Fredag

Godmorgon? Gdoförmiddag? Jajaja saksamma..
Igår hade jag inget att göra så jag satte mig och plugga samhälle som vi har prov i snart, jag plugga från 20:00 till ungefär 01:00. Grymt länge, men tiden bara rann iväg..
Idag så ska jag vara barnvakt åt pappas kompis Therese i Risne, ska vara där vid 5 så jag måste ta och börja fixa mig snart efter jag ätit. Jag ska även sova där eftersom jag inte tänker åka hem själv mitt i natten därifrån.
Imorgon så vet jag inte om jag hinner skriva något, för jag har hela dagen planerad. Ska träffa Ronny (en av mina styvpappor jag hade när jag var liten) och hans familj, ska få se deras nya villa. Dom har sagt att den är jätte fin så jaa vi får väl se. Gud vad jag saknar dom, har inte träffat dom sen typ ett år tillbaka, men u blir det äntligen av :D.

Nej nu ska jag ta och äta makkarioner och ta mitt te som är nybryggt :).
Puss på er!

Torsdag

Nej nu har jag tagit en liten paus mitt i pluggandet i samhälle, har prov i det på onsdag så jag ska ta och göra klart instuderingsfrågorna snart.
Idaghar min dag varit rätt lugn, gjordepannkakor som jag skrev i inlägget nedan, sen så åkte jag till farsta och skulle hämta mina skolböcker, men innan jag hämta dom så stötte jag på Nathalie och Johanna i Farsta centrum så det blev att jag gick runt lite med dom där. Sen när jag skulle hem upptäckte jag att jag hade glömt mina nycklar hos pappa, så jag ringde min styvpappa Thomas och sa att han va tvungen att komma hem med det samma eftersom jag inte orka va där. Nathalie följde såklart med mig hem och hämta böckerna sen så åkte vi hem till henne och satt hemma hos henne ett tag och sen så drog jag hem..
Erik ringde även om en fest han och Sandra ville att jag skulle med på, men jag palla inte.. Är så jäkla trött oså ska jag sitta barnvakt imorgon så det är ju inte så bra om man är bakis då xD..
Menmen jag ska väl ta och plugga lite till nu igen och sen så ska jag nog ta och göra mig några koppar te och kanske baka något gott som man kan ha till te´t och sitta och mysa med framför tvn..


Nej idag så blir det att jag lägger mig tidigt fan, är as trött.. Håller på att somna nu liksom, inte bra..

Puss

:)

Kunde inte skriva igår för mitt internet cpade lite och sen kom jag inte in på blogg sidan.. Menmen nu är jag här igen som sagt och jag missa inte greys igår :D, sen när jag skulle lägga mig så satte jag på tvn och då var det avsnittet av prision break som jag hade missat. Gissa om jag blev glad! :p.
Men jaa, nu sitter jag i köket och gör pannkakor till mig, hoppas dom blir goda :). Det går inte så bra för mig asså, typ hälften av dom jag gör går bara sönder -.-. Måste lära mig av mammsen hur hon gör pannkakor xD..
Idag så vet jag inte vad jag ska göra, eller jo typ.. Jag ska hem till mamma och hämta samhälls böckerna sen ska jag till pappa igen och plugga lite.. Inte roligt att plugga på ett lov, men vad gör man inte för sina betyg om man vill höja dom?! Sen är det dags att börja plugga, har prov på onsdag och jag hade inte tänkt at plugga i helgen för då ska jag va med kompisar och kanske festa lite :)..
Nej nu ska jag ta och göra klart mina pannkakor så jag kan äta någon gång!, Puss!

gah!

Jag får panik!!
Igår missade jag ett av mina favorit program för att jag va ute med tove, och det är Prision brek. Och idag missade jag verkligen det bästa programmet som finns som är Desperate housewives för att jag kolla på rosabandet galan eller vad programmet nu hette! Imorgon är det Greys och missar jag det, då kommer jag dampa ur totalt på mig själv, för dom här tre programmen är ngr program jag aldrig har missat sen det började!
Menmen nu sitter jag i soffan och tittar på CSI NY, funderar på att lägga mig i sängen och titta på det. Men det får väl bli i reklamen då!

Asså jag har typ inget in planerat under lovet förutom på fredag kväll, söndag  och kanske imorgon, men jag skulle jätte gärna göra något med mina vänner. Så ni får väl ta och smsa eller ringa om någon har lust att hitta på något skojsigt i veckan :).

Nej nu ska jag ta och stänga av och lägga mig i sängen och somna till tvn; som vanligt (a).
Men jaja god natt på er sötisar!

OOJ!

Ojj asså oj!, Jag har helt totalt glömt bort att skriva och sen har jag även inte tillbringat så mycket tid vid datan!
Menmen jaah nu ska jag börja skriva igen :).

Orkar inte skriva så mycket vad som hänt under lovet, men kan ta det lite kort;
Fredag: Jag och mamma hade en mysig hemma kväll och lite mat och titta sedan på film och myste hemma alldeles själva bara.
Lördag: Eftersom jag inte hitta någonstans att sova till söndagen så följde jag med mamma till landet och firade min lillasysters farfar för han fyllde år.
Söndag: Åkte jag hem från landet med Pia och Yngve (min lillasysters farmor och farfar) sen så när jag var hemma så åt jag lite och sov lite sen så träffa jag Marie ett tag :) sen när jag skulle hem så ringde Mickis mig och sa att jag skulle på fest så jag och Twilight stack till hennes landställe som låg typ vid Flatenbadet. En mycket lyckad kväll/natt tycker jag. :D
Måndag: Jag, Twilight och alla andra som hade vart med på festen stack runt 1 på dagen och sen så åkte jag och Twilight hem till mig och åt lite mat och sedan duscha vi och vi tog även lite roliga kort xD. Sen så mötte vi Sophia för vi två skulle byta skor med varandra, sen så åkte jag och Twilight och träffa Tove sen så när Twilight stack hem så åkte vi till Farsta Strand och träffa några där.
Idag tisdag: Sov till 12 och börja sedan städa upp lite, sen så åkte jag till mamma och börja röja i mitt rum, och efter pappa hade slutat kom han med släpet och hämta upp mig och saker jag skulle kasta; det  blev 7 fulla svarta stora soppsäckar, 5 ihop vikta kartonger , en stor låda och ett dockhus. Så nu sitter jag bara här och väntar på att maten ska bli klar.
Skriver kanske senare eller annars skriver jag imorgon :).
Puss!

Utkast: ehm ja ...

ehm ja jag har inte skrivit nu på några dagar och jag orkar inte skriva så mkt idag.
i helgen så va jag med Sophia hela dagarna och kvällarna, de va roligt..
Igår blev jag klar med mitt engelska projekt om Skara sommarland.
Idag så har jag bara varit i skolan och där fick jag reda på att jag hade klarat matten, administrationen och turismen :).
Imorgon har vi föreläsning om handel i vår skola och elever från tensta, kista och farsta gymnaium som med läser handel ska med på den i min skola, så de blir enlång dag i aulan imorgon -.-

menmen nu ska jag lata mig vid tvn och typ snart sova så jag orkar lyssna imorrn :)
Puss

:)

Igår var det en mysig hemma kväll med Sophia :). Det vi gjorde var att åka till willys med pappsen och så sen så fick vi handla helt själva, men det var ju såklart att pappa skulle gå igenom allt vi hade tagit -.- men det gick bra (:.
Sen så gjorde vi två tacos och åt det, efter det gjorde vi ungefär 2,5 liter milkshake men allt blev inte uppdrucket (A). Sen så titta vi på en film som gick på tv, frekey firday.
Idag så ska jag och Sophia kanske hänga med på fest med Mickis i Blackeberg, roligt ska det bli :).
Om inte så ska jag väl va hemma eller hitta på ngt annat roligt.
Men nu ska jag väl ta och föna mitt hår så vi kan gå ut och sen hem till Sophia :).
Puss på er alla :D.

(?)

gah

Ååh jag är så jävla trött på killar, näst in till alla killar faktiskt. Dom är så jävla falska och nej det är inte acceptabelt, men sen finns det ju säkert jätte bra och snälla killar här i omgivningen men det är bara det att man aldrig orkar hitta just dom..
Som en utav mina kompisa; hon va tillsammans med en kille i 7 månader, ett jävla as var han (ursäkta ordspråket). Men han såra henne så jäkla mycket, ända skälet han var tillsammans med henne var för att glömma sitt ex, och han gillade henne aldrig, och hon älskade han över allt annat och när han sa att han gjorde detsamma så menade han det aldrig. Fatta i 7 månader har hon verkligen levt för honom, hon har förlorat kompisar på grund av att han bestämde att hon inte fick vara med vissa. Hon fick heller inte prata med killar, så äckligt sjukt!!
Menmen det jag vill ha sagt är att jag tröttnat på nästan alla killar och då menar jag det, dom tror att dom kan behandla en tjej hur dom vill. Så ska det inte vara.. Men det finns ju såklart killar som jag känner som inte är så, som är jätte bra kompisar, och jag vet att vissa av dom inte skulle göra så mot en tjej, för för dom så betyder en tjej som är deras allt för dom!

söta barn

Nemen tjena, kom nyss hem från Rissne där hon jag ska jobba åt bor. Gud så söta barn hon hade, en kille som är 6 år och en flicka som är 2 år. Benjamin som killen hette såg man inte så mycket av han satt mest framför sin data och spela dataspel och sedan somnade han och Bella som flickan hette va väldigt söt av sig. Hon sprang fram och tillbaka mellan sitt rum och vardagsrummet med olika nya leksaker som hon visa.. Sen så tog hon med mig in på sitt rum och hon lekte att hon va min mamma och skulle ge mig mat xD hah.. Påtal om mammor, deras mamma Therese som hon heter var verkligen jätte trevlig och snäll.. Menmen nu sitter jag här hemma i fotöljen och tittar på vänner. :)
Ååh det är så skönt, idag har jag inget att plugga så det blir chill här bara, om jag inte läser mördare utan ansikte som vi fått på svenskan eller om jag läser a boy called it, båda är så jävla bra asså!
Menmen pusspuss, nu ska jag gå och äta glass :)


jobbigt

Hejhej, asså gah så mkt jag har i skolan nu! Två prov imorgon, panik säger jag bara!
Menmen nu är mamma på väg till Tyskland med hennes man, och jag sitter i soffan hos pappa. Ååh imorgon ska jag på en "jobb interjuv" i Sundbyberg, pappa har fixat ett barnvakts jobb åt mig. Snällt tycker jag..

Jaah idag har jag inte gjort något speciellt, åkte hem direkt när jag slutat och jag har typ pluggat sen dess till typ nu!, Jag känner mig duktig :).

Snart så är det greys, ska titta på det :).
Nej nu orkar jag inte skriva mer, tror jag ska sova tills greys börjar (a).
Puss!

onödig skoldag!

Hejsan, jag vet att jag inte skrev igår men jag hade verkligen inte tid. Har tre prov den här veckan så jag har pluggat ihjäl mig asså, inte roligt! Menmen nu idag har jag med pluggat mycket, men nu har jag tagit en liten paus för att va inne på datan och skriva här lite. :)
Men jaa idag har jag väl varit i skolan, en helt jävla onödig dag.. Jag kom till skolan när jag skulle börja med Denize i min klass, så vi står utanför vårat klassrum och väntar och läraren kommer aldrig så efter en kvart gick vi två till caféterian och när vi gick dit så såg vi på en tv att läraren som har mig i spanska att hans lektioner är inställda för dagen så vi fick sitta i en och en halv timme.. sen så var det ju engelska och det är ju klart att den läraren med är sjuk -.-.. så vår mentor kom och prata med oss lite så vi slapp sluta 4 som vi egentligen skulle gjort sen så sa hon att vi skulle låna boken pojken som kallades det, men den engelska verisionen. Så jag och ngr satt och läste den sen gick vi på lunch och sen hade vi två lektioner.. Menmen nu sitter jag här hos pappa och har precis duschat.
Ska ta och sova nu snart när jag tittat lite på tv, men puss på er alla!<3

Hemma!

Hejsan, nu är jag hemma igen från en helg på landet med Sandra!
Vår helg har sett ut så här:
På fredagen så åkte vi till landet med mamma och min lillasyster som också heter Sandra! När vi kom till landet gick vi till min stuga lämna våra väskor och sen gick vi till det andra huset och satte oss och åt tacos, mmh gott va det. :), efter det så gick vi till mitt hus igen och då satte vi på datan och va inne på datan hela natten typ. Efter att Sandra hade skrämtupp sig själv med att det fanns spöken så somna vi tillslut.
Det ända vi gjorde på lördagen var att ligga i sängen, sova, äta och va inne på datan, så ni kan ju gissa hur våran lördag såg ut :p.
Idag söndag så åkte vi hem :D, skönt och vara hemma igen tycker jag :).

Gah jag orkar inte med skolan.., Har tre prov den här veckan.. Ett i adminstration som är omprov ett turismprov som jag inte gjorde för jag var sjuk och dom är på torsdag och ett mateprov på onsdag..
Men eftersom båda proven på torsdagen räknas som omprov tänker jag inte satsa så mkt på dom för jag kan bara få g på dom ändå har läraren sagt, så det provet jag tänker satsa på är matten, måste verkligen ha vg eller mvg på det..
Sen så har jag ju ett jävla engelska projekt som ska vara inlämnat snart och jag har inte gjort något på det ännu, men det får väl bli typ på torsdaf och hela nästa vecka när jag inte har några prov att plugga till..

Menmen nu är jag hemma, ligger/sitter i min säng och tittar på Pretty women. Den är så jävla bra älskar verkligen den filmen!

Men jag skriver mer imorgon, puss på er alla!

Landet!

Hej! Just nu så är jag och min kompis Sandra på mitt land som ligger i Malmköping, typ i närheten av eskilstuna. Gud så tråkigt man kan ha det här asså, finns aldrig något att göra typ.
Våran dag har sett ut så här: Vi sov till 12 sen kom min lillasyster och sa at lunchen var klar så vi gick och åt lunch, sedan gick vi till mitt lilla hus och satt där till 6 då det var middag. Då gick vi och åt och gick till mitt hus igen, sen vid 7 så gick vi till huset där tvn är och tittade på eva och adam, sen så när det var slut så tittade vi på micke och molle 2 på disney channel. och sen har vi legat här från då till nu!
Funderar på att sova nu, ska upp tidigt imorgon så jag orkar gå upp på måndag.
Puss på er!

Välkommen till min nya blogg!

Hej, jag heter Johanna och jag är ny här som ni kanske ser. Ni som undrar vad jeks står för så står det för Johanna Elizabeth Kaarina Strömberg!
Jag är 16 år och går i Frans Schartaus gymnasium som ligger på söder, går i en handels klass i år 1 där.
Menmen om ni vill fråga något, så fråga på bara. :)

RSS 2.0