Fredag morgon

Ligger här i sängen hemma hos min mami :) Nicole börja tidigt och eftersom jag ska direkt till Sofie när jag slutat så åkte jag hem när hon åkte till skolan.
Men tror inte jag ska gå till den dumma skolan idag, sjukanmäler mig nog idag! Ska framföra ett tal idag som jag inte ens börjat på :S
Men ska titta lite på oc nu, somnar säkert sen ska jag börja fixa mig så jag kan åka till Sofie. Vi ska ha tjejmyyyyyys med några av dom andra brudarna i klassen :)

Kom på nu imorse när jag kom hem att alla mina tre piercingar är rosa, den nya är de, tungpiercingen är de och den jag har i bröstet är också de ;) haha, me like piiiiiink!

Och så är risig är jag nu, inte bra!!


See yaaaaa

Ska åka och möta Nicole i stan snart, men först ska jag möta Tessi på en cigg och prata om gammalt groll. Vi hörs!

Min syster har en pojkvän och det har inte jag, det är fan orättvist!!!

Kom hem till mamma för ett tag sedan och då fick jag höra en hemlis av min syster. Hon berätta att hon hade en pojkvän och att jag inte fick säga det till mamma eller hennes pappa, men sen sa hon att jag fick säga till mamma. Frågade henne om dom hade pussats och svaret jag fick va i något form av, men hallå vi ju inte var tillsammans så länge, vi blev tillsammans i måndags eller tisdag, haha! Kom fram till att min syster var modig, hon hade gått fram till honom och sagt, vill du vara tillsammans med mig. När jag var liten så bad jag mina kompisar fråga chans på dem jag ville bli tillsammans med och jag skulle aldrig kunna tänka mig bara gå fram och fråga själv, inte nu heller haha. Jag är så feg när det kommer till sådant!
Jag är iallafall hemma ensam nu, mamma och Thomas är i centrum och köper något och Sandra är ute med sin pojkvän som heter Andreas hah! Det är lite roligt faktiskt ;) Han ringde hem hit och fråga om hon ville gå ut, fett gulligt fan!
Men nu ska jag finslipa lite på geografin sen ska jag väl skicka in den och börja på mitt tal.. Har ett tal imorgon och jag vet inte hur jag ska framföra det, så det kanske blir att jag sjukanmäler mig imorgon också ;)

Spontan tjej

Nu är jag hemma hos min pappa helt sjääälv buhu.. Nicole har åkt till skövde under dagen för att träffa sina syskon :D
På morgonen åkte vi till Farsta och Nicole gjorde en grej, sen åkte vi in till medis och åt och träffa min mamma lite snabbt :) Seeeen åkte vi in till stan och jag gjorde en spontan grej, pierca mig! Haha yeey har velat haft en sådan piercing sen jag såg att min kompis har en sån :) Skit fint haha! Men det är ju lite speciellt ;)

Seeer ni den lilla piercingen :) Eller den är ju inte så liten :D


Så här blir det när jag ler, så man ser ju den inte så mycket ;)

morsmors

Håret är plattat, kläderna är på, nu ska jag bara sminka mig sen ska jag åka med Nicole. Hon ska göra en hemlig sak på hemlig ort:D Sen ska vi äta lunch och jag ska nog ta ut lite pengar, för jag måste ju klara mig i helgen... Plus att jag måste ge pappa 200 nu från mitt studiebidrag. Var lite arg på han så jag sparka igen mitt fönster och då råka det gå sönder (a)
Men nu ska jag sminka mig, sätta på Nicole och sen ska vi dra ;)
Haha juste, igår när jag var på väg till Nicole så satte sig två lesbiska tjejer mittemot mig och börja råhångla och jag ba shit herregud, satt och titta ut och ville inte titta på konstigt på dem, men lite roligt är det ju. Men det är sött med kärlek, jag har inget emot sådan kärlek, sådant är gulligt :)

vill ha dig - drömhus

Jag låg och grubblade, ensam i min stora säng.
Drömmarna blandades med rädsla för framtiden.
Om jag inte tar dig nu, så tar nån annan dig!
Bort från mig!

Men allting gick så snabbt, plötsligt var du bara här.
Dina fingrar fumlade och min blus den gled i sär.
Du sa; Vill du bada skummbad och smeka mig varm,
jag vet att du vill! Jag vill, åh!


Haha den låten äger ju fan, lyssnar på den nu :)

första och sista lektionen nu

Faaan vad jag är bra! Jag sitter och jobbar med geografi arbetet och jag är fan klar snart! Ååh jag är fan glad över det:D
Slutar om 50 minuter och då ska jag möta Nicole i stan troligtvis :) Nu fick jag låna sötisen Sofies ipod så nu kommer jag att jobba bättre. See you later mah bitches :d

Låten som spelas i ipoden nu; if you got the money. Den är så jäkla bra (y)

Home at nicole's place :D

Tjaba, tjena, hallå vi säger så! Nej meeen tjaaaa!!
Nu sitter jag i soffan hos Nicole, vi kom hem hit för en timma sen! Det blev inte att vi åt på koh phangan, utan vi åt på kungshallarna med Felix också, sen satt vi ute i nån timma och prata en massa skit. Jag var också tvungen att åka till mamma och hjälpa henne med hennes nya ipod haha, hon visste inte hur man fick över musik till den typ? ;)
Sover här ikväll igen, och imorgon börjar jag 12, faaaaan va skönt. Har bara en lektion också (y)

I veckan som kommer ska jag pierca mig igen, denna gång blir det en smiley! Skit snyggt tycker jag, dock finns det folk som tycker det är fult. But i don't care:D Nicole har även piercat sin näsa idag haha, det blev fiiiiint :)

Jag ska inte ta piercing i underläppen, utan en sådan som sitter inne i överläppen i den där strängen :D Åh jag längtar!


nu sitter jag i skolan!

Nu sitter jag i skolan, och jag slutar om exakt en timma :D Då ska jag möta Nicole inne i stan och sen ska vi ut och äta på koh phangan som är en thailändsk restaurang :)
Sen efter ska jag la vara med henne, sen om jag åker hem och sover är ett mysterium ;) Vi får väl vart jag sover i natt!!!
Nu ska jag jobba lite med historian, en liten del av avhandlingen ska vara inlämnad idag! Så jag måste sätta lite fart med den!
Fick även tillbaka en del av italienska provet jag gjorde förra veckan och där stod det molto bene!! (Y) Jag äger fan på italienska!
tjaba

Dear john

Sitter här i soffan hos Nicole, det blir att jag sover här i natt! Vi har tittat på världens underbaraste film, "dear John" Åååh jag vill med ha en sådan kille och skriva sådana brev och allt!! Jag verkligen älskar han!!!
Nu ska vi välja kläder till imorgon sen ska vi sova, vi båda börjar tidigt imorn, de är ju bra!

Pöööööss på röööömpan!

Orkar inte skolan!

Nu sitter jag i skolan :) Jag och Minna åt thai till lunch idag, super gott (y)
Jag, Alma, Sofie och Annika sitter i mp3 och jobbar med historian, fast jag har inte skrivit något ännu idag.
Jag och Annika gick ju i samma skola när vi gick på lågstadiet, och det är en tjej här i tvåan som jag gick i samma klass med, och vi gick i paralellklass med Annika. Och varken jag eller Annika har vågat hälsa på henne, mg helt men idag helt random roppa Annika på henne och dom hälsa sen fråga jag om hon kände igen mig och då sa hon "nej men gud Johanna?" Haha så de va lite roligt :)
Nu ska jag gå ut och ta mig en cigg sen jobba :D


Ny vecka

Gooodmorgon! Nu är jag vaken och snart ska jag börja fixa mig för att gå till skolan :) Jag ska möta Minna och vi ska äta thai mat :D Ååh det är så gott!!!
Slutar fem idag, och då ska jag typ till min systers farmor och äta middag eftersom hon fyller år idag :)
Seeeeen har jag ingen aning om vad jag ska göra.


JAAAAG ÄR HELT HYYYYYPER!!
Haha jag mår så bra nu idag om man jämnför med igår!!! :D

flytt från sängen till soffan

Jag känner mig duktig haha, jag har fått i mig mat nu på kvällen och flyttat mig från sängen till soffan.. Det är så jävla skönt att jag börjar halv ett imorgon, me like!
Så jag ska möta Minna lite tidigare och äta lunch och prata om vad som hände i helgen.. Men jag har iaf haft en sjukt grym helg! Så det är ju bra iallafall.
När wallander är slut ska jag säta på ett oc avsnitt.. Jag kommer säkerligen somna då, men måste vara pigg imorgon! haha :) 


Bilder från när jag var i rålis med brudarna i fredags!











God morgon

Nu vakna jag igen, prata med Nicole nyss och hon ska vara barnvakt så henne träffar man inte idag då. Kolla mig nyss i spegeln också haha, det var en rolig syn.. Bra att ingen ser mig just nu, för jag ser allmänt trashig ut med håret som står åt alla håll, smink i hela ansiktet och en lite brun kropp haha.. Åh herregud. Jag ska aldrig mer dricka alkohol....

Jävla trash hoe!

Japp, så känner jag mig idag. Är sjukt sliten också.... Igår stack jag ju in till stan, där jag mötte upp Felix som hjälpte mig att välja grejer till Marie, och så köpte jag även en lila bh som jag skulle ha på kvällen. Vi åkte hem till mig och försökte sätta ihop en sak, men de gick inte, så vi satt väl mestadels ute på balkongen. Sen skildes vi åt, jag stack till Marie och han nån stans.
Hemma hos Marie hade vi as trevligt och sen runt tio stack jag, Maja, Marie och Nadja in mot stan. Vi gick in på Dovas och tog ett par shottar var sen bar det av till chaplins. Sjukt roligt där inne säger jag bara, roligt dansgolv också. Men jag, Nadja och Marie stod och dansa mycket vid strippstångarna dom har på undervåningen, fråga inte varför haha.
Sen åkte vi och några hem till Maja och hade en efterfest och vi somna runt halv 8 kanske..
Men nu är jag hemma och jag väntar på att Marie ska lägga upp bilderna från i natt.
Jag ska iallafall sova ruset av mig nu!

Ut i det fina vädret!

Igår efter skolan solade jag lite solarium, sen stack jag hem och somna... Vakna runt sex och då börja jag fixa om mig på nytt, eftersom jag skulle till rålis med några från klassen. Väl borta vid rålis så hade vi as trevligt, men några gick, fast det kom alltid nya randoms som satte sig vid oss. Alma fick en skånings nummer också ;)
Bilder från igår kommer upp när Alma lägger in dem på fb :)
Nu håller jag på att fixa mig, ska in mot stan och leta present till Marie som fyller arton idag!
GRATTIS TILL MARIE OCH JELENA PÅ 18 ÅRS DAGEN. HOPPAS NI FÅR VÄRLDENS BÄSTA DAG!

Nuu ska jag platta mitt hår och så här ser jag ut idag!

Min nya klännig från salt och eftersom den är lite kort tar jag mina nya shorts från Gina :)

Har sovit lite

God morgon typ :p Jag vakna nyss, tog mig en liten sovstund när jag kom hem idag :)
När jag kom till högdalen så gick jag till kicks och köpte lite nödvändiga saker och sedan gick jag och sola solrarium.. Orkade inte sola själv utomhus (A) Kom hem och la mig i sängen och somna direkt, men nu är jag lite piggare.. Typ tre timmar senare!
Ska städa upp lite i mitt rum nu sen ska jag ta mig en liten snabb kroppsdusch sen ska jag dra till rålis med några från klassen och bara chilla i det fina vädret. Men ser nu att solen är borta, vart har den tagit vägen

sushi och yakitori

Sitter fortfarnade kvar i skolan, slutar om tio min :D Då ska jag och några av brudarna gå till sushi stället. Och eftersom jag inte äter denna äckliga delikatess så jag ska äta yakitori som är sjukt gott och mättande!

Mums säger jag bara!
Nuu ska jag börja spara mitt arbete och så, sen ska vi dra ut i det varma vädret! (y)

Nu är de helg (Y)

Sitter i skolan och har min första lektion som även är min sista :) Vi får sluta en halvtimma tidigare, så vi slutar 12 idag! Hur nice som helst :)
Igår var jag med syrran ett litet tag sen kom Nicole också, thank god ;) Nej men jag köpte en klänning och ett par skor också :) Sen åkte jag och Nicole in till stan och fika på 60 med Vana och Rasmus. Satt där i några timmar haha, och sen skulle vi tydligen köra sanning och konka? haha de va kul.. Vi tog också en lång promenad genom hela stan :D
Sov hos Nicole i natt och imorse åkte jag hem till mig för att byta kläder och nu sitter jag här i ett klassrum när jag bara vill ut och sola!!
MÅSTE köpa en present till Marie som fyller 18 imorgon eftersom hon ska ha en middag innan vi alla drar ut :D

Jag och Minna nu, snygga vi är då!
Jag ser ju ut som jag vet inte vad! Idag är det inte min hårdag!

Skuulan

Sitter i skolan och har min första lektion som är historia. Har jobbat jätte mycket med min uppsats nu sen jag börja så jag tog mig en liten paus :)
Har geografi sen, och då blir det också en massa arbete med datan om båtbottenfärg och skit. As tråkigt ju.. Menmen inget man kan göra något åt, valde ju ämnet själv också haha!

Imorgon börjar jag halv elva, hur jävla nice som helst! Men det är bara för att resten av min klass ska göra matte nationella så jag slipper gå dit då. Jag är så duktig som redan har läst klart matte ;)

Prov idag också, och jag har knappt pluggat till det. Men det är bara en liten del av fyra delar så det är lugnt. Behöver bara plugga lite på lunchen sen sitter det nog! Jag är så bra!!!!!!

Mjaaaaa jag har tråkigt och vill bara sova, för jag är super trött idag och jättejätte hungrig.. Åt ju ingen frukost för pappa råka köpa en äcklig jordgubbsyougurt med lakris och vanilj i :S Stackars mig som inte fick frukost. Men jag har iaf min drick yougurt jag köpte på pressbyrån ;)

tjulahoppsan

Ligger i sängen och ska snart sova. Jag ska upp om sex timmar, men jag är inte trött. Jobbigt läge säger jag bara.
Imorgon efter att jag har slutat ska jag plocka upp min kära syster på fritis och vara med henne ett tag, vi ska väl ta en glass och göra något skojsigt. Men sen vid fyra ska jag iväg så jag är ju inte med henne så jätte länge. Men ett litet tag iaf :D

God natt på er iallafall :)

Nyfärgat hår

Nu är jag hemma från frissan. Nicole och Sophia kom dit och följde mig sedan hem, men nu har dom gått igen.
Mitt hår blev ju ljusare, kanske inte som jag tänkt, men jag kan ju alltid gå och bleka det en gång till ju!

Innan jag gick och färga mitt hår,

När allt var klart.
Men det jag stör mig på är att det är mörkare på ena sidan. Sa det lite snabbt till hon som färga mitt hår, och hon svara att nästa gång jag bleker det så får man sätta mer avfärgning där.. Meeeen jag ska nog färga mitt hår igen om ett tag om det inte bleks tillräckligt nu i sommar :)


båtbottenfärg

Jag skriver en uppsats om båtbottenfärg. Inte så jätte svårt hehe ;)
Sitter i Mp3 och har min sista lektion, när den slutar ska jag, Alma och Sofie dra till sushi stället och äta. Dem ska äta sushi, och eftersom jag inte äter det så ska jag ta något annat. BLÄ FÖR SUSHI!
Iallafall, när jag ätit ska jag raka vägen mot högdalen och om jag har tid så springer jag nog hem och lämnar av mig väskan innan jag drar till frisören :) Ska ju klippa och färga mitt hår!! Det gillar vi!
Ikväll ska jag nog plugga till italienska eximinationen jag ska ha imorgon. Har ju höjt mig från ig till vg tror jag det är :) Så jag måste få det i slutbetyg nu vafan, annars är har det ju varit fett ovärt att plugga så mycket italienska som jag har gjort (A)

Söta Minna ska låna mig sin lila klänning tills på måndag. Ska ut på lördag och jag hade inget att ha på mig, så jag fråga om jag fick låna den. Den är så jääääävla söt!
Den är lila med rosetter på baksidan från top shop, hittade tyvär ingen bild på den från deras sida :/

hemma nu, vill jag vara kvar? svar nej!

I natt sover jag hemma, första natten på 1½ vecka typ. Jag och pappa har redan storbråkat och nu pratar vi inte med varandra.

Idag så gick jag i stan och kolla på kläder samt tog ut lite pengar. Hitta en par shorts på gina så jag köpte dem :)
Imorgon ska jag ju färga mitt hår imorgon, ååh läääääängtatr.

Pååå lördag fyller två gamla klasskamrater från högstadiet 18 år, så då blir det utgång med dem och några till för att fira! Och först sja en av dem ha en liten middag, så jag måste hitta mågot att köpa till henne. But what?!

Nuuu ska jag kolla klart på cugar town (?) och sen blir det oc avsnitt. Håller på att laddar ner säsong 3 nu också, sen ska jag ta fyran med :)

biiiiio

Jag har kommit på att jag kommer titta på bio en del i sommar och varför jag kommer göra det är för att fyra filmer kommer ut i sommar:
1. Twilight saga eclipse
2. Sex and the city 2
3. Toy story 3
4. Shrek 4
Haha ja, det är två barnfilmer men jag älskar typ dem två filmerna så det är ett måste i sommar :)
   
ååh längtar till sommaren nu (a)

sitter i skuuuulan

God förmiddag. Sitter i skolan och har min första lektion som är historia. Vi har datasalen efetrsom vi ska skriva en uppsats på dryga fem sidor :S Kommer jag klara det? Svar nej!
Igår så drog jag och pappa till ett ställe i huddinge och kolla på gravstenar, jag hitta en fin som vi köpte :) Lägger upp en bild sen när jag ser den vid gravplatsen ist :) Efter jag hade vart där med pappa stack jag till Jensen södra, jag skulle vara med Nicole men hon kunde inte så jag vänta vid vattnet på Sophia ist :) Vi åkte hem till högdalen och jag beställde klipp/färgnings tid på brunetten och blondinen :) (Ååh imorgon klipper jag mig och färgar mitt hår!)
Sov hos Sophia i natt och Sophia var vaken när jag gick upp haha :)
Ska på ett info möte idag vid fyra så jag ska skippa idotten. Går häldre dit ju, eftersom det är om ett sommarjobb :) Hoppas det är bra lön där, för då tar jag fan jobbet! Så jag åtminstone har ett jobb i sommar :)


...


Maybe I was naive, got lost in your eyes
And never really had a chance
My mistake, I didn't know to be in love
You had to fight to have the upper hand
I had so many dreams about you and me
Happy endings, well now I know


Ny vecka, ny start

Fuck jävla äckel skoldatorer!! Jag hatar dem. Hade skrivit värsta inlägget sen började datan hacka sig och allt försvann :@
Iallafall, sitter i skolan just nu, men slutar 20 över 12. Då ska jag direkt till pappas jobb, för vi ska titta på gravstenar. Sen ska jag till Jensen södra och vänta tills att Nicole ska sluta. Vi ska kolla frisörspriser och tatueringspriser. Ska ju färga mitt hår ljust nu i veckan sen ska jag ju tatuera mig, men jag överväger fortf om jag ska ta tatueringen efter sommaren. Jag vet inte ännu.. Och om jag nu ska tatuera mig, vet jag inte vilken jag ska börja med.. Antingen fotlänken eller tatueringen i svanken som antingen ska vara ett hjärta som jag hittat på google, eller "kärlek besegrar allt" fast på latinska så det blir alltså "Amor vincit omnia".
Ajaaaa åter till arbetet nu i skolan ;)


Godmorgon!

Godmorgon :) Nu är jag och Nicole vakna och Nicole har jätte ont i magrn, tycker jätte synd om henne :(
Idag ska vi iallafall tvätta våra kläder till fyra sen vet jag inte vad vi ska göra.

Imorgon ska jag träffa pappa och kolla på gravstenar till farmor och farfar sen ska jag träffa Nicole. Vi ska kolla hur mycket det skulle kosta för att tatuera oss. Jag ska antingen göra en fotlänk eller en tatuering i svanken, vet inte ännu. Men det ska jag nog göra efter sommaren för nu i veckan ska jag fixa mitt hår. Det ska äntligen bli ljust :) Ååh ät så glad att jag inte kommer behöva bry mig om min utväxt eftersom den kommer nog vara som färgen jag färgar mitt hår :)
Nuu ska vi titta på the oc och bara ta det lugnt tills att klockan blir ett!
Ha det!

Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet

Nuuu är jag och Nicole hemma igen, efter en underbar dag på stan :)
vi träffa på Vana och Nadja först och jag gick och leta efter dem jävla skorna jag ville ha, men såklart fanns dem inte någonstans. Så jag bestämde mig för att köpa dem på internet ist :)
Sen träffa vi Frida och stack till Zinken och satt uppe på berget med Casper, Felix och Måns.. Det var mys, nu när det är så varmt :)

När jag skulle kolla in skorna på hms sida och köpa dem var man tvungen att handla för 199 kr, och dem kosta 129. Så jag köpte en klänning också :)

Så söt!!




Tre underbara bilder från idag :)

20 grader

Det är sjukt varmt ute, 20 hela grader här i hökarängen! Så jävla nice. Nu är verkligen sommaren på g!
Jag och Nicole ska fixa oss snart och sen ska vi dra ut på en fika och bara njuta av det varma vädret!! Åååh jag är så glad nu. När det är sol ute, blir fan alla på bra humör!!

Omg säger jag bara!

Igår kväll var ju helt ärligt talat kaotsik haha, men ändå sjukt rolig. Jag var nykter hela kvällen, det var bara jag och Felix som var det av alla som var där. Men det var roligt att se på när alla var fulla ;) Iallafall, mycket hände den natten och jag, Frida och Nicole kom hem till Nicole klockan sex på morgonen.
Vi gick upp vid två idag och jag och Nicole stack till banken eftersom mamma har ett konto till mig som jag fick ta ut pengar på nu när jag är arton. Dock var dte knappt något kvar, men på fonderna jag hade, där var det meeeer pengar haha. Får se vad jag gör med dem pengarna ;) Jag tog iallafall ut 1500 från mitt konto, så jag köpte lite saker innan vi stack till Odenplan och var barnvakt åt Vanas dotter Nadja :) Sötaste ungen ever!!!

Imorgon ska jag iallafall köpa dessa balerinaskor :), sen kanske det blir ett par gladiatorskor också. Är lite sugen på det :)

Nu ska jag gå och se vad Nicole har för sig i köket och sen kanske jag sätter på något avsnitt av andra säsongen av oc :) Nicole har laddat ner tredje säsongen nu, så det blir oc vecka hahhaha!

Fixar oss inför kvällen

Jag och Nicole håller på att fixa oss inför kvällen :) Stod nyss i duschen och när jag raka mig kom hon in haha, och den jäveln har ju inget duschdrapperi :O Tänk om det hade varit någon annan liksom höhö..
Ikväll ska jag och Nicole hålla oss nyktra, fett ovanligt hahaha :) Nej men fan, så ska det va tills att sommaren börjar! Vill ju inte sluta mitt liv som en alkoholiserad kärring som sitter på en parkbänk med dem andra alkolisterna i högdalen for exampel ;)
Frida ska även komma hit, och den söta lilla saken köper med sig kyckling. Så vi ska äta tortilla med kyckling, mums.. Det var ju länge sen jag gjorde de :O

Idag ska Nicole ha mina tights, ett svart linne och en ny halvt genomskinlig tunika med massa olika färger. Själv ska jag ha, ett par strumpbyxor, en rutig klänning med massa färger på och min midjehöga kjol :)
Bilder från kvällen kommer säkerligen imorgon :)

Ikväll blir det att man är med dom hära grabbarna och några till från den klassen. Som vanligt säger jag bara haha!

Min bästavän

Jaa jag har jätte tråkigt, så varför inte liksom?

1. Vad heter han/hon? Sophia Larsson
2. Hur gammal är han/hon? 16
3. När träffades ni sist? i måndags
4. Är han/hon snygg? såklart hon är
5. Brukar han/hon färga håret? ja
6. Vilken färg har han/hon haft? Alla möjliga färger
7. Vad har han/hon för parfym? Olika
8. Är han/hon galen? Jaaaaaaa
9. Vad är erat första minne? Första gången på landet haha!
10. Har ni många minnen ihop? Flera miljoner
11. Vart bor han/hon? högdalen
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej, men det blir nog av
13. Är du avundsjuk på honom/henne? Sometimes
14. är du smartare än henne? hehe.. är ja?
15. När träffades ni första gången? Då min pappa åkte hem till henne och hennes mamma för jag skulle träffa dem. Min pappa och hennes mamma dejtade!
16. Hur träffades ni? Hemma hos henne
17. Vad går han/hon i för sporter? Inga
18. Vad kan han/hon göra på helgerna? Umgås med vänner och vara med David
19. Vad brukar han/hon göra efter skolan? Det är väl olika för varje dag
20. Har ni pussats? Om vi har!
21. Brukar ni säga att ni älskar varandra? det är ju min bästavän!
22. Har han/hon fräknar? nää
23. Har ni kollat på film någon gång? Maaaaassa
24. Har ni bråkat någon gång? Haha ja, ett antal gånger
25. Har ni skrattat tills ni gråtit? Såklart
26. Har du sett han/hon gråta? Ja
27. Vad gjorde du då? trösta henne,
28. Har du sett han/hon vara riktigt arg? HAHA aa
29. Har han/hon sett dig gråta? aa
30. Vad ska ni göra i sommar? Massa saker
31. Har han/hon svikit dig någon gång? Alla har vi svikit någon nån gång.
32. Har ni pratat i telefon någon gång? Ja tänk för att vi har de
33. Vad skulle du göra om han/hon dog? Jag vet inte hur jag skulle klara det.
34. Kommer ni vara tsm om 10 år? tsm? vi kommer vara gifta!
35. Vad är det bästa med honom/henne? Att hon förstår mig precis & har en underbar personlighet. Hon e gaaalen och får mig att må braa
36. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på? Hela hon är bra
37. Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon? Absolut, det är som är mitt är hennes!
38. Hur ser hans/hons klädstil ut? mycket bra
39. ska han/hon kopiera det här om dig? Det gör hon om hon själv vill

Torsdag, och de är helg :D

Jag somna runt elva igår så jag vakna nu för en halvtimma sedan. Nicole ligger fortfarande och sover tihi!
Idag ska vi typ hem till Casper Lundin och kröka lite :) Som vanligt med deras klass. Jag ska fan börja säga att den klassen är min andra klass haha :D Folk där vill att jag ska börja med dom i tvåan, och folk i min klass vill att jag ska stanna kvar hos dem.. Gah jag vet inte hur jag ska göra. Gillar båda klasserna skit mycket!!

Mysigt

Fanny kom aldrig :) Men det gjorde inget, jag slapp gå ner höhö! Jag och Nicole har iallfall köpt lite frukost till imorgon och lasagne :D
Ikväll blir det Greys, som är nu, sedan oc och sen filmen "dear john" :) Så det blir en hemmasittarmyskväll här :)
Det var allt jag hade på hjärtat

Bilder

Jag ska typ möta upp Fanny lite snabbt som behöver cigg :) Om jag nu ska det så kommer hon till hökis, och då springer jag ner till Vivo och köper det, samtidigt som jag ska köa yougurt :)

Nicoles guddotter som vi träffa igår. Sjukt söt!


Jag just nu höhö ;)

Och slutligen söta Nicole som ligger och sover

Heeeeeeeemma nu

Nu är vi hemma igen och Nicole är helt slut ser jag nu, hon ligger liksom i soffan och sover haha. Så söt!
Iallafall.. Jag är med trött och hungrig, så jag ska göra lite nudlar snart. MEN först ska jag diska kastrullerna :) Jag vill hitta på något, så vad ska man göra en fin onsdag kväll då?

Trist att vara i skolan

Det blev ingen thai mat idag, stället var stängt när jag och Annica kom dit så vi stack till Latte house och åt. Och där var Alma, Sofie, Sandra och Minna redan :D
Nu är jag i skolan och sitter i datasalen.. Sjukt tråkigt.
Kom att tänka på att det är nog inte min lärares dag idag, för idag är hon väldigt förvirrad.. Först hämta vi bärbara datorer och när vi tagit dom kom hon på att vi skulle ha datasalen så det blev att lämna tillbaka datorerna.. När vi sitter där inne så är det en annan klass som kommer in.. Det var visst dubbelbokat -.- Så här sitter vi med en klass från tvåan.. Kulkul..
Slutar fan om 2½ timma. Och då är det helg för mig. Skit skönt ju!!

Nu ska jag fortsätta att jobba om båtbottenfärg ;)

bajskorv

Jag är nu ren och fresh och ska snart börja klä på mig. Ska möta upp Annica i skanstull och äta thai mat :) Sen drar man till skolan och sen kommer Nicole dit när hon slutat och väntar tills jag slutar :)
Vi ska in till en nordea bank och kolla upp hur mycket pengar jag har på kontot mamma har haft för mig och se om jag kan ta ut det, eller om mamma spärrat de tills jag är 21 år -.- Men det återstår att se, får jag ut pengar.. Då blir det rajtan-tajtan i helgen höhö ;)

budjetmat

Sitter här hemma hos Nicole, vi kom precis hem från mig :) Var och hälsa på Sandra och prata även med min mamma lite. Viii är hungriga så vi ska göra nuuuuudlar nu.. Båda två har inte så mycket pengar, så det blir att leva billigt höhö ;) Nej men ikväll ska vi till Odenplan och träffa. Dun dun dun... hennes guddotter som är åtta månader :O Sjukt söt bebis verkligen!!
Nuuu ska jag diska undan lite, måste ju hjälpa till med något höhö ;)

Gooooodmooorgoooon

Sitter här ensam i Nicoles lägenhet, ska börja klä på mig snart och sen ska jag till hennes skola och lämna hennes nycklar. Slutar kvart över tre idag, så då åker jag raka vägen hem till henne igen, och dåå är hon hemma :D
Ikväll har jag ingen aning om vad vi ska göra, kanske blir det att vi latar oss framför oc :)
Meeeeeen nu ska jag hitta kläder att ha på mig, kan ju inte gå naken till skolan.. Det skulle ju se ut ;)

Skojig dag hos Nicole

Sov ju hos Nicole i natt och jag gick heller inte till skolan. Så jag följde med Nicole till sjukhuset och när vi var klara och satt och åt på ett lunch ställe så kom halva Nicoles klass typ Haha! Det va skoj.
Jag, Nicole, Felix, Aziz och Theo stack hem till Nicole och vi fick i Theo vodka ;) Han vart ju lite borta höhö.. Sen kom Frida, Emelie och Måns också :)

Nu är det bara jag, Nicole och frida kvar här och vaaaad ska man göra ikväll då?

Bild från min födelsedag, Nicole och hennes blivande man

Uppsala :D

Igår bråka jag med pappa rejalt alltså, så jag blev utsläng och är typ inte välkommen längre :S Men jag ska bo hos Nicole nu i några dagar och i Täby hos ett av mina mammas ex och hans familj också i några dagar.. Så allt är lugnt.
Iallafall igår var det fest i uppsala hos Jesper i Nicoles klass med massa folk från deras klass och folk i uppsala. Det var sjukt roligt!! Och så kom han som jag och Nicole typ älskar!! Uppsalas största bögbloggare blondaa! Haha det var så jävla kul. Fick en bild på han och mig som jag lägger upp nu :) Meeeen nu ska vi sova :D

HAHA yeah. Ser ju inte så bra ut dock

thai take away

Jag kom hem från skolan runt tre tror jag. Det första jag gjorde när jag kom hem var att titta på oc, så nu har jag tittat på sju avsnitt, 5 - 12.. Har precis duschat och fönat håret så nu ska jag och pappa dra oss till något thai take away :D MUMS!!
Det blir att jag sover hos Nicole i natt och imorgon så drar jag till uppsala med henne och några från hennes klass för att festa galet!

Yeah

Fan vad jag är bäst!! Jag kolla runt lite på grammatiksagor och sen fick jag värsta idén om hur jag skulle göra min saga! Har skrivit några rader nu, och jag ska skriva några till. Lektionen slutar inte förens om 40 minuter!
Men nu har jag rasssst baby

det är skillnad på att vilja ha någon och att behöva någon

 

HJÄLP MIG MED GRAMMATIK

Sitter i skolan och ska skriva en grammatiksaga? JAG suger verkligen när det kommer till grammatik. Jag har ju inte ens börjat. Usch vad jag inte klarar av skolan längre, skönt att det är lov snart iaf!
Ikväll ska jag typ träffa Robert tror jag, vet inte rikitigt vad vi ska göra. Men något skoj blir det väl haha :p
Om jag inte träffar han har jag ingen aning om vad jag ska göra ikväll.. Kanske plugga till ett hemprov jag har på söndag? Tror det, om jag inte hittar på något roligt att göra vill säga ;)

oc klart

Jag och Sophia är hemma, vi har suttit här i soffan hela kvällen..
Och vet ni vaaaad. Min nedladdning av OC är klar nu!! YÉEEEEEEEEY! Så nu ska jag få Sophia att titta på det med mig och så ska vi äta lite glass om vi orkar och såklart naturgodis :)

Byebyeeee

Sitter i soffan, det blev inget gym för mig.. Men jag håller på att ladda ner oc säsong 1 :) Men det tar ju sin lilla tid eftersom det är hela 27 avsnitt :O
Pappa ska hämta min sänggavel när han slutat, ååh vad jag har längtat efter den. Det var ju liksom fyra veckors väntetid, lite surt. Men nu har den kommit :D Det blir en bild på den när pappa är hemma :)
Smsar lite med Sophia och jag ska tydligen med henne till Davids träning? Jaja jag får väl lyda min flickvän :O

Har bytt kläder nu, så nu drar jag :)

Kusiner<3

Jag orkade inte jobba idag, haha så busig jag är :$ Men jaja.. Ska kanske dra mig till gymmet om en halvtimma, beror på om jag orkar !! Jag är iallafall hemma från skolan nu och är jätte trött, kanske träffar Sophia ikväll också! Men jag vet inte vad jag ska göra om jag inte drar till gymmet, eller jo. Jag ska hitta oc säsong 1 haha, är helt fast i oc och dh :)

Jag hitta en bild på mig och min super söta kusin som blev tagen i oktober 2009 tror jag! Hon och mina två andra kusiner är nog de sötaste barnen jag någonsin sett :D


Jag och Alice :)

Leon och Adam :D

snart dh igen :)

Pappa är så otroligt fjantig och det stör jag mig verkligen på..
Imorgon efter jag slutat ska jag dra mig till gymmet och springa av mig lite, ska göra det varje dag fan.. Det behövs nu när man ska komma i form till sommaren!!
Jag och Sophia titta på avsnitt 20 av desperata hemmafruar igår på datan, och nu har jag hittat avsnitt 21.. Så ni kan ju gissa vad jag ska göra när greys är slut :D Och så ska jag ta lite vanilj glass med aprikoser :) mumsigt!!




Märks det att jag har tråkigt?

Jag får typ panik.. Jag ska till naprapathögskolan i veckan, eller nästa vecka för att få massage och sådant skit.. Min rygg dödar mig just nu.. Pappa har sett att det bara kostar 170 kronor och då får man massa behandlingar, så varför inte slå till liksom :)

home now

Nu är jag hemma från jobbet :) Det gick bra, men kanske har fått ett annat jobb nu, wihooo :) haha nej men man hoppas ju på att man får de, fast då jobbar jag inte hela sommaren, utan bara början tror jag..

Men pappa är och köper en spegel till mig nu :) Åååh jag är så glad. haha
Har inte så mycket mer att skriva babes.

Sitter i skolan,

Sophia sov ju hos mig imorse, så hon har mina nycklar hem eftersom jag började mycket tidigare än henne idag!
Men det gör inget.. Jag slutar om en halvtimma och då ska jag till mackmannen och ta en sallad, jag och Minna ska sitta kvar där och äta. Sen ska jag till jobbet och jobba några timmar. Söker ju andra jobb just nu också, hoppas jag får något annat. För vill inte jobba som det där x)
Menmen åter till skolarbetet, jag har nu geografi och jag ska skriva om ett miljöproblem. Min uppsats ska handla om båtbottenfärger, och hur de påverkar livet i haven. Uppsatsen ska vara inlämnad 28 maj, så jag har ju några veckor på mig att göra den. :)

desperata hemmafruar

Sitter i soffan med Sophia och tittar på dh och äter b&j glass :)
Imorgon ska jag jobba efter skolan.. Men jag hoppas på att hitta ett nytt jobb haha :D

tisdag

Sitter hemma här hos pappa med Sophia.. Bruden gav mig nyss en örfil -.- Men jag retade henne när hon satt på toa, så jag får ju skylla mig själv.
Idag har jag varit i stan med Sophia. Fick en bröstpiercing av henne med rosa diamanter på, skit söt :) Sen köpte jag även en ny tungpiercing. Det blev en kortare stav haha, så nu känner jag knappt av den :D
Den blev lila som den förra haha :)

Man ser inte så bra, men den översta kulan har en massa diamanter på sig :)

Men nuuuuuu ska jag och Sophia ut och hitta på nått skoj!

god natt mina änglar

Nicole och jag ligger i min säng, vi har precis vart nere och tagit en cigg :) Nu ska vi titta på gamla bilder på min stora data haha, det kommer bli roligt :p
God natt <3

Solen skiner och jag och Nicole...

...sitter nakna på min balkong. Ne jag driver :) Men man kan ju nästan säga att jag gör det. Har precis duschat så jag sitter med en handuk här i det härliga vädret.
Vi har ätit brunch ute på balkongen och snart ska vi röra oss mot mamma :) Där ska vi äta och hon ska även sova hos mig i natt :) Fast jag ska ju upp tidigt, ska till mitt blivande jobb och lära mig grejerna tror jag :) Sen ska jag på teater. Min syster ska spela high school musical med sin fritis grupp :)

Ser typ inte hur bilden blev haha, men det får jag se sen :p

Nyvakna

Jag och Nicole är nu vakna, vi har precis tagit oss en morgoncigg ute på balkongen. Det är så jävla fint väder ute idag, me like!
Vi ska göra lite frukost nu, som består av mat eftersom vi inte har någon frukost tillbehör här hemma. Ingen har vart hemma på en vecka ungefär :)

Nyvakna jävlar!


Dagen efter valborg

Igår var det ju valborg så man är ju smått seg idag!!
Nej men jag var med Nicole och andra presoner hemma hos Andrea och festa haha. Jag och några stycken åkte hem till Nicole för vi skulle festa vidare, men jag decka direkt när vi kom tillbaka dit. Mådde ju dock inte så bra igår höhö.
Idag har nog varit den segaste dagen, med massa tjockisätande. Pizza till frukost och middag och nu, godis, saft och b&j glass med Nicole hos mig. Är ensam hemma i natt här hos pappa, men duktiga jag ska inte ha fest ändå :)

Så här såg jag iallafall ut igår, fast det är ju synd att muffinsfettet syns -.-

Så här söt var Nicole idag när vi vänta på att Christos och Elias skulle komma efter Elias match i Farsta :)

RSS 2.0