;D

Yeey, jag har precis kommit hem från att ha lämnat in min mobil på lagbngn för tredje gången -.-, men fick ett nytt simkort fast med samma nummer som innan. Skulle egentligen ha gått på ett möte idag, så jag åkte tidigare från skolan, men mötet var inställt så det var ju ändå bra :). Så nu lånar jag min systers mobil som jag ska ha tills min mobil är lagad :D. så alla kan få tag i mig nu igen :D.

Aja, ska äta snart, och efter det ska jag nog göra lite läxor, så det blir nog inget mer inlägg idag tror jag..
Puss!

tisdag :)

nemen hejsan, vad gör ni? Själv kom jag hem från skolan för ett tag sen, sluta halv 1 idag :).
Idag hade jag och Fanny vår första Spanska lektion, gud vad jag hatar att läsa språk, men det är ju ett måste :p.

Haha gud asså, jag såg att marlie hade lagt upp lite bilder från i lördags på fb, inte okej asså haha. men kan ju lägga ut några :p..
 
Ja, haha kvällen började bra, men sluta i ett bubbelbadkar med en massa skum i och ett översvämmat golv :) hehe (a)

Menmen idag ska jag äta middag i Farsta gård, sandra ska ha picninc med skolan så jag får äta där hehe :p.
Ska ringa natha nu, hörs sen :)

Puss!


heeeeeelt död

Tjoho, hur mår ni alla? Jag mår väl sådär, inte så jätte bra men jag har ju min anledning till att må så här (a)..
Iallafall, igår så gjorde jag det jag och twilight oftast gör, vi festa. Men den här gången med nyare och roligare personer vad jag tycker, det var två killar från min nya klass och en tjej från min nya klass, även en kille som går i samma skola, sen var det marlie, en kille som går på hennes skola och en massa andra roliga personer..
Det var i en villa och det fanns en väldigt rolig grej i huset, vilket jag inte tänker nämna nu :p. Men jag, Twilight, Sandra  (en tjej från festen) och Anna (tjejen från min nya klass) fick för oss att vi skulle göra det vi ville när vi såg den och det är klart vi gjorde det, men den gick lite sönder och men hon som bodde där var däckad så vi brydde oss inte om det under tillfället. Asså det här är något vi kommer att skratta åt mycket, men som jag sa igår.. "Det som hände där, stannade där"
Ja, men jag kom hem runt sju på morgonen och då var inte pappaså jätte glad på mig kan man säga men medan han prata med mig la jag mig i sängen och somna under vårt samtal. Så det ända jag gjort idag har varit att ligga och dega i min sköna säng :).
Men snart ska pappa komma och hämta mig, för att skjutsa mig hem till mamma, och påvägen kommer vi köra förbi donken så jag får i mig lite mat :D haha tjockis jag är..

Imorgon börjar jag 08.00 :o kommer aldrig orka gå upp halv sex imorgon, men jag slutar iof 10 över 11 så om jag inte gör det som jag planerat åker jag hem och sover en stund :).
Slutar ju tidigt i veckan, och det gör Johanna Modin med så vi har bestämt att vi ska luncha tillsammans en dag, det ska bli kul tycker jag :)

Aja, ska städa, packa ner lite saker nu..
Puss!

För dålig uppdatering, jag vet

Oj då, jag har haft en aldelles för dålig uppdatering här i bloggen men jag har inte haft tid att vara inne på datan. Har nästan inte varit inne, men nu ska jag börja igen.
Jaja, nu ska jag inte hålla på och berätta vad jag har haft för mig sen det senaste inlägget.

Idag är det lördag, och jag vill hitta på något men min mobil är sönder och mitt som kort är också sönder, det kan inte bli värre. Kom hem från skolan runt halv 7 igår, slutade fem men det var sån försening att det tog en och en halv timme för mig att komma hem, egentligen tar det bara en halvtimme. Nu är det så att jag inte går kvar på mitt förra gymnasium, Frans schartau, utan jag hoppade av den i mars och tog lite ledigt och började nu i ettan igen på en helt annan skola med en annan linje. Går nu i jensen östra som ligger på gärdet med sam-sam. Trivs jätte bra i klassen, och äälskar shemat. Går bara halv dagar.

Men gah, jag vet inte vad jag ska göra idag :o, vill träffa någon men kan ju som sagt inte få tag i någon om jag inte skriver på msn eller fb. 

Ska ta och äta frukost nu,
Puss! 


RSS 2.0