Slut på veckan

Jag är hemma hos alma fortfarande, pappa skomme roch hämtar mig snart.
Igår, HAHAAH! Fest i fruängen i en lokal som jag var i för några veckor sen.. herregud vad folk var fulla, fjortisfulla haha -.- Men jag och alma drack ingenting faktiskt, vi var helt nyktra, sjukt fan!
Tog tåget som gick därifrån tio i tre, hjälpte Annas kompis Anna ända till östermalmstorg där hon gick av,  vi sprang till  nattbussen i danderyd och kom på haha, såg fransesca på bussen haha. Alltså från paradise hotel ;) Vi var hemma halv fem, och somna typ direkt.
Galen kväll...



Hos aaaaalma :D

Veeeet ni var jag är? Hemma hos Alma :D Fick åka hem från landet hihi fett skönt :D
Vi ska typ dra ut till fruängen kanske, vi får se hur vi gör med det :)

Lördagkvällen tillbringas med pappa och Cissi, hade häldre varit hemma och festat galet!

Snart ska jag och pappa dra till hon Cissi som var här igår. Vi ska äta tacos och titta på melodifestivalen, låter ju hur tråkigt som helst.. haha! Höjdpunkten med kvällen är väl att hon har tre katter, tror det var tre kaniner och en häst :) Mys ju. Vill också kunna ha så många djur :o
Ska försöka få pappa att vi ska åka hem till stan när vi åker därifrån så jag vaknar hemma haha. Hoppas!

Jag ska bara duscha och sedan ska vi åka.




Så här vacker är jag nu!

Mitt lov

Lov är så himla härliga, håller ni inte med mig? Vad ska ni göra under de här lovet?
Själv ska jag vara här på landet tills på söndag. Sedan ska jag träffa Almutten, träffa Minna och äva på en dans vi ska göra på idrotten och sedan fieeeesta och så ska jag gå på bio med Anna, haha shit kom på nu hur länge sedan det var jag umgicks med Anna, typ i slutet av hösten. OJ! Och så ska jag ju såklart träffa min älskling Sophia (a)
Jag måste hitta på mer saker att göra, men vet ni vad jag tycker? :D
Jag tycker att ni ska höra av er till mig, anntingen via telefonen eller datan. Kanske inte tänker på att kontakta vissa men skulle vara kul om ni gjorde det :D

Lördag

Idag har jag skottat lite snö, och jävlar vad det var jobbigt :O
Sitter i soffan och väntar på att lasangnen ska kallna lite så att den går att äta. Är hur seg som helst så det blir väl att slöa vid datan och tvn ikväll (a)


Sista inlägget för ikväll

Jag vet ingenting längre var alla står just nu.. De som stått mig närmast bryr sig inte?
Jag kommer inte kämpa för er vänskap eller något nu längre. Jag har försökt men ni försöker inte tillbaka..


Jag och syster, jag älskar dig!

Dags att sova för min del

Nu har pappas kompis gått, hon hette visst Cissi. Jätte trevlig var hon och sånt haha. Vi hade inget att göra så papap föreslog att vi skulle spela geni, varför inte liksom? Finns ju ändå inget att göra här -.-
Har druckit en massa koppar te, pappa var snäll och tänkte på mig :) Han vet ju att jag älskar grönt te!!
Imorgon upp tidigt för jag ska hjälpa pappa att skotta snö, hur tråkigt som helst.. Men får ju pengar för det så klart man hjälper till ;) MEN det är sjuuukt mycket snö här och då skojar jag inte! Mycketmycket mer än vad det är hemma i sthlm. SHIT alltså!

Haha nu kan Sophia smsa igen, skönt. Då behöver man inte ringa henne så fort man måste ha tag i henne eller sånt :)

Nej men nu ska jag fan sova så att jag kommer upp imorgon, pussiluss

Fredagsgodiset :)

Sitter uppe på övervåningen i soffan här på landet. Skit tråkigt haha, men jag överlever..
Någon tjej "kompis" till pappa är här också, fast hon ska bara vara här ikväll och sedan åka hem. Hon bor rätt nära vårat land.

Mango ikväll som vanligt och så har jag "de ända killarna som förstår oss tjejer" Ben and Jerry mmmmmmmmm så gott, min favorit smak också.. Ni kan ju gissa ;)

Det säger väl allt om vilken smak det är ;)

På tv är det lets dance, inte mitt favorit programm direkt men det duger. Har ju bara 1an, 2an, 4an och 6an -.-

Ska gå ner och göra dom sällskap nu

Uppdaterar senare :)

Nu drar lilla jag till landet :) Skriver när jag kommer dit.. Hoppas det inte tar för lång tid bara, då dör jag. Orkar inte sitta i en jävla bilkö -.-
Kommer hem på söndag, så det blir inte ett långvarigt besök på landet. Men det ska bli skönt att komma bort från verkligheten :)



Nu är det loooooov

Klassen fick sluta en timme och fem minuter tidigare idag för vår lärare skulle gå och bada isvak med tvåorna.
Då gick jag, Alma, Sofie, Sandra, Atal och Yousef och åt på Ladan, ett bufeé ställe. Det var kaos där asså, vi kommer säkert aldrig få komma tillbaka hahaha. Tex. Yousef tog en koldolm men ville inte ha så Sopfie sprätta upp den med sin gaffel och det stank apa då.. Plus att vi skratta och typ skrek för att vi hade så roligt hihi :)
Efter att vi ätit stack jsg, Alma och Sofie till hotellet och åt godis och prata en massa skit, skit mysigt :) De stack för en timma sen kanske, så då tittade jag klart på Micke och Molle haha.
Pappa kommer om en timme typ, då ska vi till landet. Snälla rädda mig, någon! 

Nu är det snart lov :D

Sitter i skolan nu, kunde inte koppla upp mig på internetet åp hotellet så därför skriver jag nu istället.
Vi är i datasalen och har fortfarande den där jävla vikarien som är helt konstigt...
Har två lektioner idag och sedan är det lov, hur skönt som helst!

Jag orkar inte jobba med det vi ska göra, så jag funderar på om jag ska jobba med medeltids uppgiften ist.. Kanske bäst så!


go' natt ;)

Har badat klart nu, och precis smörjt in mig i body butter :) Åååh känner mig så fräsh!
Så nu ligger jag i sängen och tittar på tv, har fortfarande sjukt int i min rygg. Jag fattar inte att det ska göra så ont..
Imorgon ska jag äta frukost för första gången denna vecka, men det är ju klart. Hotell frukost är alltid så mycket godare, hihi här har dom pankakor tillochmed. Gissa vem som kommer äta det till frulle, även fast det är rätt onyttigt (a)
Blir inga mer inlägg ikväll, pallar fan inte.. SÅ jag skriver imorgon när jag vaknar, kanske att jag tar med min data ner till frukosten. Jag kommer ju få sitta och äta själv :(

Trååååkigt

När pappa kommer tillbaka med mina kläder, shampoo och balsam så ska jag lägga mig i det stora badkaret här på rummet och bara chilla. Hur skönt som helst..

Juste, bli inte förvånad om jag inte kommer till skolan imorgon :O
För att det finns en jätte läskig hiss här på hotellet, jag och Alma fasta på våning sju två gånger i rad. Hur lyckas vi haha?

Hemmakväll på hotell

Nu ligger jag i sängen på hotellet efter en lång och mysig dag på stan med Alma :) Hon köpte en skin jacka, och sen fika vi också, sötnosen bjöd mig på en chail latte hihi (a)
Vi var även på sats för någon där ringde och sa att Alma skulle komma dit, när vi kom dit fick vi prata med någon jätte charmig kille som hette Nino haha ;)
Jag har köpt lite godis till ikväll, så det blir tv, godis och göra medeltids uppgiften för mig ikväll. Så himla tråkigt...

På hotell rummet

Utsikten från hissen bara, själv bor jag på våning 13. Fatta utsikten :O
Aja, det är iallafall lidingö man ser på andra sidan.

Jag och Alma i hissen :)

Alma sötnos!

Min äppelpaj och chai latte och Almas brownie, hon köpte även en smoothie. Det var got och jätte mysigt!

hotell

Nu är jag och Alma på hotellet. Jag skulle bara checka in efter vi hade slutat och nu ska vi in till stan :D
Uppdaterar senare

Jag och sötis Alma :)
C yaaaa

Sitter och gör mitt historiearbete, men jag har verkligen ingen lust med att göra det nu..

Godmorgon alla, vad gör ni? Själv sitter jag i skolan och tråkar.. Det var nära att jag inte kom upp imorse men jag tvigade mig upp för jag har alldeles för mycket frånvaro och jag vill ju inte missa studiebidraget (a)
Som vanligt sitter vi med datorerna i skolan eftersom vi nästan lämnar in allt vi gör via jensen online. Men det är chill. Har historia nu och vi jobabr med vår medeltidsippgift, som ska vara inlämnad imorgon kväll. Jag är långt ifrån klar så jag måste fan jobba nu, efter skolan och imorgon i skolan och när jag är på landet. Booooring!

Jag längtar stört mycket till att vi har lunch, är så himla hungrig.. Det blir väl falstaffs härliga sallad eller något annat gott som är varmt :)
Slutar tjugo i två och då ska jag till hotellet och checka in, tur är att det ligger fem till tio minuter från min skola :D


En ful och morgontrött Johanna med min söta Minna som ville vara med på ett hörn :)


Hos sophialia

Nu är jag hmma hos Sophia.
Medan hon skulle duscha så skulle jag bädda hennes säng, men ofta hon trodde på att jag skulle göra det helt själv :) Jag satte på örngottena bara (a)
Vi ska väl titta på någon film och så, sedan ska jag sova. Måste upp tidigt imorgon, börjar klockan åtta :O Skiiiit tidigt ju :(

Medan jag vänta på att Sophia skulle komma ;)
När Sophia klädde på sig tog jag lite smyg foton :O

dööööööööö

Asså jag orkar verkligen inte med min pappa längre. Han kan ta sig!!!!! Skönt att jag inte sover hemma i natt, det hade jag aldrig klarat av!

Aja, snart ska Sophia åka från sin kompis som bor i skogås och eftersom jag inte pallar vara hemma så ska jag möta henne i Farsta och sedan åka tillbaka till högdalen.
Haha jävla tur att hon tar en buss som går direkt till ett ställe där hon hittar hem ifrån, alltså farsta, sisst hamna hon ju i fitja när hon skulle hem från skogås. Så snälla jcg åkte och mötte henne i liljeholmen haha :)

Plugg, plugg och ännu mer plugg

Sitte i soffan och skriver på historie uppgiften, har gjort en massa nu så jag ska ta en liten rast ett litet tag.
Har precis lagt in en tvätt så att jag har rena kläder på fredag ända till söndag. Ska sova på hotell natten mellan torsdag och fredag eftersom golvläggaren kommer och ska lägga nytt golv i mitt och pappas rum och i köket. Sen på fredag efter skolan ska jag till landet, fast det är bara under helgen :) Så jag är ju hemma nästinill hela lovet och då har jag en massa saker jag ska göra. Ååh längtar verkligen till lovet.
Bara två skoldagar kvar sen är man ledig i nio dagar, hur skönt är inte det liksom?

Jag har så himla tråkig och ont i ryggen, kan ingen komma och göra något åt mina problem? Skulle vara super snällt!

Sex and the city och historia

Har precis kommit hem. Det gick bra hos tandläkaren, som tur är haha. Hade inga hål eller något :D
Sitter i soffan och tittar halvt på sex and the city, måste ju göra historie grejen.
Har sjukt ont i min rygg också, kan kanppt sitta på ex tunnelbanan för det gör så ont! Jag får panik. Ingen som har lust att massera bort det ryggonda? (a)

Sitter i skolan, mitt emellan Alma och Sofie

Jag är inte taggad för något idag.. Skola som sluutar klockan ett, sedan tandläkaren och sen ska jag hem och plugga. Måste verkligen göra det idag, det blev ju ingenting gjort igår.
Vi har fortfarande vakarie på svenska lektionen, och han sitter med ryggen mot oss tjejer på ett bord och visar hela arslet. Vad är det med han egentligen?! Först i måndags flörta han med mig och sofie, och nu sitter han och visar arslet. Wierdo. Tycker han är fett läskig haha!

Just nu ringer jag till Sophia, yeeey hon svara :D Det är för att hon älskar mig som att hon svara :)
Haha jag sitter ju pratar med Sophia i telefon i ett headset, och Sofie trodde jag prata med henne haha :) sötis :D

Ska sova hos Sophialia i natt, mysigt :)

Skola idag

goooood morgon! Sitter i soffan och äter frukost.
Nu går tunnelbanan, så idag kan jag ta tunnelbana till skolan, fast jag vet inte hur ofta dom går. Så måste typ gå snart, när jag ätit klart, fönat håret och tagit mascara :)
Mååååste skynda så att jag hinner :) C ya

yummie

Grönt te är nog det godaste jag vet. Har precis druckit upp min stora kopp, så det blir väl att jag springer på toa hela tiden haha.
Börjar ju senare än de andra i min klass imorgon, super skönt! Tio i tio, men kommer typ få åka åtta om jag ska hinna i tid? HAHA. Sl kan ju ta sig i arslet.

JUSTE jag hade glömt en sak.. Jag ska till tandläkaren imorgon och checka om jag har något hål eller inte. Jädrans tur att jag inte har tandläkarskräck då ;) hehe

oooont i min rygg :(

Ligger i soffan just nu, ska snart koka upp lite te åt mig.
Sov ju i soffan i natt och jag fick hur ont i min rygg som hälst, så jag titta med mina söta ögon på honom och fråga om han kunde sova i soffan i natt och jag i hans säng. Såklart sa han ja! Hihi åh blev så glad!

Skulle behöva någon som masserar mig, skulle sitta perfekt :)

The hills

Ligger i soffan, har sovit hela dagen typ. Så himla skönt!
En av målarna är här och håller på i mit rum, min morbror är inte här för han var tydligen sjuk.. Like me :o
Sitter och tittar på the hills som går på mtv. Jag har nog aldrig förstått mig på det programmet.. Liksom om det är på riktigt eller om det är som vilken serie som hälst. Någon som vill berätta för mig, så jag vet? (a)


Funderar på att måla naglarna också, måste bara hitta nagellacket.. Sen måste jag jobba med historian, det blev inte så mycket gjort igår

lilla jag är sjuk

Sitter i soffan och tittar på tv, Sophia väckte mig när hon ringde. Men då trodde jag det var nån helt annan person som ringde så först svara jag inte.
Men som ni ser är jag inte i skolan, fick knappt någon sömn i natt.
Skriver senare när jag mår bättre :)

Hoppas jag kan sova i natt dårå

Ska ta och stänga av datan nu, titta på tv och sedan somna till den.
Känns som att jag håller på att bli sjuk, har en extrem huvudverk och det är en sådan huvudverk jag får innan jag har feber. Så kanske vaknar med feber imorgon, vi får hoppas på inte. Är sjukt trött på att bara ligga hemma om dagarna, så det kommer jag inte palla.. Inte nu iallafall.

Juste, försöker övertala pappa att vi ska åka utomlands. Har hittat ett perfekt ställe jag skulle stortrivas på, även om det bara är en vecka. Men då kommer man bort fran allt, all kyla och bara kan ligga och lata sig i solen. Stället jag har hittat ligger i Egypten, kommer inte riktigt ihåg vad det hette. Men jag såg en massa bilder och jag blev kär i det stället.

Ajaaaaaa, god natt. Nu får vi hoppas på att jag inte blir sjuk. För då får någon komma och ta hand om mig :)

hata vintern

Sitter fortfarande i soffan, det ända stället jag kan sitta på i lägenheten om jag inte vill sitta på en stol i köket där det inte finns något golv kvar vill säga.
Jag ska väl ta och sätta på tvn snart, skära upp en mango och bara mysa!

JAAAAAG VILL HA SOMMAR NUUUUUUUUUUUUU


Det är så himla rörigt här hos pappa, får typ panikångest.

Sitter i soffan hemma hos pappa. Har precis rivit upp golvet i köket, var snäll och hjälpte pappa med det :)
Har ju inget rum här för tillfället eftersom min morbror och hans målarkompis är här och gör om mitt rum. Nu har färgen kommit upp på väggarna, fast de ska måla en omgång till. Men det blev en fin färg. Ljuslila som Minna älskar :D
Fick pizza idag också, som morbror gav mig. För jag orka inte laga mat åt mig och pappa, så då kontrade han pappa med att om jag gick och köpte en pizza till honom, så fick jag också en. Men bäst som jag är, tvinga jag pappa att skjutsa mig dit, för det är ju så kallt. Man kan ju nästan tro att det kommer komma isbjörnar och pingviner snart på gatorna :O

Nu ska jag göra lite historie arbete om medeltiden, har ju kommit igång rätt bra. Har ju inte börjat med den sista dan som jag brukar göra med andra uppgifter, men det kanske är för jag gillar själva ämnet historia. Who know? ;)

Mitt rum just nu

Morbror Tomas står och målar :) Där det vita är ska min tapet komma upp :D

No more school for today

Sitter äntligen i en skön soffa, hemma hos Sophia. Hon har en otroligt kåt kat? Får typ panik på kissen...
Nu, ghost wisspers (?)

Snart slutar jag, och då har jag en helvetesväg hem....

Jag har nu kommit fram till att det kommer att ta mig flera timmar att komma hem.. Jobbigt läge!
Har min sista lektion som slutar om 20 minuter, sen ska jag och Sofie gå och äta en sallad på mc mannen haha! Ska därefter åka ända bort till liljeholmen och sedan ta bussen därifrån till högdalen, eftersom det inte går några jävla tåg på den linjen.. Jag kommer få ett utbrott snart......
Jag ska iallafall få träffa min "flickvän" Sophia när jag slutat, det är iallafall en höjdpunkt på dagen.. Med tanke på att jag skrev flickvän, är för att vi alltid är med varandra. Typ som att vi inte kan leva utan varandra, plus att vi alltid sover tillsammans eller iallafall 3 - 4 nätter i veckan (a)

Visst är hon söt :) Hon är baaaaara min!

Skooooola

Sitter i skolan, min helt underbara mamma skjutsa mig till gullmars eftersom tuben inte gick.. Kom iaf tid till skolan haha, och det är inte många här men det är väl inte så konstigt (A)
Sitter och har svenska, vår lärare är inte här så vi har någon random från lärarjouren som sitter och bablar skit med mig och Sofie. Han typ flörtar :O :O Vi ska skriva en artikel, och jag och Sofie ska testa olika sallader tror jag det var haha..
 
Jag och Sofie nu, sötisar :)

Katastrofal måndag

Sitter på sängen med en varm kopp te, har precis duschat och ätit en l'tt frukost. Tittar ut och det ända jag kan se är en massa äcklig snö.. Funderar också på när jag borde gå hemifrån, eftersom alla tunnelbanelinjer är inställda. Iallafall de två som jag ska ta -.- Det kommer ju garanterat ta längre tid för mig att komma till skolan än vad det brukar göra, suck! Men som mamma sa, kommer vi elever försent idag, så kommer såklart lärarna också försent. Det är ju tur det iallafall. Ska börja sätta på mig mascara snart och föna håret och hitta varma kläder och sedan gå så fort som möjligt typ

Dags för småflickor som mig att sova, godnatt

Som det står i rubriken så ska jag stänga ac datan och sova nu! Kommer inte kunna somna, men måste... Får se hur det blir att komma till skolan imorgon, ska prata med mamma som är hemma!

Pain in the back....

Jaa, jag ligger fortfarande i sängen. Har så himla ont i min rygg, någon som vill massera ;)
Funderar på hur jag ska komma till skolan imorgon, med tanke på att tågen går ju inte.... Kommer säkert att vara framme när jag slutar.. HATA snö.
Jag hatar allt som har med vintern att göra, utom julafton, vintermys och nyår haha (a)
Ska upp halv sex imorgon, duscha och sånt skit och ta bort nagellacket. Om jag inte gör det nu ikväll liksom..
Ska väl ta en appelsin nu och sätta på en film jag kan somna till. Måste ju som sagt upp väldans tidigt imorgon.
Fem dagar i skolan sen är det lov, hur nice är inte det liksom!

Jag pallar inte!!!!!

Alltså min familj är ju fan störd på riktigt, jag pallar inte mer av det här snart!
Måste komma här ifrån och det är nu, finns det ingen jag kan sova hos i natt så jag slipper allt jävla gnäll om hur dålig jag är? I så fall, hör av er anntingen mobilen, fb eller msn..

Detta är inte okej.. Snälla någon ta mig härifrån

Jag har typ panik här hemma för att jag har så jävla tråkigt!
Plus att Chrille och Elie håller på och bjuder in mig och skriver konstiga saker på msn, jag vill bara hemifrån nu nunununu! Så jag slipper allt!
Orkar inte med familjen heller, vad jag än gör blir det fel? Vad är det för jävla familj liksom? Inte konstigt att jag knappt är hemma.. Har en mamma som bara gnäller och gnäller, en styvpappa som också bara gnäller på mig och en syster som är världens irriterande skitunge som man bara har lust att hoppa på ibland!!!!!

Märks det att jag har panik eller?

Sjukt trött

Ligger i sängen, med en katt som bara utnyttjar mitt rum på vintrarna. Det börjar bli en hobby för mig att bara ligga i sängen, men det verkar ju inte finnas något annat att göra. Och så är jag sjukt trött, vilket jag inte förstår varför. Sov liksom tolv timmar i natt och ändå håller jag på att somna nu.. Sjukt!
Såg bara klart halva filmen igår, så funderar på om jag ska titta klart på andra halvan. Men det känns bara som att jag kommer att somna.. Ajaaaaaaa!

Lördagkväll

Ligger i sängen, som vanligt?
Nej men jag och Sophia stack hem till henne efter vi hade ätit. Jag kanske var där i en timma, sen kom Robert och hämta mig. Vi åkte till hans syster och typ titta på tv och prata och sånt skit.. Det var ju inte så jobbigt för mig att gå hem, haha eftersom vi va i samma hus som jag bor i :p
Är sjukt trött, så funtar på att kasta av mig kläderna och sätta på något mysigt. Hitta något gott att äta/dricka och sedan sätta på någon film jag kan somna till.. Kan ju knappt hålla ögonen öppna nu ju, men fan måste ner i porten först innan jag går och lägger mig :)

Viii måste ut, träffa oss?

Vill ni veta vad jag och Sophia gör, jo vi sitter fortfarande i sängen.. Maten är snart klar, då ska vi äta sen måste vi fan ut. David kommer hem runt nio eller något, då ska Sophia till honom, får se vad jag hittar på då :) Kanske träffar någon kompis eller något hehe..


Löööööööördag

heeeeejsan.. Ligger i sängen med sötaste!! Vi har precis tittat klart på step up, ååååh han är så snygg :O
Sophia ska till ingarö ikväll och festa med hennes kille och hans kompisar, venne om jag pallar hänga med asså! Måste hitta någon att vara med ikväll, eller kanske redan är besämt.. hmm jag vet inte.
Jaaag är trött och smokesuuuugen, ska ut nu lite snabbt!

Det är fredag och jag och Sophia är hemma..

Sitter i sängen med Sophia och vi har skit tråkigt, vi sitter och tittar på vänner just nu, sässong 10. Skit roliga avsnitt haha, älskar vänner!
Jaaaag vill hitta på något!!!!!!!!!!

Heeeeemma

Ligger i en fullpackad säng med Sophia, min syster och min söta katt.
Hade tema dag i skolan idag, vi skulle bygga saker av skräp haha! Min grupp var ju segast men de var för att ingen orka göra något typ haha!

Idag vet vi inte vad vi ska göra, typ ut och träffa någon. Orkar inte bara vara hemma med en sur stina till mamma :) Nee skoja bara :D

Fredag är lika med helg!

God morgon. Skulle ju ha mött Sophia idag och äta på subway men så blev det inte, så hon ska komma till min skola till att jag slutar istället. Jag ska äta med Minna istället, på mc mannen ;) haha! Ska väl gå om drygt en halvtimma så jag ska börja hitta kläder jag ska ha på mig och fixa mig. Har ju min mascara hos Sophia så får se om jag går utan de haha! Aja nu ska jag bomba musik och fixa mig samtidigt :)

:)

Titta nyss klart på en film, fast dock mindre än halva. Hade redan börjat med en, så jag såg klart den och nu ska jag sova.. Kan knappt hålla mina små ögon öppna. Fast innan jag lägger mig måste jag hitta ett läppsyl här i lägenheten, mina läppar håller på att dööö :o
Aaaaja godnatt :)

Nu är det dags för film

Jag har precis målat mina naglar och kladdat in mig i body butter med mango lukt (fast det luktar mer persika än mango). Aja ska väl ta och ta ner sakerna från sängen snart, sätta på mig en stor tröja och sedan sätta på någon film. Ska upp runt tio imorgon, nice! Mamma är hemma då också, så hon väcker mig om jag skulle råka försova mig (a)




Mysig hemmakväll

Ligger hemma i sängen nu, har ju inte sovit hemma på några dagar så jag ville vara snäll mot min mamma och göra det idag. Museumet idag var ju faktiskt rätt så intressant, inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara. Vi såg ju Tobbe trollkar och Markoolio där haha, alla ba: shit där är ju dom. Lite komsikt sådär.
Eftersom kabeln till min tv är sönder här hemma så ska jag skriva lite på min historie uppgift som ska vara inlämnad om en vecka, sen ska jag antagligen titta på någon film :)
Jag ska också lägga mig i ett varmt och långt bad och sedan smörja in mig med alla sorters krämer jag har här hemma, mys!


Sitter i skolan

Jag har precis haft geografi prov, det gick väl sådär hah! Ska gå från skolan om typ 40 minuter då vi ska på ett medeltids museum.. Gud vad tråkigt. Aja nu ska jag och Alma titta på en film :)

Mys kväll med Anna

Vi är hemma från bion sen länge tillbaka, fram tills nu så har vi druckit te och pluggat as mycket! Gjorde flera fråge papper, jag känner mig duktig :)
Vi kom till bion en timma innan den börja, så vi hade inget annat för oss än att ta massa fina bilder på oss haha!
I övrigt var filmen bra, lite lång bara. Tror att dom runt om kring oss störde sig lite på oss för vi satt och ojade och nejade allt när det hände något vi inte ville skulle hända! HAHA!
Det här var ju bara några bilder utav väldigt många och väldigt fula bilder haha :) Men det handlar ju om att bjuda på sig själv :)

Hos Annapannalingonflangan

Sitter i soffan hemma hos Anna nu, gulleplutten hade gjort iordning mat till mig :) Dock lite bränt haha men de va gott :) hehe..
Vi ska snart börja röra oss mot tunnelbanan. Duktiga som vi är blev det inget plugg när jag kom. Ovanligt? Nee vi satt och prata massa skit istället haha! Och tog flum bilder!
Jaaag älskar dig Anna
Om ni undrar över Annas min, så kittlade jag henne :)
Mitt leende är så fint, eller vad sägs?

David fyller 16 idag :)

Idag fyller lilla David 16 år, så grattis :D
Sitter hemma hos pappa och väljer färg till mitt rum så ska ommålas och sånt skit. Morbror är här och hjälper mig lite, eftersom det är han som ska göra om mitt rum. Snart ska jag dra till St:eriksplan och träffa Anna, vi ska på bio och se Avatar i 3d (jag lovade ju min kusin att gå på den om jag fick billjett) haha. Bion börjar nio, så vi ska äta hemma hos henne och plugga innan vi drar och hämtar ut billjetterna :)


Bild på födelsedagsbarnet :) Hoppas du och Sophia får en mysig kväll :)

sista lektionen nu då

Har min sista lektion nu, Sophia är här också. vi sitter i datasalen, men Sophia fick låna min data eftersom vissa sidor är spärrade på skolans datorer -.-
Medeltiden uppgift nu då

Skolan

Sitter i skolan och har idrott.. Jag ska göra klart ett arbete om ergonomi, suck!
Ska till en piecingstudio med Sophia och kolla en av mina piercingar, sen ska vi till um.
Prov på torsdag, så ska plugga ikväll -.- trååååååkigt

Måste fortsätta, eller någon som vill göra uppgiften åt mig (a)

Nu är jag med Sophia :)

Nu sitter jag hemma med Sophia, haha lill stumpan hade ju saknat mig så jag ville träffa henne då :)
Vi har nyss tagit lite bilder med pappas systemkamere, tyvärr så hitta pappa inte sladden så att man kan lägga in bilderna på datan.. Så dom bilderna får komma upp senare :D
Ska sova hos henne i natt, mys pys. Har ju massa filmer på datan jag vill se :D

Sophia saknar sin lilla Johanna (a)

Såg nyss på Sophias blogg att hon saknar mig hihi, nej men jag känner mig lite elak eftersom jag inte har hört av mig till henne något under helgen :( Men idag ska jag, när jag slutar :D
Aja sitter i skolan och har historia, vi ska skriva ett arbete om medeltiden, det ska vara mellan 2½ - 5 sidor, så det är ju inte så långt :)
Måååste fortsätta nu..

heeejdå

Nu går jag hemifrån, hörs i skolan eller när jag kommer hem :)


ny vecka

Godmorgon :) Börjar om typ en och en halv timma så jag ska gå om runt en halv timma eftersom jag ska möta Minna klockan tolv i tc

Sitter och tittar på tv, och har jätte ont i ryggen :( Måste börja fixa mig typ nu och äta frukost så jag inte är hungrig i skolan :)

maaaaango

Eftersom sängen är på landet, rummet är tomt och utan golv så kan jag ju inte sova i mitt rum så jag ska sova i soffan i natt. Har skurit upp en mango, den var skit stor haha. Största mangon jag sett :o
När pappa går och lägger mig ska jag stänga av tvn och titta på film på datan :) Tror jag ska se step up, åh den är så bra :)

Sommarjobb? Hoppas de :)

Min kusin som jag var hemma hos igår, hon jobbar ju på Gröna Lund som Chef för attraktionerna (stavning?). Aja men eftersom hon jobbar där så ska jag skicka in jobbansökan och personligt brev, och när hennes chef har fått det ska hon rekomondera mig. Fatta nice med ett sommarjobb man kan vara ute på hela tiden och träffa trevlig folk och såklart snygga killar ;)

...

Ibland ångrar jag att jag börja färga mitt hår. Jag hade ju så fint och ljust hår, varför skulle jag då vara dum och förstöra det? Jag har ingen aning om jag ska vara ärlig!

Bilder från i fredags

Hitta en bild på facebook från i fredags, och så skicka jag över två bilder från mobilen från i fredags. Ville skicka över mer, men det gick inte -.- :)


Jag och Sandra Langell :)


Mina två sexbomber Sandra och Alma ;)

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag.. Är själv också, bra johanna, bra!
Nej men igår hade jag det skit mysigt, Mia stack runt halv elva då hon skulle på trettiårsfest så då var det bara jag och Sanna kvar. Runt elva kom henne engelsktalande pojkvän hem, så det blev mysket engelsk snack för min del igår haha.. Han gick och la sig, jag och Sanna satt uppe och prata om allt mellan himmel och jord. Det är skönt när man kan snacka med någon som verkligen förstår. Så jag kanske ska åka till henne under lovet också. Mysigt!
Idag har jag rivit ut golvet i mitt rum och åkt och kastat det. Sen åkte jag och pappa och åt, så vi kom hem nyss! Vi har köpt mango och chips till ikväll. Mums..

overnattning i sumpan

ar hemma hos sanna nu, har precis tittat pa melodifestivalen. Deras kompis kom till andra chansen, skit bra ju! Hon var jatte bra! hihi.
Hon har engelskt tangentbord sa det ar darfor jag skrivar med a och o (a)


relase me

I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heartbreak
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

Myskväll med kusinerna

Nu är jag hemma från landet, jag och pappa var där lite snabbt och lasta av sängarna. Vi ska göra lite te och mackor nu, och sedan vid sex ska pappa och jag åka till max i sumpan och äta eftersom han ska lämna av mig där. Så ikväll ska jag vara hemma hos min kusin Sanna där min andra kusin Mia ska vara, vi ska titta på melodifestivalen eftersom deras kompis ska vara med och tävla :D Då får jag se Sannas lilla hundvalp också, eller jag tror hon har en haha (a) Hon har bild på den, så det borde ju vara hennes, och den är sååååå himla söt!! Min kväll kommer att vara mysig, hur kommer eran vara? :)


Hade sjukt roligt igår

Igår hade jag det sjukt kul. Johanna hade en artonårs fest, så jag blev bjuden och fick ta med hur många tjejer jag ville. Så jag tog med mig, Emma, Alma och Sandra från skolan.
Vi kom dit och jag träffa massa som jag inte träffat på år och dar. Som typ Sandra Langell, hon hoppa på mig när hon såg mig och krama mig i flera minuter :)
Sen kom det fram en tjej när jag stod ute och rökte och sa "Hej Johanna känner du igen mig?" Jag stod då och titta på henne och utbrast förvånad "handbollen va?" Hon sa ja! Det visa sig att vi hade spelat i samma handbollslag när vi var små. Vi hade inte träffats på fem år, och ändå kände hin igen mig haha!
Eftersom Alma mådde dåligt så gick vi med henne till tunnelbanan, Sandras pappa och min pappa kom och hämta oss två.
Är lite seg idag, men inte bakis. Fick inte vara det idag eftersom jag ska hjälpa pappa att slita upp mitt golv.
Vi får se vad som händer senare idag :)
Bilder kommer snart!

Fredagskvällen tillbringas med massa trevligt folk!

Nu går jag till tunnelbanan, ska ta ut pengar, köpa läsk och så.. Lite stressad fortfarande men inte lika som jag var innan (a) Men jag hann med allt jag skulle. Fan vad jag är bäst!
Vi hörs sen imorgon antar jag.
Puuuuuuss

Stressad

Som rubriken säger så är jag väldigt stressad, jag ska ta tåget som går åtta till slussen där jag ska möta Emma och Sandra och sedan hoppa på Almas tåg :) aah hur ska jag hinna med allt. Har precis sytt ihopp en klänning som var lite trasig som jag ska ha på mig ikväll.
Har inte ätit, fönat håret, fixat håret eller klätt på mig, sitter i mjukisdressen.. Måste skynda, för jag ska hinna allt det..
tonight's gonna be a good night

freeedag

sitter vid en av datorerna i receptionen med Alma, vi har just bestämt hur och när vi ska mötas ikväll. Det blir utgång för vår del och några till tjejer från skolan också :) En tjejkompis fyller ju arton idag (Grattis) så det blir att vi ska fira henne, fick ju ta med hur många tjejkompisar jag ville :D Nice säger jag bara!
Skolan har jävla allahjärtansdag tema, blir ju bara deprimerad.. -.-

helg snart

Sitter i skolan och har svenska, vi ska skriva klart en uppgift och jag har inte ens börjat :/ Gah jag är så dålig när det gäller att börja med skolarbeten, måste bli bättre på det.
Minna har ytvecklingssamtal klockan tre idag, så jag slipper att vara själv i skolan fram till dess. Skönt :) Haha och jag som har tvingat Elie att komma till skolan tidigare just för att jag inte skulle vara själv ;)

godnatt

Orka inte se klart hela filmen, så fortsätter imorgon ist. Måste upp hur tidigt som helst, mitt hår är krulligt tack vare att jag haft bulle hela dagen :) Så måste platta det innan jag går till skolan :)
Heldag imorgon också, eftersom jag har matte med Chrille och Elie (som är muppar) nä driver bara hihi :)
Är skit trött också, så nu ska lilla jag sova.
Pusspuss

myspys

Jag har lagt mig i sängen, med en skål med uppskuren mango. Nu blir det filmdags, Crank står på tur ;)


Fierflies

Nu har Sophia gått. Hon hjälpte mig med skrivbordet, fast det var ju inte så jobbigt hihi :)
Hade lite panik alldeles nyss för jag kom inte på en film jag ville ladda ner, eller jag visste egentligen vad den heter, men kom inte på just då. Så jag fråga Erik och gav han förklaring om vad filmen handla om, och det är ju klart att han kommer på den :) Step up! Fy fan va bra!
Aja, sitter i soffan nu, men världens nack och ryggverk. Är sugen på något gott, men det ända goda vi har är mango! SÅ jag ska nog äta det snart, typ runt nio :)

Jag har bara lite damp

Föräldrar kan vara så himla omogna ibland, åååååh får damp! Jag orkar inte!!

Nu ska jag och Sophia skruva isär bokhyllan och skrivbordet

Jag har så himla tråkigt

Ligger i sängen, har precis slängt in lite mörka kläder i tvätten. Ska ta och göra rostmackor nu med oboy eller te, orkar inte göra någon mat. Till mackorna ska jag titta på my best friends girl, ikväll blir det crank. Håller på att ladda ner crank 2 men får inte titta på den för Sophia, vi ska tydligen se den tillsammans :)

Funny how we used to be extremely close, and now we're complete strangers.


Håller på att måla naglarna igen, fast denna gång ljusrosa! Det blir skit fint, synd bara att jag inte har långa och fina naglar. Men tack vare att jag målar naglarna så biter jag inte på dom, för jag vill inte förstöra den fina färgen (a)

The notebook

Kollade precis klart på filmen, gud vad den var bra. En äkta kärleksfilm, älska den! Åååh!
Ska väl snart ta och äta något och sedan ska jag se yttligare en film. Antingen Crank eller my bestfriends girl. Vet inte än :)

Den omtalde kyssen som vann oskarsnominering för bästa filmkyss! Så sant!

sjukling

Godmorgon :) Idag är jag sjuk så ska inte gå till skolan. Sophia sov här i natt, hon ska gå till sin skla nu typ. Så blir jag ensam :( Nej men jag har ju några filmer på datan jag kan titta på. Tror faktiskt jag ska se the notebook, alla håller på och säger att den är så himla bra så nu ska jag se om den verkligen är det ;)

Nerplockning av rummet

Sitter på skrivbordet och Sophia ligger i sängen.. Vi, eller rättare sagt jag har plockat ner allt jag hade i bokhyllorna och lådorna i flyttkartonger, ska plocka ner min dvd och stereo nu.. Sen blir det att titta på film för vår del. Har tittat på johan falk idag medan vi åt kladdkaka sen får vi väl se, har precis laddat ner the notebook, så de kanske blir den. Annars kanske vi ser the ugly truth som jag såg igår, Sophia måste ju se den, den var ju alldeles för rolig haha (a) och skit bra!

Imorgon åker bokhyllan och skrivbordet ut också, mitt rum kommer att vara tomt :O
Jaja ska fortsätta plocka nu så vi kan titta på film :)

Onsdag,

Sitter i soffan med Sophia, vi har precis ätit. Var ju med Jocke idag, vi hade det roligt. Titta på en film och prata en massa skit hihi :)
Vet inte vad som händer för mig idag, vara med Sophia iallafall. Vill hitta på något roligt! <3

Sitter i skolan

Sitter i skolan och har svenska. Slutar klockan ett idag och då ska jag träffa Jocke :) Vi ska vara med varandra ett litet tag sen ska jag antagligen träffa Sophia lite och säkert plugga..
Anna och jag sitter såklart breve varandra, tror du vi jobbar? Haha nej, vi sitter och pratar om vårat liv haha :) Kanske bäst att börja jobba, det ska ju vara inne på fredag!

god natt :)

Nu ska jag sova! Ska upp åtta imorgon, då min klass börjar mohaha.. Jag börjar tio i tio, fett skönt alltså!
Men jag är typ inte trött, haha. Så vi får väl se hur det går med att somna för min del :)
Anna såg också the ugly truth, läskigt! haha :)
Puss!

Jag fattar inte!

Jag är förvånad, vad är avsikten liksom. Vad är det jag har gjort? Prata aldrig mer med mig!


Aja ligger i sängen och har precis kollat klart på filmen. Pappa visste inte att jag titta på film, så han kom in och fråga varför jag skratta så mycket. Så bra va den! Den var romatisk men ändå sjukt rolig :D haha..
Pratar lite med Anna på fb, hon får mig att må bättre i alla lägen! Jag skulle inte klara det här utan dig Anna, jag menar verkligen det!

:)

Nu är tapeten till mitt rum beställd. Tomas, min morbror kommer på måndag och ska måla mitt rum och även sätta upp min tapet. Mitt rum kommer att bli lila, nice. Minnas favorit färg också haha! När mitt rum är klart ska jag och pappa åka och köpa nya möbler. Ååh längtar. Vi ska även flytta sängen som jag har här till landet och den jag har på landet ska hit, eftersom den jag har här nu är lite för stor, 1.80 m säng och den jag ska ta från landet är 1.60 m och det blir bättre i mitt rum :)

Så här ser tapeten ut som jag ska ha i mitt rum, fin va? :)
Nu ska jag se på the ugly truth och äta mango!
Puss!

Jag har nog haft årets roligaste tisdag haha

Nemen tjenare ;)
Vill ni veta höjdpunkten för idag? Jo jag och Anna var ju bara bäst idag, dagens höjdpunkt jag lovar :)
Det börja väl med att vi satt och åt lunch, Anna skulle luta sig ner av någon konstig andledning och lyckades slå i ögonbrynet i stolen. Sedan hade vi italienska och allt flöt på tills att vi sluta och gick till toaletten för att byta om till idrottskläder och vad händer inte då liksom.. Moaz och Elias lyckas låsa upp när Anna står i underkläder och jag står bara i en tröja. Jag tror faktiskt hela skolan hörde oss skrika haha! Vi hade idrott i tunnelbane stationen Stadion på en idrottshögskola, och såklart lyckas vi gå vilse så vi hitta inte, jag fick ringa pappa och hon sin mamma sen såg vi Shabab och Filmon, dom hjälpte oss att hitta :) Väl inne i idrottshallen så ville inte Anna vänta på att vi skulle ta fram madrasser till ringarna utan hon hoppa upp direkt på dom och lyckas ramla ner med huvudet före.
Idag var vi ju bara för bäst haha! Älskar dig gumman!

Gammal bild på oss, eller från i höstas.

Aja, sitter i soffan bara. Vill hitta på något, men vet inte vad jag vill göra. Ska iallafall äta mango hihi :)
Puss!


I slutändan är det jag som kommer att vara, hmm, lyckligast kanske? Man får ju hoppas!

Jag ska titta klart på csi, sen ska jag sova. Även fast att jag börjar senare än de andra i min klass måste jag ändå gå upp halv åtta.. Så det blir ju inte värsta sovmorgonen för mig, eller jag kan siva en timma längre än vad jag fick göra imorse. Skönt.
Är så hilma trött, fattar inte hur jag fortfarande kan vara det. Jag sov ju typ två till tre timmar hemma hos mamma. Jag är konstig, men som jag alltid har sagt, jag kan sova hela tiden, vilken tid på dygnet det än är ;)
Nej men ärligt nu..
Aja..
Puss!


Känns som att jag är den ända som inte kan sova!

Sitter i soffan, jag har precis pluggat inför italienska läxförhöret jag har imorgon. Jag känner mig duktig!
Pappa är på en dejt, så jag är ensam hemma ett litet tag på kvällen.
Smsar lite med Jocke, vi ska träffas på onsdag och typ titta på film och prata en massa skit om vad som hänt sen vi sågs sist. Det var ju ett tag sen, tror det var i somras. Men vi har hållt kontakten ändå rätt bra, och han är verkligen en underbar vän. "Aldrig att jag låter min bästis må dåligt" sött va :)
Jag är sugen på något gott, som typ mango. Men affären stängen om 7 min :@ haha :)
Börjar tjugo i tio imorgon eftersom jag inte läser matte med min klass, så det blir en sovmorgon imorgon för min del. Idrott imorgon, kanske dags att jag börjar vara med om jag vill få ett betyg i det, så imorgon måste jag vara med och även framöver!


Jag och min baby!
Ska leta om det finns något gott att äta här hemma,
Puss!

Nu är jag hemma hos pappa

Nu är jag hemma hos pappa, fast dock inte med Sophia. David ringde och överaskade henne om att han var hemma hos henne, så hon var tvungen att gå. Det kanske var lika bra, eftersom jag måste plugga italienska och historia ikväll. Mat snart, sen ska jag skruva ner min ena garderob för jag ska ju få göra om i mitt rum.
Jag är fortfarande trött, så det lär ju bli att jag somnar tidigt ikväll (a)
Puss!

Jag är helt död!

Är hemma hos mamma nu, vakna nyss. Decka direkt när jag kom hem, men inte så konstigt. Jag fick ju inte så mycket sömn i natt. Men, jag har bestämt att jag ska möta Sophia i slussen runt tio till kvart över 5 eftersom den lilla ungen slutar sent i veckan, men hon vet inget än. Eller egentligen ska jag åka till hennes skola, men det orkar jag inte. Är helt död!
Pappa får skjutsa mig till mamma igen ikväll, för lilla jag orkar inte bära med allt jag har här till pappa. Bara min underbara data :).
Aah min fot har somnat, det är jätte obehagligt :( Och vet ni vad, jag hade hicka från att jag åkte från östermalmstorg till att jag gick av tunnelbanan i farsta, typ en halvtimma. Fatta vad jobbigt.. :(

godmoooorgon nu är de en ny vecka

Godmorgon, sovit gott? Jag har.. Nej men är i skolan nu, började för en halvtimma sen. I nat sov jag inte hemma, orka inte åka hem så jag sov hos ****.. vi titta på tv sen sov. Orka inte gå upp ur sängen imorse, men eftersom jag skulle möta Minna var jag tvungen hihi, gud vad jag är snäll och tänker på henne, nä driver :D
Har svenska, och vår svensklärare är inte här, så vi har vår rektor på lektionen idag höhö.. Men han är inte här?
Slutar tjugo över tolv idag, vet inte vad jag ska göra, åka till mamma och hämta min data iallafall sen åker jag till pappa.
Vet inte vad vi ska jobba med (a) så jag ska titta runt lite på olika sidor nu.
Puss!


Söööndag

Hello everybody. Vad gör ni? Själv ligger jag i Sophias säng, idag har vi inte gjort något annat än att tittat på massa filmer. Vet inte riktigt vad jag ska gör idag, det, det får vi se.. David kommer ju hem från Norge idag, så jag ska lämna Sophia då, någon som vill träffas :)
När Sophia kommer ut ur duschen, ska jag in i den haha.
Puss!

nu åker vi :)

Nu ska jag och Sophia åka till sockenplan, vi ska träffa willie :) hihi.
Sover hos Sophia i natt, så skriver nog mer imorgon.
Puss!

det blir ingen bio

Det blir ingen bio för mig och Sophia, vi skippa det. Orka inte gå eftersom vi är så sega, och just för att vi inte har pengar till godis (a)
Men vi kanske sticker till Wille ett tag om vi får för hans föräldrar :p Men jag vet inte vad vi ska hitta på haha! Jag är trött och orkar inte göra något, men ändå vill jag göra en massa saker. Jobbigt läge! haha
Puss!

Biomys med Sophia

Nu har jag och Sophia hittat på vad vi ska göra. Vi ska gå på bio ikväll och se edge of darknes. Det var ingen som kunde följa med oss ikväll, det är lite synd menmen det blir mysigt med bara vi hihi :)
FAST ett problem, vi har inte pengar till godis och sånt :o Det måste vi fixa, man kan ju inte gå på bio utan att äta/dricka något :) haha.

Aja, vi har precis ätit mat, så jag ska väl snart fråga om mamma kanske har en hundring eller något så att vi ska köpa caaaandy :)
Puss!


gårdagen var rolig :)

God morgon alla :) Hur mår ni idag, själv är jag lite seg hehe..
Igår var vi ju hemma hos Alex med några andra trevliga människor, det blev att jag drack några öl men Sophia drack dock ingenting, bara någon klunk av det jag drack. Hon skulle ju ta mig hem ;) HAHA.
Jag vet inte hur länge vi var där, men i några timmar. Sophia hade ju inte det så roligt eftersom jag råka lämna henne med alla som var där, i can't tell you why ;).
Idag vet jag inte vad vi ska göra, vi får se.. Kommer säkerligen ta det lungt ikväll :)

Bilder från igår kommer nu :)


Sophia som mestadels av kvällen satt på diskbänken :) fast hon spela you wii också :)


Ehh Ali (han kallades så, kommer ej ihåg hans namn :p), killen med det lilla huvudet som jag och sophia kalla han och edvin :)


Alex och jag, nyktra fanskap haha ;)


Jonas och Sebbe


Alex haha :)


En rätt dålig och mörk bild på mig, men jag råka ramla i snön två gånger på samma ställe när vi var på väg hem så jag var ju en snömänniska för ett litet tag hahaha

Det var alla bilder från igår, orka inte ta en massa :)
MEn vi får höras senare,
Puss!

heeeejdå :D

Nu ska jag och Sophia åka till Odenplan och träffa Alex :) Hörs sen :D
Puss!

hemma och gör oss iordning

Jag har precis duschat klart, så nu ska jag bara sminka mig sen ska jag och Sophia ut :)
Hoppas alla får det trevligt ikväll, det kommer iaf jag ha :D
Puss!


Nu är det helg :D

Godmorgon. Idag blev det ingen skola för min del, och inte Sophias heller. Vi vakna för typ 1 timma sen, inte okej haha!
Menmen idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske bara sitta hemma hos henne antar jag. Men vi får se senare :)

vi ligger i sängen med en varsin data, och tittar på hjälp jag är en fisk.. Haha det var stört länge sen jag såg den ;)
Puss!

Övernattning och lila naglar

Det blir att jag sover över hos Sophia i natt igen, vi ska ju ta samma tåg imorgon så ingen av oss slipper åka själv :) Sitter i sängen och dricker te, Sophia pratar med David i tele..
Och vet ni vad jag har gjort nu på kvällen? Jag har målat mina naglar lila :) Tror inte jag har målat mina naglar på typ mer än ett år haha, så tyckte det var dax. Det kanske hjälper mig att få långa och fina naglar också hihi :)

Var det en fin färg? :)
Puss!

hemma hos sophia

Ligger i sängen hemma hos Sophia. Hon har inga rena underklader så jag föreslog att vi skulle sova hos mamma för jag har tvättat mina kläder nyss hihi, får se om hon vill. Hoppas, för jag måste ta 20 kr hemifrån också eftersom jag låna det av anna idag :)
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, antagligen vara med Sophia. HIHI jag får ha henne för mig själv i helgen för Davidplutten ska till Norge med sin brottningklubb. Suck on that David :D Nee skoja bara med dig hihi :)

Måste ha den jävla tjocka geografi boken med mig till skolan och vara nära den hela tiden, för Sophia ska ha prov i det och jag måste hjälpa henne har hon sagt haha :)
Puss!

...

I never thought that I'd do something like that
but when I saw you two it hit me lika a heartattack

Vilken jävla kväll asså!

God morgon, nu är jag hos min pappa. Kom hit vid halv 8 imorse. Eftersom jag sov hos Sophia i natt och hon går tidiga dagar så var jag också tvungen att gå upp tidigt, men jag sov en timme till när jag hade kommit hem.
Igår när jag skulle möta Sophia så reste vi runt hela Sverige :o Jag skulle möta henne i högdalen halv tio, och eftersom hon åkte från sin kompis från skogås så skulle hon ta en buss och sedan ta 172 mot skarpnäck. Men det är ju klart att hon går på 172 mot norsborg, och det upptäcker hon när hon är i Fittja haha! Och då hade jag stått i högdalen i en halvtimme och pratat med henne.. Fatta att jag garva sönder mig. MEn hon hoppa på tuben och likaså gjorde jag och så mötte vi varandra i liljeholmen där vi skulle ta bussen till högdalen, men där fick vi vänta i 20 minuter.. Hmm ja vi var hemma runt elva, en och en halvtimma senare liksom.. HAHA.

Men nu har jag städat mitt rum, så jag sitter i vardagsrummet. Har kopplat in min data i stereon så nu lyssnar jag på musik.. Mycket uppiggande.
Jag ska möta Minna en halvtimma tidigare än vad vi brukar mötas på torsdagar, men det är ju bara för Chrille fråga om vi ville äta med han och elie innan Italienskan börja. Så¨klart vi äter med dom :) Sen ska vi äta med Anna också :)
Ska hoppa in i duschen nu,
Puss!

Sötnos

Nu är jag hemma från skolan och Sophia. Innan jag åkte till Sophia mötte jag upp Hanna lite snabbt och lämna/hämta lite saker och när jag kom till Sophia var David där också. Fast han åkte typ till sin träning så fort jag kom dit :)
Sophia är nu i Skogås med en kompis, men när hon ska hem därifrån ska hon säga till mig. Det kanske blir så att jag sover hemma hos henne, eftersom jag ska hem till pappa imorgon innan skolan och städa lite i mitt rum. Då blir det ju liksom närmre hem om jag sover hos henne, men vi får se :)

Prov imorgon, så jag måste plugga lite också *SUCK* haha (a)

Nej men nu ska jag ta lite låtar från youtube som jag kan ha på datan :)

Juste! Såg ni det söta inlägget Sophia hade skrivit i min blogg? Åh vad hon är gullig (a)


Bild på mig från i höstas :)
Puss!

Skoooola

Jag gick till skolan ändå, så nu sitter jag i en utav sofforna med Minna och några andra från klassen. Vi börjar om typ fem minuter. Slutar tre också hihi.. Så när jag har slutat ska jag hem till Sophia as usually ;)
Puss!

Hallå där kött och blåbär

Sophia här, tänkte smyg blogga lite men visste inte Johannas lösen så jag fick fråga henne så nu blir det ingen suprise :(:( Men idag kommer lilla J hit till mig efter skolan. W, tänkte berätta en liten sak.

Jag och Johanna träffades första gången för, vad kan det ha vart 2-3 år sedan. Då hennes pappa och min mamma dejtade HAHA! Sjukt roligt, gud vad vi såg ut ! I början dömde vi varandra lite och bara var typiska tonåringar. Men sedan vart vi bra kompisar. Vi har gjort mycket tillsammans och jag glömmer aldrig det. Speciellt inte hur vi typ fick sockerkick av fanta och alla gånger på ditt land vi har flummat. Men även dom gångerna vi inte har vart kompisar kommer jag ihåg, det var så larviga saker vi bråkade om! Men nu känner jag verkligen att vi är ganska lika till sättet och vi har inte så lätt för att bråka även om ja kan bli galen för att du pratar så mycket haha :) Och för att du är senil X) Men det är en del av din lilla charm. Jag tror att jag kommer ihåg allt jag har gjort med dig och allt du har sagt BARA för att du har upprepat det så pass många gånger. Men det är jag ändå glad över, jag är glad över att ha dig vid min sida och jag är fucking glad över att du och jag ska fan behålla våran vänskap så att vi kan flytta tillsammans i våran lilla 3a sen. För det ska vi! Bara du och jag and all the boys. Men jag älskar dig lilla gumman du är min lilla mango! :D Hahahahah mango mango mango.. måste gå o varva ner nu. Puss !


Från då till nu <3


God morgon alla :)

Vakna nyss och det är någon läskig kille hemma hos mig som ska fixa avloppet (?) Dom skulle tydligen göra de i alla lägenheter, fattar inte men ändå..
Ska snart ta mig upp ur sängen och börja fixa mig. Sophia är inte i skolan så sticker nog till henne efter att jag har slutat! Tror jag :) Eller om jag inte åker dit nu. Orkar verkligen inte gå i skolan just nu förtillfället pga allt!

I guess everything you said was a lie!

Puss!

Jag är hur pigg som helst, men ska iallafall försöka sova nu :)

Nu har jag tittat klart på de sista paradise avsnitten, låg ju såklrt i sängen då :)
Jag ska försöka sova nu så att jag kommer upp imorgon bitti, ska möta Minna kvart i 11 i tc och sen ska vi äta lunch :) Haha jag glömde ju såklart att ladda det där jävla matkortet idag i skolan så jag får göra det imorgon istället. Var ju upptagen med annat där :)
Puss!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

MIIIIIIIIN TV HAR TYP GÅTT SÖNDER, VAD SKA JAG TA MIG TILL???????
Det verkar som att det inte blir någon ph för mig ikväll :( åååh jag som hade längtat
Puss!

Det blir paradise ändå :)

Paradise hotel börjar om 5 minuter, även fast att jag missa gårdagens prgram så måste jag titta.. Kan ju inte missa finalen hallå :o
Nu har jag smörjt in mig i nästan alla olika sorters krämer man kan, body lotion, någon annan man ska ha för att få fast hy, jag har haft ansiktsmask, smörjt in mig i natt kräm för ansiktet.  Säkert mer som jag har glömt nu haha.
Shit tre minuter kvar :p nej driver, men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv :) Skriver senare när det är slut.
Puss!

Bok till svenskan är nu vald

Gick in på Jensen online och såg att till på måndag ska vi ha valt en svensk bok av en svensk författare och vi skulle även skriva lite om den typ och varför vi valt just den boken och sånt! Skrev nyss klart den lilla uppgiften eftersom jag inte har något att göra och jag har valt boken "Simmar-Emma: Min kamp mot bulimin" Jag har redan läst den, men det var för ca 3 år sedan tror jag så jag kan ju läsa den igen :)


Men nu ska jag hoppa in i duschen, så vi hörs senare :)
Puss!

Paradise Hotel final

Ikväll är det paradise hotel finalen, men eftersom jag missa de två avsnitt som gick igår så kan jag ju inte titta ikväll. Gårdagens kommer typ upp ikväll eller om det tillochmed är imorgon. Hoppas det finns något annat bra att titta på :) hehe
Synd att det redan är slut, jag som gilla det :(

Puss!

Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan, det var en jobbig skoldag även fast jag bara var där 2 timmar och 45 minuter. Anna tack för att du finns, det behöver jag verkligen. Tack alla brudar i klassen, ni är bäst!

Men idag vet jag inte vad jag ska göra.. Vara hemma bara kanske. Sophia ska sova hos David så det blir inte att träffa henne, men jag har mina skolböcker där och min ipod kom jag på nu :o Haha jag får träffa henne imorgon så jag kan hämta dom, men det har jag inget emot :)

Mamma är inte hemma, hon är hos polisen. Jag är jätte hungrig och det är bara jag och Sandra här hemma så jag funtar på om jag kanske ska börja laga mat så den är klar när mamma och Thomas kommer hem.

Nu vet jag vad jag ska göra ikväll :)
(Igår när jag och Sophia städa fick hon typ panik för att jag har så mycket skönhetsprodukter i mitt rum, haha)
Så jag ska smörja in mig i massa krämer och bara må bra idag, känns som att det behövs.
Puss!

Är på mammas jobb nu

Godmorgon, vad gör ni? Själv sitter jag på mammas jobb och pratar lite med henne om hur jag mår typ, men om ungeför en halvtimma ska jag åka till tc och möta Minna :) Då ska jag få låna hennes matkort eftersom mitt inte är laddat ännu, och hon har ändå ätit hemma idag så jag ska bara köpa en macka jag kan äta :)
Puss!

god natt

Nu ska vi sova, jag har fixat in lite låtar på datan. Mys!
Skola imorgon, idrott och vi ska köra snörugby, aldrig att jag är med! haha
Puss!

Sover hos Sophia i natt

Jag och Sophia kom nyss hem från min mamma. Vet ni vad vi har gjort ända sen vi kom dit, jo städat heeela mitt rum, herregud va mycket det var att städa haha.. Men nu är det fint iallafall.
Har precis fått ett plus kort av min snälla pappa också, hihi :)
Imorgon blir det skola för min del och då måste jag prata ut med två stycken!
Nu ska vi fixa min ipod och ladda ner en film :)
Puss!

åker till farsta nu

Ni gör mig ledsen, jag vill inte veta av er ett tag fram över. Ni har sårat mig oehört mycket och så gör inte riktiga vänner. Sophia, Anna och Minna ni är dom jag verkligen litar på, verkar inte som att det inte finns mer ärliga  människor. Från och med tänker jag inte öppna mig för fler än er.

Men nu ska jag och Sophia hem till min mamma.. Sen åka tillbaka.
Puss!



Nu blir det att äta på subway

Nu ska jag börja röra mig mot tunnelbanan, Sophia sluta visst tidigare så jag åker tidigare :)

Hann inte ta mer bilder som blev fina haha.. Måste rusa nu!
Puss!

Nu är det måndag, och jag hoppas att jag får en bra vecka

God morgon alla, idag är jag jätte trött men jag måste gå till skolan.. Det var nära till att jag inte ville röra mig uppåt i sängen ens..
Nu sitter jag också och funderar på om jag verkligen ska gå till skolan, har ingen lust med det med tanke på hur jag känner nu. Men jag har ju turen att ha de underbaraste tjejerna som finns i min klass! Jag ska iallafall möta upp Sophia och Minna i slusse, vi ska äta på subway. Jag får se när vi har ätit upp hur jag gör, annars är jag nog med Sophia..
Hon kommer att hjälpa mig, hon kommer att förstå hur jag känner. Det vet jag!

Aja, men nu ska jag röra mig till badrummet och duscha.. Hur jag än gör kan jag ju inte gå skitig haha ;)
Puss!

RSS 2.0