Lördag

Hejsan, hur är det? Själv är det super..
Just nu sitter jag och Natha i soffan och tittar på family guy, älskar det programmet. Idag har vi inte alls gjort mycket, suutit inne och spelat lite sen åkt till furusund och köpt läsk och godsaker :D.
Imorgon kommer jag hem :D ååh som jag har längtat asså. Ska då träffa alla söta kompisar igen och även kanske säga en sak till en viss hemlig person (a) men vet inte hur det blir ännu.

Ska fortsätta titta vidare nu,
Puss!

Fortfaranade vakna

Tjoho, asså jag kommer dööööda natha :D. Hon gjorde så att jag satte i halsen när jag drack cola nyss så jag väckte pappa så han blev inte glad. Jag trodde jag skulle dööö, och hon bara stog och skratta ihjäl sig xD. Men jag kommer få min hämd snuttan hihi.
Det blev inge grease för skivan var inte med, så vi titta på a cinderella storie och sen satt vi ute på altanen och prata i typ en timme. Nu är kl. kvart i 4 snart och vi är fortf vakna, så vi tittar på americas sweethearts. Pappa sa jätte surt att vi skulle sova, men vi är inte ett dugg trötta så vi ska ist vara tysta och titta på film nu hela natten.

Puss!


Filmkväll

Nu ska jag och natha titta på en massa filmer, till att börja med blir det klasikern grease :D. Vi ska även tjocka oss med en massa chips, bullar och läsk.

Ha de bra göllungar,
Puss!

Tillbaka

Shuue, nu är vi tillbaka här i stugan igen :).
När vi gick av bussen i norrtälje så var donken vårat första ställe att gå till, och där fick vi våra efterlängtade rosa glas :D. Sen gick vi in till själva staden, kolla lite i klädafärer och sen gick vi mot bussarna, där hitta jag en som kunde köpa cigg så snällt och så handlade vi även chips och cola till ikväll och en varsin red bull som vi tog på bussen hem igen :)
Sitter i sofan och tittar på filmen Dumpad på canal+ hits så rolig :)

    
Några bilder från idag inne i stan :)

Puss!

landet med natha

Hejsan, kom ut i förrigår till landet med Natha. Har knappt varit inne på datan pga det är så fint väder ute. Det ända vi gjort är typ att ha legat i solen och stekt ihjäl oss bara.
Just nu håller vi på och fixar oss lite, vi ska nämligen in till norrtälje bara vi och äta på donken och sedan ska vi gå runt i stan plus att jag måste köpa cigg med (a).. menmen nu ska jag fortsätta ta på lite mascara :D

Bilder från igår på stranden :)
 


Nej nu nu ska jag ta och fortsätta och fixa mig lite, lägger in bilder som vi tar där borta.
Puss!

RSS 2.0