Mot huddinge!

Jag har legat i Nicoles soffa hela dagen och degat, har inte ens orkat gå ut för att köpa något att äta, fast än att jag är vrålhungrig haha :) Men nu ska jag fixa mig lite, sen runt sju ska jag åka till huddinge och träffa Jill :) Det blir mys! Tar med mig min kamera också! (Y)


Drar hem till Alma snart :)

Sitter hemma hos Nicole, hon är på Jonathans land nu.. Eller på väg dit, så jag ska få ha lägenheten för mig själv nu tills torsdag ;D
Men snuttan var lugn, jag kommer att informera dig vad som händer här, tar bara hit personer du vet vilka det är och om dem får det för dig vill säga, här kommer det inte att vara någon fest och när du kommer hem kommer det att vara städat :)

Idag ska jag iallafall hem till Alma, vi ska chilla och senare ikväll ska vi tydligen hem till hennes 21 åriga granne och festa :) Så idag blir det nog en nice kväll!

Grönan har inte ringt än :( Men dom sa att man inte skulle bli helt förkrossad om dom inte ringde, dom kunde ringa när som helst i sommar när dom behöver någon personal.. MEEEEN jag vill verkligen ha det jobbet!!!

Ner till vivo en snabbis

Nu ska jag ner till vivo här i hökis och köpa något mumsigt att smarra på ikväll.. Verkar som att jag blir ensam, så måste tröstäta lite (a) Men inte mycket, måste tänka på att det är badsäsong nu!!!

staaaan idag

Idag var jag i stan ett tag med Nicole, vi gick runt och kolla på kläder och jag fick med mig en söt klänning från h&m :) Efter stan åkte vi hem till Jonathan ett tag och jag kom väl hem till Nicole för någon timma sedan.. Så ikväll är jag ensam hemma hos henne och jag har ingen aning om vad jag ska göra.. Vill träffa någon, men alla verkar vara upptagna :( Stackars mig..
Ne nu ska det ikke bli något depp mode, jag ska ta och hitta på något sköj ;) Annars blir det väl till att titta på film som finns på datan..
Funderar på att kanske hoppa in i duschen så jag är fräsh iallafall höhö :)


Klänningen jag köpte idag, skit söt :D

På onsdag får jag mitt studiebidrag och då måste jag hitta en present till Tessi. Hon ska ha en födelsedagsmiddag för familj och vänner hos sig på fredagen och sen ska vi som är arton och över dra ut och fortsätta fira henne på någon nattklubb! Men vad fan ska jag köpa? Det är frågan!!!

Midsommarafton!

Oj, det är mycket som hänt dem här tre dagarna!! Intervjuen gick bra i torsdags, när vi kom till landet chilla vi galet ett tag, åt middag och så! Senare mot kvällen gick vi upp till byn, eftersom min moppe inte ville funka... Sitter där och tar några cigg och väntar på att Olliver och hans kompis skulle komma.. Dom kom efter några timmar och då tog vi bilen tillbaka till oss, så hämta vi lite av vår dricka. Drog ner till vattnet och satt och klunka i oss vår dricka, sen gick vi till husbilen som dom skulle sova i. Runt 2 gick vi hem :)
Vakna rätt så bakis i fredags haha, vi dansa runt stången med Sandra och Ida, gick hem åt tårta, sen somna jag i min stuga. Skrämde upp Nicole när jag vakna haha :D Sen kom Olliver och hans kompis förbi, så fick dom oss att gå ner till vattnet där massa andra vuxna satt och drack.. Där satt vi oss och drack oss fulla, killarna som var där blev ikastade med kläderna på i vattnet, fan va kul de va haha.. En tjej på tretton år var där med sin mamma, hon sjöng för oss! GUD så vackert det var, vi satt och lyssna på henne i flera timmar (A)
Idag så bråka jag med mamma och Thomas, senare på dagen tog vi en taxi upp till byn, där köpte vi cigg och pizza. Nicole kommer på att hon tappat sin mobil, så de vart lite drama där.. Mamma skjutsa upp oss igen och när vi letar vi efter mobilen så hitta jag en hundring ist :D så de va ju bra de..
Nu ska vi göra soda stream :D

Massa myggbett har jag fått också, massa på huvudet :(


När vi dansa runt midsommarstången :)

Olliver och Idas pappa i vattnet efter dem blivit nerputtade

Bea, när hon sjöng! Det lät underbart!!

Jag och Nicole gör något man gör när man gifter sig sa mamma :)

Olliver och Sandra gör sådana där pruttar på min mage..

Jag sitter på Olliver och försöker få hans öl, tror jag de va iaf :)



Intervjuen är idag, GAAAAAAAAH

God morgon!!

Jag ska gå om ungefär 5 minuter, gaah jag är nervös haha :)
Jag har inte ätit någon frukost ännu, men det får bli en macka när jag kommer hem ist!! Hinner inte nu.. Jag vakna ju försent också, halv sju.. Så det blev bara átt jag fick sätta igång en tvättmaskin, jobbigt haha ;)
Jag har packat ner det som är torrt i en väska, sen ska jag väl packa ner det som är blött i en påse när jag kommer hem!!
Det som är mest irriterande är att min mensverk valde rätt dag!! Idag kom den, och jag kan ju inte visa på internjuen att jag har det.. ÅH det här kommer att bli jobbigt!!

Nu ska jag borsta mina gaddingar sen ska jag röra mig. Men ni få hare bra :)



Livar upp det hela med två fula bilder som togs nu!! Är lite trött, syns det? (A)

Märks det att jag är nervös eller?

Jag har kommit på en motivering till varför jag valde jim carrey och svarat på de trä frågorna.. Uppgifterna till imorgon är nu klara, jag vet vad jag ska ha på mig, så det är ju också bra. Svaren, bilden och mina betyg ligger i ett kuvert i min väska nu, så allt är klart inför imorgon!!

Går upp sex, slänger in en maskin tvätt, lägger mig och sover 45 min till typ, går då upp och fixar mig och sen innan jag går slänger jag in en till maskin tvätt!!
Efter intervjun ska jag möta Alma, hon ska låna mina skor och jag ska köpa cigg till henne, ska även möta en annan person som ska köpa ut vin till mig och nicole!! Sen åker jag hem, hänger upp tvätten, packar och sen wips så är vi på väg till landet ;D
Haha jag har ju hela dagen inplanerad, men det är alltid bra!!

Får även träffa en barndomskompis imorgon, som bor i byn där mitt land ligger ungefär.. Sen får vi se vad som händer, kanske att vi sticker till Våfflan och dricker lite med dom och har skoj ;)

Nej men nu måste jag sova, så att jag kommer upp imorgon.. Skriver imorgon..
God natt dudes! :)

Det har varit en bra dag, med två gamla vänner :)

Ligger i sängen hemma hos min mamma :) Ikväll blir det att sova tidigt, eftersom jag ska upp typ sju imorgon -.- Meeeen jag längtar ändå haha :D
Idag har jag väl inte gjort så mycket, mötte upp Jill i stan. Hon följde med mig till min skola så att jag kunde hämta mina betyg inför imorgon, sen åkte vi in till stan igen och mötte då upp Hanna.. Dem två skulle lämna tillbaka varandras kläder.. Och eftersom hon bad om ursäkt igår över hur hn betett sig det senaste halvåret, så tog vi en fika och prata gamla minnen haha. Jag var ju på så bra humör, och det är ju inte hon som gjort det största felet i det här dramat haha.. Så jag var så snäll och förlät henne (a)
Efter fikan gick vi runt i stan och kolla på lite kläder, sen skildes vi alla åt varsit håll!
Kom typ precis hem från pappa, va där lite snabbt och hämta lite kläder :)

Är hungrig så jag ska väl ta något att äta, tjenixen

Nu är man hemma från grönan då :)

Tjohoooo, nu är vi hemma hos Nicole :) Hon hade skit kul på grönan, och det var ju precis rätt tillfälle att gå dit och göra henne glad nu när hon har varit nere C:
Jag tvingade med henne in i spökhuset, det var roligt.. Frog in henne sen vägrade hon och så höll hon på att börja lipa :p men då kom det in tre random personer, lite yngre än oss och nicole hoppa fram och sa "får vi gå med er? det är jätte läskigt här" Dom sa ja och då sa Nicole "Förlåt, jag känner dig inte.. Men jag MÅSTE få hålla om dig här inne" Då Nicole och dem två tjejerna gick och höll om varandra och skrek, medan jag och typ ena tjejens kille gick och skratta åt dom :D
Angående min intervju på torsdag så gav min kusin mig lite tips när vi träffa henne, och så sa hon att om intervjuen går bra då kanske jag kan få börja redan nästa vecka :D:D:D
Han som hade ringt mig angående intervjuen sa till min kusin att jag lät söt, så hon varna honom och dem andra cheferna att dem inte får röra mig haha. Men till mig sa hon att det jobbar en snygg kille där, med tatueringar och så, me like!! Vi gick och smyg kolla på honom i lustiga huset, och han såg bra ut hehe ;) Han kanske kan lära mig något där, alooooone ;)

Imorgon ska jag till min skola och hämta mina betyg, eller jag ska hem först och se om dem kommit hem, så jag inte åker dit i onödan :D sen vill jag hitta på något skoj!

Meeeen nu ska jag väl titta lite på tv och varva ner lite.. Jag har träningsverk efter allt springade idag (a)


Working the pole? ;)

goooodnaaaaatt

Nuuu eller snart rättare sagt ska jag och Nicole sova!! Så att vi är utvilade imorgon :)
Hoppas på att få träffa min kusin imorgon, men lär ju få göra det eftersom hon jobbar imorgon.. Annars ska jag träffa henne snabbt efter min intervju på torsdag och ta en cigg :)
Nicole är så söt!! Hon är redan as taggad inför grönan imorgon eftersom hon aldrig varit där :p När hon sa att hon skulle åka tilt sa hon även "åååh det pirrar redan i min mage" Hur gulligt som helst :) Tur att jag tar med mig någon som åker allt eftersom jag också gör de :D

Iallafall, imorgon blir det mina betyg.. Ingen rolig syn alltså.. Men jag har väl mig själv att skylla antar jag?!

Good night

hemma hos Niiiiiiicoooooleeeee

Sitter hemma hos Nicole nu, hon städar lite och jag sitter i soffan och ska titta på bella&tyra show snart :)
Dagens intervju gick väl bra hihi, efter det åkte jag till mamma och köpte thaaaaai mat :) Tog sällskap med henne till Farsta och kolla presenter till mina två små knottkusiner :)
Ikväll blir det att vi ligger hemma hos Nicole och tjockar oss med chips. Kanske drar förbi kiosken bredvid henne och köper en cola snart :D Imorgon ska jag till min gamla högstadieskola, eftersom hon som har tillgång att ta ut betygen precis hade gått när jag kom.. Så vi ska hämta dem, ta ut lite pengar till mat och sånt på grönan sen ska vi åka dit :)
Ska ju även dit på torsdag, men då blir det ju för att jag ska på en arbetsintervju. Fränit värre ;)

Baaaaajs vad segt allt går på denna data -.-

Förkylning

Tjoho :) Jag vet att jag är usel med uppdateringen, men jag har inte haft tid haha!!
Har blåsor efter min lilla förkylning, så jag kan knappt prata eller äta.. Gör skit ont :(
I natt som var åkte jag och Tessi hem till mig och sov istället för henne, eftersom jag var ensam hemma och då slapp vi vara tysta :) Vi titta på saw 2 och hade det mysigt..
Imorgon ska jag på en arbetsintervju som mökesbokare så ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag har tittat på oc och sånt :)
Imorgon måste jag även till kvicken som är min högstadieskola och frans schartau som är gymnasiet jag gick på första året. Ska dit och hämta mina betyg därifrån eftersom jag ska gå på en arbetsintervju på torsdag också och då behöver jag ha med mig mina betyg haha!! Det är för Gröna Lund!! Hoppas jag får jobbet där :D
På tisdag ska även jag och Nicole till Grönan och ha kul :) Min kusin jobbar där så jag har fått två inträdesbiljetter, två åkband och två spökhusbiljetter av henne och eftersom Nicole aldrig har varit på Gröna Lund så bestämde jag mig för att ta med henne :)

Har precis varit ute och tagit mig min natt cigg så nu ska jag kura ihop mig i sängen och titta på oc tills att jag somnar!! Låter bra tycker jag..
Tack och hej, god natt!

happy birthday to my little Anna !!

Känner mig bättre idag så jag ska vila lite till här hemma, sen ska jag ner till centrum och ta ut lite pengar och även köpa något fint halsband :)
Ikväll ska jag och Anna dra ut, Marie kanske följer med och så hoppas jag på att Jelle och Maja hänkar också!!
Men Anna fyller stort idag, hela 18 år och det säger vi grattis åt!!!
Det är så skönt att vara 18 haha :D
Nej men nu ska jag lägga mig i badet ett litet tag och kanske äta något.. Eller så kanske jag köper hem någon lunch från centrum, typ thai?

Min facebook hackar nu :(:( Anna kan inte hitta mig, varken när hon söker efter mig, i sina vänner, i sin logg där jag skrev nyss och inte heller i andras vänner :OOOOOOO Det är ju lite läskigt tycker jag!!


Jag och Anna för typ 2 och ett halvt år sedan haha!!

Anna och jag innan niornas bal som var för två år sedan! :)

Fikat avklarat, nu blir det oc och sova!!

Nuuu är jag hemma hos mamma.. Fikade med Jill på älskade 60 i en timma ungefär, vi satt och tjöta om minnen och massa andra saker haha :) Känner mig fortfarande dålig, så ikväll blir jag hemma här med datan! Så det blir oc för mig ikväll! Det gillar vi ;)
Imorgon blir det att jag drar ut lite pengar, samt köper något fint smycke jag kan ha senare på kvällen :) sen blir det paaaaaarty med Anna min panna :D




Två bilder på mig och Jill som togs i vintras haha :) Onyktra på båda bilderna ;)
Skönt att ha kontakt med dig igen snuttan :D

Kallsvettas!!

Jag har inte sovit bra i natt, har kallsvettats som en jävla gris hela natten :( Mitt huvudverker och min hals gör ont när jag sväljer osv.. Och så tror jag att jag börjar få feber!! JAG VILL INTE VARA SJUK!!
Idag ska jag in till stan och fika med Jill, sen blir det väl att jag åker hem och lägger mig i sängen så att jag mår bra imorgon :)

Solen skiner iallafall här i hökarängen! Det är ju bra de...

Juste, 500 kr i sjön säger jag bara... Jag orkade inte ha min smiley piercing så jag tog ut den igår kväll... Den gjorde jätte ont så de kanske var bäst så..

Men jag ska börja klä på mig och fixa mig sen ska jag röra mig in mot stan.. Tjenamors :)

Shoppaholic (?)

Nu är jag och Brynolf hemma igen efter några timmar i centrum!! Det är inte bra att gå runt där när man har pengar, man får bara med sig en massa saker. Men köpte bara nödvändiga saker och presenter :)

Klänning från Salt :)

Bh med avtagbara axwlband, svarta strumbyxor och presenten till Anna från H&M :)

Trosor och liten väska från Lindex :)

Present till Alice med Brynolf fina inslagning :) haha

Vi ska snart ner och möta en gammal tjejkompis på en cigg snart, när hon kommer till hökis :)

C yaaa

I love to fika

Vi ska snart dra till Farsta och möta Sussi och fika!! Har kommit fram till att jag verkligen älskar att fika!! Igår fika jag två gånger, idag ska jag fika och imorgon ska jag fika med en gammal kompis och prata och skit!! Men det är ju så härligt att fika :D

Brynolf

Jag har kommit på ett nytt namn till Nicole, det är Brynolf!! Det var ett jävla fult namn haha!!
Brynolf och jag är hemma hos henne och vi ska bara fixa oss lite sen ska vi till Farsta och kolla lite kläder, måste köpa ett par byxor och ett linne eller något sånt, samt present till Anna och min kusin Alice! Vet ej vad jag ska köpa till dem, eller jo Alice vill ha något med prinsessor så det blir att jag köper något billigt skit till henne på BR :D

På torsdag fyller Anna arton år så då blir det utgång hihi, på fredag ska hon ha tjejmiddag (tror jag) och då blir det att träffa alla igen, och på lördag ska jag till min kusin som fyller 3 år i slutet av juni och fira henne :)

Måste blåsa mitt hår nu, samt sminka mig lite :) sen blir det att dra till Farsta :D

rubrik


Detta köpte jag idag :) Och så har jag även hämtat ut mina blommiga skor och min blommiga klänning för några dagar sedan!!

Midsommar är ju om drygt en och en halv vecka. Jag hade inget att göra då, så mamma bjöd med mig och Nicole till landet då!! Vi ska hjälpa till att klä den där stången på dagen sen ska vi till min stuga och dricka lite inför när vi ska dansa runt stången haha :) Det kommer bli kul ;D

Frågade ju mamma om vi skulle få dricka till maten och även hela tiden när vi är på landet under midsommar om vi tar med oss egen dricka, självklart fick vi det! Så vi ska kirra en vinbox på tre liter, det kommer bli en oförglömlig midsommar haha! ;)

Fika gånger två

Tjohoooo! Sitter hemma i min säng hos mamma och väntar på att Bertfjärt ska bli klar hos den hon nu än är hos haha :) Sen ska jag möta upp henne :)
Idag har jag varit i stan, köpte en über snygg bh med matchande trosor och även ett par spets på hm :) Sen fika jag med Minna och Sandra först ett tag på älskvärda 60 och sen drog jag till odenplan och fika ett tag med Alma!!
Jag har ett nytt namn enligt Nicole aka Bertfjärt och det är getrud :S Jag måste komma på något fulare namn än Bertfjärt vafaaaaaaaaaaaaaaan!!

Det var en galen kväll i fredags med en massa alkohol och ikväll vill jag ha detsamma!!

CHACHA igen

Tjaa dudes! Nu är det sommarlov och början har varit bra, fast med tråkigt väder :(
I fredags kröka jag sönder hos Sofie med Minna, Alma och Nicole haha, fulla som vi blev skulle vi till roslagsbanan. Vi gick lite sent och Alma och Minna var redan på perrongen när vi såg tåget så jag, Nicole och Sofie hoppa över stängslet... Jag råka göra ett sjukt stort hål i mina tights som jag sedan fick åka hem i, lite pinsamt haha!! Och så har jag en massa blåmärken på mitt högra ben :(
Igåååår var jag och Nicole barnvakt och sen idag så va vi med morsan till runt 7.. Mötte upp två kompisar i sköndal och tjöta lite och nu är vi hemma hos mig!! Eller ja, först åkte vi in till slussen. Alltså jag och Nicole och träffa Chrille ett tag :) Muppen ska ju åka till Grekland på tisdag och kommer hem om två månader så jag fick han att åka till Slussen för att säga hejdå!! :D Vi satt och prata sen hoppa vi på nattbussen till mig!!

Nu ska jag sova, och imorgon ska jag shoppa lite!! Ett par skor, nya tights, någon fin klänning jag kan ha när jag går ut och presenter till Anna och min kusin :)
Annapanna fyller stort på torsdag, så det blir att gå ut och fira henne!! Det ser jag fram emot något enormt!! :)

Jag har ont i hela min kropp :( Min hals (på utsidan) och mina lår haha!! Men där har man bara sig själv att skylla tror jag :)


Ledsen över att det är som det är nu!! Det ska inte vara så, våra framtidsplaner och grejer!!
Jag hör av mig snarast

Heeeemma från Danmark

Nu är jag hemma från Danmark, eller jag kom hem igår runt fem. Nicole kom då och mötte mig i centralen och sen stack vi först hem till mig sedan hem till mig!!
Nu sitter jag hemma här hos Nicole helt ensam och jag är spritt språngande naken. Tänk om någon ser mig, haha de skulle va lite kul;)
Börjar skolan om några timmar så jag ska väl börja fixa mig sen ska jag till skolan... Efter skolan ska jag hem och städa upp lite sen ska jag träffa en kill kompis ett tag, vi får väl se vad vi hittar på hehe ;)
Nej nu ska jag ta mig några varv här i Nicoles lägenhet och hitta kläder haha :)

Har haft en skit kul kväll, så nu blir det att sova på hotellet..

Nu är jag hemma igen från Tivoli. OJ vad roliga karuseller det fanns där, dit ska jag igen.. Tänk om dom hade sådana på grönan, då hade jag haft guldkort;)
Men ja, jag har haft en underbar kväll nu. Vi gick och åt på ett ställe och efter ett tag kom kyparen med 6 st. chapagne glas och en champagne flaksa åt oss tjejer, sedan kom en annan kypare med 5 st. 6cl gammel dansk, en var till alla killar utom pappa. Gammel dansken gav jag mig inte ens på, den luktade något otroligt äckligt och jag såg gubbarnas miner när dem tagit drickan.. Inte okej.
Men nu på hemvägen från hotellet sprang jag in på 7eleven och köpte en smirnoff cosmopolitan och en tequlia flaska. Det är ju helt jävla sjukt att man kan gå in i vilken affär som helst och köpa sprit:S Som när jag var inne i christiania, där gick jag in i en liten turkbutik och det första jag såg var en massa sprit bakom kassan haha, men det blev att jag köpte 2 st. smirnoff ice och en bacardi pineapple;)

Tåget från köpenhamn går 10.19 imorgon så det blir att gå upp tidigt och äta frukost samt fixa i ordning sig också. Så nu säger jag god natt och så hörs vi imorgon!!


Visst ser det gott ut? ;)

Och denna tequlian köpte jag:D

christiania

Tjaa!
Idag har det varit en mycket upplevelserik dag! Jag och dem andra elva åkte en sightsing båt i två timmar och hoppa av i staden christiania. En mycket intressant stad, det är en fristad inne i köpenhamn och där bryr sig inte poliserna om vad som händer. Det är alltså ett av danmarks största ghetton. Jag och några av dem som var med satte oss på ett ute ställe och tog några öl samt åt. Vi har tre bord omkring oss och alla satt och rökte på, när vi var på väg därifrån sålde dom stora kakor med hash och klara jointar, allt möjligt. Så det var en kul upplevelse haha, men oj vad snygga killar det fanns just där haha, jag typ dog.. Men kunde ju inte hålla på att ragga, är ju med ett gäng fyrtioåringar ;)
Nu ska jag klä på mig sen ska vi röra oss mot Tivoli och möta upp alla..

Lägger in bilder från resan när jag kommit hem eftersom pappa glömde kamerasladden -.-

Juste!, Pappa blev jätte glad över den kortärmade peak skjortan han fick av mig (y)


Köpenhamn

Just nu ligger jag i sängen på hotellet här i Köpenhamn. Vi bor på våning 18, fatta utsikten:D
Idag har det varit en lååååång dag, satt på tåget till att klockan blev kvart i fyra sen drog vi alla till våra hotell och fixa oss. Jag, pappa, hans barndomskompis+fru bor på samma hotell så efter att vi fixat oss så möttes vi upp och gick till det hotellet som dem andra 8 bor på. Där satt vi ett tag och tog några öl och sen gick vi till en italiensk restaurang och åt. Super god mat!! Både jag och pappa var trötta så vi stack tidigare till hotellet och just nu ligger han i sängen bredvid och snarkar som en jävla häst -.-

Jag hade ju tänkt att shoppa imorgon, men till min besvikelse får jag reda på att det är deras nationaldag imorgon så alla affärer är stängda :/ Och jag som sett så mycket kläder jag vill ha... Suck på det! Och jag hinner inte shoppa på söndag för tåget går runt 10, men det är ju ändå bra, då är jag inte hemma så värst sent på söndag :)

Men iallfall imorgon ska vi typ gå till något ställe där dom brygger sitt egna öl och typ smaka.. Dem sa att de hade lite körsbärssmak, så det låter ju inte så gott :S Sen ska vi in på Tivoli som är en av deras nöjesparker så det ska iallafall bli kul. Sen mot kvällen/natten går vi antagligen ut och firar min pappa :D


Titta va coolt det är där på kvällarna, tänk om det ändå var så på grönan. Jag skulle älska det!

Jag älskar adrenalinet man får när man åker lite mer läskigare saker på nöjesparkerna, så jag kommer lätt att åka denna!


Då drar man till Danmark då!!

Gooooodmorgon! Sitter i Nicoles soffa i bara handuk.. har precis duschat och så, så är fredh på tåget :)
Tåget från hökis går om en timma ungefär så jag kan ta det lugnt, ska ju bara föna mitt hår och sätta på mig mjukis kläder:D
Jag tar såklart med mig min lilla älskling, så jag kommer kunna hålla mig uppdaterad hehe ;) Men det är inte förens jag anlänt till danmark..
Kollade på sj om hur lång tid det skulle ta på ett ungeför.. 5 och en halv timma, sjukt länge:O Jag kommer säkerlkigen inte klara av det, när pappas kompisar också ska sitta med oss på tåget. Eller jag tror att dom ska göra det.

Det vblev ju nästan så att jag inte kom upp nu imorse:S Somnade runt tre och gick upp halv åtta.. Inte många timmars sömn där inte;) Men jag tvinga mig upp och in i duschen, så nu är jag nogolunda pigg hehe:)

Skriver när jag kommit till Danmark och så:)

The x-effect

Sitter hemma hos Nicole, ska sova här i natt sen imorgon bitti drar jag till centralen där jag ska möta upp pappa och hans polare.. Idag var det skola som vanligt, sen runt halv sex åkte jag, pappa och Nicole för att hämta en soffa borta i järna. Men det var kul haha, och nu har vi möblerat om i Nicoles vardagsrum:D
Nicole sitter och tjockar sig på en jättejätte äcklig choklad tårta ;)

Inför Danmark imorgon så har jag typ packat för flera veckor haha, men så är det när man är tjej och inte kan bestämma vilka kläder som ska med, och så har jag ju såklart massa andra nödvändiga saker också ;)

kort inlägg

Sitter hemma i köket och gör lite mat, ska sticka till Nicole om drygt 10 min så är lite stressad typ... Men idag va jag i stan med Tessi tills att hon skulle på möte, sen stack jag till Farsta och fick med mig en orange bikini från gina hem och pappas present från gatt :) Sjukt nice. Ska stänga ner datan nu typ
Pusshej!

God morgon

Idag är jag hemma från skolan, är typ förkyld och en massa grejer plus att jag börja bråka med pappa så då orka jag inte gå till skolan haha! Jag och Nicole håller på att fixa oss här hos mig och snart ska vi röra oss mot stan och äta lunch innan hon börjar. När hon är i skolan träffar jag nog Tessi och är med henne ett tag sen ska jag hem och plugga!
Måste in på banken och ta ut lite pengar, har knappt några pengar kvar från studiebidraget.. Och jag måste ju hitta en fin present till farsgubben min :)
C ya!

Nyyy vecka!

Chacha!
Kom nyss hem från skolan, så jag chillar galet här i soffan.
I helgen har jag inte alls gjort mycket, hade tjejmys i fredags hos Sofie, i lördags var både jag och Nicole sjuka så vi va bara hemma hos henne och i söndags fika vi med hennes kompis Anna och Felix. :)
Igååår var jag med Tessi, det var skönt fan! Efter vårat storbråk är vi vänner igen, me like it! Vi satt och fika på 60 en stund, sen drog vi till Zinken och chilla i solen med ett par cider var. Nicole kom och joina oss i en timma också! :D
Så idag hängde Tessi med mig till skolan och hon blev nog chockad över vilka tjejiga tjejer det går i min klass haha, de va lite roligt haha!
Nu väntar jag på att Nicole ska sluta, sen ska jag troligen träffa henne tror jag :)
Meeeen nu är det oc season 3 som gäller :D

Juste, på fredag drar jag till Danmark (y) Ne men gubben min till pappa fyller 40 år på lördag så hans kompisar ska ta med mig och han till Danmark över helgen och så ska vi fira honom! Sjukt kul haha!
Och så måste jag hitta en present till han, och jag vet inte vad. Men jag har ju några dagar på mig hihi :D


Bild på mig och Tessi som togs för ett och ett halvt år sedan! :D


RSS 2.0