hejdå sverige

Ååååh imorgon kl. 7 på morgonen går mitt flyg från Sverige till härliga Marocko.. Orkar inte vänta längre nu, gått och tjatat hur mycket som hälst hur jag längtar och äntligen är dagen snart kommen.
Det ska bli så skönt att komma bort och bara tänka på mig nu ett tag och inte några bekymmer i Sverige.
Jag kommer inte ha med någon data, men ska försöka hitta något internet cafe, då skriver jag lite här med. Annars skriver jag om allt när jag kommer hem den 25 december.
Akta er imorgon bitti, kanske smsar eller ringer er om jag får det tråkigt på arlanda :).
När jag kommer hem är det första jag ska göra att träffa Twilight, Jill och Hanna.. Det är ett måste :).

Menmen, nu ska jag ta och packa klart det sissta, städa mitt rum och snart lägga mig eftersom jag ska upp 3 eller halv 4 inatt..

Puss på er alla, kommer saaaaakna mångamångamånga :) <33


titanic kväll

Ligger i sängen och tittar på en av dom bästa filmerna som gjorts; Titanic.. Den är verkligen underbar och jag har sett den jag vet inte hur många gånger.. Men jag kan verkligen se den såå många gånger mer.

Idag vakna jag sent igen, ungefär vid 11 tror jag.. Men imorgon måste jag till skolan, måste lämna in en bok och så är det ju min sissta skoldag :). Sen bär det av det efterlängtade Marocko..
Idag var jag hemma till två sen stack jag och mötte upp Hanna och Jill vid tuben.. Gick till donken och åt sen gick vi till Twilight och skulle se hur hon mådde.. Hon har halsfluss, och det smittar skit lätt. Dödar henne om jag får det när jag är borta :o :). Sen gick vi hem till mig och så åt jag, sedan var vi i Farsta Strand en timme.. Jills pappa kom och hämta henne så jag och Hanna åkte hem..

Nej nu har det börjat igen från reklamen så jag ska ägna mig åt tv:n igen..
Puss


lördag, söndag och måndag

I lördags så bakade jag ju pepparkakshus och lussebular med pappa, hans tjej och hennes dotter, sen när vi åkte därifrån så träffa jag Hanna och Sophia. Vi titta på film och när filmen var klar så åkte jag och Hanna till Farta och mötte upp Twilight.. Micke ringde också och sa att vi skulle träffa han, Jimmy och Chris.. Eftersom Chris är 19 så fick jag honom att köra mig till donken i sköndal, sedan lämnade vi av Jimmy och drog oss till stan och tänkte titta på nattbio men det var stängt så det blev inget med det.. Vid 3 skjutsa Chris hem mig, snällt :)..
I söndags vakna jag vid ett a ett sms, sedan så träffa jag en kompis och hade det lite skojsigt.. Efter det åkte jag till Twilight och vi gick på BK och sedan mötte vi Hanna.. Hela kvällen luffa vi runt i Farsta bara..
Idag vakna jag 11, orka inte gå till skolan.. Jag fixa mig lite och efter så åkte jag hem till mamma.. Nu sitter jag i soffan och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen...
Puss

trööööööööööööööött

Vakna nyss av att pappa väckte mig, mår inge bra idag asså. Det beror nog på vad jag gjorde igår..
Igår var jag hemma till kanske sju, sedan åkte jag till Farsta och träffa Twilight, Tove, Veronika, Jill, Hanna och Kasper.. Det var roligt att träffa Jill igen, galet länge sen sisst asså.. Träffa även Hanna och Kasper för första gången, Hanna var inte sån som jag trodde hon var, jag hade gått helt fel intyrck av henne när jag bara hade sett henne men när jag väl träffa henne så var hon helt annorlunda :D. Aja, när vi hade träffat dom så smsa jag en som heter Micke och fråga ifall vi fick följa me han på party, och det fick vi.. Vi mötte upp han och hans kompis vid Västbodaskolan och sedan gick vi  några hundra meter sen kom vi fram.. Efter ett tag gick jag, Twilight, Jill, Kasper och Hanna. Jag och Twilight skulle köpa en sak, och dom andra skulle hem.. När vi kom tillbaka var det grymt mycket folk där, det var mycket trevligt folk där kan jag säga.. Hade något gemensamt med dom flesta, typ som vänner oså :p..
Snart ska jag till pappas tjej, jag orkar inte idag.. Mår verkligen inge bra, men det är väl bara att köra på.. Senare när jag kommer hem ska jag nog träffa Sandra :D
Skriver senare, ikväll..

Puss!

Skönt med helg

Ååh äntligen fredag, kom hem för 40 minuter sen.. Gjorde provet, det gick bra svarade på det mesta. Fick även veta mitt slutbetyg i Försäljning och srevice; VG som jag hoppades på, är väldigt nöjd med det :).
Idag så ska jag träffa Twilight, hoppas på att få träffa henne själv.. Har lite saker jag vill säga som jag bara kan säga om ingen är med, hon ska även färga mitt hår.. Bara utväxten. Senare kanske vi ska träffa hennes kompis Kevin och hans kompisar och ännu senare så kanske jag och Twilight ska dra till en kompis kompis och se om det finns några roliga människor där.
Sluta tio i tolv, åkte till Globen och mötte upp Sandra. Hon gav tillbaka min saknade iPod, ååh som jag har saknat den. Vet exakt vad jag ska göra på flyget nu, lyssna på musiken och sova :D.
Puss!

klart med pluggandet

Ååh så skönt, plugga nyss klart turismen så nu kan jag det mesta, ska bara kolla igenom de innan jag lägger mig sen imorgon med. Imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på?!
Har två uppgifter att göra klart innan jag drar till Marocko, och det är att skriva en epilog som skulle blivit klar för länge sen, sen en samhälls uppgift eftersom våran lärare kommer vara borta nästa vecka.
När jag blivit klar med det så kan jag bara ta det lugnt heeeela lovet, ska bli skit skönt.
Någon som vet bra böcker som jag kan läsa när jag är borta så jag har något att göra när jag får tråkigt?! :)

Ska lägga mig tidigt idag, så jag orkar upp och göra mitt prov imorgon. Slutar halv ett imorgon eftersom sista lektionen är inställd, men antagligen så kommer vi få sluta tidigare än så för våra försäljning och service lektioner brukar bara ta en halvtimme typ :), men de nice..

Aja, ska dra mig till sängen och titta på tv nu, puss!

...

Sov 4 timmar inatt, så jag sov så jag kom till skolan när mitt prov börja. Det gick väl sådär, mådde dåligt efter så jag åkte hem sen när jag gjort klart provet.  Köpte en hårfärg idag, så jag ska färga min utväxt i helgen :).
Turism prov imorgon, måste plugga mer på det senare..
Luciatåg i skolan imorgon, själv ska jag inte vara med
Hitta två bilder från när jag var på The Wave, hah fuckface på båda två -.-
Twilight, Marlie, Tove och jag :) Haha pimp?! Vi ville bara va snälla mot dig :)

Puss!


trött

Hemma, fick sluta min näthandel lektion efter 20 minuter så jag orkade inte gå på spanskan som skulle börja efter en timme så jag åkte hem istället :).
Näthandel prov imorgon i 2 kapitel, kan väl det sådär men ska finslipa på det senare när jag inte är så trött..
Fick reda på matte provet idag, typ 2 poäng från vg -.- blev lite små sur, men jag ska bättra mig i matten under våren. Fick även veta mitt sam prov, eller jag fick veta igår.. Fick ig, men det visste jag redan att jag skulle få eftersom jag inte visste att provet skulle vara och för att jag inte hade några anteckningar, så omprov på det den 13/1.
Ska möta Johanna Modin i Farsta centrum när hon slutat så hon kan få sina 200 kr, och när jag ändåså är där så kan jag ju kolla om jag hittar lite fina kläder :)..
Puss


kväll

Baka pepparkakor när jag kom hem, när jag hade lagt in dom i ugnen glaserade jag dom som var klara och glömde dom som var i ugnen.. Så dom blev jätte brända -.- haha :).
Har även tagit en spruta mot hepatit a till Marocko resan, blev yr utav den :S
När jag kom till pappa så plugga jag lite näthandel, och nu ser jag på desperet housevifes. Det är sässongens sissta avsnitt :o.

Ojdå

Somna rätt sent igår, så jag vakna typ vid halv 12 imorse. Det va inge bra, menmen det är bara att gå till skolan dom andra dagarna. Nu är det bara tio dagar kvar tills jag åker, ååh jag lääängtar hur mycket som helst.
Har precis läst klart boken "a boy called it" så nu är jag klar för dagens pluggande :). Tror jag ska träffa Twilight idag, så vi får väl se vad som händer. Dom andra veckodagarna så ska jag plugga galet asså, måste göra bra ifrån mig på mina två prov så jag kan vara lugn när jag åker till Marocko. Det ska bli så skönt att komma bort i en vecka, ska glömma alla bråk, all stress här i Sverige och bara tänka på mig för en gångs skull!
Puss!


Helt dööd!

Haha, va på the wave igår med Twilight, Tove och Marlie. Omg alla var bombade, helt onödigt.. Menmen träffa två gammla klasskompisar som jag gick med i mellanstadiet med, sen några killar som gick ut kvicken när jag gjorde så de blev att vi var med dom och dansa.. Skit kul var det.. Lägger in lite foton sen när jag har fått tag i dom..
Tove gick tidigare än oss andra, men jag, Twilight, Marlie och Yassine gick till Gullmars tillsammans sen så åkte vi hem med några andra som är as jobbiga. Jag och wilight kom hem mellan tre och halv 4 sen kunde vi inte somna så vi kolla lite på datan sen sov vi och vakna typ 3. Men ändå om jag sov nästan 12 timmar är jag helt död, så jag går nog och lägger mig rätt tidigt idag..
Skola imorgon, orkar inte med allt. Två prov i veckan plus en bok som ska vara utläst, vet inte hur jag ska hinna men jag löser nog det..
Puss


Risne

Nu är jag i Risne och passar ungarna, minsta ungen har somnat så nu är det bara den andra kvar. Tyvärr så fick Twilght inte följa med för sin mamma, hon var tvungen att städa sitt rum så hon får följa med till the wave som vi ska till imorgon! Just nu så tittar jag och Benjamin på Sunes värld 4, haha den suger men han tycker den är bra så det är bara att titta för mig. Vet inte vad jag ska hitta på nör han har somnat, kanske plugga lite?, kanske läsa lte ur boken som jag läser på engelskan?, aja vi får se vad som händer. Ska iallafall lägga mig tidigare än vanligt, så jag orkar upp när barnen vaknar imorgon och så att jag orkar med the wave från 9 till 2.
Fick sluta tidigare än vad jag trodde jag skulle gjort, skulle slutat halv ett men fick sluta tio i tolv, det var as skönt!

Aja ska väl ta och lägga Benjamin nu och sova själv snart, puss!

skolan

SItter på turism lektionen, blev precis klar med en uppgift där man skulle skriva om Australien. Väntar bara på att dom andra ska bli klara :). Slutar halv ett idag, ååh det är så skönt att sluta tidigare än vanligt. När jag kommer hem ska jag ringa Twilight och fråga om hon vet när hon slutar idag, sen så ska jag även lägga in en maskin mörk tvätt med.
Idag blir det barnpassning för mig och Twilight och när ungarna har lagt sig för att sova så ska vi plugga lite. Ska plugga lite turism och även näthandel eftersom jag har prov i det nästa vecka, och så ska jag läsa boken "a boy called it" för den ska vara utläst den 9:de december och sedan ska vi skriva en recension om den på engelska.
Nej jag ska väl ta och gå, försäljning och service lektionen börjar snart, och sedan slutar jag..
Skriver mer ikväll när barnen har sommnat :D.

Puss på er!

:)

Det har varit en lugn dag, försov mig till idrotten så jag kom till skolan till engelskan.. Sedan så hade jag turism och eftersom jag blev klar med en uppgift vi höll på att göra så fick jag sluta tidigare, sluta halv ett ungefär istället för fyra. När jag och dom andra tjejerna var klara så gick vi ner och åt, och sedan så gick vi mot tuben. Mötte upp mamma där, hon hade precis köpt biljetter till mig, Sandra och henne till Disney on Ice :).
När jag hade varit hemma ett tag så ringde mäklaren till mamma och sa att min mormor hade fått lägenheten hon ville ha, men eftersom mormor bor i skåne så fick mamma åka ner till Svensk fastighetsförmedling och skriva några papper.. Så nu har mormor köpt en lägenhet ett hus ifrån mig, vet inte vad jag ska tycka.. Menmen.

Imorgon så ska jag och Twilight till Risne och vara barnvakt åt Thereses barn. När jag skicka ett sms till henne där jag fråga om Twilight kunde följa med och när jag skulle vara där fick jag till svar; "Twilight vilket roligt namn :D. Jag kan hämta er vid pendeln 5? Kram" Haha umdrar hur mycket hon kommer att skratta när hon hälsar på henne, för hon har ju rätt så rolig humor :).

Ska titta vidare på tvn nu, puss på er

panik och glädje

GAH!, Jag har två prov imorgon, ett i matte som jag kan rätt så bra och ett i samhälle och i det kan jag verkligen ingenting. Hade tänkt att att ta kopior av anteckningarna som dom andra skrev medan jag var sjuk, men ingen hade anntingen boken i skolan eller så hann dom inte så jag sa det till min lärarare och till svar fick jag tillbaka; "Jaha inte mitt problem att du har varit sjuk och inte har några annteckningar, och nej du får inte låna av mig!" Får en lärare ens bete sig så? Har aldrig träffat en otrevligare lärare än honom.. Men iallafall har jag sagt till mamma att jag inte kommer klara provet pga det, och då accepterade hon det och ska även prata med min mentor om det!

Jag och pappa har pratat om att åka utomlands nu i några månader, och igår fick jag beskedet av honom! Vi ska till Marocko :D! Den 18 december så går flyget från Arlanda kl. 7 på morgonen till någon flygplats i stade Agadir som ligger i Marocko och sedan kommer vi hem igen den 25 december. Det är bra då hinner jag hem till mellandagsrean och nyår!
Ååh jag längtar så himla mycket, ser verkligen fram emot den resan!


RSS 2.0