Sjukling

Gaah, jag hatar att vara sjuk. Somna igår med världens huvudverk och jag vakna upp imorse av att den hade blivit mycket värre och så hade jag jätte ont i magen så jag smsa pappa och skrev att han skulle sjukanmäla mig idag. Varför ska jag vara sjuk nu när min kusin ska komma, är jag sjuk på fredag och under helgen kommer jag skjuta mig själv haha!

Aja, nu har jag lite tid för mig själv här hemma och det är alltid skönt. Ska nog lägga mig i sängen och läsa lite ur boken, sen lite senare om jag mår bättre ska jag plugga lite no. Har no prov nästa vecka och jag kommer ju inte hinna plugga något i helgen :P.

Eftersom jag är sjuk så kan jag ju inte säga grattis till Fanny i klassen, så då får jag göra det här.
Grattis Fanny :D

Men nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och titta på våra bästa år sen ska jag hitta något jag kan äta till frukost :)
Puss!

Godnatt

Nu ska trötta jag lägga mig i min underbara säng. Ska titta på tv till jag somnar, myyyyys!

Puss!

home

Nu är jag hemma igen :). Var i skolan till fem, Tove kom dit så att jag inte behövde åka ända hem till Farsta själv. Sandra hoppade på vårat tåg i Hökis, när vi kom till Farsta gick Tove hem till sig och jag och Sandra till mig. Min lillasyster blev ju överlycklig när Sandra kom hem till oss, hon har även sagt att det är ett måste för Sandra att komma till oss flera gånger i månaden. Medan vi var hemma åt jag lite, sen stack vi ut och träffa Simon, Rasmus och Alex vid Hästhagsskolan sen efter ett tag kom några till kompisar så vi satt där ett tag och prata massa skit bara..
Kom nyss hem typ från att ha lämnat av Sandra vid bussen i Farsta c, sitter nu vid datan som jag ska göra ett tag fråmåt nu ikväll :).

Pratade även med moster idag :), hon och hennes familj ska till Sthlm i helgen och dom ska bo på hotell så jag ska då sova hela helgen på hotell med min kusin Natti. Hon får ett eget rum så då kan vi ligga uppe hela natten och bara snacka skit :D

Tog lite bilder med Sandra idag  också :)
  
Klicka på bilderna för att få dom större!

Btw klicka här så kommer ni till Sandras blogg :)

Puss!

Godmorgon

Godmorgon alla, det här blir första inlägget sen i fredags men jag har tyvär inte haft tillgång till data så mycket!
Men nu är jag här igen :)..
Börjar halv ett idag så jag ska möta mitt söta födelsedagsbarn Minna i tc kvart över 11, vi ska äta på sushi stället i gärdet innan vi börjar skolan :D det kommer väl bli det vanliga, yakuniki(?) eller hur det nu stavas!
Slutar runt fem idag så det blir en lång dag i skolan med ett italienska prov jag inte har pluggat till sen håller jag och Emil i klassen på med ett projekt i engelskan, haha mest han som skriver och kommer på menmen jag hjälper till lite eftersom jag inte är så bra på engelska.. (a)

Iallafall, GRATTIS till min underbara och söta baby Minna!



Ska gå om runt 10 min mot tunnelbanan, kanske blir ett inlägg när vi är i datasalen på engelskan :)
Puss!

utgång på g

Nu har jag duschat, rakat benen och allt.. Nu är det bara att föna håret, fixa mig lite och sedan går jag.
Twilight är på väg hit ska visa henne en sak i tidningen och på datan.. Skit läskigt haha..
Ska vara ute med Twilight ett tag innan jag åker in mot stan och möter tjejerna :) Gah jag har typ inte bestämt vad jag ska ha på mig än, men något hittar jag nog snart :)

Ska nu börja fixa mig, kanske blir ett inlägg när jag kommer hem annars kommer det ett imorgon :)
Puss!

:D

Nu är jag klar med städningen, det ända som är kvar att göra är rensa bokhyllan och garderoben och så klart dammtorka med det tänker jag inte göra idag. Jag har varit duktig idag som städade hela mitt rum så att det syns så jag tycker inte jag behöver göra mer saker.

Smsar lite med Anna och bestämmer vad som händer till kvällen.. Ska få ihop några från klassen och typ fika eller något sånt. Grymt mysigt ska det iallafall bli, hoppas någon är lika rolig som mig och Anna som vill hitta på något :)
Men innan jag går ut ska jag vänta på att tvätten bli klar, duscha, och även bestämma kläder.. Det är alltid lika svårt för mig att bestämma när allt är ny tvättat hehe..

Puss!

Städning i rummet

Håller fortfarande på att städa mitt rum, men snart är det klart. Ska bara plocka lite till sen dammsuga sen är det klart för dagen tycker jag. Har precis hängt en maskin tvätt och la nu in en hög med kläder i maskinen så jag får rena kläder haha.. Något man alltid måste ha :)
Har pratat lite med min lilla Minna och hon fråga om jag mådde bra och det är klart jag mår bra fan.. Berättade det senaste till henne och han vart lika glad som jag blev. Fick även höra vad hon hade fått i present av sina kompisar hahaha jag trodde jag skulle dö av skratt :). På tisdag fyller hon år och då måste jag ju gratta henne, och på onsdag fyller Fanny år då blir det att gratta henne med :)

Alltså jag känner mig så duktig som städar mitt rum, det är verkligen något jag hatar att göra men ibland måste man ju.

Ska träffa Twilight idag för att se hur hon mår.. Hon är säkert nere, kan tyvärr inte säga varför. Men hoppas de jag säger henne får henne på bra humör :) Jag gillar inte när min bästavän är ledsen :(

Puss!


Godmorgon

Godmorgon allesammans, vaknade typ vid halv 9 :| Det är skit tidigt för att vara mig, men det var skönt att vakna upp eftersom min syster inte är hemma :). Just nu så har jag precis tagit en paus från mitt städande för att kunna skriva ett inlägg. Ska ju få 200 av mamma, då ville hon att jag skulle städa så varför inte :)

Men ska fortsätta städa nu,
Puss!

:)

Varför älskar jag mitt liv just nu? Det är nog ingen som vet, förutom jag..
Men imorgon vet halva världen varför mitt liv helt plötsligt kunde bli så underbart igen!

Första filmen klar

Nu har jag tittat på en av filmerna, det blev en shopaholics bekänelser, den var inte alls lika bra som jag trodde den skulle vara.. Men den var iallafall bra :)
Just nu gör mamma kaffe som hon ska ha till kladdkakan :)

Puss!

Väntar på mat

Nu är jag hemma igen, jag och mamma var nyss och hyrde film det blev "en shopaholocs bekänelser", "young, singel and angry" och "bröllops duellen". Den sissta filmen har jag redan sett en gång innan men mamma ville så gärna se den så jag gick med på det, den är ju ändå bra :).
Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, vi ska äta något kött och potatis kroketter.
Sedan väntar en mysig hemma kväll med filmer, godis, chips och kladdkaka.. Gud vad jag ska tjocka alltså! Gör det för ofta nu för tiden, inge bra haha.. But I don't care :) för det är ju ändå gott (a)..

Skriver säkert något/några inlägg innan jag somnar!
Puss!

Bakar.

Hejsan, vad gör ni? Själv så bakar jag, eller jag blev klar alldeles nyss. Jag bakade en kladdkaka, så gott!
Aja var i skolan idag gjorde so provet men både jag och Anna kännde att vi inte kommer att klara provet, eftersom det var grymt svårt..  Vi kollade bara egenom VG och MVG frågorna sedan gick vi efter att vi gjort G frågorna. Men fick ett resultat från matten idag. Vi gjorde ett matte förhör för några veckor sen och högsta poängen var 26 och jag fick 24 :D, min matte lärare sa att jag hade bäst resultat i klassen. Haha blev skit glad, första gången jag var bäst på något över alla (a)..

Idag så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med mamma, vi ska hyra film och äta massa gott :) Eftersom det bara är jag och hon hemma i helgen så ville hon ha en kväll med mig och då sa jag att fredagen, alltså idag var bra!
Just nu sitter vi och tittar på ghost wispers och när det är slut ska vi åka till Hemmakväll i Gubbängen och hyra film :)

Puss!

Det går inte!

Alltså jag får panik! Jag kan inte plugga, har inte ork och är så ofokuserad så det finns inte! Aja, får väl satsa på ett g och sedan få upp det senare!
Jaja, vad gör ni då? Själv gör jag faktiskt ingenting! Sitter vid datan lite och har precis lagt ut gamla bilder på fb som många har kommenterat till mig nu om hur jag såg ut!

Veeet ni vad? Mamma har köpt en ny bil :D.. Älskar den, den är jätte fin och rätt liten men det är ju oftast bara hon som åker i den :p.. Jag följde med mamma när hon lämna sin gamla bil och hämta den nya hihi :)

Varför går det inte att glömma dig, att det ska vara så jäkla svårt!
vi gjorde båda misstag, vi båda fick varandra att gråta pga det!
Jag saknar dig, men hur ska jag kunna säga det till dig när du fortarande hatar mig?
Jag skulle göra allt för att det skulle bli som förut!

Puss!


Hemma...

från en otroligt jobbig vandring i skogen. Jag trodde helt ärligt att jag skulle dö, det var nog något av det jobbigaste jag varit med om, det tyckte iaf mina ben! Menmen nu är jag hemma, och sjukt trött efter den långa vandringen. Tror vi gick 5 km om inte mer med väskor som vi bar också, så det var ju ännu jobbigare.
Idag ska jag fan ta mig plugga till so-provet, blev inge plugg igår. Jag som bestämt att jag ska ha bra betyg, hoppas jag kan plugga idag och inte är för trött.. Men jag föstår lite mer nu och jag har även fått kriterierna så jag vet hur jag ska plugga och sånt!
Tror jag ska sitta framför datan i kanske 20 min till sen ska jag plugga! Kanske blir ett inlägg efter det lite senare!
Puss!

Godnatt

Nej nu ska lilla jag lägga mig i sängen och läsa lite ur min samhälls bok, sedan ska jag läsa en massa ur "så länge vi båda andas".. Alltså den boken är så bra så att jag dör!

Aja måste sova lite också, ska ju gå omkring och vandra imorgon i två timmar, det kommer jag verkligen inte orka med.
Jag och Minna är devils, mohahaha :), and it's only I and Minna who know why ;) hehe..

Puss! och godnatt mina små änglar

HAHAHA

HAHA, jag tror jag dör! Jag upptäckte en väldigt rolig sak på en av dom lite mer "kändare" bloggarna, säger ej vilken. Men när jag gick in, såg ett inlägg om killar där det var bilder med trodde jag ärligt talat att jag skulle dö för att jag skratta för mycket! Ringde upp Minna direkt så att hon fick höra nyheten, och vi har bestämt oss att från och med nu ska vi mobba en specell person pga det inlägget!

Ja det var det jag ville säga bara.. Ska snart äta korvstroganoff med ris.. MUMS!
När vi ändå talar om mat så vill jag bara tillägga att jag och Minna åt en väldigt god lunch idag. Yakuniku(?) Iaf det är japanskt, det är strimlat entrcót med ris till, så gott alltså!
Puss!

Hemma

Hejsan, nu är jag hemma efter att ha varit i skolan under dagen. Eller jag kom hem för kanske en och en halvtimme sen, men jag har suttit och pratat med mamma om hur hennes operation gick idag. Hon operarade sitt knä ifall ni undrar.
Idag är det väl plugg som gäller för mig, har prov i samhälle på fredag och jag vill ju såklart ha så bra betyg som möjligt, därför pluggar jag i tid hehe.
Shit, mitt rum ser verkligen förjävligt ut alltså. Måste verkligen städa här någon dag :O Klarar inte av det längre.
Jaja, det får bli i helgen typ eftersom jag har prov och massa läxor och på fredag har mamma och jag bestämt att vi ska ha en mysig hemma kväll för oss själva.

Just nu sitter jag här vid datan bara, kollar lite på fb och kollar runt på andra bloggar! Ska nog sitta här tills jag ätit mat sedan ska jag bara plugga ikväll, kanske att jag går in lite senare under kvällen och skriver ett inlägg inför natten..

Haha ja ni, som dom flesta vet om mig så är ju inte jag direkt en idrotts människa, men jag har bestämt att vara med på alla lektioner och sånt nu fram över.. Hittade även en bild på mig från i onsdags då vi var i karlberg och var på militär hinderbanan. Imorgon är det vandring i Hellasgården i två timmar, jobbigt -.- ..

Puss!


:O

Sorrysorry att jag inte skriver men har så mycket i skolan och sånt. Men jag ska verkligen försöka nu att skriva så mycket som möjligt. Det är ju så skönt att bara skriva av sig!

Idag var det skola, börja 8.00 och sluta 11.10 men eftersom jag inte kunde somna i natt så vaknade jag heller inte när klockan ringde kl halv 6 imorse, så jag sov alltså till 10 och tyckte det var onödigt att åka till skolan eftersom jag skulle vara framme när jag sluta! Stanna ist hemma för att göra iordning mig till mötet jag skulle på kl. 2, men pappa ringer och säger till mig innan jag hunnit åka hemifrån att mötet är inställt pga att mamma inte mådde bra. Istället för att gå på mötet då, så smsade jag Twilight och sa till henne att möta mig inne i stan så att jag kunde äta lunch och sedan satte vi oss på en brygga och "sola" haha.. Jag har bara varit hemma sen jag kom hem efter ha varit med Twilight. 
Imorgon är det skola som vanligt då, 8.00 - 13.40 och då är det ju den speciella lektionen jag och Minna alltid går och pratar om.. haha, synd är ju att inte hon går på den lektionen, det hade varit extra roligt, men vi hade som vi redan sagt fått våra uppgifter klara för vi skulle vara någon annanstans och tänka på personer haha (a).
Jaa, men jag ska väl snart lägga mig och titta på tv eller läsa boken "så länge vi båda andas" så att jag får den utläst någon gång, den är spännande. 

Juste btw, snart får jag en ny mobil :D. Eftersom min mobil har gått sönder flera gånger nu så bad jag SIBA om en helt ny mobil.. Och om ungefär en vecka så ska jag få välja en helt ny mobil, så då kommer det komma massa nya bilder det kan jag lova.
Har ju nu min systers sugiga mobil, men aja bättre än att inte ha någon alls :).

Men ska börja avsluta inlägget nu, stänga av datan och lägga mig i sängen där min söta kissemiss ligger och sover :).
Puss!

Bloggpaus

Har haft en liten bloggpaus, har haft mycket i skolan och så.. Men nu ska jag skriva igen på heltid igen, hoppas jag iallafall :).

Sitter och tittar till och från på Idol, och så skriver jag lite med Minna sötnos, vi skriver om hur jag mår eftersom jag inte mår bra pga massa saker.
Jag sitter och tänker tillbaka på en kille jag hade förut, tänker på allt vi gjorde. Men de kommer aldrig komma några mer minnen med oss för jag fuckade upp allt, verkligen allt.

Aja nog pratat om det. Imorgon då ska jag inte tänka på honom utan bara ha det roligt med alla tjejer :D.
Jag och tre tjejer i klassen har bestämmt att vi ska ha tjejmiddag med eget klunk imorgon fredag, ska bli jävligt kul att få vara med nästan alla tjejer i klassen. Alma kan inte komma för hon ska träffa sin kille, men de kommer säkert fler gånger :D
Imorgon börjar jag 8:05 och slutar halv 1, då ska jag hem till Madeleine och fixa tills alla kommer :)..
Kommer såklart lägga ut bilder.

Ska titta på IDOL nu,
Puss!

RSS 2.0