Nyårsafton

Nu är jag och Twilight hemma hemma hos Twilight. Twilight ska snart åka till Farsta strand och möta Johanna där sen kommer dom hit igen och då blir det att börja fixa oss! Vi ska vara i Farsta ikväll så de är skönt eftersom då brhöver vi inte åka långt åt helvete hehe ;)
Menmen vi ska vara där kl 8 och det är snart! :O
Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, jag har två klänningar jag väljer mellan.. Svårt beslut alltså, men det kommer att bli att jag byter mellan kläderna tills vi ska gå, och vad jag än kommer att ta så kommer jag inte vara nöjd haha!
MEN det här ska vara mitt bästa nyår alltså, men det kommer säkert vara en massa drama eftersom vissa personer kanske ska dit som varken jag eller Twilight är så förtjusta i :p..

Puss!


bedtime soon

Nu har vi badat klart, det var närmare 40 grader i vattnet. Så jävla skönt! Snart ska jag och Twilight sova eftersom vi ska upp kl. 9 på morgonen och fixa en massa saker inför kvällen..
Skriver imorgon när jag har vaknat så god natt,
Puss!

bad dax

Jag är fortfarande kvar hos Timmies föräldrar fast nu är det bara jag och Twilight här :)
När han kommer hem så ska jag och Twilight bada bubbelpool all by oss själva och ha det mysigt sista dagen man kan ha det på det här året..
Nu har vi bestämt exakt hur vi ska göra imorgon från att vi vaknar till att vi deckar ;) det är faaaan nice ju! Det kommer bli ett nice nyårsfirande med en massa älsklingar till mig

Yeeeey nu kom han hem, så nu ska jag och Twilight bada.. Toodeloo så ses vi sen :)
Puss!

Godmorgon

Haha jag kan verkligen säga god morgon, somna rätt tidigt imorse. Jag tror klockan var runt 8, haha varken jag eller Twilight kunde somna till en början men sen kl 8 gick det, woho liksom ;)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, mest ta det lugnt tror jag eftersom imorgon blir det paaaaarty!
Ska förmodligen vara här i tungelsta ett tag, sen åker väl jag och Twilight till Farsta :)
Ska ut och röka nu,
Puss!

:)

HAHA jag och Twilight är fortfarande vakna och klockan är liksom 05:20 :S och det ironiska är ju att vi inte har något jävla liv, vi sitter och geekar facebook spel och lyssnar på massa musik..
Två super fula bilder med min super dåliga bilder på mig och älskling nu :)
  Fina va ;)
Vi hörs senare när jag ska sova eller om jag får tråkigt :)
Puss!

2009

Nu är snart året slut, det är bara några dagar kvar :)
Så här är en liten sammanfattning av mitt 2009..

druckit alkohol - Ja
rökt vatten pipa - Ja
däckat - Ja
fått minneslucka - Ja, för många
varit kär - Ja, tyvärr
älskat / älskar någon av motsatta kön - Nej
fått ett sugmärke - Nej
gjort ett sugmärke - Nej de tror jag inte
haft oskyddad sex - Ja
haft ett förhållande i över en månad - Haha nej..
kysst en främling - Ja haha!
strulat med någon av samma kön - Ja
strulat med någon av motsatt kön - Joda det är klart
sovit i samma säng med någon av samma kön - Ja, mysigt ju!
sovit i samma säng med någon av motsatt kön - Ja, ännu mysigare!!
lekt med någons känslor - Tror det
gråtit dig till sömns - Ja
vaknat av att jag gråter - Ja
skrikit ord som hora/slampa till nån - Jaa
slagit till någon - Tror jag nog
blivit slagen - haha jaa
lärt känna över 10 nya människor - JAA!!!
åkt skidor - Nej
varit på solsemester - Nej
badat i havet - Nej
haft snöbollskrig - Ja, men jag förlorade
tittat på en hel fotbollsmatch - Aa tror det :D
inte sovit på en hel natt - Yeah
varit på sjukhuset - Hm.. Nej
sovit över 12 timmar -Ja varenda helg
sett en film mer än 10 ggr - Jaa twilight haha ;D
fått IG - Ja för många
åkt buss i över 10 timmar - Nej 
vart ute en hel natt - Ja hela sommaren
har blivit tagen av polisen - Inte vad jag kommer ihåg iallfall
svikit en vän - yes, men har nog blivit mer sviken än svikit (Y)

Listan är tagen av milous blogg! :)


Just nu sitter jag och Twilight och tittar på en massa extra material från Twilight filmen hihi :)

Bilden tagen för någon dag sen från Twilights kamera, inte så fin om man säger så men va fan ibland måste man ju bjuda på sig :)
Puss!

Hos timmies föräldrar

Nu är jag här i tungelsta, jag twilight och timmie har precis spelat klart sceen it tror jag det hette.. Nu ska vi titta på twilight hihi, åh den är så braaa :D..
Såklart tog jag med min data eftersom twilight ville se hur den ser ut, hon tyckte den var fin :D
Nu börjar filmen,
Puss!

tungelsta snart

Nu är det tisdag och idag skulle jag egentligen träffat anna, men när jag hade vaknat och hört av mig så hade hon redan bestämt med Sandra.. Så jag ska åka till tungelsta och träffa Twilight ist, hon och timmie bor hos hans föräldrar nu för tillfället :) Jag ska gå hemifrån om drygt en halv timme och när jag kommer fram så ska jag och Twilight gå till pizzerian där så jag kan äta. Mamma ga mig pengar till mat idag :)
Kanske sover hos dem i natt, men vet inte ännu. Beror ju på om jag får haha..
Men nu ska jag föna mitt hår, har precis sminkat klart mig så jag ska bara klä på mig ett par byxor och föna mitt hår sen drar jag.
Puss!


Sunday

God morgon, just nu sitter jag i sängen och myser med Nisse. Min syster väckte mig för en halv timma sen och snart ska vi åka till morbror och öppna mer julklappar :)
Idag blir det att köpa lite saker när vi kommer hem därifrån, för jag kommer säkert att få mer pengar hehe ;)
 Jag ska klä på mig snart och sen inpregmera Minnas uggs så att jag kan använda dom senare idag eller imorgon :D
Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, kanske blir att jag är hemma om det inte är någon rolig som vill träffa lilla mig :)
Puss!

Hemma

Hejsansvejsan ;) vad har ni gjort idag? Själv har jag varit i vallentuna sen 4 på eftermiddagen hos min förra styv pappa och hans familj, vi hade det jätte mysigt. Jag gav hans två barn en julklapp var och sen han och hans familj plus hans föräldrar varsit självpoträtt från skolfotona, jag fick även 400 kr av dem, så snällt av dom!
Vi åt pizza sen nör klockan närmade sig tio så fråga hur jag skulle komma hem därifrån, då sa dom att dom skulle ringa efter en taxi jag kunde ta till vallentuna stationen och sedan åka komunalt därifrån, dom ringde taxin och betala även för den, alltså dem är verkligen hur snälla som helst. Kom hem för en timme sen och nu ligger jag i sängen och tittar på tv och är inne på min data :)
Jag funderar på att sova snart eftersom jag ska upp tidigt imorgon och sticka till min morbror med min familj där typ halva släkten kommer att vara, och självklart kommer det att bli mer julklapps öppning där för mig :D

Aja, nu ska jag stänga av datan tror jag för det är ju ändå ingen rolig inne, sen ska jag somna till tvn.
Så vi hörs imorgon,
Puss!

Hos Hanna

Nu är jag, Twilight, Hanna och Alice hemma hos Hanna och har mysigt, nu ska vi dra vidare till Johanna Liljedhal :D
Sover hos Twilight, sen imorgon ska jag till vallentuna haha.. Mys :)
Puss!

Juldan

Nu är det juldagen och jag ör hemma med Sandra och vi har precis ätit mat :)
Natten till den här dagen var nog den konstigaste men ändå roligaste natten i mitt liv. Det börja med att jag och Misha stack till Johnny för att han hade fest, där träffa man massa trevligt folk, vi bada i ett bubbelbadkar och så basta jag, Misha och Pavel olckså! Träffa även Bingo Remers lillebror haha! När jag och Misha skulle hem så skulle vi en jävla lång bit för att komma till stationen där nattbussen går ifrån och när vi väl var framme visade det sig att vi var på fel sida, så vi såg nattbussen åka förbi oss och nästa skulle liksom kopmma runt halv 7 på morgonen och vi var mitt ute i skogen typ haha! Så jag och Misha började gå mot motorvägen och så börja vi även att gå åt det hållet som slussen låg åt, i hopp om att vi skulle få skjuts. Vi försökte lifta en gång men de gick inte, sen när det kom en taxi så stanna han mitt på motorvägen, och sen fick vi skjuts ända till city terminalen där vi tog nattbussen hem till Misha, när vi kom hem till henne gjorde vi i ordning billys pan pizzor till oss sen gick vi och la oss runt 6 och halv 7 haha!
Menmen nu är jag hemma igen och vi ska typ till Sandra, om jag orkar. Annars får hon åka själv sp möter jag henne senare eftersom vi ska till Hanna ikväll.
Puss!

Julafton och hos mamma

Nu är det julafton, jag är hos mamma och här är resten av den familjen, pia och yngve och mormor och Kjele. Vi har precis ätit klart, gott var det. Så nu sitter jag och Sandra i soffan och tittar på tv, och vet ni vad :O Jag sitter här med min lilla rosa nya data :D :D Ååh jag är så glad att jag har fått en ny data för min höll verkligen på att paja när som kändes det som.. Menmen jag älskar den, det jag fått mer är en data väska och premuntation på valfri tidning, de tre sakerna fick jag av pappa så av mamma och resten av dom som är här har jag inte öppnat något ännu :)

Sandra springer runt och är helt hyper för att vi snart ska öppna julklappar haha!
När kvällen kommer ska jag dra mig mot en kompis med några och ha riktigt kul :D


Hihi vist är den fin :D, ena fjärrkontrollen är tillochmed längre än vad datan är haha. I love it!
Puss!

Sov dags

Nu ska jag sova som en söt liten prinsessa och vänta på att få öppna julklapparna tomten kommer med ;) hehe!


Puss!

God jul :)

Först vill jag börja inlägget med GOD JUL allesammans, och jag hoppas att ni alla får fina julklappar och får det trevligt :)

Aja, kom nyss hem efter att ha varit på bio med pappa, filmen vi såg var grymt bra och jag verkligen älskar den serien! Just nu håller vi på att slå in dom sista julklapparna sen ska jag sova hihi. För ju snabbare man går och lägger sig, desto snabbare får man öppna sina julklappar :D Åååh vad jag längtar!
Det jag önskar mig i år är en data, kamera och pengar, hoppas att jag får något av de iallafall!
Bilder kommer imorgon på allt jag får :D
Nu ska jag hjälpa pappa lite till,
Puss!

Hemma nu

Nu är jag hemma igen, jag och pappa har precis ätit en mysig jul middag här hemma, mums vad gott det var :)
Det blev ett antal julklappar i farsta centrum och jag hoppas att alla som får dem blir glada, jag har också precis slagit in alla, eller nästan!
Sandras julklapp ligger inslagen i min säng och bara väntar på att jag ska gå ner till hennes mormor som bor 3 portar ifrån mig. Eftersom hon har åkt till uppsala nu, så ska jag lämna julklappen till hennes mamma, och så ska jag även hämta mina strumpbyxor jag har glömt hos Sandra. Blir väl att man tar en cigg med hennes mamma också säkert :)
Idag kl kvart över nio så ska jag och pappa åka till heron city och se "luftslottet som sprängdes" :D Har ju velat se den sen den kom ut.
Nu ska jag göra rent mina skor som är helt leriga efter en kväll med Johanna och Linda i huddinge tror jag de va :) haha..
Puss!

Klapp handel nu

Nu drar jag till centrum med pappa och ska köpa lite julklappar :) Myyys!
Hörs sen,
Puss!

1 dag kvar

God morgon, min kväll hos Anna igår var super! Alla tjejer från klassen var där och vi hade det skit mysigt. Alla stack vid olika tider, men jag, Minna, Amanda och Ida stack vid halv 1 så att vi alla skulle hinna med sista tunnelbanan :)
När det nya året har börjat så ska jag ju även bjuda med Anna på bio, vilket var hennes present från mig :)
Älskar den bruden!

Det som händer för mig idag är att jag ska till Farsta centrum, köpa något fint till pappa och mamma, och även hämta en liten present till honom och Sandra hos mamma :) Jag tror alla kommer att bli glada över vad dom får av mig, eller jag hoppas det iallafall! En dag kvar till jul alfton nu då, och i vardags rummet ser jag två paket som är till mig och jag vill bara öppna dom! Hihi jag tror jag vet vad det ena paketet innehåller, en ny data :D :D Ååh jag verkligen hoppas på att det är det för då skulle jag bli super glad :)

Igår så bytte jag och Minna skor för ett tag :) Hihi, hon tog mina höga vinter stövlar och jag tog hennes uggs, tycker dom är as sköna :D

Min morbror fyller även år idag, har tyvärr ingen koll på hur gammal han blir :$ men iallafall, Grattis till min söta morbror Tomas :D

Just nu ligger jag i sängen och ska alldeles starx hoppa in i duschen!
Puss!

Ska möta Minna snart :D <3

Nu ska jag börja fixa mig och sedan åka till Farsta centrum där jag ska möta Minna :D Hon ska hjälpa mig att hitta en fin halsduk, mössa och vantar :) Snälla pappa ska sätta in pengar till mig så att jag kan köpa de :D
Så nu ska jag duscha av min kropp, platta håret, sminka mig lite och sedan klä på mig de jag ska ha ikväll
Puss!

Nyvaken

Nu har jag precis vaknat. Sitter i soffan och tittar på något random program, men bra är det haha (a)..
Snart ska jag börja göra en sallad till lunch till mig och så ska jag även spara lite så pappa har middag när han kommer hem :)

Måste klä på mig lite, det var kallt här i lägenheten :)
Puss!

Sov dags

Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till tvn som vanligt. Ska upp rellativt tidigt och slänga in lite kläder i tvätt maskinen sedan ska jag väl sova lite till..
På dagen ska jag möta upp Minna och även Jimmy, vi ska fixa lite saker och när det är klart drar vi till Anna, weeei!

God natt babes,
Puss!

Hemmakväll

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i centrum, eller jag har ioför sig varit hemma i en timme och en halv timme nu tror jag men jag har haft fullt upp sen jag kom hem.. Vek tvätten pappa hade tvättat medan han var och köpte saker, sedan gjorde jag mannagryns gröt och det åt jag upp nyss :)
Idag blev det lite shopping eftersom jag fick lite pengar av pappa, så det blev en svart klänning som jag ska ha imorgon och även på julafton, en röd cardigan, tights och genomskinliga strumpbyxor.

Eftersom Anna ska ha tjej middag imorgon för att hon fyllde år igår så ska jag ge henne en speciell present, men kommer inte att ha med någon :) Haha nu undrar du vad det är va Anna? :D
Aja men jag och Minna ska till henne lite tidigare än dom andra och fixa oss tillsammans med henne, åh det kommer att bli så himla mys imorgon!!!

Men nu ska jag kolla lite saker på datan och även titta lite på tv, så vi hörs senare
Puss!

Centrum med Hanna snart :)

Snart ska jag börja fixa mig, sen ska jag åka till centrum och möta upp Hanna. Vi ska shoppa lite kläder och så ska jag även köpa en julklapp till min syster. Senare vet jag inte vad som händer, men jag ska iallafall vara med Hanna. Nu ska jag leta efter ett par tights, Hanna ville låna ett par så om jag hittar får hon såklart göra de :)
Puss!

En bild på mig och Hanna för nästan exakt ett år sen :)


måndag morgon

Godmorgon, nu ska jag göra smoothie till frukost, gud så gott :)
Puss!

God natt

Nu ska lilla jag sova så att jag orkar upp i hyfsad tid imorgon, och då när jag vaknar ska jag dricka smoothie. mums, längtar redan :)
Puss!

Julkorts skrivning

Nu ska jag och pappa skriva jul kort, lite sent jag vet. Men min pappa är ju lite seg av sig haha :)
Har fått mina pengar nu, 500 kr.. Är skyldig mamma 250 tror jag de va? Så 250 kr ska gå till julklappar(?) Hur ska detta gå? Tror ja köper julklapparna efter jul när jag fått pengar haha.. Eller en sak ska jag köpa, det är en present till min lillasyster. Annars har jag saker hemma som jag vet att folk vill ha.. Men det är bra, nu när jag har lite pengar så kan jag köpa saker till tisdag :)
Puss!

Ny vaken typ..

Just nu ligger jag i sängen och funderade nyss klart på vad jag skulle göra ikväll.. Eftersom jag kanppt sovit något i natt så sov jag lite nu här hemma och vakna för inte så länge sen. Jag är fortfarande så himla trött idag, så idag ska jag vila upp mig till imorgon och då ska jag ut och röja istället :)
Och vet ni vad som händer på tisdag? Jo då ska Anna ha tjej middag, åh det kommer att bli stört mysigt!

Nu håller jag på att vänta på att pappa kommer, så han kan hämta mig eftersom jag ska vara hos honom i veckan. Ska även be honom åka förbi donken, är sjukt hungrig haha..
Måste packa och städa lite nu.
Puss!

Anna, min älskling fyller 16 idag :D <3

Idag fyller min älskade Anna 16 år :D Åh GRATTIS på dig gumman och jag hoppas du får det bäst.
Du vet att jag älskar dig.
Puss!

 


Helgen

Nu är det söndag och jag har inte skrivit på hela helgen :) Men har varit lite upptagen!
I fredags drog jag, Sandra, Twilight och Misha till en fest någonstans i Stuvsta, där hade vi roligt. Testa snus för första gången, Johanna hade något och det var faktiskt gott! Inte så illa som jag trodde att det skulle vara, sen när vi skulle hem liftade vi även därifrån ända hem till Sandra i Bandhagen haha..
Vakna på lördagen och när vi hade vaknat till stack jag och Twilight till Farsta och kolla runt och så åt vi även på donken, sen drog jag hem ett litet tag och sov och sen senare mot kvällen fick jag ett sms av Johnny att jag skulle ta med några tjej kompisar till han och kröka, så jag tog med Sandra och Misha. Hade roligt där, vi basta ett tag, några rulla sig i snön, titta på lite filmer och sen somna vi vid 5. Vakna av att misha drog mig i foten kl 10 imorse och sa att jag skulle med henne ut och röka, så jag gjorde det och kunde sedan inte somna om. När vi skulle hem tog det oss sjukt länge eftersom bussen inte kom först sen när den väl kom så åkte den i snigel fart, men nu är jag hemma, funderar på att sova lite så jag kanske kan göra något ikväll :)

Hörs sen,
Puss!

Hos Sandra

Nu är jag hos Sandra med Hanna, Jill och Twilight. Gah vad kallt det är ute.. Jag, Hanna och Jill gick från Hökis till Bandhagen, det tog oss typ 30 minuter :o haha..
Ikväll ska vi till Hässelby, och jag får inte bestämma kläder, smink eller frisyr haha.. Det ska bli roligt att se hur jag ser ut idag :p
Nu ska jag vara social med dom andra :)
Puss!

god natt

Nu är det paradise hotel, haha så jävla bra!
Har ni sett deras reklam, och hört vad dom säger? "Du vet att du vill kolla" haha, det är ju fan sant!
Så nu stänger jag av data, och så skriver jag imorgon innan jag drar till avslutningen om jag hinner :)
Puss!


Hemma nu igen

Hela jag fryser, men mina händer främst. Vi gick runt hela farsta kändes det som.. Barnen stod ute och sjöng en massa låtar, och när det väl var slut och vi var på väg hem så kasta min styvpappa ner mig i snön, min syster och hennes 2 eller 3 kompisar jagade mig med en massa snö bollar. Förstår ni nu varför jag inte gillar snö.
Men jaja, fackeltåget var väldigt fint nu när det är en massa snö och det är mörkt. Skulle lägga ut en bild på det eftersom jag tog en, men såg nu att den var väldigt suddig.. Så tyvärr blir det ingen bild.

Funderar på att göra antingen varm choklad eller te nu när jag fryser så mycket haha, det är riktigt gott :)
Puss!

...

du fårstår inte mig. jag trodde på dig, jag trodde på oss. du är pinsam. du ska skämmas. du gör fel. men jag visste, det här är slutet. jag har bara väntat på den här dagen. och nu står jag inte ut. jag älskar dig vännen, men du håller inte. tyvärr.




Hitta en gammal bild på mig från tiden jag gick på kvickentorpsskolan i nian.
Bilden är tagen för ett och ett halvt år sen typ, och se hur smala ben jag hade där jämnfört med nu!

jul avslutning idag

Ligger i sängen och myser med min katt, har precis duschat och ska snart göra mig i ordning. Ikväll ska jag gå på min systers jul avslutning, suck, men jag har ju faktiskt lovat henne så kan inte skippa det nu.. Egentligen skulle Sandra också följt med, men hon orka inte gå ut så jag ska träffa henne imorgon ist.
Hon och Twilight ska komma till min jul avlsutning imorgon, vet inte om dom kommer att hitta till den eftersom den inte ska vara i min skola utan på Östra Real.
Min avslutning kommer att vara nice, börjar 10 och slutar 11 så då har man hela dagen på sig sen :)

Nu ska jag börja föna mitt hår och klä på mig någo,
Så hörs vi senare ikväll.
Puss!


sista dagen i skolan

Sitter i skolan, nu är det sista dagen jag är i skolan innan lovet, skönt. Klassen har matte, men eftersom jag inte har matte så sitter jag i klass rummet med en bärbar data och kollar runt lite. Det är lunch om typ 20 minuter, då ska iallafall jag och Minna dra till momento och äta, det är faktiskt gott där :)
Sitter vid en bänk och kollar ut, det jag ser är en massa snö som snöar ner på gatan. Jag blir så deprimerad, men ändå inte.
Slutar 20 i två, då ska jag träffa Sandra tror jag. Vi ska på min systers jul avslutning, sen blir det att träffa folk tror jag för idag ska jag inte plugga, yey! Känns som att jag gjort det varje dag nu, inte nice haha!

Sitter och lyssnar på bad romance med lady gaga på youtube, tycker verkligen om den låten :)
Puss!

Sovdags för lilla mig nu :)

Haha det är typ snö storm ute? Såg nyss när jag satte mig upp i sängen att man inte såg ut från mitt fönster för att det var täckt med snö. Lägger kanske upp bild på det imorgon :)
För nu ska lilla jag sova, eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Börjar 9 med typ coach tid och vi ska typ äta frukost där? Sen har jag rast i flera timmar, sedan italienska tror jag! Om vi inte har den sista lektionen slutar jag 10, nice som fan ju!
Ska städa bort saker från min säng och slänga det tomma glass paketet, (jävla tjockis jag är alltså) Måste sticka iväg till gymmet snart. Kanske imorgon om jag har tid och orkar :)

Puss!


Jag har försökt att ge dig hela skulden fast jag innerst inne vet att den också är min..


Fast att jag har glömt dig och jag har gått vidare så kommer du alltid vara den jag blev kär i för första gången!
Men som jag skrev, jag har gått vidare och jag hoppas att du också har det!
Ha ett bra liv, för det tänker jag ha. Utan dig!


ph and ice-cream

Sitter i sängen och tittar på paradise, äter också glass! Muuuums.. Sia sorbet kaktus citron, riktigt god är den! Lite sur, men man vänjer sig haha!
Ska se vidare nu



Puss!

we are to good

Nu är det färdig pluggat för mig den här terminen, så jävla skönt! Eller egentligen har jag en samhälls uppgift kvar att ra som skulle ha varit inne idag, men jag har inte ens börjat med den så jag skiter i den uppgiften. Det är att man ska göra ett tal om ett miljö problem, tyckte det var lite för svårt för mig haha! Men idag har jag varit duktig, gjorde klart en lite försenad naturkunskap uppgift så jag lämna in den alldeles nyss från min mail.
Nog pratat om skolan nu tycker jag...

Just nu sitter jag i sängen och tittar på simpson och väntar på att paradise hotel ska börja :)
Idag i skolan körde vi typ bara lekar eftersom det är lov på fredag, det varlite roligt.

Varför ska jag bara få dåliga nyheter av folk eller kanske dåliga är fel ord, men som idag kom en tjej i min klass och prata om ett problem hon hade..
Vad jag har kommit fram till är att killar är så falska så det finns inte, de sårar bara alla tjejer i deras omgivning. Pallar inte med er längre, och eran falskhet! Alltså vi tjejer är så mycket bättre än er och vi vet vad känslor är!

Nu pallar  jag inte skriva mer haha, blir några inlägg senare.
Men eftersom jag aldrig lägger in bilder här i bloggen så tänkte jag lägga upp lite mysiga bilder haha!
Får jag det jag önskar mig i jul klapp vilket jag verkligen hoppas jag får, lovar jag att det kommer bli massvis med bilder eftersom jag önskar mig en ny digital kamera :)

Så här ser det ut precis utanför min port. Riktigt mysigt med snö, men ibland hatar jag bara snö eftersom det blir så kalltpå vintrarna.. :)
Blev en bild, mer bilder imorgon.
Puss!

skola - rast

Hejsan, just nu sitter jag i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja. När jag har slutat ska jag träffa Hanna ett litet tag, sedan ska jag plugga eftersom jag inte plugga igår pga några förhinder haha! Jag tror några blev lite chockade ;) Menmen haha!

Eftersom Viktor i min klass är så snäll så får jag låna hans fiiiina lila data nu på rasten, åh i like it :)
Tror jag ska lämna tillbaka datan snart haha (a) eller jag har ju stor lust att bara springa hem nu med den i famnen, men det skulle nog inte gå så bra och jag tror inte Viktor skulle bli glad heller haha :)
Puss!

måndag

Sitter i skolan och har min sista lektion, slutar om typ 40 minuter.. Jobbar med hållbar utveckling, men jag är typ klar. Eller har arbetet hemma på min data så kan inte jobba med det. Funderar på att jobba med en försenad uppgift :) Jo men det gör jag haha.. Såg nyss att jag inte ens börjat på den, eller jo skrivit mitt namn haha! Inte bra!! Så nu måste jag fan börja.
Snö ute, det gillar jag inte!
Möte klockan två sen ska jag träffa Twilight :) Det kommer att vara mysigt..
Skriver senare.
Puss!

Mår inge bra

Söndag idag då! och som förra söndagen är jag jävligt bakis!
I fredags skulle jag, anna, sandra, ida och amanda haft myskväll hos mig, men de hände lite saker så jag ville inte vara hemma.. Då stack vi fem till Johanna och drack lite, senare åkte vi hem till mig men anna och sandra åkte till anna och sov så jag sov själv, det var skönt.
Igår när jag vakna stack jag iväg till gymmet ett litet tag, sedan träffa jag Johanna och Linda i huddinge och sen drog vi på fest.. Decka där pappa ringde också så han kom och hämta mig även fast jag var stup full. Tack!

Ligger i sängen och väntar på att Sandra ska komma, men hon är så seeeeg!
Puss!

...

jag såg hur lycklig du var med mig
inte ens du kan förneka det
det är heller inte bara jag som noterat det
utan minst två stycken andra
och det säger väl ganska mycket, eller?
jag vet inte vad du håller på med
men jag vet vad jag har för teori om allt detta
jag kan egentligen inte bry mig mindre
samtidigt som jag bryr mig en aning .


helg nu typ :)

Sitter i datasalen nu, har min första och ända lektion idag! Matte har jag inte, samhälle har jag nu och engelskan är inställd, niiiiice! Slutar om 1 timme och 25 minuter, men om 25 minuter ska vi titta på skolan lucia tåg :) haha myyysigt, inte!
Efter skolan ska jag och Anna hem till henne för att hämta saker sedan ska vi åka hem till mig och även möta Sandra..

Gah jag får paaaaanik! Bara jag som har det, nej min baby med och massa andra!

Puss!

sovdags med Sandra

Pappa är inte hemma.. Han kommer nog hem snart, men bara för att jag ska slippa vara själv så fick Sandra sova här :) Mysigt värre!
Imorgon ska jag, Anna och Sandra hitta på något skojsigt. Anntingen så ska vi ha tjej kväll hos mig med massa mysiga tjejer, eller filmkväll med både killar och tjejer, eller så gör vi något helt annat! Anna ska iallafall sova hos mig, åh!
Jag ska väl gå och lägga mig i sängen snart och mysa med Sandra eller något.. Borde egentligen ha pluggat lite, men det blev det inget av! Får göra lite i helgen haha!

På söndag vill ... träffa mig haha! Vet inte vad jag ska säga, kan ju bli lite komplicerat om jag träffar denna person.. Tror inte jag ska haha! Anna du vet vem jag snackar om, om jag säger så här! Lapparna på italienskan ;)

Ikväll har jag och Sandra suttit och drivit galet med folk på min msn, som en kille i min högstadieklass haha! och några anndra!
Puss!


home with Sandra

är hemma nu med Sandra vi har precis ätit :)
Pratar med älsklingen nu, eller inte längre för sig.. Snacka lite skit haha, jag älskar dig Anna! Finns alltid för dig i alla lägen.! Ibland blir jag bara så sur på folk!

Aja ikväll ska jag plugga lite naturkunskap, sen titta på paradise hotel :D
Puss!

...

Sitter i skolan och väntar på att min far ska komma hit.. Ska ha utvecklingssamtal om 20 minuter, undra hur det kommer att gå.. När det är slut ska jag hem och träffa Sandra, plugga lite sen ska vi säkert träffa Chrille..
Puss!

trötter

Haha godmorgon? Nej driver men vakna för inte alls länge sen, eller jo en och en halv timme stvå timmar sen. Somna direkt efter maten, sov från 6 till 9 alltså 3 timmar. Undra hur det kommer att gå när jag ska sova nu mot kvällen? Är lite trött ändå, men man vet aldrig :)
Skulle liksom plugga efter jag hade ätit, men det blev aldrig av bara för att jag är så trött av mig.. Så jag och Anna ska mötas tidigare i skolan imorgon och plugga till italienska provet :) Sen när klassen har matte ska jag åka och köpa varsin pasta sallad till mig och Anna så vi kan äta lunch också!
Utvecklingssamtal imorgon.... Inte taggad för det säger jag bara, sådana samtal går aldrig bra för mig haha!
Ligger nu i sängen och tittar på "I hennes skor", så sjukt bra film, vet inte hur många gånger jag har sett den..
Har magknip idag med.. Konstigt? HAHA nee inte direkt :)
Men ska typ stänga av datan snart så jag orkar upp imorgon :)
Bara en sak.. Blir så trött på allt skit snack.. Alla har väl lärt sig att innan man tror på något ska man ta reda på fakta! Tydligen inte!
Puss!

skola-naturkunskap

Sitter i skolan, som vanligt haha! Har naturkunskap och vi håller på med att skriva om ett miljö problem, jag skriver om oljeutsläpp :) Anna sötnos sitter även breve mig :D <3
En bild på oss från början av skolan när vi precis hade lärt känna varandra :)


Hade dansuppvisning på idrotten idag, men min grupp hade inte ens börjat med en dans så vi slapp göra idag..
Eftersom vi sluta tidigare än vanligt så åkte jag, Minna, Anna, Atal, Yousef och Amanda till slussen och åt på subway, mums! Har en lektion till efter den här, så jag slutar 4 idag. Inte lika sent som igår haha!

Alltså jag kommer få panik, vi har så himla mycket i skolan nu innan lovet det är liksom ett italienska prov imorgon, en uppgift som vi gjorde på samhällen förut men nu ska vi översätta den till engelska, vi ska hålla ett tio minuters tal om någon miljöfara, vi ska skriva en labbraport på naturkunskapen plus att vi ska skriva om ett miljöproblem också på naturen. Får det till 5 uppgifter några ska vara klara i veckan och resten innan lovet som är nästa vecka.
Längtar som fan till lovet, då ska jag bara umgås med mina underbara vänner och inte tänka något på skolan :)

Men nåste fortsätta nu så att jag blir klar någon gång haha,
Vi hörs
Puss!

Nattinatti

Nu ska jag och Sandra sova.. Har ont i magen och benen, det kommer bli en jobbig natt! Aja bara att kämpa haha..
Vi håller på att funderar på var vi ska vara och vad vi ska göra på lucia, men något kul kommer alltid att hända :)
Kanske är hos mig eller Sandra, får se..

Nej nu gäspar jag jätte mycket.. Så ska sova nu
Puss!

Slutkörd

Hejsan nu är jag hemma hos Sandra och jag är helt slut.. Jätte ont i mina lår.. Aja, jag är ju otränad som in i helvete så det är nog inte så konstigt (a)
Spinna i 45 minuter och det var nog dom jobbigaste och längsta 45 minuterna i mitt liv haha!
Ska sova hos Sandra i natt igen, fick det för pappa iallafall haha, efter ett litet tag av tjatande eftersom vi båda börjar nio imorgon och båda ska åka med 20 över 8 tåget :) myspys ska vi ha i natt ;)

Alltså jag har kommit på att jag och Sandra är riktiga data nördar och vi kommer dö i fetma..
Vi sitter alltid vid en varsin data när vi är med varandra och äter alltid något onyttigt, inte bra.. Nu när jag ska börja träna ska jag också börja tänka på vad jag stoppar i mig :) Låter inte det bra?

Nu ska jag data nörda mig lite mer, sedan plugga till italienska provet jag har på torsdag (om jag orkar) HAHA!
Puss!

Skoooola

Sitter på samhällsakunskapen och vi ska förbereda ett tal om klimat.. Hmm tråkigt! Det ska vara klart nästa tisdag så jag har lite tid kvar på mig iallafall :)
Sitter med Sophias ipod och lyssnar på because of you med kelly clarkson, så jävla bra!
Slutar fem idag och kl sex ska jag och pappa spinna.. Kommer vara död efter :S
Puss!

Good night

Sitter i soffan hemma hos Sandra och tittar på power puff pinglorna haha! Så sjukt bra program, eller inte haha :) Men lite roligt är det iallafall :)
Sover här eftersom jag dampa lite på pappa..
Börjar halv 1 imorgon men ska upp runt 7, för jag ska till mamma hämta kläder och saker sedan ska jag hem till pappa och lämna det sen ska jag möta Minna i tc som vanligt :)
Blir strässigt för mig imorgon efter skolan, slutar 5 och jag och pappa ska spinna kl.6 haha.. Jobbigt, men kommer nog klara det :)
Nu ska jag stänga av datan och försöka sova,
Puss!

:D

Juste glömde säga en sak.. Imorgon ska pappa köpa ett gymkort till mig :D hihi nu blir det träning för mig typ hela tiden, snart blir ja smal.. Ne driver!, eller gör jag verkligen det? ;)

Hos pappa

Nu är jag hos pappa.. Helgen har varit mycket rolig, i fredags var jag och några andra hos Sophia och chilla :) ilördags där emot festade jag galet med Anna, Sandra, Jill, Hanna, Alma och Alice :) stört roligt var det.. Var rätt så bakis igår när jag vakna så låg i sängen typ döende (?) innan jag bestämde mig för att åka till Sandra och sova där eftersom jag hade mitt matkort där hos henne, men det sluta med att jag åkte till henne och hämta matkortet och sånt, sen åkte jag till st eriksplan och sov hos Anna ist..
Eller sov och sov.. Först åt vi jätte goda lussebullar sen när vi skulle lägga oss låg vi och prata jag vet inte hur länge, sedan när vi väl hade somnat vakna jag flera gånger av att vi låg lite roligt och att jag fick ont i ryggen. Men det var mysigt att sova hos henne :) Vakna hur tidigt som helst, duscha sen åkte vi till bromma och kolla när vår klass och resten av klasserna som går i jensen skolorna spela fotboll.. Min klass kom faktiskt 4:a av 75 lag, det är fett bra ju haha.. Men vi hade lite hjälp av en tjej från design klassen och en kille från data nörds klassen (it). Efter vi sluta där åkte jag till skolan och gjorde ett nt prov jag missat det gick faktsikt bra.. Nu är jag hemma och sitter i soffan, snart ska jag pch pappa åka till mamma och hämta saker sen blir det paradise hotel 22:00 :D
Puss!


Hos älsklingen

Nu är jag hemma hos Sandra, vi har precis varit och ätit pizza. MUMS säger jag bara :)
Snart ska vi hem till Maria och titta på idol, mysigt värre!

I skolan idag så var Anna så okoncentrerad så hon satt och tjata på mig hur länge som helst att vi skulle gå prommenad runt i skolan. Efter ett tag gick jag med på det, vi hade roligt och gled runt och skratta och låg även på golven typ haha.. Fick även en borste i huvudet av Anna :o Det var så att jag satt och sov på stolen när vi hade samhälle med musik i öronen och helt plötsligt får jag en smäll i huvudet så jag vände mig skit sur och fråga vem som slogm mig och då satt anna och garva och sa förlåt haha.. Men det gjorde inget haha, för det gjorde inte ont :) Fick min hämd fast på chrille innan mitt möte haha, slog till han i huvudet med mobilen så han typ fick en bula (a) haha jag garva rätt mycket då :p
Sandra står i duschen nu, har lust att filma henne ;) nej driver!
Puss!

Engelska

Sitter i skolan och har min första lektion som är engelska.. Fatta att jag kanppt jobbar, förstår ingenting!
Vi har så stört mycket som ska vara klart innan jul lovet och jag kommer ärligt talat få ett panik utbrott för jag inte kommer hinna göra klart allt, aja det får jag lösa på något sätt..
Snart är det samhällskunskap och då kommer vi säkert också ha data, sen slutar jag och då ska jag till mammas jobb och äta något sen ska jag tillbaka till skolan igen, gud så tråkigt!
Nu slutar min lektion så nu ska jag ut på rast,
Puss!

Sovdags

Ska stänga av datan nu, klä av mig mina kläder och bädda ner mig i min mysiga säng där min älkling redan ligger och myser. Alltså min katt haha :)
Ska titta lite på tv, somnar säkert till den sen imorgon ska jag gå upp runt 6.. Skjut mig -.-
Hoppas jag mår bättre imorgon..
Puss och god natt!

Irriterad och trött

Nu är jag hemma, ligger i sängen med datan och kollar runt lite på vad det finns för program.. Imorgon är det skola, slutar 11. Kl.14 har jag ett möte i skolan i fyrtiofem minuter, men tror inte jag orkar gå på det eftersom jag är så otroligt arg och irriterad på min pappa. Han kan bara gå och dö, och jag hoppas att du läser det nu!
Imorgon ska jag ärligt talat supa ihjäl mig så att jag slipper allt jävla skit.. Eller nej fan ska på filmkväll hos Jonas i klassen med Sandra, Alina och hans kompisar, jag får supa ihjäl mig pålördag ist.
Den här veckan har inte varit okej, hoppas nästa blir det annars vet jag inte vad jag gör..

Känns som att jag inte orkar mer längre, vill bara brista ut i gråt inför allmänheten så att dom fattar hur jag mår.. Alla verkar tro att jag mår bra, men då känner dom mig inte!
Allt går fel just nu; familjen, kärlek, pengar, vänner, verligen allt och jag orkar inte längre..
Jaja nu vet ni det!

Puss!


hemma hos Sandra nu

Nu är jag hemma hos Sandra, efter att ha stått på jet macken i handen med Twilight och Zeinab och delat ut massa saker.. Vi stog där mellan ett och fem, fatta att vi frös ihjäl :O Det var skit kallt ute och jag trodde jag skulle dö.. Menmen vi kommer typ få bra betalt och fast vi bara jobbat fyra timmar idag så får vi betalt för fem, niiiice som fan alltså! Så snart strömmar de in pengar, eller strömma är nog att ta i. Men jag får iallafall lite pengar som jag kan köpa fina jul klappar för :)

Aja sitter vid datan med jaclkan på fortfarande eftersom jag fryser så in i helvete :O
Ska börja röra mig hem åt snart, måste fixa lite skol grejer sen ska jag titta på paradise hotel :) Så bra :D
Puss!

hos .......

Hejsan, idag åkte jag inte till skolan det var sådana förseningar så att jag skulle komma sent och kul att vara i skolan i typ 30 min sen åka hem eftersom jag inte har matte och inte ska på italienskan idag.. Så jag ringde min köraste vän och fråga om jag kunde komma till henne eftrersom jag ändå skulle vara med henne senare haha :) Vill inte skriva hos vem jag är för det finns en person som kanske läser detta och då skulle den personen bli sur över att jag är där haha :) but i do not care ;)
Vi ska bnörja röra oss mot slussen snart så jag kan äta på subway sedan ska vi till älvsjö och jobba till fyra.. När vi är klara där ska jag hem till Sandra och sedan ska vi typ till Skärholmen och träffa Christos och hans kompisar haha :) Kommer säkert ha blå märken plus ont i armarna när jag kommer hem för det har jag alltid efter att jag varit med dom :O Någon dag får dom igen ;)

Skriver senare när jag är hos Sandra,
Puss!

Hemma

hejsan, vet ni vad jag gjorde igår :O Tog svininfluensa sprutan så nu har jag jätte ont i armen :/ Såg Annas inlägg angående det och såg att hon hade skrivit om mig! Anna, du vet att jag alltid ställer upp för dig och att jag älskar dig!
Aja, fick knappt någon sömn i natt eftersom jag typ somna med feber så jag stanna hemma idag.. Ikväll ska jag bara vara hemma, har precis städat mitt rum lite, ska snart diska och damsuga hallen.. Gillar inte att bara sitta stilla när jag är hemma så känner att jag vill göra det och på köpet blir mamma glad :)
Imorgon är det skola för mig iallafall för annars kan jag inte göra det jag vill göra och det är att jag, Twilight och Zeinab ska jobba lite i fyra timmar och så :)

Vet ni vad som hänt med min mobil :O Kameran är helt fucked up bilderna är jätte konstiga och när man tar kort så sparar den inte bilderna.. Så måste lämna in den på lagning antar jag :@
Varför ska alltid mina mobiler gå sänder..  Eller dom allra första mobilerna jag hade gick inte sönder..
Första mobilen som gick sönder fick jag av pappa och då var det joysticken, sen råka jag tappa den när jag var i dalarna med SandraDå köpte jag min andra mobil, den gick sönder genom att det inte gick och ladda den så då lämna jag in den på lagning, fick en ny och helt plötsligt efter två veckor gick den sönder igen och då hade jag ingen nätåtkomst. Lämna då in den igen och fick en ny, då efter 2 dagar i skolan så stog det sim inaktivt, dom sa att det var mitt sim kort som hade gått sönder men det var både mobilen och då lämna jag in den, hämta den efter några veckor och då hade dom inte ens lagat mobilen så jag krävde en ny mobil och då fick jag en ny efter två månader och det är den jag har nu och nu har den gått sönder och den har jag inte alls haft länge! Får panik..
Så jag ska lämna in den imorgon efter att jag har slutat :)

Ska ta och göra lite mat och städa lite nu :)
Vi hörs sen,
Puss!

Engelska

God morgon, eller den är inte så god för mig.. Vakna upp på helt fel sida idag och det har säkert dom i klassen märkt av.. Gah får damp på dom här datorerna, skriv nyss ett inlägg men sen hände något och det gick bakåt så nu får jag skriva om allt -.- Aja sitter på engelskan och håller på med en uppgift som jag inte kommer klara av att göra! För ett tag sen skrev vi en motion på samhälle på svenska såklart, men nu ska vi skriva samma på engelska och grejen är att jag har inte ens gjort den uppgiften.. Kommer aldrig att klara av att göra den, stort IG i engelska och samhälle säkert :/.. Men finns inte så mycket man kan göra..

Idag ska vi ta svin influensa sprutan, och det ser jag inte fram emot.. Är lite nojig och nervös men jag får väl ta och lugna mig snart! Någon får hålla mig i handen så att jag inte svimmar eller något :p HAHA

Ska jobba nu med uppgiften jag inte fattar :S
Puss!

RSS 2.0