Jag orkar verkligen inte

Jag känner mig sviken utav fyra personer som står mig väldigt nära.. Alla har svikit mig på samma sätt, men vid helt olika tillfällen. Tre av dem är några av mina vänner som verkligen betyder något för mig, och en av dem står mig inte nära längre, men saknar denne personen som in i helvete men det verkar ingen förstå!
Det känns som att folk sliter av delar på mig, och snart finns det inte mycket kvar av mig..
Jag sitter och gråter, så mycket tär det på mitt hjärta när jag får höra era berättelser och när jag ser er för att jag vet vad som har hänt!
Jag brukar gråta mig till söms ibland också, även fast att jag inte gråter när jag är med mina vänner eller ute bland folk så mår jag inte bra inombords. Vet inte hur lång tid det tar tills att jag har "läkt" helt.. Men det är inte än på ett tag.
Jag mår inte bra, och folk bara hugger i mig mer och mer. Känns inte som att det finns någon jag verkligen kan lita på, jag vet inte hur mycket jag kommer att kunna lite på dem. Det åter står att se liksom.
Hur skulle ni känna er om jag gjorde samma sak? Men jag tänker inte vara en sådan person nu..
Jag älskar er, men jag mår inge bra. Jag hör av mig till er när jag mår bättre!

Rubriklös

Nu är wallander slut, så jag ska lägga mig i sängen och titta på ph på tv6 play. Har ju varit med Sophia så mycket, och hon är inte så insatt i det programmet så det har bara blivit att jag inte har tittat på det :)
Juste, imorgon får jag plus kort av pappa, så underbart.
Puss!

Helgen har varit rolig, synd bara att den är slut nu då!

Sophia och David gick för en och en halv timme sen. Min morbror var också här och titta på mitt rum, han och pappa bestämde priser och sånt. För det är han som ska göra om mitt rum :), det var han som gjorde om vårat vardagsrum också. Riktigt duktig :) Jag och han bestämde hur tapeten skulle sitta och att jag skulle höra av mig när tapeten kommit så kunde han och jag gemensamt bestämma en matchande färg till de andra väggarna.
Han tyckte även att min pappa var snäll mot mig när det gäller renoveringen i mitt rum, för han sa att det skulle bli dyrt.. Men jag svara såklart "han får skylla sig själv, han sa att jag fick ta vilken tapet jag ville. Klart jag tar en som är lite finare och dyrare haha" :)
Aja jag har precit ätit lite mango, så nu sitter jag och tittar på wallander.

Jag börjar halv ett imorgon, så kan ju lägga mig lite senare.. Men jag är ju så trött så ska nog gå till sängs snart :)
Puss!

Hemma i sthlm igen

Nu är jag och Sophia hemma från dalarna eller vi har varit det ett tag.
Sophia och David kom hit nyss eftersom de är utelåsta haha, så jag var snäll och sa att dom fick komma hit :)
Puss!

Scandic Lugnet

Nu sitter vi på hotellet, vi har precis duschat och gjort oss iordning för kvällen. Pappa är och spelar curling med grabbara som ska fira Micke, och så klart Micke. Pappa var snäll och lämna lite pengar till oss, så vi ska sticka iväg till centrumet (får se hur mycket till centrum det är haha) och äta lite lunch :)

Haha fan vad vi är fula :D
Puss!


Dalarna here we come ;)

Nu sitter jag och Sophia i bilen påväg till Dalarna med pappa, hans kompis och pappas kompis fru.. Det kommer att bli filmtittande för våran del och massa musik ;)

 
Puss!

KAnske dags att sova?

Nu ska jag sova, är sjukt trött. Så vi hörs imorgon!


God natt mina sötnosar
Puss!

Hemma ikväll eftersom det blir att åka till Dalarna imorgonbitti med älskling

Haha ni skulle sett matten jag var på idag, herregud säger jag bara.. Men tur är ju att jag har Chrille och Elie som är så snälla mot mig :) Träffa Sophia efter att jag hade slutat, följde med henne när hon pierca sig.. Ja ni kan ju gissa, nä men tungan. Ska själv pierca mig där snart har jag bestämt :)
Sitter nu hemma i soffan och nyss ringde en kill kompis jag inte pratat med på typ hundra år? En kille jag och Sophia lärde känna i somras på mitt land haha, han bodde typ några mil från där jag hade landställe.
Vi satt och prata lite, sen tydligen skulle alla prata med mig.. Det var tydligen för att jag var stockholmare, haha yeey jag är populär ;)
Imorgon blir det att gå upp runt åtta, då jag ska ringa och väcka Sophia. Hon ska följa med mig till Dalarna eftersom Sandra inte fick.. Räddade min lördag verkligen :D Jag tror vi är dom största datanördarna som finns i världen haha, men nu är det faktiskt så att pappa kommer att ta med bredbandet i bilen så att jag och Sophia kan sitta med en varsin data och vara inne på internet, men vi kommer ju såklart också att titta på film. Men vad säger ni, det är ju bra tidsfördriv :)
Gjorde nyss klart en geografi uppgift, jag som tyckte att den blev så bra och man kan bara få g -.- men jaja det gör inget :)
Puss!


Sluta 12:25, nästa lektion 15:10

Sitter i skolan, jag sluta egentligen för en och en halv timma sen.. Men såklart ska jag ju ha en till lektion till o några timmar, matte b med dom största mupparna i skolan.. Chrille och Elias haha :)
Ska följa med Sophia när hon piercar tungan, jag vill också!
Puss!

Jaaaag har tråkigt

Nu är jag hemma igen, jag och pappa var på ikea och en annan möbelaffär och kolla lite saker. Vi har bestämt att jag ska få en ny byrå och så hitta jag en stoor spegel jag också ska få :D Vi fick hem oss tre te muggar, det var verkligen nödvändigt haha, jag som dricker flera koppar te varje dag ;)
Kom precis hem från Sophia, vi satt och kolla på hennes kläder och jag fick med mig lite hem därifrån som jag ska få låna över helgen.

Jag ska till Dalarna i helgen, egentligen skulle Sandra ha följt med men först fick hon inte för de va en massa pengaproblem för vi skulle göra massa saker, men pappa sa att vi inte behövde göra det så Sandra ska nu följa med igen. Vi skulle egentligen åka imorgon efter att jag har slutat, men eftersom vi inte ska åka skidor så ska vi åka dit på lördag förmiddag. Mysit!
Kommer ju såklart ta med min data haha, den följer mig var jag än går. Eller nästan. Ska hem till mamma imorgon efter att jag har slutat och hämta min andra bärbara som Sandra ska få låna av mig nu i helgen :) Gud vad jag är snäll!


När blonderingen var i Timmies hår, får tyvärr inte över bilden på själva resultatet till datan. Det var ju lite synt haha, men kan ju säga att det blev typ gult ;)


Mina fina nya koppar :)

Puss!


home

Nu är jag hemma från skolan, eller jag har varit det i en timma ungefär.
Pappa slutar om en timme och en kvart, och då ska vi åka och titta på möbler till mitt rum. Efter det ska jag träffa Sophia, haha..
Är stört trött, tror att jag ska vila nu ett tag.
Puss!


Klockan är 20 i 7 och jag är vaken?

Godmorgon allesammans, jag har snart varit vaken i en timme.. Är sjukt trött och orkar inte gå till skolan, men jag måste.. Jag ska gå om runt 20 minuter, så jag ska ta och fixa mig lite. Kläderna är på, håret är torkat, men sminket är inte på ännu så det ska fixas alldeles strax ;)
Idag slutar jag 20 i två, då ska jag hem till mamma och hämta lite kläder och sedan ska jag till pappa och tvätta.
Åker till Dalarna på fredag med pappa, men jag har verkligen ingen lust att göra det.. Men jag har väl inget annat val?
Aja måste skynda mig lite nu,
Puss!

Det får bli ett kort inlägg

Hejsan, vad gör ni? Själv ligger jag i sängen och ska precis stänga av datan. Har pratat med Sandra i tele, haha det behövdes ;) Menmen nu ska jag soooova, men som vanligt ska jag somna till den underbara tvn :D
Börjar åtta imorgon, det blir att gå upp runt halv sex eftersom jag måste duscha haha.. Jobbigt, men sånt är livet.
Juste, imorgon kommer det bilder från när Twilight blonderade hennes pojkväns hår hahaha!
Puss!


Sitter i soffan med Cody och Geronimo

Heeeeloo ;) Just nu sitter jag i soffan hwmma hos Twilight med hennes snälla brosor haha, jag väntar på att Twilight och Timmie ska komma tillbaka hit. Dom är och handlar mat..
Så jag sitter här och tråkar bara haha.
Senare måste jag möta Sophia, eftersom jag har hennes hemma nyckel just för att jag skulle kunna stanna som jg gjorde idag :) och jag har min data där haha.. En dag hemma utan den går inte (a)

Jag och Twilight, senast vi festa tillsammans tror jag de var. Visst är vi söta :)
Puss!

Tisdag morgon!

Godmorgon alla, vakna för ett litet tag sen då Sophia väckte mig. Insåg då också att jag hade försovit mig, orkar inte gå till skolan då :) Så jag är kvar hemma hos Sophia, och Sophia är i skolan..
Idag ska jag träffa Twilight :D Hon ska antaglingen komma hit till högdalen när hon har slutat idag..
Uppdaterar senare för nu ska jag ät frukost :D

Jag just nu ;)
Puss!

Filmtime med S och D

Nu kom David hit, han ska också sova över hos Sophia. Vi ska titta på film snart, men nu ska jag göra te :D
Puss!

Jag och Sophia har alltid roligt tillsammans ;)

Jag Sophia och hennes snälla pappa har precis varit på willys och storhandlat massa goda saker :) Jag äter här och ska även sova här pga massa saker, dessvärre har jag inte fått tag i några cigg ännu men Sophia sa att hon skulle lösa det problemet :) Så snäll den bruden! Looooove her!
Haha, det blir väl att vi tittar på någon mysig film as usually ;) Vi lagar mat, pommes med kyckling, mums så gott haha..
Vi båda är på ett väldans flummhumör idag, skrattar åt allt men de e ju niiiiice ;)
Uppdaterar mer senare, för min data håller på att dö. Glömde ju såklart dataladdaren hemma -.-
Puss!

Väntar på att Sophia ska sluta

Ligger hemma i soffan och väntar på att Sophia ska sluta, för idag ska vi träffas.. Nu för tiden är det inte så ovanligt hah :) Hon slutar fem, en timma kvar.. Vad ska jag göra under tiden, och så är jag röksugen.... Verkar inte finnas någon vettig människa som vill köpa åt stackars lilla mig.. Men får leta mer när jag är med Sophia :)
Puss!

Nu ska jag sova, så att jag kommer upp imorgon!

Jaa som det står där uppe, jag ska sova nu eftersom jag ska upp runt 6 imorgon -.- men slutar ju 20 över tolv imorgon så jag kanske åker hem och sover efter skolan om jag inte hittar på något annat skoj :)
Puss!

Johan Falk

Sitter i soffan med pappa och tittar på Johan Falk, vi har även ätit mango och lite glass också. Mums!
Jag sitter även och tittar runt lite på tapeter och möbler, eftersom jag ska få göra om mitt rum när jag väl har hittat tapet och färger och sånt massa skit. Förhoppningsvis hittar jag något fint till början av februari :) Eller jag har hittat en tapet jag kanske skulle kunna tänka mig ha, och även en byrå till detta.. Men vad tycker ni?
 
Borde jag ta, eller inte?
Puss!

Nu är den här veckan slut då!

Hela helgen har jag varit med Sophia och David, det har varit roligt :)
Igår så satt vi hemma hos Sophia och titta på filmer där vi såklart hade bunkrat upp oss med en massa godis, chips, läsk och såklart min nya favorit mango! Jag kom hem för inte så länge sen, och nu har jag också precis varit och handlat lite saker till ikväll och även 2 billys pan pizza till middag :)
Sitter och tittar på the hills nu, så jag ska fortsätta att göra det och äta upp,
Puss!

Nu ska jag och Sophia titta på film

Nu är vi hemam igen, det vi gjorde är oviktigt haha, men iallafall.. Nu ska vi titta på en film, men först ska jag besöka balkongen ;)
Puss!

Fredagskvällen tillbringas med Sophia

Nu är jag hemma hos Sophia, hon duschar och jag ligger i sängen. Ovanligt? Nää haha :)
Hmm vet inte rikitigt ännu heller vad vi ska göra, men något roligt hittar vi säkert på. Det är jag och Sophia mästare på :D
Puss!

Nu åker jag till högdalen

Nu ska jag gå till bussen och åka till högdalen, där jag ska möta Sophia.. Ska ju sova hos henne i natt, och jag skiter i vad mamma säger (a) Aja, vi får se vad som händer ikväll för oss. Men jag tar med mig datan iaf :)
Puss!

Oktober, då bor jag och Sophia nääääära varandra :D

Åhh vet ni vad som händer i Oktober? Jo Sophia kommer att bo ännu nämre mig än vad hon gör nu, just nu bor vi kanske 7 minuter ifrån varandra och när hon flyttar till den alldeles nybyggda lägenheten kommer vi att bo 1-2 minuter ifrån varandra! Fatta vad nice asså! Gud vad jag längtar haha :)
Aja, på tal om annat.. Jag sitter fortfarande i sängen med en handduk på huvudet och min morgonrock på mig, väntar på att maten ska bli klar. Är ju så himla hungrig! Och det luktar så gott i hela huset också :) haha..
Puss!

Märks det att jag har tråkigt? Tror nog det, haha!

ÄR DU JUST NU:
() Kär
()Glad
(x) Trött
() Vild
(x) Lugn
() Nervös
(x) Uttråkad
() Irriterad
() Ledsen
(x) Besviken
() Arg
(x) Sjuk
( ) Stressad
( ) Förvirrad
( ) Sårad
() Olyckligt kär

Någon som förstår dig: Twilight Oldenburg
Någon som du saknar: Alldeles för många
Någon som du hatar: Nämner inga namn
Vem kramade dig senast? Fanny
Vem pussade dig senast? Mathias
Vem ringde dig senast? Pappa
Vem var hemma hos dig senast? Sophia
Vem var du hemma hos senast? Sophia haha
Har du ätit något idag? yougurt med flingor och riskakor
Har du pratat med någon idag? Bara via sms och datan
Har du gråtit idag? nej
Har du skrattat idag? Ja

JAG:
Är singel? Aa
Saknar någon just nu? Som fan
Är rädd för att bli övergiven? Hela tiden
Svär ofta? Ja för fan
Sjunger i duschen? Såklart jag gör
Är en morgonperson? Haha nej verkligen inte
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Nej!
Skrattar du åt dina egna skämt? Jaa de är klart
Vill ha barn? Jag tror de
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? Skulle jag säkert kunna göra.

HAR DU:
Piercingar? Ja, två
Syskon? Ja, en lillasyster
Pojk/flickvän? Nej, men vill ha
Jobb? Nej, men söker
För många vänner? Man kan aldrig ha för många vänner
Rymt hemifrån? Flera gånger
Färgat håret? 10000 gånger
Bra självförtroende? Oftast
Sagt "jag älskar dig" till någon? Ja
Varit kär? Ja
Dumpat någon? Ja
Somnat i skolan? Ja, varje dag
Brutit ett ben? Nej aldrig!
Tappat bort mig i min hemstad? Inte vad jag vet
Sett en fallande stjärna och önskat? Nej de tror jag inte
Varit otrogen i ett förhållanden? Nej
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? För många saker
Smugit ut utan lov? Flera gånger
Ljugit om vart jag är för mina föräldrar? Haha dagligen
En hemlighet som ingen annan vet? Ja
Somnat gråtande? Ja

HAR DU:
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? Jodå
Blivit generad inför folk? JA
Fått en blackout? jupp
Varit kär i någon utan att säga det till personen? Aa..
Ätit musslor? Nej
 Varit på en festival? Nej, men vill
Stått på scen? Haha aa !
Blivit kallad player? Inte vad jag har hört
Färgat ditt hår svart? Ja
Färgat ditt hår blont? Haha ja
Photoshop? Nej

VAD:

Längtar du till mest just nu? Att Sophia ska komma hem från Ingarö så jag får det lite roligare
Ska du göra i helgen? Umgås med Sophia, annars vet jag inte
Har du för kläder på dig? Hmm inget, ligger i sängen med en morgonrock
Gjorde du igår? Var i skolan
Åt du senast? Riskaka
Har du för mobil? En trasig sony w902, som jag ska lämna in på lagning
Köpte du senast? Cigg
Skulle du gjort om ditt ragg skulle börja ragga på din bästa vän? Blivit arg antar jag
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? Eeh jag vet inte, blivit rädd?

VEM/VILKA:

Kysste du senast? Mathias
Kramade du senast? Fanny
Slog du senast? Kommer inte ihåg, men säkert min syster
Fick du sms från senast? Sophia
Pratade du med i telefonen senast? Pappa
Saknar du mest just nu? Hmm..
Tycker du om? massa
Älskar du? Min familj, och mina vänner
Skulle du kunna göra allt för? Min familj
Var du med senast av det motsatta könet? David
Kan du lita på mest? Twilight
Vet mest om dig? Sandra och Twilight
Sov du tillsammans med senast? Sophia

ALLMÄNT:
Har du pussat en groda? Haha när jag var liten, då jag trodde det skulle bli en prins J
Kan du hjula? Nej
Biter du på naglarna? Jaa, men försöker sluta
Är du EMO? Nej man kan inte vara emo
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Massa saker
Vågar du flyga fallskärm? Aa fett kul ju!
Har du sjungit inför publik? Haha jaa
Spelar du cs/wow eller något liknande spel? Haha nej verkligen inte
Följer du mode? Ehm nej sätter på det jag tycker är fint
Är du hungrig? Jaa
Är du blyg? AbIbland
Din första kärlek? Michael

Lite onödig information om mig. Haha, gud vad tråkigt jag har, men sen träffar jag Sophia och sover hos henne.. Då blir allt mycket roligare :)
Puss!


Och nu är det fredag!

Idag är jag hemma från skolan, jag vakna med samma huvudverk jag hade när jag somna så har fått mamma att sjukanmäla mig.. Men på vilkoret att jag är hemma hela helgen, tror hon verkligen det haha? Helger är till för att vara ute, inte hemma ;)
Aja ligger och tittar på top model i sängen, snart ska jag upp och göra en god frukost och sen ska jag ner på gården :)
Puss!

Natten kommer säkert att vara hemsk..

Good night my sweat hearts, nu ska jag sova..
Har sådan verk i huvudet och det känns som att jag har feber.. Måste ha en huvudverkstablett så att allt blir bättre, eller bättre.. Bara för stunden.., Men jag hittar ingen jävla tablett någonstans, hur ska jag klara natten?
Jag får se om det blir någon skola för mig, det beror ju helt på hur jag mår imorgon.. Är snuvig också, allt är så skit just nu med min kropp..
Hoppas att jag somnar så tidigt som möjligt, det har ju inte varit mycket sömn för mig dom senaste två nätterna ;)..
Aja, hoppas alla får en bra natt.
Puss!

Förkyld? Ja, jag tror de och det suger!

Jag tror jag börjar bli förkyld, inte bra alltså och verkligen inte när det är helg för då vill man ju vara frisk! Eller vad säger ni?
Ligger i sängen och typ fryser, även fast att jag har massa kläder på mig som borde göra mig varm.. Men tydligen så funkar de inte! Det verkar heller inte finnas något bra på tv heller. Det suger, den här kvällen suger. Jag som har haft så roligt med min sötaste vän nu i två dagar! Och vill ni veta en sak som verkligen inte suger, jag och hon har börjat umgås mer nu och det gillar jag! Tummen upp för det säger jag bara!
När jag har varit med Sophia dom senaste dagarna så har vi tagit en massa snygga bilder på oss, haha. Tänkte lägga upp dem också!
Jag ska upp 20 i sex imorgon, just bara för att jag måste duscha innan jag drar mig till skolan. Inte kul att gå upp så tidigt, när jag vet att jag egentligen skulle ha börjat halv 1! Men inget man kan göra åt det nu liksom.. 


Fina bilder på oss, eller hur? Haha, döda mig inte nu Sophia ;)
I looooove you baby!
Puss!


Hemma

Nu är jag hemma, efter att ha sovit hos Sophia i två nätter.
Det blev ingen skola för mig igår, för att jag inte orka gå upp haha. Men idag blev det skola för min del, hela dagen. Tycker jag var duktig idag som stanna kvar, eftersom jag hade en sådan huvudverk.
Skola imorgon, och såklart heldag -.- Men det är bara för att jag ska läsa matte b, så det blir en och en halv timme matte lektion med teit09 och sedan en timmas fjördjupning eftersom jag bara kan gå på en av deras matte lektioner i veckan :/ aja, inget att klaga på.. Slutar 20 i fem imorgon och då ska jag möta Sophia som kommer till min skola..
Ligger i sängen och är jätte förkyld så jag ska bara mysa med en massa te i sängen ikväll, och såklart med min katt!
Puss!

fiiiiiilm

Nu ska vi titta på film, vet ej vilken.. we are drinking tea, and it's very good actually ;)
Börjar 12 imorgon, det är niiiice :D
 Fina bilder på lilla mig ;)

 

Det verkar som att det är en onsynlig bild också haha.. Aja, jag är sååååå himla snygg
Puss!

Sover hos Sophia

Ligger i Sophias säng hemma hos hennes pappa och tittar på fjorton suger, haha shit va länge sen jag såg den alltså.
I natt blir det att jag sover hemma hon henne, eftersom min mamma och hennes man bråkar så mycket..
Aja
Puss!

God natt

Nu ska jag stänga av datan och somna till tvn, eftersom jag ska upp så himla tidigt imorgon! Liksom halv 6 för att jag måste duscha..
Men försy ska jag hämta en frukt som jag kan äta, man kan ju inte somna hungrig :)
Puss!

Paradise Hotel

Ligger i sängen och tittar på Paradise Hotel.
Och vet ni vad jag såg som låg på mitt skrivbord idag? -Jo ett armband jag hade fått av mamma. Gulligt ellerhur :)

Hmm, jag fick inte en så bra bild på det eftersom min mobil kamera inte vill funka så som jag vill att den ska. Men jag ska lämna in den på lagning igen, för nu kommer jag heller inte in i inkorgen :S

Jaja nog pratat, eller haha skrivet!
Nu ska jag titta vidare på det braiga programmet ;)
Puss!

Rubriklös

Nu är jag hemma från skolan, sluta fem idag -.- Hatar att sluta sent.. Är hemma hos mamma men funtar på att åka hem till min pappa eftersom min mamma och hennes man håller på att bråka och det orkar jag inte med idag.
Skriver senare,
Puss!

Ny vecka

Nu är jag vaken, och Sandra ligger kvar i sängen och typ halv sover.. Men inte så konstigt, hon har ingen skola på måndagar :o
Idag börjar mitt nya schema, det jag ska ha den här terminen med helt andra lektioner. Såg igår hur det såg ut och jag gillar det inte haha, men jag kommer få ett värre schema eftersom jag ska ha matte b istället för matte a.
Måste börja fixa mig,
Puss!

sovdags

Nu ska jag och Sandra sova, jag ska upp runt halv 10 imorgon så jag hinner fixa mig innan jag ska möta Minna i tc :) Ska även berätta om min helg haha ;)
Puss!

Dagarna jag aldrig kommer att glömma...


Det här är dagen jag aldrig kommer att glömma, fast jag vill..
Texten har inte något med personerna på bilden att göra, hitta bara den här bilden från den dagen. Annars är det två jätte söta och snälla personer :)
Den andra dagen är den 25 september..

Jag vill bara glömma allt som har med dig att göra! Varför fattar mitt hjärta inte det?
Menmen, mitt hjärta säger en sak och min hjärna säger en helt annan.. Jag borde lyssna på hjärnan i det här fallet, men kan inte låta bli att lyssna på mitt hjärta! :(

Puss!

Hemma hos Sandra

Nu är jag hemma hos Sandra, kom hit för typ en timme sedan..
Idag har jag och Sophia tittat när David och Patrik träna lite och sedan var vi bara hemma hos Sophia och åt en massa och titta på filmer :)
Ska fråga Sandras mamma om en sak nu :)
Puss!

Nattinatti

Nu ska vi sova så vi hörs imorgon :)
Puss!

David är en spelnörd och jag och Sophia har jätte tråkigt

Vi har precis spelat klart Geni, Davids lillebror Dennis var också med :)
Vi vill att Davids föräldrar ska gå och lägga sig så att vi kan få tvn, men det är ju såklart att dom ska vara vakna..
David är däremot en jävla spelnörd som bara sitter och spelar WOW, funderar på att gå och stänga av datan så att han dör och får börja om. Mohahaha vad ond jag är.
Ingen som har lust att komma och göra livet lite roligare för mig och Sophia medan datanörden själv sitter och spelar (a)
MEN david är min bästis :D

En bild på söta David ;) bäääääh
Puss!

ångest

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Jag kan bara inte släppa allt, även fast att jag vill. Ibland tror jag nästan att du är den ända jag verkligen kan gilla för jag jag kan tydligen inte gilla någon annan känns det som.
Varje gång jag ser bilder på oss, eller när jag ser att du är inne på facebook så kan jag inte låta bli att titta på bilden i flera minuter, plus att jag får en massa tårar i ögonen.'
Det värsta är att när vi ses när vi är med våra gemensamma kompisar,  så är det som om att vi aldrig har träffats och ignorerar varandra. Kan du säga mig, hur jag ska klara detta när det verkar som att jag inte kan leva utan dig?
Vad ska jag göra?

Okej det lät lite som ett emo inlägg nu, men så känns det för mig för tillfället..
Puss!

Är lite seg idag

Nu är vi hemma hos David igen, alltså Sophias kille ;) Ikväll blir det en hemmasittar kväll med en massa godis läsk och film. Just nu är det bara jag Sophia och David här, men snart ska Mattias komma också.
Jag och Sophia sitter och spelar 500 medan David duschar, så nu ska jag spela vidare :)
Puss!

Sophia är bäst och jag

Nu är jag hemma hos en annan david och dricker lite med några trevliga personer :) Sophia älskling är såklart med dig :) Och agaton :D
Vi hörs imorgon när jag vaknar,
Puss!

Daaaaaaaaviiiid

Nu är jag hemma hos David med Sophia :)
David är en jävla datanörd som inte låter Sophia mata sina fiskar på facebook för att han ska spela sitt jävla heroes of newearth, men som tur är tog jag med min lilla rosa data så jag ska vara snäll och låta henne mata fiskarna på min data :D
Puss!

Nu är de heeeelg

Snart ska jag börja röra mig mot tc där jag ska möta Minna, men först ska jag möta Sophia för hon ska äta med oss :D Skriver sen när jag har kommit hem till David.
Puss!

Nu ska lilla Johanna sussa i sängen

Som rubriken lyder, jag ska lägga mig i sängen och glo på tv till det att jag somnar. Imorgon ska jag upp lite tidigare eftersom jag ska duscha och bli fräsh.
Pappa har även beställt 12 nummer av cosmopolitan från tidningskungen.se till mig, visst är det snällt :)
Så snart får jag en tidning att läsa hihi..
Nu ska jag sova,
Puss!

Nu är sophia inte här :(

Nu har Sophia gått hem, men jag får träffa henne imorgon igen :) Då ska vi till David och ha en mysig hemma kväll med filmer och sånt, vi ska även sova där.
Imorgon är det skola, och jag vette fan om jag vågar gå dit imorgon haha, eftersom Sophia kan ha skämt ut mig inför en person där haha, lite pinsamt om man får säga så.
Nu ska jag dricka grönt te och äta lite glass, och titta på tv.
Puss!

Mango

Jag och Sophia har precis varit på Ica och köpt mango.. Så nu sitter vi och äter det samtidigt som att vi tittar på Extreme home makeover, mysigt värre!
Puss!

Sophia

Nu är jag med Sophia, vi sitter och försöker list ut massa saker om bh:ar haha.. Nu går hon och ska undersöka mina bh:ar, mystisk kvinna ;) hehe..
Vi ska till Lindex i högdalen idag och kolla på hur olika bh:ar är konstruerade, och jag ska även köpa en bh eller två för jag behöver nyyyya!
Jag och Sophia ska laga pangkakor, mumsigt värre!

 
Två nytagna och väldigt heta bilder på mig och Sophia haha ;)
Puss!

Torsdag

Nu är jag och Sandra vakna :) Vi hade lite problem med att somna i natt, så vi somna mellan två och halv tre haha, så nu är jag jätte trött :p
Jag ska snart börja röra mig hemåt för att äta lite frukost.
Idag får jag reda på samhälls betyg, tror det bara blir ett g, eftersom jag inte var så insatt i ämnet (a).
Jag tror det inte blir någon träning för min del idag, för Hanna var typ sjuk :/ så jag ska säkert träffa Sophia :D hihi.
Puss!

go' natt ;)

Nu ska vi sova, mysigt värre säger jag bara. Jag och Sandra när vi sover tillsammans, man kan ju bara säga oooouf ;)
Hon ska väcka mig när hon vaknar så ligger jag och drar mig tills hon ska gå, och därefter ska jag hem och lämna datan typ titta på tv och bara ta det lugnt innan jag ska röra mig mot skolan :)
Jag tycker jag har varit nyttig dom här två dagarna som har gått haha, igår åt jag en kycklingsallad och idag en grekisk sallad. Jag har bestämt att jag ska äta sallad hela den här skolveckan. Det är bara två dagar men aja, det är ju både nyttigt och riktigt gott :D
Puss!

Sleep over

Inatt sover jag hemma hos Sandra. Jag och Sandra tjata i kanske 10 minuter på att jag skulle få sova här, och efter ett tag orka han inte med det, så han sa ja men bara om ni tar disken och då var Sandra jävligt snabb på att säga ja hahah!
Just nu sitter jag vid min data (tog med den såklart) och Sandra vid hennes, jävla datanördar är vad vi är hehe ;)
Det kanske blir att vi tittar på tv senare, men det beror på om det är något bra på tv.

Imorgon när jag har slutat så ska jag träffa Hanna i högdalen och så ska vi träna, först ska vi träna på gymmet i kanske en timme och efter det ska vi ta ett livsyoga pass. Mysigt värre :)
Puss!

Klar hos tandläkaren

Nu är Sandra klar, fick några bilder därifrån som jag lägger ut i slutet av inlägget ;)
Jag och Sandra står och gör blodpudding till mig, henne och pappa till middag. Mums, det är verkligen så gott :) hehe.
När vi har ätit ska jag och Sandra städa upp en sak och sedan vet jag inte vad vi ska göra.
När pappa kom hem så sa han att jag skulle få 200 att köpa anntingen en ny bh eller nya jeans tights eftersom jag hade fått vg :)

 
Tror Sandra kommer att döda mig nu haha :)

Hörs sen,
Puss!


Hos Sandra

Nu är jag hos Sandra. Jag skulle egentligen slutat runt fyra men varken jag eller Minna palla vara kvar så vi stack från skolan ist haha. Men de är ändå en onödig skolvecka :)
Sandra ska till tandläkaren idag, och jag ska tydligen följa med henne ;)
Juste, jag fick vg i naturkinskap. Jag är fan stolt haha!

Haha en bild på mig och Sandra som är tagen för ett år sedan. Vi är lite onyktra haha, men alltid snygga ;)

Puss!

Oooonsdag

Gomorgon, klockan är halv 11 och jag ska gå till tunnelbanan om typ 25 minuter, ska ju möta Minna runt kvart över 11 i tc :)
Har fixat mig helt klart nästan nu, ska bara borsta mina tänder och sedan kanske platta mitt hår om jag orkar ;) Hehe..
Idag ska jag träffa Sandra, vet inte riktigt vad vi ska göra :)
Skriver senare när jag kommer hem, eller om jag får tillgång till en data i skolan.
Puss!

Nattinatti

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv ett litet tag, sedan ska jag sova så vi hörs imorgon.
Puss!

En dag med sophia är alltid rolig :)

Nu är jag hemma. Åkte till Sophias skola efter att jag hade slutat och vänta där till hon sluta, sen åkte vi hem till mig och chilla ett tag :)
Jag kom nyss hem från pappas jobb, där jag och Sophia spela wii :D Det är så roligt haha :)
Nu sitter jag i soffan och har precis ätit glass, och så tittar jag på paradise hotel. När det blir reklam ska jag hälla upp en kopp te som står klar och varm till mig hihi :)

En bild på mig när jag spela guitar hero haha :) Jag vet att jag är helt inne i spelet, men hallå vem skulle inte vara det (a)

Puss!


sophia här!

Tjena bloggen! Sophia hääär, fan vad vackert väder det är ute! Snart ska vi uuut, puss puss!

Tisdag morgon

God morgon alla, vad gör ni? Själv så har jag precis fixat klart mig, jag ska bara klä på mig och sedan ska jag dra mig mot skolan.. Har varit halvt vaken sedan 8 imorse, men jag steg upp ur sängen halv tio haha :)
Måste hitta kläder nu och sedan borsta mina tänder,
Puss!

God natt

Haha har nyss tittat på ph, hmm alltså!
Aja nu ska jag lägga mig i sängen och titta på weeds antar jag, ska upp tidigt imorgon haha.. Sen ska jag möta Minna i tc kvart över 11 för att äta lunch, sedan blir det skola till halv fem :)
Puss!

Brb

Nu ska jag dra ut och träffa Sandra ett litet tag hihi, vi ska prata strunt och ta en cigg :)..
Skriver när jag kommer hem igen. Paradise hotel 22:00, det får man inte missa, iallafall inte jag eller Sandra hehe ;)
Puss!

Åker till pappa snart

Nu är jag hemma igen efter det där mötet jag hade, pappa kommer om drygt en kvart för att hämta mig. Då ska vi hem antar jag och äta något, sen ska jag bara ta det lugnt ikväll :)
Puss!

Godmorgon

Jag vakna lite senare än vad jag skulle gjort idag, så jag skippa att åka till mammas jobb och så och åker direkt till fridhemsplan :) Ska ta tåget som går om 55 minuter så jag måste börja göra mig iordning haha :)
Puss!

Läggdags

Är jag trött? Nej, men kan vara bra att gå och lägga sig ändå eftersom jag ska upp mellan nio och halv tio för att ta ett bad och sedan när jag är klar åka till subway för att äta sedan möta mamma på hennes jobb :)
Skriver imorgon när jag vaknar,
Puss!

Fotoregn

Nu kommer de bilder från helgen :)


Hanna, Twilight, jag och Jill


Jimmy


Jag och Twilight


Halva Kimmy, Hanna, Twilight och jag


Marcus och Twilight


Hanna, jag och Jill


Jag och Jill


Kimmy, Jimmy, Hanna och jag

Det var några bilder, men vad säger ni.. Ibland får man ju bjuda på sig, ellerhur ;)
Puss!

Bilder kommer snart

Just nu sitter Jill hemma hos sig och lägger upp bilder på fb, great tycker jag!

Aja gick nyss på jensen online att jag hade fått vg på en naturkunskap uppgift från förra terminen, får jag det på en till så får jag vg i slutbetyg, det gillar jag ;)
Det var bara det jag ville säga haha..
Puss!


nu är helgen slut och snart börjar en ny vecka..

Inte skrivit på hela helgen, men jag har inte varit hemma sen i fredags heller haha..
Helgen bestod av att dricka lite med mina kära vänner, skit mysigt.
Jag har även sovit hemma hos Twilight hela helgen :)
Idag har vi bara tagit det lugnt hemma hos henne och tiitat på filmer på tvn, myspys! Jag kom hem för typ en halvtimma sen och sen dess har jag bara legat i sängen och tittat på tv och även myst med min katt.
Imorgon blir det ingen skola för mig :D Hehe. Nej men jag börjar halv ett imorgon och jag har ett möte klockan två, så jag tyckte det var lite onödigt att åka till skolan och vara där i typ en timma sen åka därifrån. Vi kommer ju ändå inte ha några lektioner den här veckan, utan det ska vara en tema vecka haha, kommer inte ihåg temat nu men det låter iallafall bajs tråkigt. Men vi får se ;)

Bilder från helgen kommer att komma när Jill har lagt upp bilderna på facebook så att jag kan ta dom ifrån henne :)
Puss!

friday

Håret ser bättre ut idag, än vad det gjorde igår haha. Men vill fortfarande ha det ljusare. Ska möta Twilight 3 i centrum och ska då ringa min pappa och tjata till mig pengar :) hihi, lite bortskämd? Jo kanske lite :)
Var inte i skolan idag, jag hade glömt att ställa klockan så jag vakna till vid 8 och insåg då att jag skulle komma försent och även skulle komma typ när jag sluta eftersom jag sluta 11 idag egentligen, så jag sov till 1 ist. Det var riktigt skönt :)
Puss!


kanske blir jätte glad imorgon :)

Allt kanske blir bra ändå :) Alltså det angående håret..
Ska försöka få lite pengar av min kära far så jag kan avfärga mitt hår och sedan färga det till en mycket ljusre brun än vad jag har nu haha.. Efter avfärgningen kommer jag ha typ orange hår och slitet som fan, men vad gör man inte för att det ska bli fint haha.. Kommer typ behöve 400 kr kan jag tänka mig, hoppas han är snäll och ger mig lite pengar :) så att mitt hår kan bli räddat..
Funtar liksom på att kanske inte ens gå till skolan imorgon för att det ser så förfärligt ut, men fan det måste jag göra annars blir mamma och pappa arga hihi :)

Nej nu ska jag försöka sova lite för att sedan gå upp kl. 6 för att göra mig iordning till skolan. Bered er på en bulle och en mössa på mitt huvud imorgon :) För jag tänker då inte visa mig så här haha
Puss!

ibland vill man bara döda sig själv....

Som rubriken säger, ja jag vill döda mig själv just nu och anledningen till detta är att jag fick en knäpp idag om att jag skulle färga mitt hår lite mörkare, så blev det också. Men det skulle bli lite mörkare, inte svart (med lite fläckar här och där) som det blev... Är jätte irriterad över detta, och har typ damp här hemma.
Aja, inget att göra åt nu liksom..
 :(

Puss!



byebye

Nu ska jag dra ut och träffa Twilight och Tove :)
Puss!

Så söt

Haha omg, min katt är så söt. Han låg nyss och sov och han är verkligen rolig när han sover haha :) Ska visa en bild på det. Sen när jag höll på att ta kort så vakna han och då sträckte han på sig i typ fem minuter, och nu ligger han och sover igen. Jävla tjockis som bara sover är vad han är :D
Rätt dålig bild såg jag nu, men det är iallafall när han sover :)
Så här låg han och sträckte på sig hur länge som helst :)

Puss!

Hemma

Nu är jag hemma igen efter att jag varit i skolan, eller jag har varit hemma i dryga 45 minuter men jag har bara legat framför tvn typ helt deckad haha. Började med lektioner -.- Inget man vill göra efter ett lov direkt, men iallfall.. Nästa vecka blir det skönt, kommer att ha tema vecka och vi kommer att börja halv 1 varje dag och sluta runt tre eller något, fett nice ;)
Snart ska Twilight komma hit till Farsta, men det är när Tove lämnat buss kortret så att hon kommer hit. Iallafall, när hon kommer så ska vi gå lite i centrum och om jag har pengar kvar på mitt presentkort så ska jag kanske köpa en hårfärg. Men vet inte vilken ännu... Jobbigt läge :)

Ska gosa med min katt nu :)
Puss!

Nu är lovet slut

Ja, jag ska gå om typ 5 minuter ner till bussen. Tänker ju inte gå till tunnelbanan när man kan ta buss i den här kylan haha.
När lektionerna börjar på riktigt och man ska jobba med datorer så tar jag med den här till skolan eftersom våra datorer i skolan är så himla sega :)
Puss!

good night

oj vad klockan är mycket, nu ska jag lägga mig och sova. Jag ska upp 6 imorgon, hur ska det gå, det har liksom varit den tid jag gått och lagt mig på lovet haha :)
Puss!

Bilder


Ramiz, jag, Misha, Asmir, Chrille och Elias

Johanna Liljedahl

Chrille, Twilight och Misha

Jag och Hanna

Sandra och Jill
Det här var några av mååånga nyårsbilder.


Några brudar jag festa med här om dagen.

Jil och jag här om dagen.

Det var nog dom bilderna jag orkade lägga upp haha,
Puss!

2010

Första inlägget på det nya året då.. Eftersom jag inte skrivit någonting sen nyårsafton ska jag skriva lite vad jag gjort sen dess,
På självaste nyårsafton var jag och massaav mina underbara brudar hemma hos Johnny i Farsta där han hade typ värsta festen, runt typ 4 på natten drog några av oss ner till Johanna Liljedahl och var hos henne till 8 på morgonen.. Vakna hemma hos Twilight runt 5 av att jag var bakis som in i helvete plus att jag heller inte kunde gå pga träningsverken jag hade i mina ben.
Den andra så försökte jag och Twilight hitta fest och vi lyckades väl halvt med det haha, sen typ en dag framåt kommer jag inte ihåg,  men den fjärde var jag på fest med några brudar hehe, sen igår var jag på restaurant med familjen och så sov jag även hemma hos Simon med Rasmus, vå låg och titta på en massa filmer till klockan typ var halv fem och då stängde vi av och sov. Jag vakna idag halv 4 och då klädde jag på mig gick hem och åt sen har jag bara legat i sängen och tittat på massa avsnitt av ph som jag hade missat haha, men ikväll är det ett avsnitt av det och eftersom jag börjar skolan imorgon (suck) så ska jag bara ligga i sängen framför tvn med en massa godsaker :)

Kommer göra ett inlägg nu precis efter jag publicerat det hära och lägga in lite bilder från nyår och lovet :)
Puss!

RSS 2.0