Johanna says good night :)

Nu ska jag sova, så att jag kommer upp åtta imorgon så att jag kan träna bort mitt fett :) hehe.. menmen bild på snygga mig nu då!

Haha ojojoj, helt röd i ansiktet. Hur kommer det sig tro?
Haha, ser ni mina ögon eller?, ena är litet och det andra stort?!

Aja, god natt alla

Johanna är ju duktig

Fan vad jag är duktig!
Nej men jag har legat i sängen i omkring två timmar nu och sökt en massa sommarjobb, både heltidsjobb och deltidsjobb. Skite egentligen i vad det är för jobb, bara man får cash baby! Jag hoppas jag får svar på några av jobben åtminstone, annars blir jag lite ledsen.. Men ska fortsätta att söka jobb imorgon med, man måste ju vara på den säkra sidan om man säger så. Och så måste man vara ute i god tid, ett tips bara ;)

Imorgon hade jag tänkt att sticka iväg och träna, men vi får se hur det blir med det. Alltså innan jag sticker iväg till skolan, typ runt halv nio isf.. Måste fan börja träna nu när jag skriver en tränings dagbok ;) haha! Måste göra gott intryck på min idrottslärare (a)
Ska även möta upp Anna halv tolv på gärdet och äta lunch med henne. Vi ska även prata, känns verkligen som att vi behöver det :) Hon är lite nere, så jag ställer såklart upp för henne. När som helst, var som helst och hur som helst!

I löööööööve you min alldeles egna Annapanna :) <3

bara massa bråk, vart jag än är!

Det blev ingen Ikea, pappa var tjurig på mig för att jag inte gick till skolan i måndags. Så vi hade ett litet bråk, men det gick över snabbt :)
Jag tittar på Biggest loser finalen, och herregud vad människorna som var med där är smala nu jämnfört med innan. Alla där har gått ner ungefär hälften så mycket som jag väger haha! Nej men finns det något bra på tv ikväll då? Hoppas!!
Jag ska till mamma imorgon, orkar inte vara där. Pappa ska till landet och jag ville inte med så jag måste vara hos mamma. Men
kommer antagligen sova hos kompisar mestadels utav dagarna (a)

Jag har även pluggat lite ikväll och ska fortsätta med det nu ett litet tag. Jag har skrivit i min tränings dagbok som är en uppgift från idrotten och nu ska jag skriva lite på svenska grejen jag skrev på förut :) Duktiga mig (Y)


Bild på mig och Sophia från när vi var på fest i höstas :)

Rubriklös

Nu är jag hemma från skolan, pappa kommer hem om en halvtimma ungefär så då ska vi dra oss till Ikea! Tittar för övrigt bara på scrubs, de programmet är ju sjukt roligt hehe...

Ser att nästan alla får lov nu idag, är det bara jensen som slutar imorgon eller? Lite dåligt faktiskt om jag får säga mitt..


Ja men så här ser jag ut idag då..
och så här såg Sophia ut idag;

Typ lika dant som mig, bara ett svart linne och en annan "jacka"
Men det var jag som härma henne ;)
Hon är ju min IIIIIIIIIIIIIIIIIDOL, så fint som hon sjunger.. :D

Skola i en och en halvtimma sedan hem

Jag slutar om tio minuter ungefär, hur nice som helst. Började halv två och slutar tre :D
Iallafall, jag har haft svenska nu och varit i datasalen hela lektionen. Jag har suttit och jobbat hela lektionen och inte kollat massa onödiga saker, så himla duktigt! Jag är nästan klar med ett referat om en artikel jag skulle skriva men inte helt, så jag ska skicka in det jag hunnit att göra här och sedan ska jag komplettera med mer om jag vill skriva lite mer. Låter super!!

Idag ska jag köpa lite mer möbler till mitt rum, så som två speglar, kanske hyllor och massa "utstyrsels" saker. (Kommer inte på vad det heter egentligen)
När jag kommer hem ska jag testa mig på en mango smoothie, så vi får se hur det blir med det sen.
Pösshääääj

Är det solen jag ser? Ja fan det är de

Nu är jag hemma hos mig. Jag gick upp runt åtta, och Nicole skulle gå halv nio.
Sophia är på väg hit, den bajskorven har redan slutat. Hade bara en redovisning sen fick hon gå hem. Men vi ska vara med varandra ett litet tag, eller ungefär till ett då jag ska röra mig mot skolan och ha en lektion.. Halv två till tre, lite onödigt menmen sånt är livet ;)

Imorgon är det första april, måste hitta på något bra som jag kan lura någon med.. Men kan nästan slå vad om att pappa lurar mig imorgon, det skulle inte förvåna mig...


Bild tagen på mig för två år sedan, men jag vill ha sommar så att man kan gå klädd sådär :O

Sussa sött

Nicole vill dansa, men sa till henne att jag bara dansar i onyktert tillstånd ;) hehe! Nej men vi ska väl ta och sova snart och ofc ligga sked.. Ett måste med en sådan het brud ffs!!!!!

Vi, fast kanske utan kläder ;) hahahah

Sover hos Nicole i natt :D

Sover hos Nicole i natt :D
Har precis slingat hennes hår, så nu ska bara färgen verka sen får vi se resultatet ;) Det blir nog fint hehe!
Jag och Nicole hade lite smådamp för ett tag sen, men nu har det gått över hehe.. Bara några snorungar somn busringde mig.... Och så att jag var en massa saker och "vänta bara tills att vi ser dig nästa gång"
Moget säger jag bara!

Nicole är så söt i sin hätta på huvudet, som jag fixade haha :)

@nicole's place

Sitter hemma hos Nicole nu :) Åkte hit efter att jag hade slutat, mötte upp henne i hökis och kolla frisören jag tänkte färga mitt hår, men jag ska inte göra där längre. Ska hitta en annan!
Men iallafall Nicole har köpt slingmedel så jag ska slinga henne medan hon ska ha en sådan där fin mössa på sig :D Så ska jag självklart äta här, och kanske sova. Det får vi se senare mot kvällen ;)

Hon är ju skit söt :D

Bikini tävling på nelly.se

Sophia sover här i natt, så vi ska mysa galet :)

Titta nyss in på nelly.se och såg att de hade en bikini tävling och såklart har jag varit med att tävla, ni trycker på länken jag kommer att skriva för att rösta på lilla mig :) Om jag vinner tar jag med en person på solsemester (a)
Min bikini ser även ut såhär, hot or not ;)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Meating up Sophia

Jag pallar inte gå till skolan idag, men jag måste typ... Eller jag vet inte.. Har ju så mycket frånvaro, men jag pallar fan inte röra på mitt fläsk ända dit.. Slutar fucking fem också!
Ne jag hoppas ingen familjemedlem läser det här nu hihi, men jag träffar nog Sophia ist. Tror jag! Får se. Vi ska äta Kina mat, hur gott som helst :O
Har massa problem hemma som gör så att jag inte orkar med allt. Men som jag har sagt innan, när jag fyller arton ska jag bättra på allt! Jag lovar det, och de e ju inte så långt kvar dit.

Sista dagen i veckan

Jag är hemma hos mig nu, utan Sophia. David ringde och sa att han skulle komma, så jag tänkte att dem ska få vara själva och gick hem för någon timma sen.
Bilder från igår kommer i slutet av det här inlägget, men de flesta bilderna ligger uppe på facebook nu ;)

Jag börjar halv ett imorgon, och det är ju nice eller hur! Ska se om någon vill möta mig tidigare någonstans och äta en lunch med mig innan skolan börjar, annars lär det bli en unkig pasta sallad hos den såkallade mackmannen hehe!

Eftersom jag och mamma inte kom bra överrens förra veckan så ska jag sova hos pappa denna vecka med, måste dock åka hem till mamma på torsdag då pappa ska till landet och jag får inte vara ensam hemma ännu :/
Men snart så får jag nog det, för får jag jobbet jag vill ha i sommar måste jag vara hemma hela sommaren och jobba och pappa vill ju nog inte vara hemma då haha!

Aja, jag ska nog lägga mig i sängen snart och sätta på tvn där ist, kanske sticker och tränar innan jag börjar imorgon, vi får se hur det blir med det :)

Eller åh, min data är cp nu och vill inte rotera mina bilder så jag orkar inte lägga in massa bilder då. Men det är bara att kolla på dem om ni har mig på facebook :)

Negerbolls bakning med min kompis Sophia, men jag är inte hennes kompis ;)

sov hos Sophia i natt, så vi håller på att göra negerbollar just nu. Dem ligger i kylen och väntar på att vi ska äta upp dem ;)

Kvällen igår var helt fantastiskt rolig, även om den spårade lite haha. Men jag var full och glá iallafall och när vi kom hem till Sophia ville jag inte sova för jag mådde dåligt, men jag somna visst när hon låg och klappa mig och sa du kommer inte att *** tänk på något fint istället så somnar du.. Och wips så somna jag hihi. Hon är min älskling!

Iaf, Sophia ska inte träffa David idag så det blir att jag är med henne istället! Kanske sover hos mig eller henne, eller var och en hos sig själv, det får vi se senare iallafall. När jag kommer hem laddar jag upp bilder från igår både här och på facebook ;) Och så ska jag se om jag får bo hos pappa i veckan, för orkar inte med min mamma längre :)

Super sexiga som vi e!

Let's go out and have fun

Snart ska jag och Sophia sticka, vi håller på att fixa oss. Eller jag blev nyss klar, Sophia målar naglarna!
Se hur roligt vi får det ikväll haha, men det blir säkert bra.
I want a smoke.. Let's go out for a while :)

Nicole och Sophia igår när vi satt och fika i Forum Nacka :)

Jag just nu ;)


Lördag

Nu är jag och Sophia hemma hos lilla mig, men inte Nicole. Hon skulle på bio.
Ikväll ska jag och Sophia kanske på tjejmiddag med Sophias kompis Sanna, men vi får se hur det blir med det :)
Vi har fixat lite i mitt rum med kläderna och sådant skit hehe.
Just nu ligger vi i sängen och tittar på svtB ;)

HAHA fin bild på oss va ;)

Hemmakväll hos Sophia

Nu är vi hemma igen från Forum Nacka, vi gick runt där i några timmar i alla möjliga affärer men det var mys :)
Har även tagit bilder på vad jag fick med mig hem.
Sophia håller på att färga håret, och ikväll ska jag, hon och Nicole ha en myskväll hemma hos Sophia :)

Trosor och strumpbyxor från H&M

Lackleggings, ett vitt och ett blått linne från Gina

Kjol från Bik bok

Ja det var allt jag fick med mig hem, men jag är nöjd :)
Nu ska jag och Nicole ta oss en smökare, hörs sen. PUUUUUUUUUUUUSS

Du var mitt hjärtas viktigaste del,

 

Skooooola

Sitter i skolans datasal och har svenska, lektionen slutar om en timma och en kvart. Sen har jag en lektion kvar.
Vi ska skriva en bokrecension men jag har inte läst någon bok ännu. Hoppas det går bra ;)
Jag har också bestämt att ha som min vän Sophia, alltså olika kategorier :) Se hur länge jag har det och hur det funkar. För nu måste jag jobba :D


Snart är det heeeelg

Good morgon :) Idag är det fredag, and I have just two lessons.
Sitter och väntar på att mina mackor ska bli klara, och sen ska jag gå. Om ungefära 10 minuter.
Kör utsläppt idag, men vi får se hur länge de tar innan jag sätter upp håret ;)

Pusspuss

Goooooood natt

Ne nu börjar klockan bli mycket och jag ska upp runt sex, så det kanske är dags att sova nu typ..
Sophia skulle ju ha sovit här i natt, men eftersom David ska på sm i helgen så ville hon sova med honom i natt. Vi träffas ju ändå imorgon :)
Ska stänga av datan och titta på tv nu, så hörs vi imorgon när jag vaknar. :)
Pösshejsan


Home alone

Pappa är ännu inte hemma, det börjar bli lite tråkigt att vara ensam hemma.
Btw, jag och pappa löste vårat bråk när han kom hem. Är inte det bra?
Pappa har köpt kamomill te, har ju hört att man blir lugn och avslappnad av det så det kanske är bra nu när man sovit hela dagen ;)
Så jag ska göra lite te och läsa lite ur tidningen jag premunerar på. Det är ju ändå inge bra på tv nu.


Hitta en bild från i somras. Jag vill ha värme nuuuuu

Shopping imorgon

Imorgon när jag har slutat ska jag först åka hem och lämna mina saker, sedan ska jag till Sophia och Nicoles skola där jag ska möta upp dem. Vi ska sen vidare till Nacka forum för att shoppa! Hihi!
Min shoppinglista:
Underkläder
Somrig klänning
Bikini
(Om de blir pengar över så köper jag något annat fint, kanske en kjol eller något!)

Just nu ligger jag i sängen, skulle ju ha träffat Johannes, men duktig som jag är så somnar jag och märker inte att han ringer. KAn ju heller inte ringa/smsa tillbaka, eftersom han inte har conviq -.-
Pappa är inte hemma, han är i stan med några från jobbet så jag är ensam hemma.
Min byrå är uppe nu, så i den ligger det kläder och i morgon fylls den på med nya :D

Haha, hittade en jätte gammal bild på mig på bilddagboken. Bilden tog för två år sedan.

Inget prov idag inte

Jag har precis tittat klart på 27 dresses. Är hemma idag, för jag var ju så duktig och inte lyckas komma upp imorse. Fastän att jag hade ett prov. Det medförde att jag och pappa börja bråka och han sa en massa saker. Men det ordnar sig nog till kvällen.
Johannes är i sthlm, så jag kanske ska träffa honom ett tag i stan senare.

Gaaaah har panik!

Har jag pluggat? Nej! Kommer jag faila? Ja!
Är fan inte så skolmotiverad längre, men det kommer att bli bättre. Måste ta nya tag bara! Efter jag har fyllt 18, då ska jag fan börja ta skolan på allvar!

Saker till mitt rum som ska köpas i helgen, två speglar, en liten och en stor, hyllor, kanske ett skåp, och en massa fina dekorationer. Det är ett måste!

Och på fredag blir det shopping med Sophialia :) Gash vad jag ska handla kläder tihi, lite underkläder, jeans, lackleggings och en sommrig klänning :D

Aja, byrån är nästa ihop satt nu, pappa kom hem och hjälpte mig :) Men man behövde hålla på att hamra så vi skulle göra det imorgon istället!
Jag tror jag ska skära upp lite mango, för att sedan kolla klart på "when a man loves a woman" Tycker faktiskt den är bra, älskar verkligen kärleks filmer. Och när den är slut kanske jag börjar på ännu en kärleks film, "27 dresses" Såg den för länge sedan, men kommer ihåg att den var bra.

Imorgon ska jag inte träffa Sophia, men Johannes är i stan så kanske träffar honom i stan ett tag! Sen ska jag hem och planera saker för mitt rum :)

Jag ger upp nu!

När jag satt på tåget hem så sa Sophia att jag skulle möta henne i högdalen, för hon var på tåget bakom mig.
Medan jag gick och vänta på henne kolla jag två frisörer om hur mycket det kosta på ett ungfär, och det låg mellan 1300-1600. Men hittills är gullmars billigare, 1200. Jag får väl ta det!
Iallfall, vi gick hem till henne och hämta hennes saker sen gick vi hem till mig och gjorde lite smoothie och tacos. N'r pappa ko hem så kom han hem med min byrå. Jag och Sophia börja montera upp den, men när han hade gått iväg till sitt möte och det blev kompliserat utbrast jag "JAG GER UPP NU" Sophia försökte göra lite haha, men så har jag för mig att jag sa "men jag har iallafall gett upp med det här"
Montera upp saker är nog inte min grej haha.

Det känns som att jag rånar min pappa på pengar. Han har liksom betalat hela om målningen i mitt rum och ännu är inte alla möbler köpta, han ska ge mig hälften så mycket pengar som en klippning+färgning kostar (så ska jag betala andra hälften, eftersom min mamma inte vill vara med och betala) och så ska han ge mig 900 kr på fredag så att jag kan shoppa.. Jag kanske är lite bortskämd ändå?


Skooooooola

Sitter i skolan och har geografi :) Sista lektionen för dagen, sen ska jag dra och äta :) Falstaff ofc.
Nej men efter jag slutat ska jag också till gullmars och kolla på frisören där och även avboka min klipp tid hos brunetten och blondinen i högdalen.
Två über fina bilder på mig och alma :)



Ciaaaaao

Onsdag morgon och solen skiiiiiiner!

Godmorgon. Sophia ligger och sover i sängen bredvid mig, där jag just nu sitter i en handuk. Kom precis ut ur duschen, så nu ska jag klä på mig något lätt.
Soligt idag också, märkte det när jag sov. Fick solen i ögonen, åh vad glad jag blev!
Nej men ska ta och göra frukost till mig snart, två mackor och smoothie hihi. Mumsigt.
Börjar tio i tio idag, så de e nice. Slutar tolv eller 1, kommer inte riktigt ihåg :) Och det är sjukt nice. Då ska jag åka till en frisör i gullmars och se vad dom tar för klippning och färgning!

PROV imorgon också, och jag har inte pluggat ett skit. Historia, ett av de tråkigaste ämnena i skolan. Skjut mig någon snälla.
Aja, jag får väl plugga lite idag och går de inte får jag satsa på ett ig och sedan göra et omprov. Hur låter det? Huuuuh? ;)

Idag ska pappa hämta min byrå också, så jag kommer få montera upp den hehe. Kommer jag att lyckas? Det får vi allt se senare....


Ska ut och möta in sötnos nu snart

Jag tror jag ska avboka min klipptid på torsdag för att senare klippa och färga mitt hår i veckan som kommer istället, då jag har hunnit kolla olika frisörsalonger om pris och kvalité.
Sophia sover här i natt, så jag ska möta min älskling i hökis om en halvtimma. Vill inte låta henne åka själv hihi :)
Så nu måste jag hitta något att ha på mig eftersom jag ska gå ända till bandhagen :O nee driver, så långt är de inte :)

Hemma från en heldag i skolan

Idag klarade jag skolan helt galant, även fast det var heldag. Men idrotten var faktiskt lite rolig för en gångs skull hihi (A)
Nej men jaa, sitter hemma i sängen just nu men ska snart ställa mig och diska. Måste ju hjälpa till här hemma faktiskt. Diskmaskinen är inte inkopplad ännu pga renovering i köket med, men snart så slipper man diska för hand ;)
På torsdag ska jag klipa mig, dun dun dun. Och eftersom jag fyller år snart, så försöker jag få att pappa ska ge mig en present i förskott. Färgning av håret hos en frisör, till typ ljusbrunt.
Antingen:
 eller
Men vi får ju se om pappa går med på det. Jag fyller ju faktiskt 18 och då borde jag ju få lite dyrare och bättre presenter än innan (A)
Vilken tror ni skulle passa mig, den första eller andra färgen?

Juste hahaha, pappa är på ett styrelsemöte just nu för att någon ny ska flytta in. Jag vet inte om han skoja med mig, men han verka fett seriös när han sa vem som skulle flytta till vår gård. Jimmy Jansson, kommer ni ihåg honom haha, var med i fame factory (tror jag det hette) och sedan med i Melodifestivalen

Men vi får se senare om pappa bara drev med mig eller inte, taskigt av honom ifall han gjorde det. Han är ju lite söt faktiskt, men väldigt fjollig har jag hört ;)

Tisdag morgon, heldag också! Inte OK

Jag är vaken och ska gå om ungefära tio minuter, orkar inte gå till skolan. Vi ska typ springa på idrotten, jag kommer aldrig att klara det haha. Springer ju fan aldrig nästan! Nej men har precis gjort klart allt på mig så jag är färdig att gå. Ska bara packa ner mjukisar och en tröja som jag kan ha på idrotten haha! Man måste ju försöka ibland ;)
Morbror är här också, han håller på med pappas rum nu. Tur att jag har tidig vecka så jag slapp bli väckt av honom alldeles för tidigt.. Han påminde mig nyss om att mormor fyller år idag, så jag ska ta och ringa henne när jag kommer hem från skolan och säga grattis! :)
Måste dra nu typ.

Nu ska jag sova i min alldeles egna säng hos pappa, me like!

Nu ska jag stänga av min tv, koppla ner allt internet och sätta på en film. Har tre nya, eller mer två. Den ena är new moon och den har man ju sett antal gånger ;)
Börjar tjugo i tio imorgon, så det blir ett eller kanske två inlägg innan jag sticker till skolan.


Look, I have New York behind me :O Just kidding!

Börjar bli lite smått galen på min utväxt med, men när den nya månaden börjar och jag får nya pengar så färgar jag det ljusare :)
God natt

My new room

Nu är jag hemma hos pappa, har varit det ett tag. Har varit och hämtat min data och mina kläder också hihi.
Åkte ju till centrum för att träffa Sophia och Nicole, när jag kom skulle dom hem till Nicole så vi tog oss en liten promenix från Farsta till Hökarängen. Det var ju så varmt idag! VÅREN är på väg!!
Iallafall, när vi kom dit så stack vi nästan lika fort hem till Sophia, men bara jag och hon. Gick sen hem till mig för att äta..
Nu är jag tillbaka efter att ha hämtat sakerna och har precis skruvat fast mina ben på sängen. Skönt att ängkligen ha en säng man kan sova i här hos pappa!
Det är så tomt i mitt rum, men imorgon ska jag och pappa åka och köpa en byrå till mina kläder och en spegel!
Så här ser byrån jag ska få, den är ifrån Stalans möbler och är inte allt för dyr:


Iallafall tog lite bilder på mitt rum med systemkameran, så fint!

Så ser min kära tapet ut, och där min stol står ska min byrå stå 

Ja det är ju rätt tomt i mitt rum, som jag skrev innan men det ska komma upp tavlor. Har även en mindre säng än vad jag hade innan!

hello centrum

Nu ska jag dra till centrum för att träffa Sophia och Nicole, eller jag tror det är Nicole haha! Det blir en överraskning ;)
Nej men ska äta tre mackor nu snabbt, innan jag tar bussen. Så hörs vi sen!

Bild tagen nu, i all hast. Pöss hej

torka inte mina tårar om du senare skapar dom själv


...

2008-05-24 och 2008-12-11 är två datum jag aldrig kommer att glömma, även fast dom gör mig ledsna!

Måndag morgon, tio skoldagar kvar nu!

ÅÅÅH jag skrev ett jätte fint inlägg innan, men då ska ju såklart internetet hacka till.. Aja finns ju inte mycke man kan göra åt saken.
Sitter iallafall i min säng nu, kom inte upp imorse så jag vakna för en halvtimma sen.. Duktigt Johanna säger ja bara! Idag ska jag till pappa, och det ska bli hur skönt som helst. Vi ska köpa möbler och sådant till mitt rum. Är så himla glad över att det är klart nu. Nu kan jag liksom sova i min egna säng, fatta att jag längtar! Hehe!
Duscha och ciggarett står på nästa blad. Ses!

Hatar att vara hemma, rädda mig någon?

Nu har jag sovit i två timmar hehe, sa ju att jag skulle somna om. Ska äta något sen ska jag dra ifrån det här jävla stället i några timmar. Orkar verkligen inte vara här längre. Det ska bli skönt att komma till pappa, ingen mamma som gnäller på vad jag än gör i huset, ingen styvpappa som tror att han bestämmer över mig och ingen jobbig snorunge till syster! Bara jag och pappa, hur skönt är inte det på en skala 1-10! Funderar på att flytta dit på heltid, och bo här hos mamma varannan helg. Klarar inte av att bo här längre, för allt jag gör eller säger är fel.. Jag hoppas att du läser det här mamma. Du tror att du vet så mycket om mig, du vet inte ett piss om hur jag mår. Dra åt helvete!

Bilder från igår


Anna och Michaela

Nadja öppnar presenter :) Och så är Maja och Marie med på bilden också

Marie och jag

Michaela, Marie, Emma och Anna :)

Elisabeth och Anna

Elisabeth och Anna igen :)

Anna och Michaela

Maja och Marie

Maja, Julia och Nadjas kusin Nadja ;)

Elisabeth och Nadja

Det var lite bilder från igår, men mycket trevliga tjejer!


Hmm, idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ska träffa Sophia sen, hoppas det. Saknar henne lite, vi har ju inte träffats sen i torsdag :o

Ingen sömntuta här iallafall haha.

Godmorgon alla. Jag är super trött, men kan inte somna om... Vakna av att min näsa var helt täpt och att min mun var helt torr, så jag gick och tog nässpray sen kunde jag inte somna om. Kanske ska försöka senare hehe.
Men idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Har lust att träffa någon, har ju inte så stor lust att bara vara hemma idag..

Bilder från igår kommer senare när jag vaknat till lite, och orkar hämta kameran från väskan..

Men här är iallafall en bild på mig, Anna och Micmic för två år sedan då Nadja också hade tjejmiddag.. Förändring har ju skett sen dess haha!

Hemma från Nadja nu

Nu är jag hemma från Nadja, eller jag har varit hemma ett tag nu. Eftersom Nadja och Elisabeth skulle ut med Nadjas syster och hennes kompisar så var vi andra tvugna att gå hem haha.. Men det gjorde inget, var ändå så trött hehe..
Iallafall bilderna kommer upp imorgon, orkar inte ladda upp dom på datan nu idag. Men jag hade en grymt trevlig kväll med brudarna. Skit kul att träffa dom också haha, eftersom det var länge sen sist! God mat, god efträtt och trevligt folk, sånt är alltid kul!
Jaja, är så himla trött, vet knappt vad jag skriver om. Somnar säkert snart. Sätter på en film och somnar om typ tio minuter och så skriver jag mer imorgon..
Pusspuss

Stressad

Jag hatar när allt är rent, då vet man inte vad man ska ha på sig! Jag kan inte bestämma mig för vilka kläder jag ska ha på mig ikväll, ååååh får lite panik hehe. Ska ju åka till högdalen innan, hinner typ gå dit kolla rummet sanbbt, hämta kameran och sedan måste jag gå på en gång. Hatar när jag måste stressa -.-
Vissa kläder är fortfarande blöta, så som tights och en cardigan jag ska ha på mig, men jag är ju så jävla smart. Jag fönar dom torra ist, smart va? Då blir dom ju torra snabbare ;)
Har precis kommit ut ur duschen också, så måste föna mitt hår, fixa mig och klä på mig innan jag kan gå. Aaaaaargh stress, Hörs senare när jag kommer hem ist!

Gomorgon morgonmänniskor

Visst är jag vaken tidigt eftersom det är helg. Oftast sover jag till typ ett eller två, men idag gick jag upp elva och är hur pigg som helst! Jag har precis lagt in lite tvätt i tvättmaskinen, så den står och kör för full rulle nu. Sen ska jag slänga in lite mörk tvätt också!
Efter jag är klart, typ runt halv fyra kanske så ska jag dra mig vidare mot högdalen. Ska till min pappa och hämta kameran jag som jag ska få låna ikväll och så ska jag även titta på mitt rum!
Mitt rum är klaaaaaart nu, ååh är så glad. Målningen är klar, tapeten är upp, golvet är lagt och nu är det bara möbler som fattas. Men det kommer jag och pappa köpa i veckan! Har ju hittat lite möbler redan hihi :)
Jag är typ vrålförkyld nu, eller jag kan knappt andas genom näsan och så hostar jag typ upp mina lungor känns det som. Jobbigt läge!

Vet ni, tio dagar kvar i skolan och sen är det lov. Sista dagen på lovet, alltså söndagen så är det min dag. OCh då ska allt vara bäst!


Jag vill ha sommar nu

Jag är fan trött, hur går det ihop? Hmm, tror jag vet! Jag var i skolan hela veckan och även på alla lektioner. Länge sen sist. Måste bli skärpning på det hihi!
Neej men sitter med ett glas cola vid sängen och ska snart stänga ner internet för att titta på en film jag kan somna till. Men har typ bara skräckisar kvar som jag inte sett, och sådant vågar jag inte se när jag är själv.. Eller så får jag ta mig i kragen och titta på det, jag kommer ju ändå somna :) Eller jag tror dom är skräckisar iallafall (a)

Måste städa mitt rum imorgon, det ser förjävligt ut (som vanligt) men jag får damp på det.. Ändå orkar jag inte göra något åt saken? Tvätta måste jag också göra, för nu har allt de rena tagit slut, eller iallafall det som är tillräckligt fint för att ha på sig.. Måste ju vara fin imorgon när jag träffar brudarna också :)


Hitta en bild på facebook på mig från i somras när jag var på landet med Nathalie. Osminkad och snygg!
Jag vill ha sommar, nu på en gång! Jag är trött på det kalla vädret och definitivt är jag trött på snön! Den kan ju gå och skita på sig liksom. Snö är nog det värsta jag vet!
Tänk er när man kan sitta på stranden, med bikinin på, grilla korv, ja allt man kan tänka sig göra och bara njuta! Det är härligt det, och det är det jag längtar efter! Men nu är det inte långt kvar, bara någon månad och det är ju bra det! 

Men jaja, jag tror inte det blir något mer inlägg idag. Lär ju liksom somna hehe.. Men när jag vaknar då jävlar!
Ska försöka få låna pappas system kamera till imorgon också, hoppas jag får hihi :)

Ligger i sängen nu :)

Kom hem för en halvtimma sen, var ju och träffa Robert. Vi gjorde väl inte så mycket annat än att titta på film..
Är grymt trött, fattar inte att jag kan vara så här trött. Kommer antagligen somna tidigt ikväll, men det gör inget. Då är jag ju utvilad till imorgon!






Du och jag mot världen!

Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan, har varit hemma i en timma typ så jag har hunnit med att äta och även ligga i sängen :)
Ikväll blir det att träffa Robert, vet ej ännu vad vi ska hitta på men något hittar man alltid på..

Imorgon blir det tjejmiddag, med brudarna från min högstadieklass! Sjukt länge sen jag träffa vissa av dem, det måste jag ändra på (a)

Oj blev ett kort inlägg...



Min mamma är alltid så jävla sur och på dåligt humör.. Snart flyttar jag fan ut, står inte ut längre!

Nu drar jag mig till skolan

Det blir att jag går på första lektionen, måste jobba med en sak.. Och frånvaro är inte heller bra!
Ska snart röra mig, om typ 5 min. Dissa uggsen idag, så idag blir det min fred perry skor :)
Måste borsta tänderna nu! Hörs i skolan


Det höll ju länge


Fuck you all!


Nu är det fredag :)

Tjatja ;) Vad gör ni? Själv sitter jag i soffan och försöker andas genom min näsa. Funderar på om jag ska gå på min första lektion, som börjar halv ett eller om jag ska gå på min andra lektion som börjar tjugo i tre. Jag måste i vilket fall gå på sista lektionen, för då har jag svenska och ska depattera. Kan ju inte missa något som det sätts betyg på! Hur ska jag göra? Hmm, jag tror jag åker till första lektionen iallafall.. Kanske får träffa på några snyggingar då som slutar tidigt ;)
Nu ska jag inte vara sådan haha, men ska gå om en och en halv timma så nu ska jag ta något att äta och sen så ska jag börja fixa mig :)
Vi har pankisar i kylen, gott :p
Skulle ha ett möte idag i skolan också, men eftersom jag knappt kunde sova så ställde jag in det och sa att vi fick ta det någon gång nästa vecka istället. Skulle vara där halv tolv, vilket jag aldrig kommer att hinna till.


Goooooood natt

Oj jag la mig visst inte tidigt, som jag sa att jag skulle göra (a)
Men jag har ju faktiskt gjort klart svensk saken, pratat med Atal ang om imorgon och även fixat lite med bloggen. Som ni kanske ser? Blev det inte bättre så här? :)
Aja, nu ska jag ta och se på någon film och sedan sova, måste fortfarande upp tidigt för jag ska ju slänga in en hög med tvätt i tvättmaskinen.
C yaaa tomorrow

ojojoj

SHIT kom på nu att jag har en svensk uppgift som ska vara klar imorgon!!!!! Ska depattera mot Sandra och Yousef med Atal hahaha! Kanske måste göra klart den :p

Hemma nu :)

Nu är jag hemma från Nicole, så jag ligger i sängen as usually ;) Blir att lägga mig tidigt ikväll, ska upp tidigt imorgon och slänga in en tvätt och kanske prata lite med min syster ang vad som hade hänt idag! Det blir väl att jag tittar på någon film och somnar till den, händer mig alltid!

Yey! Jag kan andas genom näsan för första gången idag haha! Nej men börjar blir förkyld så har typ inte kunnat andas genom den, men snälla mamma gav mig nässpray och det gjorde allt mycket bättre!


Till Sophia och Nicole: Kommer jag våga gå till skolan imorgon, eller sa ni alldeles för mycket om mig så det går och lista ut vem jag är? :p


Det var kärlek vid första ögonkastet!


Hemma hos Nicole i Hök

Sitter hemma hos Nicole nu, en tjej som Sophia känner! Hon lagar mat till oss haha, och tur är ju att hon bor nära mig.. I hökis liksom, skit nära ju ;)
Skolan gick bra haha..
Nuuuuu ska jag vara social med de andra :)

Sitter på geografin och ska komma på ett företag som jag senare ska redovisa om! Jag kommer inte på något, lite panik kanske?

Sitter i skolan som vanligt, har min andra lektion nu. Hade italienska prov innan, men det gick bra. Great!
Sov ju hos Anna i natt, och jag höll typ på att få damp i natt. Hennes söta katt var inte så söt på natten då den låg på vårat täcke och då fort man rörde fötterna så attackera den täcket. Så den sprang runt i rummet och på sängen och skulle bitas och ha sig! Efter ett tag fick jag panik och tröck ner henne i sängen, tvinga henne att ligga där och klappa henne samtidigt. Det sluta med att hon somna, jag somna om och även Anna. När vi vaknar ligger hon och sover, så jag är lika elak som henne och väcker henne mohaha :)
Nej men hon är sjukt söt.
Bilder kommer på henne när jag har tid att lägga upp dom. Så antagligen när jag kommer hem :)

Fredag imorgon, vad händer då då? (vet att ingen kommer att svara ;) haha) Menmen!
Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det blir utgång. Ska fråga ****** om han vill träffas kanske :) Vi får se vad som händer liksom

@annas säng

Sitter just nu i Annas säng och pluggar Italienska!
Börjar fan tro att jag kanske är lite katt allergisk, nyser alltid när jag är hemma hos mamma. Och här hemma hos Anna är det typ det ända jag har gjort ikväll, plus att jag är täppt i näsan.. Lyckat Johanna!
Nej men vi börjar halv ett imorgon, men vi ska vara duktiga och gå till skolan så vi är där halv tolv så att vi kan plugga lite italienska innan provet.. Börjar fan få flyt i ämnet nu och det är ju bra!

Hemma hos Anna och Miro

sitter i Annas soffa nu med Anna och Miro :) Sötaste katten på riktigt, jag är typ kär!
Vi tittar på the hills och pratar massa saker. Allt mellan himmel och jord. Det känns så himla skönt! Hon förstår mig och jag förstår henne lika väl :D Är verkligen glad nu att det blev bättre mellan oss, inte för att vi bråka eller något. Men vi gled ju typ ifrån varandra? OCH det får ALDRIG hända igen, cus she is my little sister!
Vi är bäst och det är bara att leva med det ;)


Sötaste katten, och så himla liten. Bara två - tre månader :o

sitter i skolan på min sista lektion för dagen

Sitter här i skolan igen, vi sitter i datasalen men som vanligt har jag min data ist. För den är ju lite bättre än skolans datorer ;)
Slutar om ungefär en timma, men får se om jag stannar kvar. Det beror ju på lilla Anna :) Jag får änkligen se hennes sötnos till katt :)
Måste jobba nu lite, vi höres senare :)

Onsdag morgon

God morgon! Jag har precis fönat mitt hår. Börjar ju tolv idag, hur nice är inte det liksom?
Nej men jaa, skola idag som vanligt då. Sen ska jag med Anna hem och även sova hos henne. Det kommer att bli hur mys som helst ju! Det var länge sedan nu, alldeles för länge sedan :/
Jag är typ förkyld också, eller så är det bara katten jag har blivit lite smått allergisk mot. But who cares? inte jag iallafall, för han är min bebis :)
Jag måste ta och skynda mig lite nu haha.. Inte så lul att komma försent, inte om man är själv iallafall haha ;)
Eftersom jag slutar typ en och en halvtimma innan Anna så ska jag även stanna kvar i skolan, och titta klart på filmen jag börja se igår.. Men var för trött så jag stängde av efter typ halva?! Speak heter den iallafall, och den verkar ju bra :)

Hos sophialia, men ska hem nu!

Ojdå, såg nu att min blogg ser typ förjävlig ut? Det ska fixas..

Sitter i Sophias säng, ska snart röra mig hemåt. Måste ju sova hemma i natt, plus så sover redan min sötnos :)
Skola idag som vanligt, idrott först. Vi hade någon konstig lek i snön? Sen gick ju s¨klart brandalarmet.. HMMMMMM vilka kan det ha varit? Snorungar säger jag bara, jag stod ute och frös i en halvtimma, tur att jag hade jacka då!
Men ska börja röra mig nu snart, så skriver när jag kommer hem ist :)
Då blir det bilder på Annispannis också hihi :D

Hemma hos Sophia

Sitter i Sophias säng just nu, hon äter så jag passar på att vara inne på datan lite nu :)
Nej men ni kanske ser att det är lite anorlunda i min blogg, Sophia sötnosen gjorde om lite. Men den är ännu inte klar hehe ;)
I natt sover jag hos Sophia, vi ska titta på film.. Inte så ovanligt! Det blir "jag vet vad du gjorde förra sommaren"!!


Bild på oss från i höstas


Svenska

Nu har jag min sista lektion, svenska. Jag, Sandra och Atal jobbar om dödsstraff :) Ataaaaal fyller år idag :D, bara 27 dagar kvar tills jag fyller år. Längtar som fan asså!

En dålig bild haha, väldigt suddig och så!
Men de e jag, födelsedagsbarnet och Sandra :D hihi

Ska träffa Sophia efter att jag har slutat, ska även sova hos henne så vi kan åka tillsammans till skolan imorgon. Ska ju ha snöbollskrig i skolan på idrotten? Man får väl inte ha sådant :S

Mååååååååndag

Godmorgon alla, jag har precis kommit ut ur duschen :)
Ser nu att jag ska gå om 25 minuter så det kanske är bäst att börja fixa sig och klä på sig, eller vad tycker ni ;)
Nej men jag tar ju med datan till skolan, så det blir säkerligen ett inlägg där borta också :)

Nu börjar ännu en ny skolvecka, men det är bara 15 skoldagar kvar innan lov. Det måste jag klara!

Jag kanske ska ta och sova nu, eller iallafall snart. Åtminstone sätta på en film jag kan somna till.. Ska upp om ungefära tio timmar, måste vara utvilad ju. Har inte fått så mycket sömn i helgen, somnat sent och vaknat tidigt. Låter verkligen inte som jag, "it's so not my style" som alla dem dära storbloggarna skulle säga hahah!!

Eftersom jag inte varit hos mamma nu på en vecka så ska jag ta och tvätta en massa tvätt och städa mitt rum. Och denna gång hålla det rent! HAHA..
Nej men måste, fan pinsamt att ha det så stökigt :$
Skriva ett cv och personligt brev till sommarjobb är också ett måste..
Om jag gör det imorgon, allt det jag skrev innan. Då har jag tid till mina kompisar i veckan, eller iof jag måste ju plugga lite.. Men det är väl ändå tanken som räknas ;)

Ajaaaaa, haha.. God natt bitches ;)

Ghosts of girlfriends past

Jag tittade nyss klart på filmen "ghosts of girlfriends past"! En sjukt bra film haha..
Handlar om en man som leker av sig lite med alla tjejer han kan få, vilket gör att han sårar dem alla! Men det finns en tjej, men han har sårat henne redan för mångamånga år sedan. Kan han få tillbaka hennes tro på honom?




Annars ligger jag bara i sängen och är väldigt godissugen. Skönt att äntligen ligga i en säng man inte får ont i ryggen av! Ska upp runt tio imorgon, hur nice är inte det liksom. Så ska kanske se en film till, får se om jag har någon bra på data.

Bilder från i fredags

Nu kommer det tre bilder från i fredags, tog några flre men vissa ville inte att dom skulle komma upp plus att alla bilder blev verkligen förjävliga (a)

Erik och hans hund Dimen :D


HAHA, jag och David


David och Sophia :)

Hemma hos mamma, och vill redan åka härifrån!

Nisse ligger i min säng vid elementet och rör sig, tror han drömmer. Mamma går och klagar på mig och massa jävla skit och det värsta av allt! Sandra, min syster, säger att hon ska banta! Hon är för fan bara åtta år, snart nio och hon vill banta. Vad är det här liksom, ingen jävla tjej ska behöva känna så. Ska prata allvar med henne imorgon. Om jag nu orkar vara kvar här hemma.. Funtar nästan på att flytta till pappa på heltid, skulle nästan inte banga fan! Allt skulle vara så mycket bättre känns det som. Ingen mamma som klagar på allt jag gör, och blir tjurig för minsta lilla, ingen jobbig syster och ingen styvpappa som tror att han kan bestämma över mig. Då skulle det bara vara jag och pappa, det skulle nog vara skönt. Då kanske jag skulle kunna få en liten katt unge också hihi :)

Åker från pappa till mamma nu snart!

Min morbror kom visst idag, så han är här nu. Med en av hans två super söta söner :) Haha, Leon är så söt, men lite blyg när man inte träffat han på ett tag! Men han sprang runt och leta efter mig och sprang sedan till far sin igen haha. Sen stod vi och lipa mot varandra! Han är så söööööt!
Nu ska dom gå, dom skulle bara hämta nyckel så han kommer in imorgon :)
Så pappa ska skjutsa hem mig nu, så jag ska bara plocka ihop lite saker!
Så jag skriver sen när jag är hos mamma, och då kommer antagligen en bild haha!

Snart drar jag mig till mamma

Just nu sitter jag i soffan och tittar på veckans repris av dh. Såg ju avsnittet i tisdags, men det finns ändå inga program man kan titta på just nu! Det luktar mat och jag är grymt hungrig. Även fast pappa är sjuk så gick han till affären bara för att jag ville ha kyckling i ugn :) Såsen till kycklingen är ju bara mhmmmmmmm så jävla god! (y)!
Efter att jag har ätit ska jag plocka lite av mina saker här hemma, sen ska pappa skjutsa mig till madre!

Juste! Nästa gång jag kommer hem hit så är mitt rum klart och det är ju super! Längtar verkligen! Morbror kommer hit imorgon för att sätta upp tapeten. Sjukt nice!
Sen är det bara möbler jag ska köpa till mitt rum. Tycker synd om pappa som får betala allt i mitt rum haha (a)
Håller på att leta efter en stor make-up spegel, alltså en sådan spegel med lampor runt om sig! Någon som vet var man kan köpa sådana speglar? Det ska vara en helkropsspegel :) Säg till om ni vet, det skulle vara super!


Slut på veckan snart

Nu är jag hemma hos pappa, åkte ju samtidigt som Lina. Första gången jag var själv med henne då, men det var kul iallafall. Vi satt och prata och skratta. Skit bra ju :)
Nej men eftersom min data är hos mamma, tog ju dit den igår, så sitter jag med pappas data. Men det är bara tillfälligt nu på dagen. Ska till mamma lite senare ikväll :) Ska ta mig ett bad när jag kommer dit också, har ju inget badkar hos pappa :p
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Kanske bara vara hemma, men det är ju mys det med :)
Och så är det ju skola imorgon, men jag börjar halv ett och det är sjukt nice! Då får jag en liten sovmorgon hehe :)

OCH jag är stark haha! Det fick jag bevisat igår! Underskatta aldrig en tjej, iallafall inte mig ;)


På tal om annat nu..
Det finns en jag känner, jag har kännt denna person i ungefär sju år. Men för ett halv år sedan tog vår vänskap slut, och det är väldigt synd tycker hag. Med tanke på allt vi gått igenom tillsammans. Jag vill att vi ska få kontakt igen, men jag vet inte hur jag ska göra. Om jag ska skriva till denne på fb eller sms eller om jag bara ska gå fram till denne mitt på stan om jag nu skulle stöta på personen någon gång!!?

Morgon i Kista, igen

Sov hos Erik i natt med, Lina var såklart här med. Vi titta bara på film och sen gick vi och la oss!
Vi åt nyss frukost, och snart ska jag och Lina åka hem. Så vi ska ta sällskap :)

Är ända bort i kista hos Erik :)

Gooood morgon :)
Sitter i Eriks säng med Lina, Erik och Sophia. David är ju och tränar haha så han lämna oss :O
Idag har jag ingen aning om vad som händer :/ Men något kul hittar man nog alltid på :)

sexy bitch

sitter hemma hos Erik och lyssnar på sexy bitch med Lina. Erik, David och Sophia vette fan vart dom är asså.
Men jaaaa vi krökar lite sådär och spelar såklart ölspelt ;) Hoppas det kommer nån till hit ;) haha

ERrik bästis och hans super söta och snälla flickvän Lina :D

Nyduschad

Efter lite letande hittade jag ett övergivet shampoo, skönt! Slapp jag duscha hos mamma, vilket skulle tagit längre tid eftersom jag måste vara där efter fyra!
Sitter i sängen och har precis lagt fram kläder jag ska ha på mig.. Ska föna mitt hår, sminka mig för att sedan åka till mamma och hämta något hemligt ;) Ska därefter möta Sophia och David antagligen! Fiesta tonight dårå!

Så här ser jag ut idag;

Lack legging från Gina Tricot
Rosa randgit linne från Gina Tricot
Kofan har jag ingen aning

Nu är det fredag, och det menas med helg

God morgon people. Idag är det fredag, och det är nice! Nej men jaaa. Jag ligger i sängen, pappas säng. Den ända sängen som finns i lägenheten! Ska snart börja röra mig mot mor min för att duscha och hämta lite saker. Glömde mitt schampoo där, så har inget hos pappa. Dock är mina nycklar hem till mamma hos Sophia, så måste åka till mamma när någon är hemma!
Gick inte i skolan idag, pga att jag inte kunde sova! Min rygg typ dödar mig så jag vakna mellan femton och tjugo gånger i natt för det gjorde så ont. Stackars lilla mig :/

Aja, titta på bilder på mig på facebook och så! Kom till en bild på mig från när Madeleine hade tjejmiddag hos sig. Jag hade verkligen långt hår, och jag ångrar att jag klippte av typ tio cm :s

Titta så långt det var, saknar! Vill ha så långt igen!


Eclipse

Den trettionde juni är det premiär på tredje delen av den populära Twilight-serien! Fatta att jag längtar tills dess. LÄTT att jag ska gå på premiären, gjorde ju det till andra delen, New moon (a)

En månad kvar

Haha, nu är jag hemma igen!
Åkte till pappas jobb runt fem och skulle kolla på möbler till mitt rum. Hittade en sänggavel på Länna möbler som jag verkligen vill ha. Men den hade ju sitt pris, lite under 7000 kronor! Men pappa sa att han skulle tänka på saken (a) (Hoppas jag får den)
Folk säger att jag är väldigt bortskämd när det gäller mig och min pappa, jag kanske är det? Men det kan ju då bero på att jag är hans ända barn :p

Vi har köpt mango, så ska skära upp lite snart. Bara jag inte skär bort hud igen, då tänker jag ha plåster :D hahahaha


I had fun today

Nu är jag hemma från en väldigt rolig skoldag.. Hur ofta är skoldagar roliga liksom? Nej men det börja med att vi hade historia och geografi, då var det inte så roligt. Jag, Sofie, Sara, Ksenia, Minna och Alma gick och åt på falstaff. Vi gick där ifrån mätta och belåtna, tog bussen tillbaka till skolan. MEN när vi väl gick sv bussen gick Sara och Ksenia och babbla om något, helt plötsligt ser jag Sara försvinna och hör mig själv skrika. Sara hade ramlat på en isfläck i en nedförsbacke, Ksenia står och typ dör av skratt, även jag! Helt plötsligt hör jag ett skrik till, då var det Sofies. Hon ramla också, på samma plats! Hur dum är man som går på en plats där ens kompis ramla precis haha?!
Iallafall, Sofie fick ett pyttelitet sår på sin hand, och när hon kom till skolan bad sötnosen om ett plåster. Och ärligt talat, det blödde inte ens, så jag och Ksenia satte oss i soffan och vek oss av skratt.
Jag och Ksenia gick in på vår italienska och jag satt typ 80% av lektionen och sa "Kan jag få ett plåster" och visa mitt lilla sår jag fick av osthyveln här om dagen! Då skratta vi också väldigt mycket!
Vi sluta efter italienskan och då gick vi några till tunnelbanan, jag och Sofie gick och skrek på varandra om massa roliga saker. Vi var ju "tillsammans" haha.. Men hon hade varit "otrogen" mot mig med sin pojkvän så vi skojade om det och så gjorde hon "slut" haha! Fan vilken rolig dag jag har haft! Tack vare att Sara och Sofie ramla så blev jag helt hipad (?) men ni förstår vad jag menar ;)

Aja nu sitter jag som sagt i soffan och tittar på sex and the city, sjukt bra program. Vi får se vad jag ska göra resten av dagen!
Har pappas data nu, så bild senare :)

sovdags för lilla mig

Det kanske är dags att sova nu? Måste ju upp runt sex halv sju, inte kul.. Men så är det om man börjar tidigt och även väljer skolan längst bort :) Så jag får skylla mig lite haha...
Nej men nu ska jag väl ta och stänga av datan, eller titta på film..
God natt iallafall så hörs vi imorgon <3

En natt till hos Sophia

Nu ska jag titta på film med Sopihia. Vi ska titta klart på filmen vi inte såg igår.
Juste, sover hos Sophia i natt med :D Mysigt

En dag i Sickla udde

Nu är jag och Sophia tillbaka hos henne..
Som jag skrev innan så gick vi hem till mig, fast vi åt lite där också. Vi letade efter kameran, laddaren och usb-kabeln till kameran i kanske en kvart. Men vi var ju duktiga och hitta den, så stökigt som det är hemma haha!
Vi åkte direkt till Sickla och satte oss på tårtan och tog lite mysiga bilder :) Efter ett litet tag kom Sophias kompis Andreas och jaa vi gjorde väl inget speccieltt annat än att ta kort och gå runt i sjöstaden :)

Jag är hungrig, måste hitta något här att äta annars kanske jag dör :O

Och nu: ett bildregn ;)























Några utav väldigt många fler bilder som togs idag. Söta vi är va :)

Översvämmning

Kom nyss ut ur duschen, oc duktiga jag råka göra en översvämmning i hela badrummet hos Sophia!! HAHA..
Aja vi ska väl röra oss mot stan snart.. Sophia ska bara duscha först..
Undra om hon också gör en översvämmning ;D Det får vi allt se

Jag nyduschad. Nu gäller det bara att hitta något att ha på sig ;)

Börjar det bli vår?

Eftersom det är så fint väder ute så ska vi gå hem till mig och hämta pappas systemkamera..
Sedan ska vi åka in till stan för att äta en macka på subway och sen ska vi ta en massa fina kort på oss!
Synd bara att jag inte är fotogenisk.. Men det får bli bra ändå hehe ;)

Nu ska jag dra med mig Sophia ut på balkongen. Orkar inte stå där själv (a)

Onsdagen tillbringas med Sophialia

Kom nyss hem till Sophia.. Var och gjorde lite ärenden ;) Nej men hahaha jag vet inte vad jag ska skriva!
folkfolkfolkfolk.... ååh hahah!

Vad hittar vi på idag då? Ingen som vill träffa oss två? Vi som är så söta..

HAHA en väldigt gammal bild på oss. Nu är det tre år sedan den togs!

Nu ska vi sussa sött :)

Jag och Sophia har suttit med en varsin data och spelat ett music quiz på mtv haha..
Men nu ska vi typ sova, måste ju upp tidigt imorgon..
Har fucking idrottsdag och jag har lovat att vara med.. Vi ska köra body pump, sjukt jobbigt har jag hört! Aja men jag slutar åtminstone kvart i tio, och det är väl iallafall nice.
Slutar liksom innan Sophia ens har åkt hemifrån för att åka till sin skola.. Niiiiiice!

Good natt


desperata hemmafruar

Sitter i soffan hos Sophia och tittar på desperate housewives! Det är så himla bra, hehe! Ville bara säga det ;)

En dag på stan med Erik och Sopia :)

Sitter hemma hos Sophia, ska sova här i natt eftersom det är så rörigt hemma pga alla saker efter byggarbetarna...
Iallafall, vi kom nyss hem till henne!
Var i skolan till att jag sluta, bestämde mer Erik och Sophia att de skulle komma. När jag har italienska ser jag helt plötsligt Erik utanför klassrummet. Satt och tänkte hur han hitta och hur han kom in haha (a) men han kände Shabab i min klass och stötte på honom så därför hitta han! När jag sluta var Sophia där också.. Vi stack till stan och leta efter en väska till mig. Klart att jag hitta en, en brun.. Bild kommer senare!

Jag har haft en ytterst trevlig dag :) and thats gooooood!
Fredag, party med dom.. Sjukt nice :D

Bilder från idag!

Erikperik :)

Sophia i solljuset

Erik, sitter i solen. Visst ser det skönt ut ;)

Söta lilla jag (a)

Eriks och mina fötter

Puss på lilla Sophia

En cola Erik köpte, tyckte flaskan var fin så ville ta kort på den.. Haha driiiiver :D

Vi hörs sen, för nu ska jag se klart på joey och sedan blir det vänner!

People play too much in this town

 

Mars 8, 2010

Skoooola imorgon då, men börjar ju lite senare än de andra i min klass :) Skönt som fan!
Imorgon ska jag träffa Sophia, och då måste jag fan hitta en väska till mig.. Den sötnosen får hjälpa mig att leta :) hehe!
Nej men man kanske ska ta och stänga av datan och titta lite på tvn.. Måste upp tidigt.. Ska hem till mamma innan jag åker till skolan, suck -.- haha :)

Tele med Erik

Sitter och pratar med Erik i telefon hihi, han ska till Lina. His girlfriend ;D
Eller nu la vi på, men han skulle ringa snart igen :)
Men han och Sophia är ju kompisar igen sa han, och det är ju bra tycker jag :D
Så jag och Erik prata om att vi fem skulle hitta på något i helgen, typ fest.. Jaaaaa ni vet ;)


JUSTE!!!!!!!!! Jag har precis ätit upp mangon jag köpte idag.. Och vet ni vad som hände när jag skala den med osthyveln? :(
Jag skar bort lite hud av min tumme 2 gånger på rad.. Hur klantig kan man vara liksom.....

Nu ringde Erik igen :D

Bilder på mig och Sophia

HAHA juste jag färgade ju håret på Sophia här om dagen.. Det blev lite roligt. Lite gult och fläckigt hahaha. Men va fan jag kan ju inte vara bäst på allting ;)

När jag färga håret på henne :)

Bild på mig och Sophia från hennes mors fyrtioårs fest... Skit snygga jag vet ;)

Tisdag :)

Jag har precis ätit nudlar haha..
Åkte till Farsta för att köpa en väska, men såklart hitta jag ingen. Men när jag ändå var i centrum passade jag på att byta mina tights ;)
Pappa är inte hemma, så jag är all by my self.. Trååååååkigt!
Men jag har köpt med mig, cola, glass och mango. Så idag ska jag tjocka mig lite (a)

Nu vänner

hemma nu

Kom hem nyss och sitter i soffan. Mötet var helt okej..

Juste,  vi har inget bredband här hemma så jag kommer att vara inne på pappas data där han har ett simkort inkopplat ;) Så det blir brist på bilder tills att vårat nya bredband kommer hem hit :)

Nu ska jag titta på sex and teh city ;)


Ny skolvecka

Haha, gissa vad!! Jag råka försova mig så jag vakna nyss av att jag fick ett sms från en kill kompis :p Det är inte någon ide direkt att gå till skolan för min del eftersom jag ändå slutar om en timma och femtio minuter (a)
Idag ska jag på möte klockan två, annars vet jag inte vad jag ska göra faktiskt.. Vi får se vad som händer :D

Goooooood natt

Neeee nu ska jag fan ta och sova.. Måste ju liksom komma upp och möta Minna tomorrow :)
Imorgon, eller idag rättare sagt fyller Madeleine år :) Gratulerar!

Synd bara att man får sova ensam i natt, har ju inte gjort det på hundra år känns det som :)


Jätte dålig bild jag vet haha (a) men erkänn att nallen på min sov tröja är söt! Det tycker iallafall jag :D

Hemma från stan

Jag orkar inte ens sitta och tjafsa bakom en data på en blogg vis kommentarerna...
Lev erat liv så lever jag mitt.. Blir bäst så :)
Men iallafall, de e ju liksom min blogg och jag skriver väl vad jag vill? Sluta besöka den om jag är så himla dum.

Aja, kom hem för ett tag sedan från stan.. Träffa ju Erik en snabbis. Vi skulle fika men allt var stängt där vi var och vi orkade inte åka någonstans, så vi gick in på donken. Tjocka som vi e ;)
Ne driver. Men det var trevligt att träffa han. Fick ju träffa hans tjej också, verkar sjukt trevlig och go haha. Nej men hon är nog bra för Erik :D

Så nu ligger jag i sängen och sitter vid min sööööta data och gör abbsolut ingenting. Ska nog sätta på en film snart och sova. Måste upp sex :o Ååååh orkar inte :)


Till stan för att träffa Erik Pettersson nu :)

Kom nyss ut från duschen, eller jag badade rättare sagt ;)
Jag ska väl ta och klä på mig och fixa mig lite snabbt, ska träffa Erik på typ en fika inne i stan sedan :)
Han är på bio med sin flickvän, så när den är slut ska jag träffa honom. Det kanske blir att hon fikar med oss också, det skulle vara trevligt :) hihi!
Nej, men ska kanske börja fixa mig nu. Så ses vi senare.
Puuuuuuuuss!


Vill bara säga, att jag är bäst, det står jag för.. Och det vet ni alla :)

fyrtio, det vill jag aldrig bli

Veronica, Sophias mamma, hade ju fyrtioårs fest igår. Det var sjukt roligt haha!
Nej men först var det ju typ lunch och då var det en massa snorungar där som typ älska mig och Sophia, efter de kom massa rockare och festa galet. Alla blev sjukt fulla (utom jag och Sophia) och de virade in peter (veronicas pojkvän) med gladplast och gjorde en mössa utav folie till han. Det var lite roligt..
Sen helt plötsligt kom det en mamma och fråga om och hur jag kände hennes som alex, berättade då att vi hade gått i samma klass 4an till 7an och sedan samma skola i 8an och 9an. Hon tyckte det var lite roligt, så hon sa det till alla som kom ut på balkongen när vi stod ute och rökte :p

Jag kom hem för ett litet tag sedan, vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är en person som vill träffa mig, men jag tror inte jag orkar ;)

Skola imorgon då. Slut på lovet. Men de är skönt, har saknat alla sötisar i skolan :)


Anna, Marie och Nadja :)

När jag blåste ut sådana krulliga saker haha!

Sophia :)

Peter haha!
Äldre personer kan också ha kul när de festar haha ;)




Hemma men drar till Sophia nu

Nu sitter jag hemma i soffan, men ska snart åka hem till Sophia igen..
Var bara här lite snabbt. Skulle bara hämta kläder och fixa cigg.
Sophias mamma har fyrtioårs fest, så jag har lovat att hjälpa till :D
Hehe..
Aja vi får se vad som händer senare ikväll. Sista kvällen man kan vara ute på lovet så vill jag ju såklart hitta på något (a)

Alice in wonderland

Filmen var bra, men jag blev lite besviken.. Trodde att den skulle vara som den tecknade alice in wonderland, men den hade en helt annan handling..
Aja, sitter hemma hos Sophia och tittar på tv. Vi måste vara här ikväll för hennes pappa är inte hemma. Och hennes syster skulle bara ha fest här om ingen vaktar stället.. Eller hon hade ju ett litet förkrök när vi kom, men dom stack. Och de fega killarna öppna brevlådan när vi stängt och skrek "bitterfitta" haha omoooget :)

Skriver sen

Byeeee

Sitter i sängen och borstar mina tänder, ska snart röra mig mot centrum där jag ska möta Anna :)
Snälla pappa ger mig 200 till bio biljett, och snacks ;) men är inte så sugen på det, så det blir nog bara en cola för min del.. Cola är nog det godaste som finns (a)
Kanske ska träffa Sophia efter, beror på vad hon gör :)
Annars ska jag höra med Erik om han vet någon fest jag kan komma på :)

C yaaaaa

Freeeeeedag

Godmorgon.. Vakna för ett tag sen av att min katt stod och rev på dörren så jag ropa då på Sandra haha.. Vi låg i sängen i kanske tio minuter sen gick jag jag och duscha..
Jag ska snart ta något att äta sedan ska jag börja klä på mig. Sitter i min super mysiga badrock här i sängen ;)
Det är bara jag och Sandra hemma, mamma jobbar och Thomas är i Farsta Centrum. Haha, syrran är ju lite smågrining så jag ska ta och gå till vardagsrummet och reta henne lite :)

god natt mina änglar

Tror att jag ska ta och stänga av internetet nu, sätta på en film på datan och sedan somna till den.. Måste ju upp tidigt som sagt, eller tolv kanske inte är så tidigt men det är iallafall då jag har ställt min klocka. Då har jag två och en halv timma på mig pch göra mig iordning och sånt skit. Baaaaada ska jag såklart göra, minst en halv timma. :)
Ajaaaa, c ya tomorrow babies <3

:)

Ligger i sängen och har precis snackat lite med Erik i telefonen. Alltid lika roligt att prata med honom haha. Han skulle till sin flickvän så han tyckte jag skulle göra han lite sällskap genom att prata en massa roligt strunt med honom haha..

Ska ju på bio imorgon och se Alice i underlandet med Anna, Marie och Nadja. De tre gick i min högstadieklass :D
Ska bli skit roligt att träffa dem igen, det var ju som sagt ett bra tag sen :)
Ska möta Anna i centrum tio i tre då vi ska ta tuben in till stan och möta upp de andra två :) Så det blir att gå lägga sig tidigt idag för min del. Det kommer väl bli att jag tittar lite på film och myser :)


Jag är sugen på att fika, gaaaaah!


falsk vänskap finns överallt

Jag är väldigt trött på folk som säger en sak men gör en helt annan sak.
Har blivit sviken tillräckligt av massa personer nu, och jag är inte en sådan person som jag var förut. Då jag förlät och tog tillbaka, sorry det funkar inte på mig längre. Men jag fattar inte, vissa som jag inte ens sagt något ont till, vänder mig ryggen? ÄR det för att den "andra sidan" är mycket bättre? Det är den "sidan" där det kommer sluta med att man blir sviken..
Svårt att läsa?, Jag säger bara sanningen. Sanningen som jag vet, och ingen verkar vilja veta.
Kom inte tillbaka när ni inte har några kompisar kvar :)

Juste en sak..... JAG TÄNKER INTE SÄGA ETT FUCKING FÖRLÅT FÖR NÅGOT JAG INTE ENS HAR GJORT!! OCH JAG TÄNKER INTE HUNDA EFTER EN FALSK VÄNSKAP! JAG KLARAR MIG BÄTTRE NU ÄN VAD JAG GJORDE INNAN, SÅ ATT DU VET! Tror nog att du vet vem du är hihi :) Puss på dig med, men jag är så mycket bättre än dig sötis ;)

Det är bara omogna ungar som busringer :)

Igår gick jag ut, även fast jag inte fick.. Var så irriterad så behövde komma hemifrån (a) Nej men mötte upp Sophia, och när vi väl hade träffats så stötte vi på några gamla klasskompisar till mig :)
När jag var med dom var det någon filur som busringde, och Kalle ville då svara. Klart jag lät han göra det liksom, men eftersom han ägde dom la dom på ;) Vi sov hemma hos Sophia. Åkte runt hela sverige för att komma till högdalen kändes det som... Från farsta till gullmars med nattbuss, och sedan från gullmars till henne med yttligare en nattbuss. Tog ju år och dar. När vi väl var hemma var det någon som busringde igen (säkert samma personer). Då svara Sophia och prata lite hehe. Dom bad henne stöna? Stöööörda ungar!!!

Nu ligger jag hemma i sängen och har stört tråkigt, vill hitta på något idag. Men det verkar som att inga är taggade? Godissugen är jag också, så kanske sticker ner till centrum snabbt och köper lite godis till lilla mig ;)
Hör av er om ni ska göra nått roligt :)


tomt här

Maten är snart klar, det blir spagetti med fiskpinna. Mums, skit länge sen jag åt det :)
Ska börja packa ned lite myskläder jag kan ha på mig ikväll som typ min mjukisdress ;) Älskar den.
Får se vad jag tar med mig :)

Min sportlovsvecka;

Fredag 26/2 - Åkte till landet
Lördag 27/2 - Åkte hem till Alma och sov där, var även på en fest i fruängen.
Söndag 28/2 - Åkte hem från Alma. Alma och Minna kom till mig, sluta med att Alma sov över.
Måndag 1/3 - Fika med Alma och Sandra och festa hemma hon en kompis kompis i nockeby.
Tisdag 2/3 - Tog det lugnt hemma.
Onsdag 3/3 - Ska sova hos Anna och även mysa galet!
Torsdag 4/3 - Träffa Sophia, får se då vad vi hittar på ;)
Fredag 5/3 - Höra med kusinen om jag kan komma till henne och ha en myskväll.
Lördag 6/3 - Ingen aning ännu.
Söndag 7/3 - Ingen aning ännu.

Min vecka är fullspackad, men hör av er om ni vill träffas någon av dagarna jag är ledig haha!
I'm a busy woman ;) ♥

Myskväll men Anna och Miro

Ikväll blir det en myskväll för mig och Anna.
Jag ska snart äta och sedan röra mig mot s:t eriksplan, ska hem till Anna och titta till hennes nya katt :) Och så ska jag även sova hos henne, myyyys!
Min syster och min styvpappa ska på kryssning, så mamma blir ensam hemma ikväll med vår katt. Tror faktiskt hon tycker det kommer att bli skönt :)
Jag har bara ett prblem innan jag åker till Anna och det är cigg! Måste köpa det innan hihi!
Synd att man inte är arton, då hade jag kunnat fixa det själv hehe. Men jag blir ju arton om trettionio dagar, det är ju inte alls långt kvar :o Lite mer än en månad bara. Weeei.
Då blir det klart ett party där alla mina närmaste kompisar ska få komma på hehe ;) Lokal såklart, så kommer bjuda massa! Men såklart bara de jag umgås med och inga andra som jag vet sitter och snackar om mig och aldrig hör av sig ;) Syyyyyynd :D


Bilden är tagen sist jag var med Anna ensam då vi såg avatar. På tok för länge sedan! <3

I have no idea

Nu tycker jag att ni ska säga någon bra film man kan ladda ned :) Har typ hjärnsläpp och vill se filmer :D

Dagens outfit

Jag ska snart gå till centrum där jag ska möta mamma. Vi ska gå runt lite. Ska fråga henne om jag kan få en ny mascara, min är ju borta :O




Så här ser jag ut idag!

Whaaaaat happens today people?

Goooodmorgon!
Anna ringde mig för en timma sedan och sa att hon, nadja och Marie hade bestämt att mötas i stan kl elva, alltså nu, för att hämta ut biljetterna till bion på fredag. Hon märktew hur trött jag var och jag tänkte "jag hinner aldrig vara i stan till elva" men då sa hon att hon kunde lägga ut pengarna så kunde hon få de på fredag ist. -Super snällt ju :D
Jag har inte kunnat sova sen dess, så jag har myst i sängen med katten bara.
Jag ska väl ta mig upp snart och fixa något att äta, är lite hungrig faktiskt :) Och så ska jag titta klart på filmen, hann bara kolla första delen innan jag somna (a)

lässtund och film mys

Ikväll blir det en tidig och lugn kväll för min del, verkligen inte som igår haha!
Nej men eftersom jag stanna hemma nu idag så bestämde jag mig för att jag skulle ha lite mys för mig själv. Så jag ska äta frukt och läsa lite ur "så länge vi båda andas" (det var ju ett tag sedan jag läste ur boken, och när jag läst lite ska jag kolla på typ världens bästa film med typ världens hetaste skådespelare (a)
Kan ni gissa vilken film? Joo, American history x! Jag verkligen älskar filmen!

Ska plocka ur sängen sätta på mig en stor tröja och sedan läsa lite.
Hörs senare, om jag inte somnar hehe.. Är ju rätt trött och seg från igår (a)

Första avsnittet för sässongen

Jag åkte varken till Sanna eller Alma idag, fråga mig inte varför för det vet jag inte.
Aja, nu ligger jag och min syster i hennes säng och tittar på desperate housewives, årets första avsnitt :D Som jag har längtat!
Just för att jag tittar i min systers rum är för att min antennkabel har gått sönder och jag vet inte hur man kan laga den. Men det vet min styvpappa, men både han och mamma vägrar hjälpa mig. Jävla dumhuvuden!


My little sister

Förlåt att jag inte funnits där för dig, när du behövt mig som mest. Jag känner mig otroligt elak, du är ändå en av dom jag värdersätter mest, och så har jag inte gjort allt. Du vet att jag älskar dig gumman.
Jag ber verkligen om ursäkt men hoppas att allt blir bättre mellan oss. Du är ju som sagt min lillasyster!


<3


Alice in wonderland

På fredag så ska jag, Anna, Marie och Nadja gå och se på den nya Alice i underlandet i 3d :)
Det var sjukt länge sedan jag träffade dom :O Jag kommer inte ens ihåg när sisst var :s


Aja jag ska väl lägga mig i badet snart, så jag är fräsh!

Seeeeegt

Just nu är jag hemma och ligger helt död i soffan.
Jag, Minna, Alma och Anna åkte till en kille i nockeby igår kväll, hade en trevlig kväll igår. Är lite seg idag bara, men det går väl över haha!
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, anntingen så drar jag till Alma som är ensam hemma som ska ha myskväll med lite tjejer, eller så drar jag till min kusin i sumpan. Vi får se vaaad som händer med det liksom, men det lutar mer åt att åka till sumpan :)
Jag är så himla hungrig, så jag hoppas mamma gör mat snart hihi!


Någon kille Alma såg som hon tyckte var snygg, dock gjorde ju jag det med ;)

Det är första mars och ändå en massa snö........

Alma sov här i natt, skit mys :D
Minna kom till mig igår också, vi typ mös och sånt, och när hon skulle hem åkte jag och Alma med henne till centralen. När vi väl var där gick vi till min kusins jobb och tog en cigg med henne, gick till donken och sååååg massa snygga killar haha och så köpte vi godis. Vi kom hem runt halv ett eller något och då låg vi och prata i sängen bara :)

Vi ska snart bege oss in till stan och möta Sandra och fika. Skiiiit mys :D










Fotona tagna av Alma :D

RSS 2.0