Hos Anna och bakar äppelpaj

Nu är jag hemma hos Anna panna och bakar äppelpaj, mums så gott de ska bli när vi äter :)..
Imorgon ska jag möta Sandra i centralen när hon kommer hem från Uppsala, :)
Men nu ska vi snart äta våran goda äppelpaj, synd att ni inte får smaka.. Bara jag och Anna, inte Stefan (annas bror) för han är en liten plutt :)
Puss!

Hos Madeleine

Har shoppat klart nu :) Bilder kommer imorgon när jag har tid för just nu är vi några tjejer och killar från skolan och partar lite, även Sandra är här :)
Sedan kanske vi ska vidare till en av mina kill kompisar, får se hur det blir med det senare :D
Skriver senare om jag orkar annars blir det ett inlägg imorgon :)
Puss!

God morgon

Vaknade inte för så länge sen, jag hade en underbar drömm om att jag var utomlands och det var varmt :)
Vi drack nyss upp vårat te och nu ska vi börja fixa oss och sedan röra oss mot farsta c, Sandra ska typ bara duscha sin kropp och sen ska vi börja fixa oss :)
Skriver senare
Puss!


god natt

I natt sover jag hos Sandra, riktigt mysigt ska vi ha.. Det kan jag garantera ;)
Ska nog ta och lägga mig snart så att vi inte vaknar allt för sent imorgon för imorgon är det ju shopping som gäller ;)
Vet typ redan nu vad jag ska köpa och det är ett par jeans, underkläder och tjocktröjor.. Om det blir något över kommer jag säkert köpa något fint linne eller något liknande :)
Det har ju kommit nya affärer i Farsta c så måste se om det finns kläder som jag gillar där :)
Nu ska jag lägga mig brevid Sandra och mysa galet, ni får ha en underbar natt och drömma sött. Vilket jag kommer att ha :)
Puss!


tråkigt och ibland kan folk vara riktigt löjliga!

Gah vi har så jävla tråkigt och ingen vill träffa oss, kul fredag vi har alltså!
Sandra sitter fortfarande och spelar på min mobil så jag låna hennes kamera och tog lite bilder haha :)
Vill ni se? Det får ni inte göra idag haha :) Känner inte för att lägga upp bilder idag, men imorgon kommer det komma bilder :)
Vet ni vad jag ska göra imorgon :D Min pappa ska ge mig 900 så jag kan shoppa lite kläder hihi så snällt av honom :) Så det blir bilder från när jag och sandra shoppar och vad jag köpte :)

Puss!

Hos Sandra

Hejsan kom till Sandra för ett tag sen.. Vi skulle egentligen till Timmie och träffa Twilight när Timmie hade stuckit iväg på fest men det är en av mina kompisar där och hon verkligen hatar Sandra så vi får tydligen inte komma, eller jag får men det är ju lite taskigt och dissa Sandra :S Aja vi får väl hitta på något annat ikväll. Hoppas det blir något som är roligare än att sitta hemma hos Timmie haha :)
Sandra ligger i sin säng och har tagit över min mobil och börjat spela, spel nörd är vad hon har blivit!
Nej nu ska jag hoppa på henne så hon förlorar :) hihi
Puss!

Fredag morgon

God morgon det är nu höstlov för mig :D Igår blev det inget inlägg och inte heller i onsdags när jag kom hem från skolan.. Men var bara hemma och åt i onsdags och sen träffa jag en person jag hade bråkat med och prata ut lite med honom och igår så kom jag hem vid 11 så då gick jag till sängen istället för att sätta på datan :)

Fick veta en lite tråkig nyhet, men det är bara att kämpa vidare och glömma som alla säger men hur ska jag göra det när det är dig jag vill ha? Aja skit samma!

Ligger just nu i sängen och tittar på tv, kommer säkert somna om igen snart :p
Skriver senare när jag vaknat till lite..
Puss

Skolan - naturkunskap

Blev bara ett inlägg igår, menmen jag var inte inne på datan när jag kom hem (a)
Just nu sitter jag i klass rummet med en bärbar dator, vi ska skriva en labbraport om när vi var i skogen men jag var inte med där så kan inte göra.. Så jag ska istället jobba lite med samälls uppgiften som ska vara inne på fredag och jag börja idag :O Panik alltså! Men dags att börja, vi hörs

Puss!


Skolan

Sluta för 1 timme och 20 minuter sen men jag och Anna är kvar i skolan haha :) We love school, haha noo hell no :P Nej men Anna mådde dåligt så hon la sig i soffan och vila och jag gav henne sällskap.. Vi ska väl börja röra oss snart så då skriver jag när jag kommer hem..

Puss!

Hos Timmie

Just nu sitter jag i soffan hos Timmie brevid han, Twilight och Tove är och testar lite roliga kläder haha :)
Snart ska jag röra mig hem åt, Timmie ska skjutsa mig och Tove till Farsta.. Skola imorgon, börjar 8 och slutar 20 i två :D Älskar mina skoldagar..
Imorgon kommer jag väl berätta för Minna om hur glad jag är, fast det vet hon ju redan om haha.. Alltså jag är så glad så det inte går att beskriva, varför är jag det.. Ja du säg det :) Det kanske ni får veta någon dag i veckan..

Men jag skriver ner imorgon :)
Puss!


Utgång

Nu ska jag ut och träffa Tove :D
Hörs sen
Puss!

möte på mu = en dålig dag

Hejsan, första inlägget idag då..
Idag var jag i skolan i 2 timmar, sluta alltså 10. Jag åkte hem direkt till mig där Twilight låg och sov så jag väckte henne. Sen åkte jag till mu och hade ett jävla tråkigt möte i en timme typ, men satt och smsa hela mötet så dom borde ju fatta att jag inte vill vara där? Kom hem för inte så länge sen, hämtade Sandra (lillasyster) sen gick vi hem och gjorde varma mackor till oss, mm så gott..
Ringde Twilight nyss och fråga om jag och Tove kunde komma till henne och Timmie men då sa han aa när **** har åkt för han vill inte träffa dig haha, mupp? Ja verkligen! :) För han blev sur på mig och Sandra för vi låg och as garva när vi skulle sova och nu hatar han oss? Pfft ingen hatar mig fan!

Funderar på att fråga om en viss person vill träffa mig, men vet inte om jag har modet att fråga det (a) men det löser väl sig..

Ska kolla lite på tv nu,
Puss!

Hos mamma

Nu är jag hemma hos mamma, jag satte igång datan i väntan på att sega Twilight ska komma hit. Hon ska sova hos mig har vi bestämt och vi ska äta klart kladdkakan jag baka hos pappa :) Jag vet, jag är en tjockis (a)
Sitter nu i sängen och tittar på vem kan slå filip och fredrik, tror jag det heter..

Alltså den här helgen har varit så lång tråkig men samtidigt har den varit slapp och skön, har liksom bara suttit inne i helgen och när jag har gått ut är det för att röka eller att gå till affären och köpa god saker :) Jag kommer så bli fet om jag fortsätter att äta så som jag gör, men jag orkar inte bry mig om det nu haha.. Jag tar tag i det när det händer, om det händer i och för sig :p

Ska snart ut och möta Twilight och vi ska vara ute ett tag, för mamma och Thomas vet inte att hon ska sova här mohahah.. Det får dom reda på imorgon när dom går till jobbet. Eftersom jag slutar 10 imorgon så låter jag Twilight sova kvar här och så åker jag hem när jag slutat och är då hemma runt 11, då får hon sova ut.. Hon ska ju inte till skolan eftersom det finns så många omogna personer där som vill slå henne :S Fattar inte vad deras problem är..
Har ju också fått höra att jag och Twilight är det ena och det andra, tillexempel som falska fittor :s men bryr jag mig? Nej skulle inte tro det hahah.. Synd att dom inte får mer uppmärksamhet av mig än vad dom fått nu.. Tre rader i en blogg, det är inte mycket till uppmärksamhet.. Men orka lägga ner tid på att skriva om det nu..

Puss!


hem till mammi nu

Nu ska jag hem till mamma där Twilight ska sova :D
Jga har fått min pappas vinter jacka, åh den är så mysig men jätte stor så jag kommer se ut som en mupp i vinter haha :p
Men jag skriver imorgon när jag vaknar så säger god natt nu :)
Puss och god natt!


Kladdkaka

Jag och Sandra bakar kladdkaka, den ligger i ugnen och är snart klar. Vi har precis gjort te också, så vi ska ha det lite mysigt här hemma ikväll tills jag ska till min mamma :p

Puss!

Är bara hemma och väntar på att Twilight ska komma, medan Sandra spelar på min mobil.. Roligt jag har, eller inte (a)

Sitter här vid datan för Sandra har börjat geeka ett spel på min mobil :O Hon tycker hon är jätte duktigt vilket hon inte är, jag har liksom klarat av spelet 3 gånger haha ;D
Twilight ska komma hit lite senare, vi ska antingen sova hos mig eller henne vet inte än men vad jag vet är att vi ska va vakna hela natten och prata sen ska jag till skolan och se på en film, slutar 10 imorgon så tyckte det först var lite onödigt att gå men vi håller på att titta på filmer på engelskan så jag måste bara gå haha :)
Har även ett jävla möte imorgon på mu där jag går familje terapi, skit tråkigt och jag hatar det! Men men ingenting jag kan göra åt saken, det är bara att gå -.-
Sandra är SÅ egoistisk, hon spelar på min mobil och jag vill skicka ett sms men får inte.. Vad är det för stil liksom? :O Nej jag skoja snart får jag den, I know that everyone loves my cellphone ;)

Puss!

Söndag

God morgon eller god förmiddag, ta det som ni vill ;)
Jag och Sandra vaknade inte för så länge sen, vi åt nyss frukost. Det var riktigt gott..
Just nu står Sandra i duschen och jag sitter vid datan, ska skriva en summary om en av filmerna vi såg på engelska i veckan och jag hatar verkligen sånt. Men jag tror att jag tar slumdog millionare, den kommer jag ihåg mest :)
Idag vet jag inte vad som händer, vet iallafall att jag ska till mamma senare när dom kommer hem från landet. Kanske ska till Västerhaninge och träffa Twilight, hon ville prata med mig och eftersom hon inte har någon mobil var jag tvungen att träffa henne haha, men det gör inget.. Tycker bara det är jobbigt att man inte kan få tag i henne :/

Nu ska jag skriva lite engelska :o
Puss!

God natt :) <3

Nu ska jag och Sandra stänga av datan, gå in i mitt rum, lägga oss i min stoooora säng, sätta på tvn och somna till tvn :)
Så god natt alla, vi hörs imorgon
Puss och god natt!

Johanna och Sandra är hemma på en lördag, fan vad ovanligt! :O

Nu har jag och Sandra tittat klart på filmen vi hyrde, det blev "The women". Filmen var bra och rolig så det är en film jag kan rekomondera.
Vi har suttit och tittat på gamla bilder som finns i min data men sen tröttnade Sandra och ville gå in på datan.
Ska jag vara snäll och ge henne datan? Hmm nee jag tror inte det, men är man en farmville mupp som hon så måste hon ju ha datan så jag ska nog ge henne den för ett litet tag. Sen ska vi nog sova för imorgon ska vi till Vh när vi vaknat och åka till Twilight och Timmie :)

Skriver ett inlägg innan datan stängs av :D
Puss!

Hemma kväll

Nu ska jag och Sandra gå till högdalens centrum och köpa godis och läsk, vi ska även hyra en film :)
Skriver sen vilken film vi hyrde :D

Puss!

:) <3

Pappa har precis börjat med maten och snart är Sandra här. Jag skulle egentligen ha mött henne i högdalen men glömde att hon var på väg så jag har inte klätt på mig än, sitter i soffan med en handduk i håret och en handduk runt min kropp.. Sa till henne och hon blev inte sur :) utan hon sa bara att jag skulle ringa henne när hon kommer till högdalen.

Ska nog klä på mig och börja fixa mig snart, iallafall tills maten är klar :)
Efter att vi har ätit ska vi ringa Timmie och kolla om dom vill träffa oss :D vi får hoppas på det, för annars vet vi inte vad vi ska göra ikväll :O
Två väldigt gamla  bilder på mig och Sandra x)
 

Puss!

Dusch time

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha, raka benet och hela det där kitet :) Gud vad jag är sugen på att ta ett långt varmt skum bad, men såklart har inte pappa ett badkar så det får bli när jag kommer hem till mamma igen
Hoppas Sandra kommer snart för jag börjar få jätte tråkigt här (a) haha..

Puss!

Sandra kommer snart så jag inte har tråkigt mer :)

Sitter i soffan och har precis ätit frukost, eller om man nu kan kalla det frukost eftersom klockan är lite över tre, nej juste det heter brunch :)
Sandra ska komma hit snart, så jag kanske ska börja börja fixa mig lite eftersom jag ska möta henne i högdalen centrum.. Hon ska äta här också, och pappa som tänkte på henne fråga om hon ville äta eftersom vi ska äta maten hon älskar idag haha :)

Varför är det bara dåliga program på tv för? Och allt är så tråkigt, jag får panik!
Puss!

God morgon

GOd morgon söta läsare, ja vakna typ för en timme sen eller något men jag har legat och pratat med Timmie i tele tills typ nu..
Han ringde mig i natt när jag sov hundra gånger och en gång svara jag med då hörde jag inget för jag hade glömt att mitt headset var i så jag la på, han fortsatte att ringa och då tröck jag upptaget, ja sooov ju fan haha.. Men han skicka ett sms och fråga vad Jills nummer var för han fick inte tag i Twilight..
Twilight hade tydligen sumpat sim mobil pga att hon hade druckit lite för mycket.. Så Timmie var inte så jätte glad på henne när han hämta henne i natt..

Aja nog snackat om det.. Idag ska jag inte åka till landet, pappa orka inte så det blir att vara hemma i stan i kväll. Vet nte riktigt vad jag ska göra men säkert träffa Twilight, Timmie och gänget haha.. Nu får man ju ringa Timmie om man ska ha tag i Twilight och han har telenor :o Fatta att det kommer bli dyrt för mig från och med nu x)
Jag ska nog träffa Natha lite snabbt i hökis, har hennes tröja som hon vill ha tillbaka så det ska hon få :)

Pappa vill att jag ska lämna datan i några minuter för att äta frukost, men först tror jag nog att jag går ut på balkongen och tar mig enliten smokare ;)
Puss!

God natt :) <3

Nej nu ska jag ta och sova. Även fast klockan bara är 20 i 1 så är jag galet trött..
Det har varit skönt att bara vara hemma ikväll och ta det lugnt, men skit tråkigt fan.
Jag ligger och typ halv sover i soffan mad datan i knät, så jag ska verkligen ta och sova nu :)

Skriver imorgon när jag vaknar, då kanske det blir outfit och massa bilder..
Puss!

:O

Aaaah jag har så tråkigt som det bara går att ha!
Tittar på någon tråkig film på femman, snart blir det väl godis, te och en film för min del..
Mums det lät gott haha (a)

Tror jag ska ta och göra iordning lite te till lilla mig nu,
Puss!


Fredag och jag kommer vara hemma

Nu är jag hemma från skolan och från att ha hämtat mina saker hos mormor :)
Tror inte jag ska hitta på något ikväll, bara ta det lugnt hemma.. Fråga nyss om Twilight ville sova hos mig i natt så får se vad hon svarar :)
Just nu väntar jag på att min pizza som ligger i ugnen ska bli klar, eftersom pappa skulle ut lite ikväll så köpte han en pizza som jag kunde lägga in i ugnen när jag kom hem :)
Hoppas det är något bra på tv ikväll annars blir det väl någon film jag har hemma, men dom börjar bli ut tjatade. Har sett dom hur många gånger som helst. 

Bilder från idag :)
 
Bild 1: Madeleine som ligger i soffan i skolan
Bild 2: Anna och jag på våran pp :)

Men nu är min pizza klar, så ska äta nu.. Skriver mer senare.
Puss!

skola nu sen hem

Nu ska jag packa ner min kära data och sedan gå till nästa hus på min gata för att lämna lite kläder och min data hos mormor och Kjele :) så snällt av dom och låta mig ha mina saker där..
Sen ska jag röra mig mot skolan så jag inte kommer försent :) hihi

Men vi hörs senare, säkert när jag kommit hem till pappsen.
Puss!

Fredag

Godmorgon, idag är det fredag och de är nice :)
Skulle egentligen börjat 20 över 8 i hellasgården för att gå i skogen och leta löv och om min lärare trodde att jag skulle följa med dit när det är kallt och så, så trodde hon ju fel. Så jag tog mig en liten sovmorgon, har två lektinoer, egentligen 3 men matten ska jag inte gå på längre tills efter lovet då jag och Madeleine läser matte b med tvåorna istället. Jag börjar min första lektion 13:55 och slutar för dagen 17:00, det är ändå rätt nice ju :)
Snart ska jag ringa mormor och fråga om jag kan lägga min data och lite kläder där tills jag har slutat och sen komma och hämta det. Varför jag ska göra så är för att mamma och famlijen ska till landet och dom sätter in någon skit sak i låset för dom inte litar på mig :s och jag ska i helgen sova hos pappa. Tror inte jag har träffat han på en månad så det ska ändå bli lite roligt att sova där i helgen, men det är ju inte mitt favorit ställe precis och det kommer säkert vara massa bråk som vanligt :/

Aja nu ska jag börja packa lite och även fixa mig, Madeleine ville att jag skulle komma till skolan tidigare och hjälpa henne med matten. Hon ska tenta av kursen, hoppas verkligen det går bra för henne för jag kommer inte våga vara själv i en klass haha :)
Puss!

Läggdags

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig, sitter vid datan och lyssnar på radion på mobilen. Älskar låten som är, det är britney spears nya låt 3!

Aja, imorgon ska jag upp tidigt även om jag börjar halv 1.
Ska upp 8 och lägga in en hög med tvätt i tvätt maskinen sedan kanske jag ska sova lite mer.. Ska även till mammas jobb innan jag möter Minna, hon ska göra en inbakad fläta på mig har jag bestämt :) och så ska jag möta Minna för att äta lunch. Slutar runt 4 och efter jag har slutat ska jag förhoppningsvis träffa Hanna. Sjukt länge sen jag träffa henne så det ska bli kul :)

Just nu sitter jag i mjukis kläder och håller på att somna så ska väl säga god natt till er :) haha!
Jag nu! Sexig va, nej skulle inte tro det!


Puss!


:)<3

Datanörd nummer 1 är jag alltså, men aldrig så skriver jag typ i bloggen! Men det ska bli ändring på det!
Just nu sitter jag och datanördar mig och smsar med mina två muppar Sandra och Twilight, pratar även med Minna på msn om allt drama haha :)

Och vet ni vad jag såg idag när jag var på väg till skolan? :o Jag såg att det snöa :S
Det är oktober inte december ännu, snön ska komma när det börja närma sig jul, inte i höst vafan..
Finns inget man kan göra åt det, det är väl bara att plocka fram vinterjackan, för nu börjar det bli kallt ute också!

Gah, jag har fått reda på idag att eftersom jag redan har ett betyg i Matematik A så behöver inte jag göra den kursen, det menas med att jag inte behöver gå på dom lektionerna bara jag tar med mig mitt betyg från Frans schartaus gymnasium till skolan imorgon.. Fatta jag fick reda på det idag och vi har gått i skolan nu ett jävla bra tag, helt onödigt att jag ens gått på dom lektionerna.. Aja jag slipper iallafall matte nu i ett helt läsår :)
Men nu ska jag inte skriva mer om det..

Jag och Twilight har lite planer för Sandra mohaha :) Nyfikna? Jag vet att ni är, speciellt du Sandra eftersom du inte får veta planerna ännu ;)

Bilder från idag i skolan:
  
Bild 1:
Milou och jag
Bild 2: Anna och jag som ligger på skolan golv efter att ha ramlat ner från soffan
Bild 3: Lilla jag som ligger i soffan

Men aja, nu ska jag nörda mig lite mer framför datan sen blir det väl att titta lite på tv senare mot kvällen.
Vi hörs!,
Puss!

Skola..

Hejsan, just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. Vad gör ni?

Jag och Minna ska jobba om ett demokratiskt land och vi har valt Grekland :) pga vissa saker haha..
Hade no prov idag, och det ända jag kan säga är att jag kommer få ett stort IG! Hade inte pluggat så jag får väl skylla mig själv (a)..

Aja vi ska fortsätta att jobba nu, skriver mer när jag har kommit hem :)
Puss!

Tisdag kväll

Hejsan.. Idag har jag haft en lång dag i skolan känns det som, först hade jag Italienska sen hade jag engelska och sista lektionen var samhälle. Slutade fem idag så jag har bara varit hemma sen jag sluta..
Har prov imorgon men känner mig så ofokuserad så jag har bara tittat lite i boken, orkar verkligen inte plugga idag! Aja, jag ska ut snart och möta Twilight och Timmie hos Twilight. Vet inte än vad vi ska hitta på, men något roligt blir det säkert :D
Lite bilder från idag :) Klicka på bilderna för att dom ska bli större!
  
Första bilden är på Madeleine :) hon kommer döda mig om hon ser den här bilden (a)
Andra bilden är på Minna
Tredje bilden är på min och Minnas cola burkar från lunchen, mm de är så gott!

Puss!

bye bye

Nu går jag till tunnelbanan för att åka mot skolan :) Där jag ska möta Minna och äta lite.. Skriver sen om jag har någon data i skolan annars blir det när jag kommer hem igen!

Ciao!

Tisdag morgon

Godmorgon :), har precis duschat och ska snart börja fixa mig. Ska möta Minna kvart över 11 i tc eftersom vi ska äta innan vi börjar, får se vad det blir för mat idag. Kanske på sushi stället eller mack stället eller de gamla vanliga, man vet aldrig!
Igår så träffa jag Sandra och Erik, Erik skulle ge Sandra pengar men han fick inte tag i bruden som ska ge han 2500 pga borttappad sak.

Menmen idag ska jag nog åka hem när jag har slutat, har prov i no imorgon så det kanske är bra om jag pluggar lite idag :) Slutar 5 idag, jag orkar inte gå i skolan dom dagarna jag slutar sent! Men det är ju bra att jag börjar sent också, som idag börjar jag halv 1 och slutar 5. Det är ju inte så länge jag går i skolan på dagarna :)

Nu kommer det lite bilder från igår, har ju lovat att lägga in fler bilder i bloggen så den inte blir så tråkig och nu när jag fått en ny mobil med en bra kamera kommer jag lägga upp bilder nästan varje dag :)

  
Bild 1, Minna på lunchen
Bild 2, Jag på lunchen
Bild 3, Sandra när hon fotar sitt te

Puss!

Hos Sandra

Skoldagen är slut och nu sitter jag hemma hos Sandra med Erik :) Sandra ska låna pengar för att kunna pierca sig idag om hon kan!
Jaja nu ska vi typ ut och röka!
Hörs sen,
Puss!

outfit


Ska snart börja röra mig mot tc, men så här ser jag ut idag! Jeans tights från Gina Trickot och en stickad tröja från Indiska :)
Idag är jag i skolan till fem sen ska jag bara vara hemma och plugga eftersom jag har prov på onsdag i no och ett prov på fredag i matte, så till fredag blir det att plugga varje dag efter skolan och i helgen ska jag ha roligt hoppas jag :)
Kanske ska möta Twilight på en cigg innan jag drar till skolan men får se om hon orkar.. Eftersom vissa ska vara så jävla omogna! GAH jag får verkligen damp på folk som inte kan visa att dom är 17 år! Utan beter sig som 12!

Puss!

måndag

God morgon :) kl. är kvart över 10 ungefär och idag börjar jag 13:50 :D Så jävla skönt att börja sent..

Har ju inte skrivit sen i lördags morgon, men i lördags stack jag till Twilight där några från släkten var och där var vi i några timmar. Sen åkte jag, Sandra, Twilight och Timmie hem till Timmies föräldrar och satt där ett tag. Efter ett litet tag stack vi hem till Timmie och satt och titta på filmer, när kvällen började bli natt kom även Måby. När vi skulle sova kunde inte jag och Sandra sluta skratta så Måby blev sur och stack och sov någon annanstanns :p
I söndags var alla vi hemma ett tag sen fick Twilight ett samtal av sin mamma att Timmie skulle skjutsta henne till akuten så jag och Sandra blevb hund vakt hos Timmie! Vi gick ut och köpte mat med han sen hade vi så tråkigt så vi satte på en film. Sen ringde det på dörren och jag såg inte vem det var men när jag öppna såg jag att det var spinkywinky (olle) och sedan kom Mp och Wille och gjorde oss lite sällskap men sen stack dom igen :o men vid typ kvart i 10 kom Twilight och Timmie hem och skjutsta Sandra till Bandhagen och mig hem till Farsta...

Ska börja fixa mig nu eftersom jag ska möta Minna kvart i ett i tc :), hörs sen
Puss!

God morgon

Nu har jag och Sandra haft våran skönhetssömn ;) Nej men aja vad gör ni? Vi kom nyss in från balkongen där vi satt och drack te..
Idag ska jag och Sandra träffa Twilight och Timmie.. Har längat så mycket efter den här dagen, eftersom Sandra och Twilight har varit ovänner i ett halv år nu typ. Har fått dom att prata och ingen av dom vill bråka längre och det tycker jag är skit bra :D

Men nu ska vi typ städa och sen göra oss iordning för att träffa puckorna ;)
Puss!

Bilder

   
Här är två bilder från min nya mobil :)
första är på mig såklart och andra bilden är på Sandra när hon ligger i sängen och hennes arm är bortdommad (?) eller hur det nu stavas (a)
Nu när jag har en ny mobil med en bra kamera så kommer det komma mer bilder i bloggen garanterat :)

Puss! 

sover hos muppen i natt

Sover hos Sandra inatt tror jag nog :)
skulle på bio imogon kl. 11 på dagen men orka inte så sa det till mamma, hon blev inte så glad men sen brydde hon sig inte :p Aja så imorgon kan jag sova länge :)..

Men Sandra ska in på datan nu. Hörs imorgon!
Puss!

ciao

Ska ut och träffa Sandra nu :D

Puss!


JAAAAAAAAAA

Fyfan vad jag är glad! Jag har fått en helt ny mobil, åh vad jag blev glad när jag hämta den. Det är en W902, nästan likadan som jag hade innan fast då var det en C902 :p

Hade tänkt att träffa Twilight idag, men Timmie ville tydligen vara ensam med henne idag så det får väl bli imorgon.. Vad ska jag hitta på då?
Puss!

Samhällskunskap

godmorgon alla, har min andra lektion som är samhälle. Lektionen är två timmar och vi ska sitta vid datorerna och arbeta om demokrati och diktatu, så roligt. Eller inte!

nu väntar jag bara på att minna ska bli klar med en av uppgifterna sen ska vi jobba tillsammans på den andra uppgiften.
Aja läraren kommer mot oss nu så det blev ett kort inlägg nu på morgonen, skriver mer sen. btw minna hälsar :)
Puss!


Hos Timmie

Heejsan :) Kom nyss hem till Timmie från skolan där Twilight är, hon är där ensam eftersom Timmie är på jobbet så jag åkte dit och gjorde henne sällskap :)
Råka få med mig Shababs iPod, men han får den imorgon laddad ist :) haha..

Att folk ska vara så omogna och slå folk för minsta sak, men om någon rör mina kompisar så sjunker dom lägre än vad den personen kan ha gjort och då behöver dom inte ens tänka tanken på att höra av sig till mig för jag kommer inte vilja ha något med den personen att göra då! Då är all vänskap som bortblåst mellan oss för mig, just so you know it :)

Vi sitter och tittar på ghost rider (?) eller hur den nu stavas, Twilight tycker den är bra men inte jag så jag satte på datan ist :D hihi

Den här veckan har varit så sköön alltså. No provet vi skulle ha i onsdags är flyttat till onsdag som kommer ist och matte provet vi skulle ha haft imorgon är flyttat till nästa fredag så det har inte blivit något plugg i veckan.. Skit nice!

Skriver sen säkert,
Puss!

Skola

Godmorgon, just nu sitter jag i skolan och har samhälle. Vi håller på med demokrati och diktatur och vi ska välja några citat som kända personer har sagt och skruíca våra åsikter om dom, skiiit tråkigt fan.
Aja, längtar bara tills vi slutar idag, våran ända heldag är idag och vi slutar 4 med idrott. På idrotten ska vi ha föreläsning om droger, långtråkigt som fan kommer det att bli.

GAH alltså jag får verkligen panik, bara för att jag och Twilight umgås med en kompis ex rätt mycket så ska vi behöva välja mellan han eller våran kompis. Vi har sagt till vår kompis att vi inte vill välja, men tydligen om vi inte vill välja någon av dom så vill hon inte vara våran kompis längre.. Hatar att välja vilka jag ska umgås med, så jag är skit irri på allt nu.
Det som är det värsta är att vi har kännt varandra i 7 fucking år och nu hänger vår vänskap på en skör tråd bara för att vi umgås med hennes ex och vi vill vara kompis med båda..

Nog snackat om allt nu, ska fortsätta med arbetet nu. Lektionen slutar om en timme så kanske hinner med ett inlägg till :)
Puss!


RSS 2.0