Shit vad man kan ta fel haha!

Sitter i sängen och har ångest över provet imorgon! Menmen det får gå som det vill, jag har iallafall pluggat sönder mig!
Sitter och snackar med en tjej vars namn är Mikaela :) Har inte varit kompis med henne på flera år men tyckte det kunde vara roligt att ta upp kontakten igen haha!
Nu ska jag stänga av så jag orkar gå upp imorgon, börjar 9 imorgon kom jag på nu! OMG fick för mig att det var måndag imorgon av en konstig anledning, så jag trodde jag börja kvart över 11 men kom på att jag har idrott också. Nu är det verkligen godnatt!


Mikaela och jag, året var 2008 och vi var på sommarkollo i en vecka haha :)


Ibland måste man få skriva av sig lite!

Vissa personer borde inte få bli kallade "vänner", det går bara inte! Jag fattar själv inte att jag kallade vissa personer förut, år sedan, för allt möjligt så som bästavänner. Det går inte in i mitt huvud hur jag kunde fastna för dem.
Nu, just idag, 2010-11-29 mår jag bra! Jag har bra vänner som förstår mig, vänner som jag älskar och vänner som jag är rädd att förlora. Jag har kvar vänner från mitt förflutna, som jag skaffade mig när jag var en helt annan person än vad jag är idag, men dem flesta är borta. Dem som är dåliga för mig är helt borta. Jag har en bra relation med mor min som är helt jävla underbar! Jag trivs med skolvalet och klassen mer än allt annat och jag har även ett jobb som jag bara jobbat två dagar på, men kan redan nu säga att jag trivs med det!
Detta år, 2010, har jag förlorat vänner som stått mig väldigt nära (och jag kan skriva redan nu att minnerna med dessa personer kommer ej att försvinna, för roligt hade vi, det är inget jag kan undgå, men ni är tyvärr inte samma persorner som jag lärde känna) jag har fått vänner som står mig närmare än vad jag trodde att dem skulle göra, jag har fått bättre relationer med vänner jag kännt länge men alltid tappat kontakten med efter ett litet tag!
Snart är året 2010 år, endast 32 dagar kvar av 365 dagar. Om 33 dagar är det ännu ett nytt år och jag känner redan nu att jag kommer få ett bra år. Detta år har varit helt upp och ner kan jag säga nu, jag har mått bra för det mesta, kanske 90 % av året men dem där 10 % som är kvar, det är då jag mått piss. Jag har gråtit stora flodvågor, men jag har haft turen att jag fått behålla människor som är underbara i mitt liv, det är dem som fått mig att tänka "efter regn, kommer solsken", det är dem som fått mig att skratta så mycket att jag fått ont i magen och varit nära på att kissa på mig, det är dem som fått höra mina innersta hemligheter, hemligheter ingen annan ska veta om mig och det är dem som har fått mig att se framåt och inte bara ge upp i nuet.
Jag måste säga, innan detta år är slut, att jag är otroligt tacksam över att jag fått ha kvar människorna som är äkta och inte dem som hela tiden sviker.
Jag älskar er, älskar hur ni fått mig att vara och jag älskar er närvaro!


fullproppad vecka... suck

Känns som att jag har fulltupp hela veckan, har dock det men ändå..
Imorgon börjar jag liksom kvart i två, men ska ändå gå upp halv nio och tvätta lite samt läsa engelska boken, och eftersom den ska vara utläst sedan länge tillbaka och på torsdag ska vi framföra boken muntligt så måste jag läsa den på tåget till/från skolan också, bläääh jobbigt. Sen har ag italienska prov på onsdag så hela kvällen imorgon går åt till att plugga italienska, bajs vad jag hatar skolan just nu.
Sen ska jag upp jävlar klockan sex på fredag, även fast att jag börjar halv ett egentligen, men ska såklart ha engelska nationella halv nio på fredag. Hur fan ska jag klara av att jobba tio timmar sen om jag ska gå upp sex, och sedan gå i skola till fem och sen äka hem, äta fixa mig sen ska jag dra till jobbet och jobba i tio jävla timmar. Kommer vara hemma runt 8 på lördag morgon, vilket innebär att jag kommer att vara vaken i över 24 timmar vilket nio av dem kommer vara kaos på jobbet typ.
Men på lördag ska jag kanske på bio med en kompis ;) Mys haha, sen kanske man hittar någon fest eller så. Och på söndag ska jag och Nicole köpa en julklapp till mamma och Thomas.

Nu ska jag stänga av datan och titta på raw comedy club så jag orkar att gå upp halv nio imorgon haha :)

Julklappar måste inhandlas också

Julen börjar närma sig sakta men säkert, och jag har inte köpt julklappar ännu.. Vilket ger mig lite panikångest. Eller jo, jag har köpt en julklapp till min syster av henne när hon sålde jultidningar, "årets snyggaste killar" kallendet haha, och så ska jag ge henne en handväska jag har som hon typ älskar :) Eftersom jag inte använder den kan hon ju likagärna få den =)
Till mamma och Thomas har jag hittat en sak, dock inte köpt den ännu. Skulle dela den med en person och betala halva priset var, men vet inte hur det blir med det längre.. Skulle vara bra om jag får veta det :)
Sen har jag ju pappa, men vet inte riktigt, något billigt blir det eftersom han har betett sig som ett svin det senaste halvåret, och sen har vi ju kompisar och där har jag ingen som helst aning haha :)
Sen fyller ju mamma år i början av januari och vad ska man ge henne då liksom, hon fyller 40 så vill ge henne något speciellt som är lite finare och lite dyrare, men vad vet jag inte haha :(
Själv har mamma typ köpt alla julklappar, hatar att hon alltid ska vara först med allting haha :)

Nej nu måste jag sluta tänka på alla julklappar jag måste köpa, och så ska jag lägga mig i sängen och sova så jag är någolunda utvilad imorgon när skolan är haha :)
Imorgon ska jag plugga hela kvällen :( Till ett italienska prov och så måste jag läsa klart min engelska bok.. Tyck synd om mig :(

Hanna baby

Glömde säga att jag träffade min underbara Hanna igår innan jobbet, och hennes kompis moa :D

Haha hitta en gammal bild på oss också :)

Träningsverk i låren och rumpan haha :(

Jag känner mig typ bakis och det är inte kul! Jag är helt slutkörd och vill bara sova, men kan ju inte gå och lägga mig förtidigt heller, för då kommer jag vakna långt innan jag ska upp imorgon!
I natt jobbade jag som sagt sex timmar bara, vilket var väldigt skönt faktiskt.
Folk ragga i natt med, folk sa att jag var vacker och hade fina ögon och en massa skit haha. Men det var faktiskt en person som var lite rolig. Han kom in med två killkompisar till sig och sa när han kom fram att han ställde sig i min kassa för jag var vackrast, sen fråga han vad jag hette och sa självklart Johanna, och så sa han "okej nu är jag väldigt dragen, men alla vet ju att när man har druckit alkohol så säger man alltid sanningen och det jag vill säga är att du är en väldigt vacker tjej Johanna" Jag sa tack och log haha, han var lite små söt faktiskt hehe ;) Sen sa han "Vi kommer hit senare i natt och hälsar på dig Johanna", när han sa det så tänkte jag typ att han bara sa så för att verka rolig eller så, men några timmar senare, klockan var runt halv fem, ja då dyker han och tre killar upp.. Killen som pratade med mig innan verkade inte vilja gå in eller så, så han stod och vinka i typ 15 minuter till mig, en av hans kompisar kommer in och frågar om jag är hans flickvän haha, och de första som jag tänkte va "whaaat, vad har han sagt nu" Sa nej och skratta väldigt mycket, då går killen ut igen och säger "hon är ju inte alls din flickvän" Killen svarade "Nej jag sa inte det heller, jag sa att jag skulle vilja ha en flickvän som ser ut som henne"  En av killarna som stod bredvid mig i kasa blev lika chockad som mig och fråga om jag kände dom och när jag sa nej sa han "vissa är så konstiga när dom druckit"
Ibland kan folk vara väldigt roliga och charmiga på fyllan :)
Ja juste, Rosanna Charles kom in också, med rödsprängda ögon och gick och spraya sig med vad jag först trodde var hårspray först så jag blev ju helt förskräckt haha! Men det visade sig att hon fått tårgas på sig. Hon skratta lite åt mig för jag såg så rädd ut, men va fan klart man blir rädd när man tror att någon går och sprayar hårspray i sina ögon! haha!

Skulle egentligen pluggat idag, men sov halva dagen typ och jag är fortfarande trött, så ska väl lägga mig och titta på tv. Men ska plugga as mycket imorgon, tisdag, ja hela jävla veckan och sen på fredag ska jag jobba igen. 
Så god natt ott folk :)


Omg vilken jävla snygging, ge mig tack!


Första natten på jobbet var riktigt rolig :)

Hejsan :) Idag kom jag hem 8 somna direkt när jag la mig i sängen och vakna tre av att min syster väckte mig. Jag och mamma åkte ner till centrum och köpte ett par nya skor till mig, fick pappa att låna mig 950 kr, men såg sen att skorna bara kosta 900 haha, yey 50 kr kvar :p
Jag har världens träningsverk och då skojar jag inte.. Jag stod nio timmar och femtio minuter utav 10 i natt när jag jobba, då jag satt var när jag satt och vek 75 happy meal kartonger haha :p

Men se människor på fyllan är ju roligt, bögar kom in, transvestiter kom in och ja hela faderullan :) Amir (gaybloggen) kom in och valde att beställa utav av mig för jag var sötast typ haha :p
En snubbe försökte vara rolig och få mig i natt också, när han kom in så sa han:
snubben: Hej kexet!
Jag: Hejhej :)
Jag: Vad vill du ha? :)
Snubben: Dig!
Jag: Det går tyvär inte haha
Snubben:Nehe varför inte
Jag: Men här kan man bara få mat, så vad vill du ha :)
Snubben: Jag vill ha mc donalds snyggaste kasörska med pommes och läsk :)
Jag: Det går tyvär inte heller haha.
Snubben: Men kan jag få något som har med dig att göra?
Jag: Jaa alltså jag rör ju det du ska äta/dricka så då äter du ju något jag rört på ;)
Snubben: Okej då låt gå för denna gång då. Jag vill ha en big mc meny med cola........, hmmmmm och så vill jag ha emmental hjärtan och bjuda dig på en för du är så underbar!
Jag: Jag får tyvärr inte ta emot något sådant på gästerna, men du kan ju låtsas att du ger mig en och sedan äta upp den själv?
Snubben: Gud vad svår du ska vara. Men nej nu har jag fått min mat så nu ska jag gå.
Snubben igen: Jag måste bara säga att du är den snyggaste personen jag sett ikväll ta mig fan!

Haha, jag och en kille som stod bredvid mig ställde oss och as garva när han gick därifrån :p

Men nu har jag sovit lite, duschat och nu ska ag börja göra mig iordning, ska gå hemifrån om 1 timma och 45 minuter.

CIAO


TPL

Kul att man är irriterad som in i helvete och man ska jobba, måste vara glad på jobbet. Hur ska detta gå...?

Trött på att man försöker försäkra mig om att jag är dum i huvudet och en dålig vän...


Sovit middag så jag orkar med jobbet i natt

I natt sov jag ju hos Sandra och vi plugga en massa matte, heeeeelt i onödan haha! För imorse så fick inte Sandra liv i mig, förens hennes telefon ringde haha! Och de var runt 11 :p.
Kom hem vid två och då värmde jag min vetekudde i micron och sedan la jag mig och sov med den på magen. Åh den var så varm och gosig :) Vakna för ett tag sedan av att min chef ringde mig och fråga om jag kunde jobba imorgon också, självklart sa jag ja, eftersom jag vill ju inte framstå som en som inte vill ställa upp för dem andra och så. Ikväll börjar jag 21.00 och slutar 07.00 imorgonbitti, sen börjar jag 00.00 imorgon och slutar 06.00 på söndag morgon. Så medan alla är ute och festar i natt och imorgon natt så kommer jag att stå och jobba och tjäna pengar, vilket jag tycker låter bättre för då har man en massa pengar sen istället som man kan göra vad man vill för haha :)

Just nu väntar jag på att mamma och Thomas ska komma hem med mat, vi ska äta thai mat, mmmmh så gott :)
Sen får jag väl ta och laga lite mat till natt som jag kan äta ifall jag blir hungrig på min rast, sen måste jag fixa mig och sen dra och jobbbbbbbaa, mh va kul haha. Nej inte så kul :( men det är alltid kul när pengarna kommer :) Plus att jag kommer träffa en massa fulla typer haha, fett kul :D


Haha hitta en bild på min data från samma dag som jag pierca tungan :p
Shit va mörkhårig jag var också, tänka sig att jag ska bli blond snart haha :)


Nu ger jag upp

Haha såg nu att jag fått två kommentarer som inte visades på starsidan, det var två helt okända personer som kommenterat om att jag fått jobb, snälla kommentarer!! Sådant gör mig fan glad, sitter här på golvet och småler lite hehe (A)
Jag och Sandra har pluggat matte jätte länge nu och nu har vi gett upp, matte provet imorgon kommer att gå skit, men jaja det får väl duga liksom.
Nu ska vi ut och ta en cigg, sen ska vi sätta på en film och sova :)
Imorgon slutar jag ett, och då ska jag hem och sova haha! Ska ju liksom jobba heeeeeela fredag natt!! Börjar 21.00 imorgon och slutar 07.00 på lördagmorgon. Jobbigtjobbigt, men vill man tjäna lite extra pengar får man väl ta och lida lite haha :)


Denna film ska vi se :)

Jag tror jag dör lite varje gång jag tittar på hans ögon. Så himla underbart fina!
Jag kommer fan bli hypnotiserad om jag fortsätter titta in i hans ögon lika mycket varje gång haha!


I Råcksta

Shulululu haha, sitter hemma hos Sandra nu :) Har precis betalat min lilla telefonräkning! (Y)
Idag blir det att plugga matte, eftersom vi har matte prov imorgon :(
Idag var det engelska uppsats nationella som gick någorlunda bra, man skulle skriva mellan 300 och 600 ord, skriver man mindre eller mer så får man ig :O Men räkna mina ord, skrev exakt 550 ord haha! Braa! Hoppas jag får bra på det också, är ju inte direkt världs bäst på engelska :D


Nu är det sovdags för mig!

Jag ör jätte trött haha, öppna matteboken, men ögonen går i kors på mig så jag stängde den och ska nu stänga av datan och sedan somna till tvn :) Ska upp halv sex imorgon, uschipuschi. Men måste duscha, hann inte göra det idag haha!
Imorgon blir det besök på banken och sätta in lite pengar, sen ska jag hem till Sandra och sove där. As mys (y)
Måste betala min räkning också, det får jag inte glömma. Vill ju inte bli betalingsskyldig eller vad det nu heter hehe. Men har till den 28 på mig att betala :D
Goooooodnatt

Måste ha!

Måste ha denna klänning.. Så jävla snygg!! Åh jag dör. Hoppas den finns kvar när jag får min lön haha!



Den kostar liksom 699, men så värt när man ser klänningen!
Men kolla på den, ryggen är så jävla über snygg!


Bara en massa plugg...

Ligger i sängen och har precis pratat med Sandra i tele lite :) Nu måste jag plugga en massa, suck.. Ska läsa igenom ett häfte vi fått på engelskan om vad nationella kan handla om detta år, och sen ska jag titta på greys och efter de blir det att plugga matte.. Blääääh för skolan just nu!
Idag hade jag idrott i odenplan, vi boxades i en boxningsklubb, as kul haha. Innan de börja bytte jag och Sandra om i en skola hah, skit pinsamt att gå ut från toaletten när de stod en massa utanför haha, men vi klara oss..
Jag och Anna körde med varandra på boxningen, hon råka slp till mig när jag klia mig på näsan haha men de gojorde inte ont :) Känner att jag kommer ha träningsverk imorgon, för jag tog verkligen i haha :)

Nuuuu läsa, 40 min innan greys.
Hejsvejs


plugget dödar mig

Har legat och tänkt på hur jag ska göra på nyårsafton, om jag nu ska jobba. Ska fråga chefen på fredag, men säger hon att jag ska det kommer jag göra det. Det kommer fan ge feta cash den natten, haha pengarna är det ända jag tänker på när jag jobbar. Jobbade lite idag, med två andra. Kassan var lite knepigare än på bk, men jag lär mig snart. Ska ju liksom jobba 10 timmar på fredag, så då hinner jag nog lära mig ;) (hoppas vi får betalt för den timman vi jobba idag, med tanke på att vi logga in oss och sedan logga vi ut oss haha!)
Nej men de va kul, trevliga människor där och äntligen en seriös chef!!! Vi ska liksom testa oss för någon sjukdom, kommer inte ihåg vad den hette, men haha läskigt ju!
Nog pratat om detta..

Jag tror jag får panik. Jag är så himla skoltrött, eller det är nog bara förnamnet! Har sjuuuuuukt mycket att göra tills jullovet börjar, ska lista ned allt här så att jag kan komma tillbaka och kolla när jag behöver göra det haha :p

  • Engelska nationella uppsats på torsdag
  • Matte prov på fredag
  • Engelska redovisning om en bok 2/12
  • Engelska nationella lyssna/läsa 3/12
  • Svenska essä ska vara inlämnad 8/12
  • Muntlig examination i historia om Kina någon gång i slutet
  • Italienska prov, stooooort verb prov på alla verb vi lärt oss innan denna termin är slut
  • Historie kompletering så att jag får g i det ämnet
  • Svenska prov som jag missat, får dock göra provet när jag vill innan denna termin tar slut

Det var det, men det är säkert mer som jag inte kan komma på nu. Är iallafall glad att jag har studiedag tisdag den //12, då kommer jag skriva klart essän, plugga stört mycket till svenska provet, italienska provet och kina saken.. Hela långa dagen, från 9-jag går och lägger mig typ. Det är ett måste haha!

Nu ska jag sova, och stänga av datan. Pysshej


Svvvvvvvenska språket

Godmorgon! Sitter i skolan och har svenska haha, sluar om typ 2timmar och då ska jag hem hihih :)

I lördags så fixa jag ju min moster inför festen hon skulle gå på, han dock inte sminka henne, bara locka hennes hår :) Sen kom morfar och hämta mig och vi stack till min andra moster och mina kusiner i Älmhult :) Där var det fika och sen stack jag, Mickis och Patrik hem till Patrik. Han tyckte vi skulle dricka whiskey, tog en klunk sen vart de inge mer av de. Det var jätte äckligt haha! Men han drack upp mitt och sen gick jag och Patrik och lämna Mickis hos sig och efter de stack vi till Sorello! Där söp jag tills jag stupa typ! Nej men min kusin bjöd mig, bartendern bjöd mig på några shots och sen bjöd Patriks kompisar mig haha. Betala endast 120 kr, en öl och två shots haha! Sen gick jag hem till min moster och sov, och vakna nio av att min morfar ringde och sa att han skulle snart hämta mig. Låg och sov 5 timmar av 6 i bilen, det var skönt. Men att åka bil dunder bakis är inte så kul, speciellt inte om man ska åka över 50 mil haha!
Men iallafall nog om skåne resan.
Idag efter jag har slutat ska jag hem och duscha och fixa mig lite, sen ska jag till jobbet jag fått och där ska jag skriva på papper och få en massa saker hehe. Sen ska jag sova hos Nicole ikväll :)

Juste, jag kommer ju ha kul i jul, eller inte haha! Ska endast jobba fredagar, och gissa vilka dagar som inträffar på fredag i december! JO, julafton och nyår, så jag kommer säkert få jobba dom två dagarna med, ska fråga det idag. Men jag har ändå inget planerat på nyår ännu, missar bara ännu en fest haha. Nej men de kankse inte är så farligt ändå, för eftersom de är två speciella dagar så då får man typ dubbla sin lön den dagen haha, så det är ju ändå rätt nice, om man säger så. Och eftersom jag börjar 21.00 så missar jag ju inte julafton helt, eftersom jag måste dra vid 20.00, så jag hinner ju med klapparna, maten och kalle anka :D

Fixa moster inför 80-tals fest

Nathalie är på öppethus i sin skola just nu, så jag är hemma med min moster bara haha! Hon ska på 80-talsfest ikväll, så nu ska jag locka hennes hår och sminka henne. Får se hur de går hehe!
Ikväll sover jag inne i staden, eller en liten stad som heter Älmhult, ska sova hos min kusin som är tretton år och min andra moster :)
Kanske blir att jag går ut och tar en öl ikväll eller så, med Patrik som fyller 22 idag =)
Heeeejdå

Tråkigt att bo i skogen!

Det finns verkligen ingenting man kan göra här ute i skogen medan kusinen är i skolan och mostern är på jobbet. Det ända jag har gjort idag är att jag har sovit, sovit och sovit, sen tittat på en och en halv film och så har jag skrivit på min historieuppgift. Har bara en sak kvar och de är slutsats/diskussion, vet inte riktigt vad jag ska skriva där, men jag kommer nog på något..
Min moster och hennes särbo kom precis hem, så nu är jag inte ensam och jag tror Nathalie kommer hem vilken minut som helst eftersom hon skulle vara hemma halv fem och klockan är över de nu hihi :)

Jag kanske ska ta och klä på mig något, sitter i ändast tights och en stor tröja, inte så mysig tröja om man ska ha fredagsmys med kusin, moster/gudmor och Mats haha :D

Pannkisar

Jag och Natti har precis gjort pannkakor och ätit dem, de va jätte gott. Glass och sylt och hela faderullan :D Snart kommer hennes kompis Anna hit, typ tre år sedan jag träffa henne sist.. Så de va alltså sjukt länge sedan jag var här nere om man säger så..
Jag tycker jag varit duktig idag, jag har skrivit jätte mycket på min historia grej, och sen plugga jag och Natti när hon kom hem också. Hon satt och skrev engleksa grej och jag på min historie grej, duktiga chejor :)

Nere i skåne nu =)

Godmorgon!
Sitter hemma hos min kusin och har precis satt på datan och skit. Hon är i skolan nu, så jag är hos henne alldeles ensam. Hon bor i en litenliten håla som heter Killeberg, om hon hade bott i en "större" stad hade jag nog shoppat men istället får jag sitta och plugga till hon kommer hem. Förhoppningsvis kommer hon hem runt kvart över tre, men har hon otur så kommer hon hem halv fem haha! Så de blir några timmars skrivande på min historie uppsats som jag egentligen behöver hjälp med, men både jag och hon vet att det inte kommer skrivas på den när vi är med varandra för vi har så mycket att prata om haha :D
Satt och prata gamla minnen igår med hennes mamma, och hon kom ihåg en grej jag verkligen hade förträngt haha! Det var när hon gick i sexan och jag i sjuan, jag följde med henne till skolan och de va vinter och massa snö. Så vi hade snöbollskrig och helt plötsligt gick jag upp på stenmuren gjorde ett T med mina armar och sa "time out, min mascara rinner" hahah fyfan vilka härliga minnen jag har med min brutta :)

Väntar på morfar

Nu är jag vaken, har packat allt.. Iallafall vad jag kan komma på nu, blir säkert att jag glömmer nått ändå :p
Väntar på att morfar ska komma så att jag kan åka haha! Fick 500 av mamma, yeey haha :D Så nu är jag jätte glad.
Och en sak till som gjorde mig glad är att jag har fått jobb, jag ska jobba fredagar från 21.00-07.00 haha, så jag kommer vara slutkörd efter 10 timmar på jobbet plus att de är natt :p men de är fan pengar då, 79.20 i timman, sen till 01.00 plusar dom till 17.30:- sen efter 01:00 så plusar dom på med 35.25 i timman, haha så jag kommer tjäna lite pengar nu. Glad att jag fått jobb igen, så att jag slipper leva på bara mitt studiebidrag :p

Men nu ska jag kolla om jag packat ner allt, så hörs vi sen när jag är framme :D

the big bang theory

The big bang theory är på tv så nu ska jag stänga av datan och titta på det =) Måste somna relativt tidigt ikväll eftersom jag ska gå upp 8 imorgon och jag vill ju också hålla morfar sällskap mestadels av resan ist för att sova hela resan :) Men det lilla problemet är att jag inte är trött, men det blir nog bra. Kanske blir det snart hihi..

Aja god natt!

People that don't know me think I'm quiet, people that know me wish I was


Hamna vid stripstången när jag var ute med Nadja, Maja och Marie på Maries artonårsdag haha :) De va skoj


Skyyyyyyyype

Sitter och pratar med Sandra på skype, tog ett jävla bra tag innan jag fatta hur man fixa micken. Jag hörde henne men hon hörde inte mig, men nu hör båda varandra :D
Imorgon ska jag gå upp tidigt, typ 8 och packa klart, sen ska jag säga till mamma att jag måste ha pengarna. Skiter i om hon säger nej, då tar jag hennes bankomatkort som gisslan och gud vet vad jag kan handla då liksom! ;)

Dem tre snyggaste jag vet!

Jag sitter här i köket och har precis ätit lite mat, satt även och tänkte på en drömm jag hade här om natten, och en kändis var med i den, fast inte som en kändis utan som en kille jag känner! Då kom jag på att jag har tre killar jag tycker är riktigt jävla snygga!

Adam Brody aka Seth Cohen från The oc

Eric Dane aka  Mark Sloan (Dr McSteamy) från Grays anatomy

Patrick Dempsey aka Derek Shepherd (Dr. McDreamy) som också kommer från Greys anatomy

Hemma från sista skoldagen denna vecka :)

Nu är jag hemma från skolan, sitter och pratar med min kära kusin om att hon ska hem tidigare på torsdag, vad vi ska äta på torsdag och att hon ska hjälpa mig med min uppsats i historia :)
Hon skulle skylla på tandläkaren på torsdag så hon hinner med 3 bussen, annars måste hon ta typ halv fem bussen eftersom hon bor ute på landet och bussarna går typ aldrig haha.. Men jag tyckte min ide till varför hon skulle få gå tidigare va bättre, de va att hon skulle säga att hennes kusin (alltså jag) är jätte rädd och har gömt sig i hennes garderob! Visst låter de bättre :D

Imorgon åker jag då, så jag håller på att tvätta lite så att jag har rena och snygga kläder där, måste ju imponera på lantisarna eftersom jag är från sveriges huvudstad haha :p Nej men jag ska ju ut på fredag och fira min kusin Patrik som fyller 22 på lördag! As kul och festa med han ju ;) Jag hoppas jag får pengar av mamma, typ 500 eller 600 kr, skulle vara awesome, för hon har lovat att hon ska betala mellanskillnaderna i lunchen varje dag men inte gjort de så jag har slängt ut typ så mycket, så bäst för henne att hon ger mig dom :O

Nu ska jag göra lite köttbullar och makkaroner till mig, eftersom familjen åt lax och det tycker inte jag om -.- jag som hade väntat mig mat när jag kom hem, men icke sa nicke, jag får allt göra den själv idag ><

Saknar denna tröja som dock är hannas och min jävla kofta som tar evigheter att få -.-

godnatt gott folk

Tjollahopp! Sitter hemma hos Sandra som tjafsar med sin bror och mamma, är lite små skrajj haha!
Påväg hem från skolan så dela dem ut mat till massa så jag och Sandra tog en varsin såndär "matlåda" som innehöll frickadeller med pasta och tomatsås, och eftersom Sandras mamma gjort en maträtt varken jag eller Sandra tyckte om så vi gjorde maten vi fick och de va gott haha!
Imorgon ska jag träffa Sophia och så ska jag städa lite och även packa sen kan jag somna hur sent jag vill för morfar ringer och väcker mig eftersom jag inte ska till skolan :D
Men nu ska vi se film, puss och hej leverpastej

Fåååår ledigt av skolan :D

Sitter i skolan och har eeengelska! Prata med rektorn och jag sa att jag skulle på dop i skåne och skit, så jag fick ledigt hihi :D Fan va jag är bäst ibland! På fredag blir det paaaarty med kusiner och vänner, för min kusin fyller 22 och han ville att jag skulle vara med när jag ändå är där nere :)
Ikväll sover jag hos Sandra, fett mys ju! Börjar kvart i två imorgon så jag hinner göra lite ärenden innan jag börjar eftersom Sandra är på lektion från kvart över 11 :p
Men nu ska jag kolla lite ed skolan och skit, hörs sen :D

Man måste..

..ju vara lite nyttig ibland med haha :)

Jätte dålig bild, jag vet. Men sitter och äteeer på en banan nu :)

Beeeeeck :)

Sitter i sängen och tittar på beck och äter chips haha, mums :) Städar mitt rum lite granna också, så att det är fint när jag åker till Skåne. Måste tvätte en massa kläder också ju haha, men de får bli på tisdag för jag ska sova hos Sandra imorgon :) Men jag börjar kvart i två och hon kvart över 11, så de blir väl att jag springer en runda till banken eller så medan hon har lektion :)
Tjatar på ella att hon ska lägga upp bilder från i fredags, men hooooon är så seg på de ju haha, ska bli kul och se vad det är för bilder som togs.. För vissa är verkligen barnförbjudna -.- haha! Men dom får man väl tagga av sig på eller nått :p
Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, medan jag tittar på tv (:
PUSS

Drar mig iväg i några dagar snart, ska bli skönt och komma ifrån allt skit :)

Nu har jag bestämt mig! Jag åker till Skåne på onsdag med min morfar.. Prata med min kusin i telefon nyss och haha bestämde hur vi skulle göra i veckan! Åh jag längtar så himla mycket till onsdag nu! För jag har inte träffat vissa av släktingarna där nere på åååår verkligen! Så de ska bli skoj och träffa dem igen :)
Försöker få hit Nicole men hon orkar inte, bajsunge! Bad henne ringa mig nu, hoppas hon gör de :)
Snart ska jag ringa morfar också och säga att jag följer med, jippie!

Fixa mig sen träffa min sygging

Godmorgon, vaknade nyss av att Emma ringde mig men hann såklart inte att svara haha :) Ska träffa henne idag, så jag ska väl ta och röra mig ur sängen och ta ett skutt in i duschen! Vet inte riktigt vad vi ska göra haha, inte så bra väder ute iallafall :p Kanske blir att man träffar någon som bor i närheten och typ sitter inne hos han/henne :)
Idag måste jag städa lite i mitt rum och typ jaa, tvätta kläder med vår nya tvättmaskin. Det var typ jag som råka ta sönder den på något konstigt sett hah, så det blev att dom köpte en ny :)

Haha juste, farsdag idag, får inte glömma att skicka iväg ett sms till min pappa.. Även fast jag inte borde så gör jag det. Kolla vilken snäll dotter han har och elak far jag har :)


Skåne på onsdag, tyyyyp JA

Sitter i sängen och ska bara vara hemma ikväll, finns inget att göra fan.. Igår så åkte jag och Sandra till Ella och festa lite smått, stanna kvar där tyill typ halv fem har jag för mig. Vakna idag massa gånger av att sandra prata i sömnen, sen väckte hon mig klockan ett och ville inte att jag skulle sova längre. Lite senare stack Sandra till sig och jag åkte med mamma till spånga till hennes kompis som fyllde 40, hon ville inte åka själv pga massa saker som hänt på sistonde! Men mig gjorde de inge, mamma ragga även skjuts hem sen haha och de va nice :p
När vi kom hem så spela jag och hela familjen massa wii i typ två timmar, de va skoj och umgås med hela familjen haha :)
Nu ska jag titta på en älskvärd film, This is england! Sjukt bra film, älskar verkligen den haha :)

JUSTE hihi, morfar skrev till mig idag! Han sa att han ska till skåne på onsdag och fråga då om jag ville följa med =) Ska ko´lla om jag får ledigt av skolan, men får jag inte så kommer jag fanimig åka ändå haha! Skiter i vad dom säger! Kommer gå till rektorn och säga att det är bra för mig att åka dit, för jag måste komma bort och jag har en där som jag måste prata med om allt som händer i mitt liv just nu och att denne personen inte har möjlighet att åka till sthlm, hoppas han går på de :)

Freeeeeeedag

Haha ojsan, godmorgon! Vakna för en timma sen, vilket innebär att jag försov mig.. Kunde inte somna i natt vilket ledde till att jag inte kunde vakna. Så nu ska jag ta och äta något litet, är jätte hungrig sen ska jag bestämma vilka byxor jag ska ha på mig men de får mamma hjälpa med :)
Intervjuen är ju idag, och jag är FETT nervös haha :( Men de går nog bra hihi, hoppas jag iallafall :)

If you want me then you can have me, take me, oh baby grab me, Cause if you want me then you can have me..

Ligger i sängen nu, blev inget pluggande innan jag träffa Robert, när jag var med han eller efter haha! Sov innan jag träffa han :)
Men nu är jag iallafall hemma och ligger i sängen och degar bara hihi.. Skola imorgon, men jag börjar kvart över 9 ist för 8, fett nice haha :D
Ska snart stänga av datan och ligga i sängen och glo på tv tills att jag somnar.
Godnatt!

HAHA fett söt jag är, ELLER INTE :) men jaja, bild på mig och hannapanna <3

Nu ska jag börja fixa mig på nytt

Kom hem från skolan för ett tag sedan, måste plugga idag haha, men vet inte om jag orkar :) Ska ta och duscha nu, eller snart, sen ska jag byta kläder och sedan ska jag träffa Robert ett tag, vet inte hur länge haha, men ett tag är de nog :) Får väl ta och plugga när jag är med han, han kanske kan hjälpa mig hihi (a)
Imorgon ska jag ju som sagt på intervju för ett jobb, hoppas jag får de haha. Har fått låna Sandras kavaj så jag ser lite snyggare ut ;) Om jag får de, kommer jag typ inte ha någon fridtid, kommer jobba helger, nätter och skit haha, men pengar är ju pengar om man säger så :D Slutar ju ett imorgon, och jag ska va där halv tre och det tar typ 15-20 minuter att åka dit med direktbuss från skolan så jag kommer säkert att sitta kvar i skolan och skriva på hitorian så de blir nog att jag tar med mig min lilla data haha :)


Jag vill åka utomlands nu och slippa denna härliga kyla.. Men jag kanske åker utomlands i sommar med Sandra till Serbien och stannar där två veckor med henne. As nice och jag längtar redan. Ska börja spara 1500/månaden om jag får jobbet och de innebär typ 10000 i sommar som jag kan röra mig med och så säger jag bara: Hej serbien!


Bläääääääh min mus på datan har slutat funka bara helt sådär random så den kan jag inte använda, tur att jag fick en såndär mus man kan koppla in när jag fick min första data haha!


fiiiiiiiiiilm

Ligger i Sandras säng och ska snart titta på she's the man nu tills att greys börjar :)
Åt ju hos henne och hennes mamma hade lagat serbisk mat, fett gott. Kunde inte sluta äta haha, och nu gör hon någon serbisk efterrätt med rivna äpplen, vet inte riktigt va de hette, men gott är de nog =)

Jobbintervju på fredag =)

Kom precis hem till Sandra, ska sova här i natt. Jag har sökt jobb på lite olika ställen och nyss så ringde ett av jobben och fråga om jag ville komma på intervju på fredag efter skolan! AWESOME!! Åh fan va glad jag är haha! Älskar att ha jobb, men inte att jobba, älskar bara pengarna man känar haha :)
Men nu ska jag och Sandra titta på lite youtubeklipp haha :)


Slaggar hos sophia

Sitter fortfarande hos Sophia, och nu ska vi äta mackor med köttfärssås på, as gott haha :D
Vi hitta inte på något ikväll, men heeeejdå bitches!

haha gamla bilder, söööööta va ;)

Utkast: Nov. 9, 2010

Nu sitter jag hemma hos Sophia, tog mig typ en halvtimma och komma från farsta till högdalen -.- eftersom busschaffisen var dålig å att köra upp för backarna i detta oväder. Jag vill bara säga att jag hatar snö!! Det är kallt och blaskigt, finns inget värre -.-
Har bestämt mig för att försöka spara ut naglarna, så nu ska jag börja måla dem så att jag inte biter/river ner dom hela tiden :) Awesome!! Just nu är dom ljusrosa haha :p
Snart ska jag duscha och sen ska vi ut och träffa john typ :)



Såhär tråkigt har vi liksom :o

Man borde få ha vilostund i skolan..

Sitter i skolan och håller typ på att somna -.- Ska göra historie uppgift, men arbetet är på datan hemma så kan inte göra det, och det suger eftersom jag måste va kvar i skolan. Slutar om en timma, kanske ska sova den timman haha!
Sophia har inte svarat på mitt sms, men kanske för att hon sover haha. Svara din skitunge, jag har tråååååkigt :(

Blääää vad trött jag är!! Inte okej! Kan ju inte gå hem och sova heller, för då kommer jag aldrig somna i natt, men de kommer jag typ ändå inte kunna göra. Har börjat få sömnproblem, har haft de hela lovet typ.





Kommer ihåg när jag hade typ svart hår och sen sedan när jag slinga det ljust hos frissan. Det blev ju inte sådär jätte ljust, men en aning ljusare och nu har det blekts av sig själv. Har inte färgat mitt hår sen jag slinga det ljusare, men snart ska jag göra det. Eller snart och snart, jag ska göra de efter jul så att jag är blond till nyår :) 


Kul att man inte sovot något i natt typ, och nu ska man till skolan.. -.-

God morgon :) Vet ni hur trött jag är eller, somna halv fyra i natt!! Låg och kolla upp i taket från halv ett, nej men haha jag va så pigg och kunde inte sova så jag började vika kläderna som redan blivit torra och la in dom i garderoben, jag slängde lite saker haha. Så nu är jag vaken, efter typ 2½ timmas sömn, ingenting. Men bra att jag går till skolan iallafall :) Idag slutar jag elva, så de är as nice. Då behöver jag bara va trött i några timmar..
Håller på att koka ägg, är hur hungrig som helst så jag måste ha frukost innan jag går till skolan :) Men får typ slänga i mig den, för jag ska gå ner om tio min :p
Idag kör jag på mina mjukistights, en stor t-shirt och två tjocktröjor :)
Puss!!

den dagen du vaknar upp och inser att det var mig du ville ha, kommer jag att vakna upp med han som redan visste de!

Nuu stänger jag av datan men låter tvn vara på, så att jag har något att somna till :)
Hade jätte tråkigt alldeles nyss, så jag tog ut alla kläder jag hade i garderoben och vek dom och sortera och skit så nu ligger kläderna jätte fint i min garderob :) Innan låg dem bara inslängda lita här och där haha.. Imorgon blir de att vika in ännu mera kläder eftersom jag har tvättat en massa och ska tvätta en massa till, för jag ska tvätta allt jag har i tvättkorgen min, även fast att jag inte använder de.. Men då är den aldrig överfull, för får inte ens igen locket för att de ligger så mycket kläder i den :)

Åh jag vet vad jag ska hämta hos pappa hihi, min stora ram jag har där. I den ska jag lägga in en massa foton så att mina vägar inte är så tomma, ska kanske hämta den fina men lite anorlunda tavlan jag har där så att det blir lite finare :)
Sen vill jag ha en ny byrå till mitt rum, orkar inte ha en stor garderob haha, det ska jag nog önska mig i julklapp :)

Godnatt <3

Goooodnatt

Imorgon ska jag bannemig till skolan har jag bestämt! Imorgon får jag inte försova mig, går ju endast tre timmar imorgon :) Så jag kommer komma hem runt typ 12 och då ska jag städa lite i lägenheten och göra mamma glad, sen på kvällen ska jag till Sophia och sova :) Men eftersom hon slutar typ fem och jag elva så hinner jag gå hemma ett tag och även plugga lite :) Måste skriva på hitoria skiten också, och läsa typ en engelska bok.. As jobbigt med skola fan...
Har precis ätit en liten macka och just nu dricker jag te, har börjat dricka mer te nu eftersom jag dricker de utan socker nu och då är de inte onyttigt :) Så jag dricker en massa koppar både på morgonen och kvällen (a)
Stänger nog ner internetet mellan 10 och 11 ikväll, sen måste jag sova. För jag ska upp sex imorgon och jag har inte bestämt kläder, plus att jag måste platta håret eftersom de kommer va krulligt imorgon så jag måste upp extra tidigt :( haha.. Glad att jag inte tog en powernap idag iallafall :)
Ska städa upp lite små saker i mitt rum nu och fixa garderoben. Men vi hörs imorgon :)


Jag har världens sötaste lillasyster!


typ god förmiddag

Haha jag vakna nyss, typ en halvtimma sedan.. Men de är inte så konstigt eftersom jag låg och titta upp i taket till typ fem, men sen somna jag.. En timma efter skulle jag upp, och de klara jag inte. Mamma skratta lite åt mig haha :)
Nicole är iallafall på väg hit, skit kul. Har inte träffat henne på år och dar känns de som.
Men nu ska jag sätta på en film i väntan på att hon kommer :)

TRODDE NI JA


När man lägger dessa små saker i vattnet, eller något som är drickbart så förvandlar dem sig till maskar hihi :)
|
|
|
V


Haha, vad tråkigt jag hade när jag lura er :) Men jag tyckte de va lite skoj!


Nu ska jag försöka sova.. (Hoppas de går bara, för jag är inte trött ): )

Nuu ska jag fan i mig försöka sova, orkar inte vara inne på datan längre... Men jag är ändå pigg, hur jobbogt som helst. Hoppas jag somnar om jag sätter på en film, men har ju sett alla filmer jag har redan och det är lite småjobbigt...

Vet ni vad jag kom att tänka på...: Snart är de jul, eller typ sådär 47 dagar haha.. Och jag har redan börjat komma på en massa saker jag vill ha.. Eller njeeee de är ju inte så mycket iår faktiskt. Endast pengar, ny kamera, få färgning hos frissan gratis till blont, och så bara en sak till hihi, en sak som ingen kan ge mig.. Eller jo en! Jag vill ha en pojkvän haha, men ska inte hålla på att leta då blir de bara någon konstig kille. Har ju råkat blivit så någon gång, man tror man är kär men man är bara kär i kärleken! ;)
Ja men de va ju inte så mycket jag önskar mig :) Sen en annan skiiiiit bra sak till som händer under julen.. Eller händer och händer, haha fötter och fötter kan man ju säga. Nej nu ska jag va seriös... Nicole ska fira jul med min familj, så jävla awsome eftersom min familj äääälskar henne, men mest min syster som hon alltid säger :)


En av dem underbaraste personerna jag träffat


gud så hemskt!!!!

Uschipuschi titta vaaaaad jag hitta i mitt glas med vatten som stått i mitt rum i typ ett halvår nu...

Typ en mask eller nått, uuuuuuuusch säger jag bara!!!
Jag som städat mitt rum, trodde jag...

Men iallafall, på tal om ingenting, mamma hitta en jätte härlig bild på mig från när jag var på grönan för läääängelänge sen :)

Se så glad jag var (:

Efter filmen ska jag sova =)

Sitter i sängen och tittar på beck, äter även lite frukt haha! Idag har jag bara legat hemma och slappat haha, as skönt. Imorgon skippar jag skolan, orkar verkligen inte hehe. Även fast att jag har haft lov. Men jag ska sjukanmäla mig och skriva lite på historian ;)
Mamma tror jag ska gå till skolan, men när jag vaknar ska jag säga att jag gick in på online och där stod det att de va studiedag haha :p Smart jag är!!!
Men nu ska jag va tråkig och titta på tv igen, men bjuder på lite bilder från i fredags..




Djävul vs ängel

Häxbålen haha ;)

Jag och de söta födelsedagsbarnet :)


Jack sparrow


myskväll med mor min

Idag har jag endast varit med min mamma, vi har köpt lite saker, hyrt film och så. Hitta även en jätte fin lyckta, så mamma köpte den sen åkte vi till lidingö och satte den på farmor och farfars grav :)
Det har varit jätte mysigt att få vara med min mamma alldeles ensam, utan att Sandra eller Thomas störde oss.
Just nu ligger jag i sängen och ska snart sätta på någon film jag kan somna till



Spårad kväll, men även lyckad!

Vilken jäääävla kväll/natt de har varit haha! Åkte hem till Emelie med Sophia efter jag vart på lidingö och tänt ljus, sen åkte vi till Emma när vi va klara. Efter några timmar kom polisen där, alla drog även jag och Sophia.
Det var även tre killar från min klass i mellanstadiet där, när dom sa "hej Johanna" tog de mig typ 2 minuter innan jag fatta att de va dem.. Iallafall, jag, sophia och dem tre killarna åkte buss till norra sköndal sen hade dem träffat en kille på bussen, vi alla gick hem till han och laga mat. Satt vid bussen typ en timma, men sen hoppa jag och Sophia på den, kom till hökarängen och blev insläppta i spärren av han som jobba, prata med poliser och gjorde en anmälan, sen fick vi skjuts hem på köpet också haha, as skönt! Precis innan dem släppte av mig så fick dem ett alarm, sä när jag gick ur bilen blinka dem me blålyserna, och jag tyckte de va as coolt så stod och skratta och hade skit kul åt det alldeles ensam haha (a)!!
Men nu är jag iallafall hemma och vill bara med detta inlägg säga att jag har haft en underbar kväll, med massa alkohol (som jag kommer ångra att jag drack när jag vaknar) nya människor och även några kompisar haha. Det blev mer lyckat än vad jag trodde att de skulle bli, även fast att det blev lite spårat :)


Fulla och glada är vi allihoppa och de är så de ska va!!


As taggad!!

På dem senaste dagarna jag inte skrvit har jag ju hunnit med as mycket, tycker jag iallafall (a)
Jag har färgat Emelies hår, slingat Annas hår, sovit hos Emma, varit i stan och shoppat det sista inför imorgon. Jag ska ju på halloween fest hos Emma imorgon och jag är så jäääävla taggad!
Mamma tycker jag kommer se ut som en slampa haha, menmen sånt är livet ;)

Imorgon är de en jätte stressig dag för mig, jag ska åka ända bort till lidingö med mamma och tända ljus på min farmor och farfars grav, sen ska vi till skogskyrkogården och tända där för min gammelmorfar, sen ska vi storhandla och sen ska jag hem till Emelie och fixa mig haha :) Sen blir de PARTYPARTY :D

Detta köpte jag idag =)

Nätstrumpbyxor och bh från H&M

Någon grej man lägger i drinkarna och så blir de låtsas maskar och horn (fick med fluga och svans, men de kommer jag inte använda) från buttericks

Lösögonfransar och lim från makeup store. Lite roligt att jag fick denna stora, fina rosa påse till dem där små sakerna hihi :)

Nu ska jag titta lite på tv, sen blir de film, sen sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Eller tidigt och tidigt, runt 10 typ :)

sdfghklö

Godmorgon, sitter vid datan här i köket och väntar på maten ska bli klar. Jag och mamma sitter och geekar varsin data, vi båda sitter inne på facebook haha :)
När jag ätit ska jag träffa Sandra nere i centrum, hon har sovit hos sin kusin som bor här i Farsta hehe, sen ikväll ska jag sova hemma hos min älskling Nicole :)
Puss och hej leverpastej

Väntar på maaaaat och Nicole

Just nu ligger jag i sängen, sandra visar mig saker som hon ska ge Nicole som hon gjort! Snart ska Nicole komma hit, om typ en timma :) Myspys!
Har tittat på greys idag så nu är jag ikapp avsnitten som går på tv, yey haha! Så nu blir de inge mer greys på datan hihi. Om jag inte får lust att kolla om alla säsonger :)

Jag längtar så mycket till på fredag och jag måste köpa saker inför de hihi, måste köpa nätstrumpbyxor, lösögonfransar, och lite smink haha, horn får jag låna av Johanna :) Så snällt!

Funtar på om jag ska sätta på någon film på datan, men först ska jag hänga upp kläder på torkning!

lovelovelovelovelovelovelovelove you

Första riktiga dagen på höstlovet!

Igår hade jag det jätte mysigt, vi hyrde dock en jätte dålig film, det var en thriller/skräck men satt typ och sa att de va en dålig film jag valt hela filmen typ. Men sällskapet var bra :)
Idag kommer mamma hem, weeei :)

Bilder från lördags kommer nu :)






Nu ska jag typ dammsuga lite sen tvätta :)
Vi höres och störes


RSS 2.0