Naturkunskap

Hejsan, sitter i datorsalen i skolan och har naturkunskap.. Vi ska typ skriva en inlämningsuppgift om hållbar utveckling? haha fattar noll!
Slutar om 50 minuter, yeey! Då blir det lunch med Minna på det vanliga stället :) Kommer säkert att ta en pasta sallad eller dagens, det beror på vad dagens är :D
Möte idag på mu, men vet inte om jag vill gå.. Men kanske gör det ändå.. Ska iallafall träffa Sandra senare mot typ 4 för sen ska vi möta Christos i Farsta, vi får se vad vi gör :)

Kanske borde börja med uppgiften nu, så vi hörs sen
Puss!

Hemma snart

Godmorgon, sitter i soffan och bara väntar på att jag ska få åka hem. Det är så otroligt tråkigt att vara här på landet på hösten/vintrarna även om man har en kompis med sig. Det ända vi har gjort från igår till nu är att ha suttit i soffan och glott på både tvn och datan och så har vi gått ut på altanen ibland också, inget annat.. Fatta att det är tråkigt här!
Börjar 8 imorgon så det blir att jag går och lägger mig tidigt så att jag kommer upp till skolan haha, men slutar 11 och då vet jag inte vad jag ska göra. Kanske åker hem, men har ju ett möte på mu kl.14 men tror inte jag tänker gå på det, det är så himla långtråkigt på dom möterna så jag tror jag skippar det imorgon :) Fast mina föräldrar kommer nog inte bli så glada på mig :D haha..

Funderar på att hoppa på Sandra som ligger i sängen nu, sen ska jag ner och äta något mumsigt :)
Puss!

På landet

Just nu sitter jag i soffan med Sandra breve mig på landet :) åkte hit idag efter att vi hade vaknat..
Hade filmkväll hemma hos mig igår med, Sandra, Sandra, Twilight och andra roliga personer :) Sandra, Sandra och Twilight sov hos mig och till en början kunde vi inte somna eftersom vi låg och titta på bilderna vi tagit med pappas system kamera och så låg vi även och prata i någon timme, det var ju inte lite bilder om man säger så haha :) Men roligt hade vi..
Jag och Twilight gick till film kedjan i högdalen och hyrde drag me to hell, men det visade sig sen när vi tog fram filmen att alla redan hade sett den utom jag och Twilight.. Haha ja vi är lite sega av oss :)..

Idag har jag och Sandra legat i soffan med datan och tittat på 7 avsnitt av paradise hotell på tv6 play, och vi blev jätte ledsna när vi insåg att vi hade sett klart alla program :O Men nästa avsnitt är på måndag och gissa vilka som kommer att sitta bänkade framför tvn och titta hela veckan om inte jag och Sandra haha ;D Vi blev helt fast i programet och jag hatar att bli det eftersom jag redan följer alldeles för många program (a)..

Funderar på att sova snart, men först en bild på mig och Sandra från när vi var här på landet sommaren 07



Puss!

good night

Nej nu ska jag gå och lägga mig :) Ligger i soffan och halv sover samtidigt som jag är inne på datan och tittar på 2 ½ men :)
Imorgon blir det film kväll hemma hos mig :) Vet inte än vilka som kommer riktigt, men en sak är jag säker på det är att det kommer bli massa godis, läsk, prat, skratt och så får jag även låna pappas system kamera hihi :D Så jag kommer ta massa bilder imorgon :D

Godnatt,
Puss!

tv tittande

Hejsan, vad gör ni? Själv är jag hemma :)

Idag hade jag en lektion så jag sluta 20 i två.. Då åkte jag till Sandras skola och vänta där tills hon slutade eftersom jag inte träffa Twilight idag.. Hon var typ sjuk? Sen fick jag reda på att hennes kille blev hur sur som helst när hon smsa mig, bara för att han inte gillar mig :S Får ju inte ens komma hem till honom.. Skulle ni till låta att eran pojkvän/flickvän inte accepterar att man smsar eller träffar personer den inte gillar? Det skulle iallafall inte jag!!!!!

Aja, det känns som att jag ska spricka :O Har ätit hur mycket mat som helst idag, jätte mycket glass och popcorn, inte okej haha!
Sitter i soffan nu och tittar på något program på trean, det handlar om feta personer, lite intressant faktiskt.
Jag är glad jag jag inte ser ut som dem, även om de i programmet älskar sina kroppar så skulle jag aldrig kunna se ut så som dom gör!
Börjar faktiskt få bättre självförtroende nu än vad jag har haft innan över min kropp och det tycker jag är bra.. Men det finns ju alltid saker på sin kropp man skulle vilja ändra på och i mitt fall är det mina enormt stora höfter!
Jaja nog pratat om det :)
När det är reklam ska jag sätta på te bryggaren och dricka lite te, älskar te! haha :D

Är väldigt trött nu och klockan är bara 20 i elva, jag kan liksom sova till 12 imorgon om jag vill så kan gå och lägga mig när jag vill typ eftersom jag börjar två imorgon :) hihi.
Puss!

torsdag

Snart ska jag börja röra mig mot tc och möta Minna :) Börjar halv 1 idag, men vi måste hinna äta något innan vi börjar så vi ska mötas kvart över 11 :D Jag är grymt sugen på en yakunikki, tror det stavas så.. Det är japanskt, haha hoppas Minna har pengar att lägga till annars får det bli något annat :)
Har precis sminkat klart mig men inte klätt på mig :O sitter fortfarande i min mjukis dräkt haha, i like it ;)
Nej men ska börja klä på mig :)
Hörs sen,
Puss!

Hemma

Hemma nu efter att ha varit med Sandra, Alex och Fahid (?) haha, tror han hette så.. Jaja men vi var hemma hos Alex titta lite på tv och så sen stack jag och Sandra hem :)
Kom hem för ett litet tag sen så nu sitter jag i soffan, ska inte lägga mig ännu, börjar halv 1 imorgon :D I love sena dagar, men vem gör inte det lixom ;)

Imorgon ska jag träffa Twilight, det vae waaaay för länge sen jag träffa henne och det är inte okej! Menmen hon ska komma till min skola och sen ska vi typ hem till mig och prata massa skit eftersom vi inte träffats typ på en månad (?) Jag verkligen hatar att vi aldrig träffas längre :(

Men ska titta på tv nu, blir ett inlägg innan jag sover :)
Puss!

Nu ska jag ut

Kom nyss hem till Sandra, vi har varit i skärholmens centrum och köpt en mjukis dräkt till mig sen åkte vi hem till mig och åt :) Nu ska vi ut och träffa marija, hon ska ge en mobil till Sandra som hon ska få låna, sedan ska vi träffa Alexander :)
När Sandra har sminkat klart sig ska vi gå,
hörs när jag kommer hem.
Puss!

Naturkunskap

Hejsan, har precis börjat med naturkunksapen, vi ska skriva en lbb rapport om ägget vi kasta ner här om dagen.
Sitter breve sötnones Anna :)

Vi hade ju idrott idag och det gick ju bra för mig och Anna, haha eller inte! Vi gav upp efter typ 10 minuter, så duktigt av oss haha aja.. Hade ju hetaste kläderna på mig idag, rosa mjukisar och en "sprit löser ingenting, men det gör fan inte mjölk heller" tröja haha, det såg lite konstigt ut..
Sandra ska komma till min skola sen när hon har slutat, så när jag slutar så ska vi till pappas jobb och sen ska jag få mjukis dräkt hihi :) Blir bild på det när jag kommer hem :)

Anna är lite knäpp, hon höll på om att säga att vi slutar fem idag, men vi slutar faktiskt fyra men hon gav sig inte och titta ppå schemat.. då sa hon:

Anna:Ttitta jag sa ju att vi sluta fyra, jag har ju liksom schemat uppe!
"Anna pekar och visar mig"
Jag: Men lilla gumman det är ju inte fredag idag, det är ju onsdag! Men det är okej att vilja att det ska vara fredag :)
Anna: *Asg*

Min lilla älskling är hon :)
Puss!


Kan inte sluta lyssna!



Kan bara inte sluta lyssna, hörde den på engelska lektionen när Milou satte på den här om dagen och nu lyssnar jag på den hela tiden! <3

Puss!

:D

Hejsan är hemma hos Sandra nu efter en lång väg från skolan till henne haha :)
Gick från skolan vid 4, träffade då Sandra, Marija och Tim sen åkte jag och Sandra till donken i slussen och åt sen åkte vi till min skola eftersom de va öppet hus haha, vi gjorde Ksenia sällskap där ett tag sen stack vi hem när El och Phille åkte.. Vi skulle av i slussen men det fick vi inte så vi åkte till Skärholmen och tog bussen därifrån till Bandhagen där Sandra bor :)

Imorgon får jag nytt nummer också!
Puss!

Tisdag morgon

Sitter i soffan och har precis klätt på mig kläder efter en lång och varm dusch. Ska snart börja sminka mig, om jag orkar vill säga.. Orkar inte fixa mig längre, känns så onödigt haha :)
Ska möta Minna kvart över 11 i tc sen ska vi möta Madeleine i skolan och sedan åka till någon restaurang och äta lunch, blir väl som vanligt att vi äter på momento.. Dom har pasta sallader och dagens rätt som är hur gott som hälst haha :) Tokiga Madeleine ringde mig när jag stog i duschen så jag ringde upp henne och fråga vad det var hon ville och då fråga hon när jag skulle komma till skolan eftersom hon redan var på väg, hon hade tydligen inte sovit något i natt så då tyckte hon att det var onödigt att åka hem för då skulle hon bara somna så hon stack till skolan ist :) Min lilla sötnos är hon :)

Ska ta och börja att sminka mig nu,
Puss!

godnatt babes

Nej nu ska jag gå och lägga mig och sova så jag orkar upp imrogon, ska möta Minna kvart över 11 sen blir de språk efter vi ätit haha, I know you like it Minna ;)

Puss!

Ny vecka

Hejsan, nu har det blivit att jag inte har skrivit på några dagar men haha som vanligt så är min ursäkt jag har inte haft tid :) Har även haft min data hemma hos Sandra hela veckan..

De va skola idag, vi hade labration om att vi skulle kasta ner ägg i grupper utan att det skulle gå sönder och såklart så gick min grupps ägg inte sönder, haha vi blev fett glada :D
Efter skolan mötte jag upp Sandra i tc, vi åkte till slussen och mötte två jobbiga typer :) haha ne driver, men vi mötte Christos och Elias.. Vi åkte till Farsta så att jag kunde hämta mina nycklar som går till pappa sen gav vi dom sällskap till skanstull eller ja jag gjorde de till medis eftersom jag inte fick gå av haha -.- mötte upp Sandra i Gullmars sen åkte jag hem till mig och hon hem till sig, och nu sitter jag i Sandras säng och ska röra mig hemåt om typ en halvtimme eller något, men då följer datan med mig :D
Är fett sugen på te och röksugen, men te har dom inte här eftersom vi drack upp de igår och cigg får jag väll tigga av min söta Sandra :)
Puss!


Skola nu, snart bio!

Sitter i skolan, det är 15 minuter kvar tills jag slutar! När jag har slutat ska jag köpa med mig en macka sedan åka till mammas jobb och hämta pengar för idag. Sen ska jag till Älvsjö och möta Sandra, Hanna och Jill där :) Eftersom Hanna och hennes pojkvän med ska på bio då vi ska så åker vi tillsammans till Heron City :)
Måste jobba nu, dom sista 13 minuterna!
Puss!

Hos Sandra

Hejsan, är hemma hos Sandra nu. Åkte till hennes skola när jag hade slutat, så jag fick ju såklart stå utanför och vänta i 20 minuter -.-
Iallafall, idag var en rolig skoldag, två lektioner och det var nice.. Jag och Anna satt och rita av folk när vi hade italienska :) Det blev jätte fint hahaha..

Eftersom jag inte orkar bära med mig datan hem till mamma så ska jag äta här idag, plugga lite sen hem och sova. Måste vara utvilad imorgon när de e nationellt prov hihi :D

Sandra och jag sitter och tittar på jätte gamla bilder från när hon var liten, skit söta bilder :D

Imorgon ska ju jag och Sandra som vi tjatat på hur länge som helst gå och se New moon på heron city :D Ååh längtar som fan..

Puss!

Nattinatti

Nu ska jag och Sandra sova, eller först ska jag sätta på te vatten och sedan besöka ballkongen :)
Kanske blir ett inlägg imorgon innan jag går till skolan, börjar 9 med mental träning. Har två lektioner imorgon, först mental träning sedan italienska, eftersom jag inte läser matte så kommer jag ha typ en och en halv timmes rast innan italienskan :/ men de löser sig alltid :D

Puss och god natt!

plugg

Hejsan, just nu sitter jag i Sandras säng och skriver lite på motionen i samhällskunskapen, ska även börja med engelskan snart och innan jag lägger mig ska jag göra klart italienska läxan, ska bara skriva lite till sen är jag klar med den :)

Sophia är här med, dom håller på och skriver ut bilder medan jag måste plugga :(
Tror jag sover här inatt med eftersom jag och mamma bråka så ville inte sova hemma haha :) hatar att sova hemma när jag bråkar med mina föräldrar, så då går jag alltid till Sandra och sover!

Måste plugga vidare nu,
Puss!

Skolan, samhälsskunskap

Sitter i skolan och har samhällskunskap, Fanny och Shabab sitter breve mig :)
Idag slutar jag 4, med idrott som sista. GAH orkar inte med det haha

Vi ska typ skriva någon motion på samhällskunskapen och jag vet inte vad jag ska skriva om..
Sen har vi STÖRT mycket i skolan, motionen ska vara inlämnad på fredag, en resebroshhyr på engelskan ska vara inlämnad på fredag, nationellt prov på fredag, italienska läxa till imorgon. Jag orkar inte!
Puss!

På väg hem

Är hos Sandra fortfarande, alex är här nu också :)
Eftersom jag inte ska sova hos Sandra inattt så ska jag röra mig hemåt om typ fem minuter, har ju liksom skola imorgon så jag kan ju inte komma försent imorgon också haha..

Lämnar datan här i natt igen så kommer inte ha data när jag kommer hem, skriver ett inlägg imorgon när jag kommer till skolan om vi ska ha data på samhällen :)

Vi hörs imorgon,
Puss!

HAR KORT HÅR :O

Nu har jag klippt mig, det är jätte kort :O Men inte alls lika slitet längre :)

 
Bild 1, Innan jag klippte mig
Bild 2, Efter klippningen

Ser ni hur kort det är :O Btw ser ni på andra bilden? Det ser typ ut som att ena sidan av håret är brunt och den andra sidan är blont, men så är det inte haha! Det är väl blixten som reflekterar :)

Aja, sitter hos Sandra nu och hon ligger i sängen och garvar ihjäl sig för hennes mamma kom och börja prata,

Deras konversation:
Sandras mamma:
Det här är ju verkligen Sandra i ett nötskal
Sandra: Vadårå?
Sandras mamma: Du är ju fan knäpp i huvudet, varför lägger du in ett tom paket med fras våfflor i skafferiet?
Sandra: *Garvar ihjäl sig*
Sandras mamma: Ska det bara se ut som att vi har fras våfflor?
Sandra: *Garvar ännu mer*

Nu ska jag skratta lite med Sandra,
Puss!

Hos Anna :)

Sitter hos Anna i hennes säng, skulle ju till skolan men mötte henne på vägen och hon sa att det var en onödig lektion så jag följde med henne hem till henne :)
Vi ska snart börja röra oss till skolan och gå på vår sista lektion som är italienska.
Hade ju tänkt att ta en bild med hennes webbcamera, men hennes data ville inte ta upp den så så sket jag i det och gav upp :)
Anna står vid spegeln och fixar sig, vi har precis ätit lite mat hos henne. gott :)
Puss!


Jul redan?

God morgon, vakna typ nyss och jag börja för fem min :O Men aja jag får komma försent, bättre än att inte komma alls :) Kommer typ hinna vara på en och en halv lektion, men skit samma haha..

Angående rubriken, Sandra tände mys lampan i sitt rum starta datan och satte på jul musik :O
Det är ju inte jul redan, snön har inte ens kommit..
Gah, vill inte att det ska bli jul, gillar inte snön eller kylan och blir bara påmind om jag saker jag försöker glömma men tydligen går det inte (?)

Vet ni vad idag klipper jag mig :O Ska klippa bort en dm fatta att jag är nervös :p

Hoppas den här dagen blir bättre än vad den var igår,
Puss!

orkar inte

Hejsan har inte skrivit men det har varit massa problem i mitt liv!

Vet ni vad jag hatar, jo det är när folk anklagar mig för falska saker. Blev ju nyss det också av en kille jag haft mycket känslor för, det har han gjort två gånger nu. En i vintras och en idag! Så nu ska jag glömma honom se framåt och hitta en bättre kille, och jag lovar det kommer att gå eftersom jag har mina underbara vänner som stöd.. Minna, Anna, Milou och Sandra är några av dom, ni är verkligen underbara, de är mina brudar och ingen får såra dom :D
En kompis ringde mig också när jag var som argast och lugnade ner mig, det var snällt :)

Aja eftersom jag var så nere idag så ville jag sova hos Sandra, inte för att mamma kommer att bli så glad men får förklara varför jag ville det. Men jag tycker jag är duktig, jag går till skolan även om jag sover borta och somnar sent :)

Gah vad hungrig jag blev nu, blir alltid det när jag är sur. Ska fråga Sandra om det finns någon mat, och ska säga till henne att jag vill ha te!

Tack Sandra för att du finns för mig när jag behöver dig som mest. Du är verkligen en sann och underbar människa, och jag fattar inte hur folk inte kan gilla dig.. Men bara så att du vet så älskar jag dig!
 
Bild från höstlovet :)

Puss och godnatt, nu ska jag försöka sova om jag nu kan!


ny duschad

Nu är jag nyduschad och klar, välja kläder har jag inte gjort ännu och vi ska vara klara att gå kl.7 för vi ska till centralen och fixa en sak.. Det vi ska göra får ni veta imorgon.. Sen ska vi möta Anna mellan 5 och 10 över 8 i slussen där vi ska röra oss vidare mot saltsjöbaden :)
Outfit bild på mig och Sandra kanske det blir senare :)
Puss!

Segt

Nu är den sega apan här haha :) Hon kom för ungefär 10 minuter sen, så nu står hon i duschen och fixar sig till kvällen..
Vad händer ikväll då? Själv ska jag parta med Anna och Sandra och massa andra roligt folk :)
När Sandra har duchat klart ska jag duscha, sen blir det att välja kläder..
Alla kläder är ju nytvättade så jag vet inte vad jag ska ha, det kommer väl bli att jag byter 10 gånger innan jag ska gå :p Men det löser sig :)

Bild på mig just nu ;)

Märks det att jag har tråkigt i soffan? HAHA
Sandra står och sjunger till låtarna som spelas på radion från duschen, det låter lite roligt :) Synd att ni inte var här och hörde :p
Hörs,
Puss!

Lördag

Hejsan, vad gör ni? Själv sitter jag i soffan och väntar på att Sandra ska komma till mig, men hon är ju så seg haha :)
Idag skulle ju Hanna med mig och Sandra på fekke men det blev inte så, så Anna från min klass följer med istället, åh hon är så söt :)

Ska duscha eller något nu,
Puss!

Sovdags

Klockan är nu 02:27, det är inte längre den fredagen den trettonde utan det är lördagen den fjortonde, nu är det inte längre otursdag!
Ligger och halv sover med datan i mitt knä och tvn på, pappa sa till mig att jag skulle börja stänga av och lägga mig i sängen ist, vi ska tydligen upp tidigt :O Ska titta på grav sten till farmor och farfars grav :) Hoppas vi hittar en fin..
Ska börja stänga av datan, eller den kommer ändå att dö snart haha :) Orkar som vanligt inte gå och hämta laddaren för den är aldrig där jag är :o
Klockan är nu 02:30, det tog mig tre minuter att skriva det här.

Hörs imorgon,
Puss och godnatt!

Bilder från min och Sandras vänskap!

Haha har kollat igenom min data på bilder som var på mig och Sandra haha och det är ju verkligen många bilder som vi tagit under många olika perioder :) Hade tänkt att lägga ut några, så döda mig inte nu Sandra, snälla :D<3


Våren 07 då vi började umgås typ

Våren 07

Våren 07 då vi hängde på Farsta IP väldigt mycket

Sommaren 07 på Liseberg i Göteborg

Sommaren 07 på mitt land

Hösten 07

Hösten 07, då hängde vi också mycket på Farsta IP

Sen vinter 07 eller tidig vinter 08

Nyåret 07/08

Sommaren 08 på mitt land

Sommaren 08

Hösten 08

Nyåret 08/09

Nu, alltså hösten 09

Ja det var några bilder, både hemska och roliga men alla väcker så otroligt mycket minnen!
Förändringar har det ju ändå varit haha :)
Men Sandra som jag sa innan, snälla döda mig inte nu (a)
Puss!


Hemma

Nu är jag hemma igen, var ju på bio och såg "Flickan som lekte med elden" med pappa :) Den filmen var hur bra som helst och det var en snygging med i filmen haha :) Lägger upp en bild på han sist i inlägget.
När filmen var slut såg jag att jag hade ett missat samtal från Alex och ett sms från Sandra, smsa Sandra och sa att filmen var klar sedan ringde jag och fråga om det var hon som hade ringt från hans mobil men det hade tydligen varit han.. Han ville fråga mig något, så han gjorde det. Haha en rolig fråga :)

Just nu sitter jag i soffan och tittar på "bakom kulisserna på 2012" på kanal 5, lite intresant faktiskt.

Sandra kommer till mig imorgon när hon vaknat, då blir det att fixa oss sedan möta upp Hanna någonstans och sen är det fekke på g för oss :D Kan tyvärr inte säga var vi ska vara av några skäl haha :)

Snyggingen från filmen, ni borde ju känna igen honom annars är ni ju helt ute och cyklar :)

Iallafall om ni inte känner igen han :O Så är det Pablo Roberto :)

Puss!


hemma

Hejsan, nu är jag och Sandra hemma hos mig.. Sandra ska träffa alex senare och jag och pappa ska på bio.

HAHA nu håller Sandra på och tjatar på mig, jag har ett linne hon vill ha och jag vill ha godis då sa hon "du får det om jag får linnet" och jag sitter bara och skrattar åt henne. Nu har hon gömt godiset, men det puckot tror ju inte att jag ska hitta det eller något.. Riktigt PUCKO är vad hon är :) Nej men jag älskar henne ändå :D

Ska kolla kläder nu som jag kan byta :)
Puss!


samhälle

Sitter i klass rummet och har samhällskunskap, vi skulle hämta en varsin data men jag har ingen aning om vad vi ska göra haha, duktigt av mig :)
Slutar in en timme och 40 minuter, inte så lång tid kvar så det är nice.
Jag älskar mitt shema :)haha
måste fortsätta med det vi ska göra nu,
Puss!

Snart är det skola för mig

God morgon, vakna för typ en halv timme sen. Har ju sovmorgon till 2 idag så kunde sova länge haha :)
Har typ legat i sängen än så länge bara, men ska väl börja fixa mig snart så jag inte kommer försent :)
Vet heller inte vad jag ska ha för kläder :O Kan ju liksom inte gå naken till skolan haha, men snart hittar jag säkert något. Blir bild på det sen när jag kommer hem eller innan jag går, vi får se.

En vecka kvar tills jag och Sandra ska gå på New moon, ååh som jag längtar. Och min pappa var ju snäll och betala eftersom han vet hur mycket jag älskar böckerna och den första filmen "Twilight"

Just nu; Sitter i sängen med kläder jag kanske ska ha, lyssnart även på "do it all night" på spotify :) Älskar den låten haha (a)
Puss!

I <3 min säng!

Nu ska lilla jag sova, kom hem för en stund sedan och nu ligger jag i sängen och ska stänga av datan.
HAHA jag är ju bara för klantig, eller hur Sandra.. Glömmer pengarna hemma, men tur var så hade Sandras mamma 40 kr att låna mig så imorgon ska jag förbi dom och lämna pengarna sen blir det skola.. Går tre timmar imorgon, 2 till 5 fett nice juu :O :D
Ska även kanske på bio imorgon med pappa och se Flickan som lekte med elden.
Eftersom det är fredagen den 13 imorgon så blir det ingen utgång för mig, utan det blir att vara hemma efter bion och innan bion, kanske att Sandra sover här med då :) Men lördag då blir party för min och Sandras del :)

Godnatt och sov gott alla, dröm sött :) Eller nej dröm om mig vettja :D
Puss!

Utgång

Nu ska jag till Sandra, Tim ska komma till Bandhagen och köpa cigg till mig.. Snällt av honom :D
Måste rusa nu,
puss!

Glass

Väckte Sandra nyss som låg och sov i soffan min, jag fråga henne om hon ville äta glass och ni kan ju gissa på vad hon svara haha, vi är två jävla tjokisar som äter god saker hela tiden!
Puss!

matlagning

Nu är Sandra här hos mig, och pappa kom nyss hem.
Jag och Sandra gör mat, mums vad gott det ska bli. Vi äger på att laga mat :D
Det blir falukorv med makkaroner :D
Nu ska jag fortsätta med matlagningen,
Puss!

:S

Nu ska jag tydligen inte träffa Twilight för hon fick helt plötsligt migrän, kul när man har bestämt med sin bästa kompis sen kan hon inte.. Eller är vi bästa kompisar fortfarande, jag har ingen aning? Vi träffades sist för typ någon vecka sen, hon är alltid i vh hos sin jävla pojkvän som jag inte får komma hem till för han hatara mig (?) Aja inte för att snacka skit om henne nu för det gör jag verkligen inte, men hon kommer förlora vänner pga att hon alltid är med honom och hemma hos honom, fast inte mitt problem..

Kanske ska träffa Sandra fortfarande, det vet jag inte heller.
Jag vet ingenting nu för tiden, allt har blivit så jobbigt..

Sitter fortfarande i soffan men har nu duschat och även fixat mig.. Nu gäller det bara att hitta på något att göra!

Puss!


Torsdag

God morgon, vaknade nyss så jag skippar att gå till skolan idag. Pappa kom nyss hem så jag sa att jag skulle gå på min andra lektion som även är min sista men daa tror han verkligen det haha :)
Nej jag ska möta Sandra vid hennes skola klockan 3 sedan ska vi till Twilights skola och möta henne när hon slutar :) Ska bli roligt att träffa henne igen, det var stört länge sen jag gjorde det men aja :D

Sitter just nu i soffan och tittar på tv, väntar även på att pappa ska åka tillbaka till jobbet.
Eftersom jag ska möta Sandra vid 3 så ska jag börja fixa mig genom att duscha och sånt.
Yey nu går pappa så nu kan jag vara lugn igen.
Så här snygg är jag nu ;) Haha eller inte, skit ful ju :)


Vi hörs senare,
Puss!

Nattinatti

Snart dör min data och jag orkar inte gå och hämta laddaren så jag stänger av den istället!
Pappa och jag har nyss skrivit på en lapp till vaccinet för svin influensan, men vet inte om jag vågar haha. Sandra tog ju idag och hon har jätte ont i armen, stackars lilla bebis!

And do you know what?! :O Om 5 hela månader blir jag 18, det är ju inte alls länge kvar! :D

Ska sova nu, men först lägger jag upp en bild på mig och min älskade lillasyster!
Söta?, Ja visst! :)


Puss!

Onsdag

Hejsan, vad gör ni? Själv sitter jag i soffan och tittar på tv :)
Idag var det en lång skoldag, 9 till 4. När jag hade slutat träffade jag Sophia, vi åkte till biblioteket i högdalen där jag låna en bok som jag ska ha med till samhällen, beställde också en klipptid nästa tisdag. Har ju inte klippt mig sen ett år tillbaka, så jag tänkte att det var dags att göra det :).
Vi gick sedan hem till mig åt lite sen träffa vi Hanna, Jill och Alis :D Det var riktigt mysigt, synd bara att Alis stack hem så tidigt :(
När vi lämnat brudarna stack jag och Sophia till Sandra ett tag sen följde dom med mig hem :)
Bestämde även med Hanna att vi ska hitta på något kul på lördag, ni kan ju tänka er vad det är ;) haha..

Börjar halv 1 imorgon så det blir en lång sovmorgon för mig, så skönt alltså. Men eftersom jag är så trött nu så blir det nog att jag lägger mig snart men innan ska jag göra lite te till mig :)

Puss!

I'm back!

Har varit lite seg på att blogga nu på ett tag, men nu ska jag börja skriva igen. Har inte haft tid om man säger så, men jaja nu behäver vi inte ta det här.. Roligt att jag är tillbaka? Jag tycker iallafall det kommer bli skönt, det är så skönt när man bara får skriva av sig :)


Saknat att se mig på bilder? I know you have




Idag var det en jette seg skoldag, börja halv 1 och sluta 5, åkte då till Sandra för att hämta min data..
Har nu börja sova hos pappa på veckodagarna igen, så nu blir det närmre till Sandra också.

Vi hörs imorgon orkar inte skriva mer och dessutom tittar jag på hells kitchen :D hihi
Puss!

RSS 2.0