vi in till stan och gick in på ROQ (tror att det hette så) för hans kompisar skulle spela där, inte min musik smak direkt men det var bra ändå!;)
Efter det skjutsa han hem mig och jag somna direkt haha.. Så idag har jag sovit heeeela dagen och när jag varit vaken har jag legat i sängen förutom min lilla tur ner till Farsta centrum där jag köpte mango och cola.
Så ikväll ska jag ligga i sängen ännu mer och titta på tv och äta mango och dricka massa cola. Suuper gott!
Haj då så hörs vi imorgon gott folk.


Man mår som man förtjänar..

Jag mår inte bra idag, men jag får väl skylla mig själv. Det blev nog lite för mycket igår, mern det beror nog på att jag träffade folk jag inte var beredd på att träffa och att det heller inte gjorde min kväll. Men det funkade tills att jag decka i sängen iallafall haha.
Idag vill jag bara ligga i sängen typ, men tror inte jag ska göra det. Sandra och hennes kompis är här och runt fem ska dom på bowlingkalas i högdalen, så dom får skjuts dit. Så jag ska med mamma och Thomas in till stan och äta. Blir väl säkert att jag dricker då också, men bara en cider eller så. Det skadar inte haha..
Vi får se vad som händer ikväll, jag vill fucka ur ikväll med förfan!

Hittade en väldigt dräggig bild på mig och söta Emma från igår kväll haha

Parteeeeey

Sitter hemma hos mig nu igen och ska snart börja fixa mig. Ska på fest ikväll, länge sen nu haha.. Bara för att jag inte har något jobb så ska alla ha fest samtidigt. Antingen ska jag till en i Farsta, en i farsta strand, en i Solna eller en i Högdalen. Blääää orkar inte välja, men måste välja ett ställe där jag, Emma, Sophia och Tessi kan komma till haha. Så det kanske är något som man kan välja bort då..
Jag är hungrig också, men orkar inte göra min egna mat haha, åååh. Sen vet jag inte vad jag ska ha på mig ikväll, allt är så eländigt ikväll..

Oavsett vad jag väljer att göra ikväll så kommer det bli lika spårat som det var kvällen då denna bild togs :D

På lite bättre humör nu

Idag är jag inte i skolan, ligger hemma i sängen och slappar. Har blivit dålig på att gå till skolan, inte bra. Det hät får vi ta och ändra på..
Jaja, ja ligger i sängen som sagt och funderar på vad jag ska göra ikväll. Kan nte bestämma mig riktigt.. Jag vet inte om jag ska gå på en kompis födelsedags fest, fika med Emma från mitt förra jobb (juste har ju sagt upp mig) och se vart kvällen tar oss eller om jag ska gå på en lokal fest med Tessi om vi får komma. Hatar att behöva välja :(
Men nu ska jag iallafall börja göra mig iordning och så, för jag ska dra och äta lunch med Emma sen har Nicole fått mig att åka ända bort till märsta för att hon ska hämta en soffa. Men jag har ju dock inget annat för mig..

Lite knäpp bild, men man ska alltid bjuda på sig :)

RSS 2.0