Så onödigt

Gud jag blir så sur, kom till skolan halv 9 i hopp om att jag inte skulle behöva ha massa håltimmar. Men nej så blev det inte, vår musik och engelska var inställda och nu fick jag reda på att vår praktiskt marknadsföring också är inställd. Vår sista lektion är även inställd så jag har en lektion idag. Min första lektion idag börjar 20 över 1, tänk er jag har varit här i skolan sen halv 9 och ska behöva vara här till min första lektion börjar vilket är 4 timmar och 50 minuter, och jag slutar halv 3.
Menmen idag får jag mitt studiebirdrag (hoppas jag iallafall) och då ska jag köpa hårfärg. Ska färga mitt hår, som jag har längtat efter att göra. Det ska bli ljusare än vad det är nu eftersom jag satsar på att ha mörkblond till sommaren :). Ska även färga håret igen till ännu ljusare när jag får mina present pengar.
idag efter skolan ska jag nog plugga lite till samhällsprovet jag har imorgon, sen kanske jag ska färga mitt hår. Annars blir det i helgen.

Puss!

Tisdag

Godmorgon, kom nyss till skolan och såg på tvn som finns där att vår första lektion är inställd. Det är våran andra med eftersom vår engelska lärare är i Barcelona. Men jag blir så arg när våra lärare inte ringer oss och säger att dom är sjuka så att vi slipper gå upp på morgonen för att vara i skolan i onödan. Menmen man kan ju inte göra något åt saken nu, har två lektioner plus handledar tid idag, så jag slutar väl runt 3 skulle jag tro.

Puss

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa klart min bok.

Skriver imorgon.
Sovgott, puss!

Ballar av stål

Kom nyss ut ur duschen, och såg till min glädje att Ballar av stål nyss hade börjat. Det är så fucking bra och roligt.
Menmen imorgon börjar jag som vanligt igen, så det blir att jag går och lägger mig snart. Typ när programmet är sluta, för annars orkar jag inte gå upp. Men innan jag sover ska jag läsa klart min bok, har bara halva epilogen kvar och sen är den slut. Hoppas jag får dom andra två böckerna i persent så att jag slipper köpa dom själv.
Fyller ju år på påsklovet, så jag hade tänkt att dom allra närmsta tjejkompisarna ska med mig på pestaurang under lovet för att fira mig. Hoppas alla jag vill ska med kan.

Men nu ska jag titta vidare på Ballar av stål.
Puss!


Glad

Hejsan, idag börjde jag som sagt halv 12. Det var riktigt skönt, skuta även vid två så jag var ju inte i skolan så länge. När jag kom hem satte jag mig och titta på tv med mamma, sen gick vi och hämta Sandra. Efter vi hade ätit åkte jag, mamma och Sandra till Sickla köpkvater och kolla på ett skor som jag länge har velat haft. Och mamma var så snäll som köpte dom åt mig, tack :D.
Men nu är jag hemma igen och nu ska jag nog plugga lite och sedan titta på tv.

Det är ett par Fred Perry skor från Stadium; 649 kr


Puss!

Söndag

God morgon, sovit gott? Det har jag iallafall. Snart ska jag börja fixa mig, för ska gå till bussen till morfar om 40 minuter typ. Jaja söndag idag, sista dagen på veckan, och imorgon börjar en ny vecka med 5 skoldagar till sen så är det ju påsklov :). Imorgon börjar jag halv 12, det är skönt. Vi ska lyssna på någon som håller ett tal om rökning, gud va långtråkigt det kommer att bli -.-
Hoppas alla har ställt fram klockan en timme :).

Men aja, nu måste jag gå och föna/platta mitt hår och även fixa till mig lite sen drar jag. Skriver senare när jag kommer hem igen.
Puss

Min dag med H och J

Nu är jag hemma, orkade inte vara ute längre hade huvudverk. Är hungrig så pappa ska göra te och makaroner till mig snart :).

Idag var jag med Jill och Hanna, vi åkte in till Stan för att Jill ville träffa A. Men så blev det inte. Först gick vi till Åhlens och titta på saker och då såg vi en kille med Hello Kitty Ballong på huvudet, efter vi hade varit där gick vi till donken så jag kunde äta lite och sen stack vi hem till Hanna och hade det skojsigt.

Och här är bilderna som togs idag;
  
Bild 1; Hello Kitty killen
Bild 2; Hanna och jag
Bild 3; Jill
Klicka på bilderna så att dom blir större


Puss!


Hos Hanna

Nu är jag hos Hanna med Jill. Vi har varit här ett tag nu och ätit lite bullar, och skrivit lite saker :p. Snart ska vi till Vivo, för Jill ska köpa något gott till kvällen. Ska vara med dom ett tag, sen ska jag dra vidare hem till mig och mysa i soffan tror jag nog. Annars så stannar jag ute med Hanna och Jill :D.

Bild på Hanna och Jill.


Jag skriver lite senare när jag kommer hem,
Puss!

Dresscode

Så, nu är jag färdig fixad. Nu ska jag till Farsta och träffa Hanna och Jill, vi får väl se vad vi hittar på :).
Men jag skriver senare igen när jag har tillgång till en data.

Detta ska jag ha på mig under dagen;





Jeans; Gina Tricot
Svart linne; Gina Tricot
Grå tjocktröja; Stadium
Skinnjacka; Från någon skinn affär i Farsta C








Nu ska jag gå, Puss!

Ny dag

Godmorgon på er. Jag har sovit super bra, hur har ni sovit?
Nej men alltså, nu ser jag att headern har fuckat sig så jag ska nog be Jill om hjälp igen. Hoppas hon vill hjälpa mig :D.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, måste hitta på något kul fan. Men ska nog inte festa idag, ska till morfar imorgon eftersom han fyller år snart. Hade nog tänkt att vara ute med kompisar sedan kanske dra hem runt 11 tiden. Ska också se om någon vill sova hos mig inatt :D.

Nej nu måste jag få tag i Jill.
Puss

Hemma

Nu är jag hemma igen, filmer var otroligt bra! Jag verkligen älskar alla filmer som Tom Cruise gör. Vi gick aldrig på Ikea, istället gick vi på Mio och jag hitta min dröm garderob. Måste verkligen övertala pappa att jag ska få den, älskade den.
Men iallafall, jag rekomonderar alla att se Valkyria, den var så jäkla bra att jag måste ha den när den kommer ut på dvd.
Men jaja, nu sitter jag i soffan och tittar på något värdelöst program på trean. Det finns ingenting att titta på -.- Men ska nog snart gå och lägga mig så jag kommer upp rellativt tidigt imorgon. För imorgon ska jag och pappa kanske kolla på lite saker på Ikea om han orkar. Annars har jag inget planerat imorgon faktiskt.

Puss

Klar

Nu är jag nöjd med bloggens header och så, kopierade allt från min andra blogg som Jill hjälpte mig med. Då hade jag så här, men nu så skriver jag ju här så då är det ett måste att bloggen ska vara fin!

Aja, kom nyss ut ur duschen typ, vi drar iväg till Ikea vid halv 7 för där ska vi titta på skåp till mig som jag ska ha mina kläder i när mitt rum är klart. Och sedan ska vi dra till en godis affär i Kungens kurva som har 500 olika godissorter :o. Och såklart så övertalade jag pappa att vi ska äta borta på Heron City där vi ska se filmen. Den börjar kl. 21.00 och slutar vid kl. 23.00, så den är ju inte sådär överdrivet lång och det är bra.

Nej nu ska jag ta på mig något jag ska ha ikväll, och efteråt ska jag plocka lite här hemma.
Puss Johanna

De nya kläderna

Här är kläderna jag köpte;


1. Svart linne från Gina Tricot; 99 kr
2. Blåa byxor från H&M; 198 kr
3. Jeans (tights (?) ) från Gina Tricot; 299 kr
4. Kjol från Gina Tricot; 99 kr.



Nu har pappa kommit hem och jag försöker övertala honom med att vi ska gå ut och äta innan vi går på bio, hoppas jag lyckas :D.

Puss Johanna


Tillbaka

Har ju inte skrivit här sen jag åkte till Marocko för ungefär 3 månader sen, men jag glömde bort lösenordet och hade en annan email adress här, men så bra som jag är så kom jag på det igen. Så nu kommer jag att skriva här varje dag, om allt jag känner mig för.

Kom till skolan idag, men jag kom försent så jag blev inte insläppt så jag stack till farsta istället. Där sökte jag lite helg jobb, ska även göra det imorgon. Och så hämta jag lite saker mamma hade lämnat åt mig. Medan jag gick runt i affärer så hitta jag tvålädesplagg, ett från Gina Tricot, och ett från H&M (lägger in bilder senare). Köpte även kläder i onsdags också som jag lägger in samtidigt. Nu är jag hemma, tittar på våra bästa år.
Ikväll så känner jag mig inte för att gå ut och träffa massa kompisar, så jag och pappa ska istället gå på bio och se Valkyria.

Aja nu ska jag fixa lite saker så bloggen blir snyggare!
Puss Johanna

RSS 2.0